Борисов прие премиерския пост

Дотук бяхме с различията, от този момент за всяко наше действие, мое и наше, отговаряме взаимно. Като колектив трябва да се измъкнем от свободното падане.

Обратно в новината

Коментари - Борисов прие премиерския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ говори в множествено число(наше решение). Това вече е напредък. Дано не обърне отново на АЗ.

Посрал се Илия(бойко),погледнал се пак в тия!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Амбициозният глупак

Давай Бате Бойко,мачкай комунистите!!

А бакалъм

Господин Борисов, тръгна към историята. Само, че той не го знае. След този мандат ще бъде, като бившите негови предшественици

браво бе комунета. венсефаленя геи в бруксел с банкерка - ама комунист!!а вие тролчета на позитано.

По добре Боковизъм отколкото Болшевизъм!

че каква е разликата!

Разликата е като проблем и пролбем на квадрат

И тази болест "боковизъм" ще мине скоро, не е заразна и се лекува, чрез добро образование и здрав морал, далеч от централите на герб/рб/абв.

клиничната патология е тежка и за самия болен,който се смята за здрав и трудно се поддава на лечение! за заразените пак не е лесно,но не е невъзможно,зависи от индивида!

Проявата на диалогичност е нещо ново за ГЕРБ и ББ, което ми харесва. Засега тя е само на думи, но предвид крехкото мнозинство ще бъде и на дела. Аз си спомних две изказавния на ББ след посещението в САЩ " по-добре да дойде МВФ да направи бюджета и да управлява". Явно там са го програмирали основно, тези от РБ и те никога не са имали свои мисли в главата, Калфин и той е перфектният евробюрократ. Имаме правителство - караоке на ЕНП, това е истината. Президентът Плевнелиев допълва картинката на пълната загуба на независимост на България. Това има и добри страни, като гледам с КТБ как пак го направихме показното, но е отчайващо. 25 години не намерихме и не издигнахме умни, прагматични, честни и работливи българи да направят нещо за народа си.

борисов ако беше наясно ,че мвф не прави бюджети на чужди държави,нямаше да се изложи толкова!Hо целта му беше друга,да уязви Oрешарски,не друго,че е взел стола на "кадърния"!но ето злобата му донесе малцинство,а дори и първи остават зависими!

хА Бойко да те видя сега!!! Една от важните симптоматики е реакцията на Анджела Меркел с чието покровителство ти се хвалеше. Вариант а/ - както казваше тя те подкрепя. Подкрепя, ама да не излезе усмивка пре строя с порупване по рамото? Вариант Б/ - Тя не те подкрепя. Възможните причини са две: 1/ Или че си ни разправял измислици за тая подкрепа, белким покрай залисията забравим какви си ги приказвал. 2/ Нещо от това което правиш не е според договорките. А то такова недоносче като сегашното правителство сао и само да се скалъпи навярно има много малформации. Друг е въпроса ако Меркел те подкрепи какво и колко може да даде за България. Щото какво се правите вие лично помежду си - то са си ваши работи и не засягат премиерския пост. Защото в Германия пък живеят германци и те не са като въртоглави шилета, ами ако имат повод за недоволство - недоволстват и са прави. Те хубаво дават много за държавата, ама едла им вземи нещо от държавата да видиш кво става...

г-ж меркел е не само лидер в германия,тя направи и германия лидер в целия свят!нейните качества интелект и поведение са несравними с борисов,който стана премиер,но още нищо не значи,ако започне отново стария си похват!но няма как да се промени за един ден!

А ние, И, от Тоя ли да чекаме да ни отрави ? Одрал е кожата на дедо си Симо - лажеца ! Здрожение "РБ- бабички"

Как до тук с различията бе, Тулуп? Ние с теб никога не можем да бъдем еднакви!!!! Аз съм станал инженер след 5 години правене на курсови работи и проекти, а ти с физзарядки и намотаване на пожарникарски маркучи! След МЕИ съм работил 20 години по специалността, а ти произвеждаше нелегално цигари и въртеше бухалката. И сега да сме били еднакви. НИКОГА! Набий си го в тъпата кратуна . Тия ги разправяй на шутките и калинките с които си се обградил! Лилета-Милета и.т.н.т

Тя му е Ножницата, като лутат по пътищата, да има Боце каде да си слага "Оръдието на труда"- ножичката!

Не се казва "ножичка", а "ножница" Ножичката е дето ББ реже лентички, а в ножницата се вкарва ножа или меча за да не пореже някого. Озвен ножница широко е разпространено простонародното название "кания" или "капия" Та като кажат за някого"Тоз е голяма капия" смисълът е двуяк. Първият е че е майтапчия, вторият е че често ства за смях.

аз като лекар виждам така ситуацията-попаднал първия път на калпав хирург ,извадил здравия вместо болния бъбрек...налага се и него да изваждат -и отиваш пак при същия некадърник-и си викаш-Е СЕГА НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СБЪРКА...нямало как...бил си взел поука...ненормалници-срам е от него...честно ме е срам от ББ

Шопът от Банкя вече влезе в историята. Той е единственият министър-председател за последните 25 години успял да се върне във властта с втори мандат.

Сега ББ има уникалния шанс в Българската историяна всички времена да бъде премиерът свален два пъти с камъни от народа!!!

Да ни е честито! Най-после имаме проевропейско българско реформаторско правителство! По делата им ще ги познаем! Днес се постави началото на реформацията и Бойко може да стане велик реформатор! Реформаторите трябва да са безкомпромисни, твърди и силни за да "изкоренят" това зло, което броди като призрак от 25 години насам под името "ДемоНкрация", Къде е справедливото гражданско общество и средната класа, които ни обещаваха в началото на прехода? Разнебитиха държавата, прогониха над 2 милиона българи, а останалите обрекоха на бедност! Но, стига толкова безчинства и безобразия! Трябва да има справедливост!

Ела при нас и тук е весело.

Що лъжиш! Скоро при нас в зандана докараха няколко шефа от вашите. Нови началници ли имате, че е весело?

Проблема със справедливостта е, че изисква работеща съдебна система. А нашата съдебна система ще саботира правителството с нежеланието си да работи и да се променя.

Единственото място за Борисов е в затвора.

За какво? Защото тормози наглите червени отрочета?

Тъп си,няма как да ти се обясни защо,но може да започнем с това,че е член на бкп и мутра от сик

Ами че по-голям комунист от Борисов няма бе. Другите комунисти си хвърлиха партийните книжки и се прекръстиха на социалисти. А той сигурно още си държи партийната книжка на БКП във вътершния джоб. Поне така се хвалеше преди време.

А само едно западнало село Бойково, некаде в област Коматьовска! Е, КОГО обича повече народа? Бойко, или "ГАРГАМЕЛА" ( Ив.Кост.), кажете, не бързайте да триете, Арх.Михаил ще ви накаже! Да не говорим, колко ПЪТИ Костов вдигна пенцийте на бабичките, КОЛКО? Пофтарам: Фнимавайте, не трийте! Архангела ви гледа ! една бабичка

Бойко Борисов - обединител на българския народ, душманин на ДПС/Атака.

Тази нощ, Гоца Седефчевич прекара в леглото на Боце Методиевич Пот пенджере духоф оркестър на Ме-ве-ре надува романса "Ахх, тази нош, ах тази ношш..., как слатко спахме само двама...

Cъединението не прави силата! Oт личен опит го знам! Aз като се съединя с някоя жена и после съм много изтощен! Tака ша да е и в политиката!

Според твоята логика трябва да гледаме дали на Местан и Доган са им омекнали краката, защото звездите ли... седенайстото чувство ли ми нашепват че се играе скрит мач с ДПС

що е било кмет на София все голем разсипник и власт не требе да му се дава!

Koмунистите в БГ откачиха от яд !!

пак грешиш! Aз съм си по природа червен и луд! Tака, че с мене пак не позна!

Ами ок тогава,марш в С.Корея!

виж са, КОМУНИСТИЧЕСКИ Китай е номер 1, даже и компютъра от който пишеш пак е правен в Китай, нищо че си уса !!

xaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxa новина точно за Архангеловден те само душата ви не бе взел...

мОрен вол в браздата на Държавната нива, спре, и дишe...тешшко... То, не било, мОрен вол, най-ми било юнак Бойко! #-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.# Макетата обичат нашия Генерал и го поздравиха

Боко е наистина "най-лошия генетичен матриал"дето ни е останал, но с друго в момента БГ не разполага. Да се надяваме че все нещо е понаучил...и да ни е жив и здрав, щото си го заслужаваме и всичко друго е по-голяма тиня...

Apollony

Пак се докопа ей. Върте, сука, пазарува и пак захапа кокала, естествено не без помощта на чичо Сам.

Вчера внимателно следих дебатите в НС и особенно поведението на Борисов!В началото се стремеше да показва "новото" си лице, но на вторият час не издържа и отиде да си пие кафето! След това, гледах го, като приемаше властта от оня, с дебилското изражение на лицето! Та той си беше върнал 1 към 1 мутренско-просташкото държание, ръце в джобовете, ехидничене, надменност и всичко останало! Ето, прост български избирателю(50% не сме), отново докара на власт престъпниците от ГЕРБ, но този път поне ще има полза, това е му е за последен път, ренегатските партийки, гравитиращи около него,(РБ, НФСБ, АБВ) ще отидат на бунището!!!!Боже, пази България!!!

си прав. А обърна ли внимание на изражението на лицето Му, когато Местан го настъпи по най болното му място - авторитета пред началниците от ЕС.

...........Борисов прие премиерския пост............ защо бе, Борисов? какво съм ти направил, а? кажи бе човеко?

Един е той премиер на България!

Президент и премиер на такива като теб, кухавелник, не на мен!!!

Бате Бойко, ти знаеш как да кастриш комунистите. Този път бъди още по безмилостен!

Уточни кои комунисти, тези в ГЕРБ и около него, коалиционните му партньори, тези в Президентството или кои, че то в Булгаристан комунисти, дал Господ, включително и бате ти Простак от Банкя!!

ПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ - УПРАВЛЯВАШ АНАДЪНМУ СЪСЕЛЧО

По-точното заглавие е ББ пак ДОКОПА властта...

Ако беше Сидеров щяха да пишат: "Народа с ентусиазъм даде властта на малоумника"

Борисов прие поканата на 15% гласували за него-социални аутсайдери от бледоликото население и гладни цигани за кебапчета. Шоуто едва сега започва.....Правителството е една каруца селски терикати, тръгнали на събор в съседно село, тъпо нахилени под въздействието на джибровицата и плоския хумор на началника си!

Интересно ще ми бъде да чуя кои са твоите фаворити(политици)и кое за теб е идеалното бг.правителство?!

Първо: Тиквата не е политик, той е просто терикат , създаден от определени кръгове с користни идеи, а впоследствие повярвал си и избран от 10 % бледолики лумпени и 5 процента почерпени цигани! Заинтересованите кръгове не ги броим в процента , защото те са нищожна част като процент. Второ: От действуващите политици почти няма почтен, това е факт, но не и причина да се избере най-малко смърдящия от тях, което също не е сигурно-че Тиквата смърди най-малко. Трето: 55% българи-интелигентни, образовани, отвратени не гласуваха. Не мога да повярвам , че в БГ няма да се намерят 18 човека , покриващи критериите на тази по-добра половина от българите, но за това е необходима мажоритарна система и избиране на политиците по местоживеене-там всички се знаят -кой на кого е помогнал, кой къде е намазал..

Борисов прие.... О Господи, Светило наше, благодарим ти от все сърце, че се се смили над душите ни рабски, и прие да ни Упраиш за втори път. .....блажени са вярващите, тяхно е царството небесно...

Боже,пази България. Амин !!!

Само факти..... Бойко Борисов е пьрвият министьр-председател на две правителства!!! ГЕРБ е пьрвата политическа сила,сьставила второ правителство в новата история на Бьлгария ( след 1990 година ) Когато фактите говорят, и боговете мьлчат!!!

Ти да не си от лудогорец

Cbален при първия мандат и едва закачил втория въпреки впрягане на цяла машина да му постила -служебни,медии,интриги,злословене!и на целия платен цирк по малко депутати от предния мандат!колкото и да го бутат изкуствено,веднъж кладенче за вода,а като резултат няма ,хората си оттеглят подкрепата

Този тюрлю гювеч наричан от бареков миш-маш се превърна в бардак на който дори Содом и Гомор могат да завидят.Освен бсп и Атака всички останали подкрепят това граб(прав)ителство.Дори партията на самият бареков,който е подлога на дпс го подкрепи.

скачаме и изхвърляме зад борда говедото от Банкя, както го изхвърлихме февруари миналата година !

много си зле братле и да скачаш и да не скачаш бате боико е избран от народа...удари една ракия и лягаи че новините с bate боико почнаха...хахахахахаха

беше избран от 1 милион, останалите 7 милиона скачаме и го изхвърляме !

Екзакната култура на Местан сега ще доведе автобусите с неграмотния матриял на ДПС в София...да я опикае разбира се и да разгледа !Уж да протестира срещу ГЕРБ !Това показва че сега България е на правия път !

Че от какъв зор бе малоумник,нали това правителство е на власт благодарение на Местан и доган.Първото назначение на дпс е на Четин Казак посланик в Дубай,второто владо кавалов ли беше горанов ли човекът на пеевски.Това ли наричаш прав път?Света ще свърши малоумниците не.

Четин Казак бе предложен от служебното правителство,а той в момента е редови депутат -явно е,че предложението не е било прието.

Ако плюещите тук, не признаете, че Б.Б има таланта да направи правителство и то за втори път, че останалите от РБ,ПФ и АБВ не преговаряха цивилизовано и по европейски, наистина сте си лош материал. Прав е Бойко." Господи, колко злоба има на този свят ". Буаст е казал "Нямате право да презирате никого, ако не сте по-добър от него"

Днес доста "хейтъри" не спряха да плюят на посоки новото правителство. Толкова храчиха по всичко живо и различно от комунист, депесар или откровен русофилски идиот в лицето на богат избор от атакисти, че накрая се замислих върху тази злоба и бяс отново... Нищо от тези ниски страсти не ми е непознато, защото познавам от работата си голяма част от тези социопати. Предполагам си спомняте, че не съм пропускал никой с критики и изисквания за висок стандарт за обществена служба. Пак ще кажа: Дали това ново правителство е идеално? Не, разбира се! Дали има хора, които не искам в него? Да, разбира се! Ще ги подкрепям ли? Да, разбира се! И затова ще попитам: Липсва ли ви шайката на Доган, Станишев и Пеевски в компанията на Орешарски? Драги ли ви бяха физиономиите на Пеевски, Стойнев или Чобанов? След тези орки, назгули и други същества от "Властелина на пръстените", как да ми изглежда новото правителство? Изглежда ми нормално! Колкото можем ние относително добрите българи, толкова могат и те! Това е достатъчно към този момент...

Няма как да ни липсват изброените от теб лица защото ги виждаме в новото правителство горанов,лукарски и всички останали престъпници и ДС агенти.Ако това не го виждаш значи си платен боклук,ако това наричаш нормално правителство значи ненормалният си ти.Нов бардак със стари ку.ви не става!

Е, каза си го, оня, не знам как да му викам, най-важното в тая "държава"било, че другият станал 2 пъти премиер, а той президент. Оттук нататък да не съм чул някой да плаче за тока, водата, хляба, лекарствата, доходите,даскалото, магистралките, протести и тем подобни глупости.

ГЕРБ,РБ,ПФ,АБВ - възхитена са от вас - знаех си, че имаме разумни хора. Пълните ми душата, само така - напред - обединени и твърди като Маргарет Тачър. българия над всичко!