Симеонов бесен: Не искам да виждам Борисов, изработи ме

Валери Симеонов изригна срещу премиера и го обвини в саботаж заради отмененото решение за втори лифт в Банско. Той дори намекна за разваляне на коалицията.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов бесен: Не искам да виждам Борисов, изработи ме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този господин вицепремиер преди да дава изявление моля да обясни на обикновената публика следните неща: 1.Защо в България пистите и лифтовете върху тях в основните три курорта (Боровец, Банско и Пампорово) са дадени на концесии, при положение че практиката в Европа е те да са общински и това дали е част от регионалната политика на правителството ли е? 2.Защо въпросните концесии, са регистрирани в офшорни зони? 3.Колко е цената лифт картата като съотношение цена/километър и сравнена с други европейски дестинации? 4.Правен ли е анализ, колко е себестойността на лифт картата от независим външен икономически екип (най-добре от чужбина)? 5.Може ли да се даде информация с колко е нараснала цената лифт картата през последните 20 години в контекста на цените на нощувките във въпросните курорти? 6.Притежават ли въпросните коцесионери (или управляват, чрез свързани фирми) значителна част от легловата база в курортите и продават ли туристически пакети с включени лифт карти на външни туристически пазари далеч преди началото на поредният зимен сезон? 5.Имат ли възможност другите хотели и БГ туроператори, опериращи на териториите на курортите, да продоват продават туристически пакети с включена лифт карта, както концесионерите? 6.Защо досега КЗК не се самосезирала за очевадният установил се монопол в курортите? Може и още въпроси в тази посока да се задедат и когато се отговори убедително и с доказателства, че това правилното и така трябва да бъде, нека се строй и 2-ри и 3 ти и т.н лифтове от едни и същи лица...

По времет о на кабинета "Борисов - 2", екипите на партиите-патерици на ГЕРБ във властта се стараеха доста, за да внушават на публиката някакви разногласия между ГЕРБ и тези партии, а в някои случаи имаше и бой с патерици. Целта беше съучастниците в управлението да съхранят голямата част от своите избиратели. Сега управниците го дават доста по-лежерно в това отношение, но явно някой ги е подсетил, че не може съвсем да занемарят старата изпитана практика от периода 2014/2016 г.

След като Боце те е изработил, значи, че ти е обрал "фаската" там отзад.

Сега Симеонов трябва да връща едни комисионни,взети срещу обещанието за нов лифт и по-сладък концесионен договор.За това е бесен,не за друго.

Поредния пудел на Борисов, препикан от господаря си. Нищо ново под слънцето!

Симьонуф---Симитли е с предимство!:))))))) ....ко не ти е ясно, и ти си от тия!:))))))))

Аз предлагам Болен да закара Хотелиера, Кума си малко на почивка за сметка на спонсорите си на Варадеро, за да спаси коалицията, правителството и ЕС, тоест председателството му (ни), де! Стига се е правил на модел с тези голи пози и нападал беззащитни хора по улици, магазинчета и ВИТИЗ, когато не се крие под маси, да се вземе у ръце и да заминават. Могат да вземат и Капута да им превежда от английски, все някак ще се оправят...

Човекът взе парите и каза: Ще видиме(за лифта), а Симеонов? Ей, кви времена дойдоха, вече няма истински патриоти (и скиори), Бали Валери! Така е, като човек си умеша капата с разни хидромелиоратори, катарзиси и други подобни от блатото...Как да не отпереш два шамара на някоя безпомощна седнала бабичка, та да олабиш малко напрежението, ЕК така, за разтуха и по мъжки, по патриотски!

Циркаджиите пак разиграват поредната си сценка за пред матряла!

Валка, следващия път първо лифта, после парите, а не обратното . . .

на винкела белото му идва в повече

Поредните лъжи на поредния крадец в мутренската далавера наречена ''коалиционен кабинет'' където всеки ламти за пари и власт..Няма как да си развалят дослука защото и двете страни знаят че следващата бройка на дупедатите им въпреки рекета, голямата мутренска администрация и купуването на гласове ще намаляват все повече..

Готино че Семионоф е бесен И аз бях бесен когато ми развали почивката и трябваше да се махам от къмпинг Кум Къшла

Симеонов е стар глупак Три пъти се опитах да се запиша в неговата партия три пъти ми отказаха Последния път защото никой не познавам от тях а трябвало гаранти Години наред гледах СКАТ обаче ме нямаше в България около година и когато ги молих да ми върнат кабелната при същите условия отказаха Баси бизнесмена - да ти влезе редовен клиент в офиса и да те моли да му пуснеш телевизия и ти да го изгониш....нямам думи

Чорбаджи Мончо Големаноф са ядоса-изработили го и трябва да връща рушвета,пък и бой ще папа....

ей има много комунистически чугунени глави в тази България...абе комунистически идиоти не разбрахте ли че не може да се живее при комунизма бе няма конкуренция която движи всичко на пазара и качеството се повишава и цените падат и новите технологии се развиват...много сте прости това комунистите..мислете пазарно мислете ...който успее и е по умен плаща данъци и социално слабите ги хранят...а при комунизма плащаха колкото да не умреш от глад и не се развиваше нищо, търчехме на едно място, нямаше конкуренция, нямаше нищо...дрисльовци сте вие комунистите..защо сега ходите по Париж да купувате на любовниците си скъпи парфю-ми а не им купувате одоколон съветски Тройной бе идиоти, защо децата ви учат при капита-листите а тука говорите групости ....

Дрън, дрън, дрън! При Социализма имаше работа и заплатите бяха редовни, премиите и наградите бяха на тримесечие и годишни! Отпуските бяха и лете и зиме, като картите за всички и на море и на планина за 14 дни бяха по 23 лева за възрастен! Всеки със заплатата си можеше да си построи жилище, па било панелка и да си купи нова кола от Мототехника, па и с чакане с години, но и на това се намираше колая, като ти дойде редът си правиш новата вноска и до дето колата ти стане на 4-5 години имаш право на нова, пак от Мототехника! А не като сега да станем скрапосклад за евробракми!

Да ва ева в американските комунисти дето станахте дотационни капиталисти и убихте истинските капиталисти.....

Винкел , не се коси , не си единственият. Един от Симитли може да се похвари дори , че е изработил и Него. Роботите се яко , а идне моментът когато и ние ще ви изработим и то с пълен оргазъм.

За да се пеняви така Симеонов, значи яко му е бръкнато в джоба! Нещо комисионните за вторият лифт ще да е! Сега ще е втори лифт, после много скиори, а пистите са малко, дай да направим нови, после писти, лифтове има, пък туристите станали малко, та да построим още 100-200 хотела и пак ще отворим приказка за трети лифт! Айде моля, има освен Бански и Монтана, Елена, Дряново, Калофер и още стотина села и градчета, където лифт трябва, а няма! Там трябва да се насочи вниманието, та да живнат и Жеравна, и Котел, и Троян и Априлци и т.н. А за Симеонов важи в пълна сила:- "патриот"е, душа дава, ама не своята, а душата на народа! Казал го е Класикът на българската литература!

Няма нужда от още "развитие" на ски-туризма за нашите мащаби си е много добре развит. Има необуздана лакомия на съответните чорбаджии, които явно са се отчели /или са обещали яко да се отчетат ако им се отвори парашута/ на г-н министъра.

Наглец , На Валеркара му се развали далаверката! Колко , Колко са му обещали !

Валери Симеонов, Патриот ли е или е почнал да КРАДЕ ??? В цяла Европа има Планини и Лифтове.

Ако Бойко не клекне и не се предаде пред соросоидите за пореден път, кой? Крайно време е Валери да разбере какъв предател е Бойко! Само че Бойко се е объркал, Валери не е като другите дето ще му угаждат за всичките предателски женски номера, които прави! При Валери ще удари на камък!

да ви го турим на лифта,това ли е наи-важното което се сетихте да свършите за шибания мангалистан. пак само се обслужват интереси на алчни бг селяндури!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

бг патриот=продажен боклук.

Обединените Идиоти се сетиха че когато ГЕЙБ са отзад на е6aне е.

Когато се съберат две мутри,въпросът е кой кого първи ще изработи.

На тези от коалиция "Тюрлю гювеч"който им предложи прибират.Е няма как да се разберат.

Да не са му обещали да се напапка в Банско , ако има втори лифт. Такъв обаче наистина трябва

Не е нормално да се чака на дълга опашка в наше време за някакъв лифт. Или да направят втори, или да сменят този с някакъв по модерен, на който хората да се качват бързо, или да се модернизира този лифт, или някак си да се реорганизира работата, така че хората да се качват по-бързо. Не е толкова сложно, деа мааму деа

Преядоха с "инвестициите" си в Банско. Трябва да има и други ски зони. Пирин не е само за скиори, но и за туристи. Това е развитие на туризма, а не приказките на корумпирания Симеонов. Този лифт има три скорости, но цеко го пуска на най-бавната за да чакате... Е кой е виновен?

Щях да пиша, че тоя Симеонов е много прост, ама се отказах. Май няма сравнителна степен за това колко наистина е прост...

Не, че въобще ми пука за лифта де!

Банскалии искат втори лифт! Еколозите са против ! Държавата протаква и не е ясна позицията й! Сегашния конецесионер мълчи или аз не знам каква е официалната му позиция! Нека някой ми обясни накратко каква е драмата и къде е разминаването. Какво казват законите и разпоредбите. Какъв е проблема с втория лифт и с какво е в противоречие въпросния лифт. Изглеждат ми несериозно доводи от типа - те ще забогатеят експлоаторайки втори лифт, алчни банскалии, изсекоха значителна част от гората / просека за един лифт не е значителна част от гората/. Да приемем че се изсекат определен брой дървета за този лифт, какво пречи да се засадят в петорен размер някъде? Как е решен проблема в алпите, при положение че там всяко село има по две кабини, да не говорим за технитр ski in/ski out курорти и хотелите. Защо трябва да откриваме топлата вода. Дайте адрес с анализ в някой сайт или сериозна публикации откъдето да може да си направим обективни изводи. Някак си така поднесени новините изглеждат в жълт стил, едните протестират, другите се сърдят, в правителството разногласия ,набляга се на скандала а не на обектовното.

Проблемът у нас винаги е един и същ - кой да спечели. За съжаление никога печеливша не е държавата, т.е. ние - народът.

Сигурно е така. Аз като краен потребител не се интересувам колко печели Х. Не ме вълнува дали цеко,меко, гого, перо е концесионер. Аз искам да ползвам услугата за която съм платил и не ме вълнуват приходите на концесионера, хотелиера, ресторантьора или магазинера. Ако ме устройва отивам, ако ми е скъпо търся достъпно. Тука започва да ми се струва нещо че зелените малко прекаляват. Освен за забогатяване за друго не се говори.

Бацето върти целият български народ на пръста си, без да го е еня че хората се мъчат, а тоз ревльо Симеонов бучи че го преиграл. Не знам каква ще е съдбата на България, но на слънцето Магнолийски ще е жестиока.

Дишай пръдняяяя. Супер , че няма да има лифт.

г-н Симеонов, не се оставяйте на тези послушковци от кабинета, имам предвид повечето от тях, макар че подкрепям Бойко мисля че вече е доста зависим от много хора извън управлението, сигурен съм че това ще му донесе нови проблеми тоест -оставка. При тази ситуация съгласен съм да стане смешен. И ако не го разбере за негова сметка. Мисля че е веме ОП да бъдат по твърди.

Тоз бойко голямо мекере излезнало. И лъжливо на всичкото отгоре. Така е в мръсният бизнес наречен "политика".

Няма да се отвори парашута на Симеонов,кинтите които са му обещали от Банско няма да ги получи,защото Бойко играе за другия отбор,за отбора на Пампорово,а там капитан е Цветелинка.Ако има дупе нека бламира кабинета,но тогава и това което получава сега от рекета по заведенията и далаверите по границата ще секне. Ха сега да видим принципите или парите са по важни

Обичам Бойко тоя е 1 по е... на българите.

Тоя Симеонов кога ще направи една "свестна" ограда на границата ? Тръгнал лифтове да строи... Освен това има ефективна присъда в Бургас. Да ходи да я излежи, пък тогава да строи лифтове.

kvi sa tia prostotii ... da pochva izkustvenia intelekt da upravliava sveta che iavno samo boklutzi se natiskat vuv vlastta i do nikude niama da go dobutame

Няма случай, в който някой който се е прегръщал с мутрата от Банкя, след това да не останал с пукната вежда, без зъб, спукана глава или отхапано ухо. А т.нар. патриоти ще си тръгнат кой без пръст, кой без ръка, кой без крак! И пак добре, щото Мишо Бирата и Вальо Танов, Бог да ги прости!

А стига бе, какво са някакви дребни бизнес интереси пред истинската нерушима мъжка дружба!? ... или ПИДАЛСКА?!

хахаххааааа ..... Борисов изработи цял народ на България :) Този да реве е , че него изработи.....

Тия нагли селяци от Банско и кукловодите им с офшорките защо не спрат да занимават обществото с техните глупости ? Или да вземат да извадят пред обществото щом са толкова важни да видим за 15 години колко данъци и приходи внесоха в държавния бюджет та да преценим важни ли са ни или да им теглим по един шут в гъза.

Бойко Методиев винаги е изработвал съучастниците си.

Много точно казано!

Шо този се пеняви толкова за един лифт, май нещо за пари ще да е

магаренца не може ли? Щото , нали може и колички за голф да се ползват семейно така да се каже!Качваш се горе , пускаш жената и децата по пистата, ти пускаш количката по съседна специална писта и се юрваш и ти!

Ей, Валерката голям мъжага го играе. Ако заради един лифт сгъне премиерчето ще умра от смях:) Само преди седмица Бялата Златка Сидеров обясни (на ПЛЕНУМА на ГЕРБ), че ако сами не се свалят няма кой да ги бутне и се гушнаха с ББ. Ся че само до оня ден викаше "К..ви на Бойко" и от сорта..да не напомняме. То и ГЕРБ-аджиите толкова помнят явно, щото му ръкопляскаха. Та Валерко може и да изпълни пророчеството. Да се самосвалят. Давай Валери, не спирай. Цяла България ще гласува за теб. Знам, че го желаеш. Обещавам ти. Лично!:))))