Коментари - Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя | Днес.dir.bg

Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя

70-годишен шофьор е в болница със счупен крак след бой на пътя с колега, предизвикан от спор за предимство, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

страната се събужда. НЕЗАБАВНО И ЕФЕКТИВНО ПРАВОРЪЗДАВАНЕ! Браво, одобрявам.

Тия дъртите са най-опасни. Не им пука за нищо, не зачитат нито предимство, нито се оглеждат, все им е тая.

Келеш, намалете незабавно че киите. Излезте на разходка в мистериозна местност. Отдайте се на удоволствието: самодиви похищават мъже в рокли, в каквато сте и Вие. После, колегите от психиaтрията внимателно ще Ви върнат в бялата стая.

Стига глупости. Нямаме никаква идея кой е виновен и кой не е. Ще установява КАТ, което всъщност нищо не означава. Аз лично съм осъждал КАТ два пъти, на по две инстанции. Т.е., решението ще е на съда. С цялото ми уважение към възрастните хора, понякога са непредвидими. Оставете правилата. Виждам, че е възрастен човека, внимавам, но той прави колосални глупости по пътя. Подчертавам, не оправдавам насилието на пътя, но наистина има изнервящи шофьори.

По приннцип си прав, но 30 годишен мъж да слезе да бие 70 годишен дядо.........абе на над 65 години читав шофьор не съм виждал. Стават си небрежни.

Подозирам, че не е 70 годишен дядо, а самонадеян "столичанин" т.е. шоп, който е решил, че щом колата му струва 5-10 пъти повече от тая на младия, значи оня трябва да подвие опашка. Е, да ама другия е подвил крак.

Чета статията и се чудя дядото защо е бил извън колата? Остава в колата и звъни на 112, съобщава къде е и готово. Ако му счупи стъклата или нещо по колата, застрахователите ще покрият щетите, следва регрес към селския тарикат и ще го връткат двойно, хем ще си плати щетите, хем ще го задържат. Защо по дяволите му е трябвало на дядото да излиза от колата?

Щука

Ако бях аз на мястото на възрастния човек, тоя дали щеше да ми скочи?! Долен комплексар! Да го тикнат за 1 годинка в панделата, пък дано му дойде акълът!

И какво ако беше на мястото на дядото? Я ми разкажи?

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

Тъп ли си? Мда, тъп си.

Сериозно, разкажи ми. Впрочем, по добре да ми покажеш. Място, час?

Верно си 'ноо тъп, Teen. Хаха!

Герберски келеш, балансирайте стреса с приятни занимания, насладете се на природата и се запътете към местния център за психично здраве. Там Ви очакват.

32 годишно дупе за бай Ставри! Неколко годинки ще е млада булка в панделата. През това време и жена му може да счупи нечии ...

тия с минусите май са мераклии да го заместят....

Ъхъ, ако видиотен от годините дядо ви убие детето на пешеходна пътека, щото е сляп, глух и изобщо неадекватен, пак го прегърнете, целунете и му кажете "бе няма нищо, възрастен сте". Идиоти ли сте ?!

е, да не би да очаквахте ЖЕНА да се сбие на пакя? малоумни ли сте?!? естествено, че ще е мощният, силният, по-силният, по много силният, по най много силният Балгарски мАж! ама като види наркопласьори до училищният двор, или пък не дай си боже тумба с цигани, а и по единично да са циганите - некакси си трае, венереният хъмп прост и гол! е, ама на жени и старци им рипаме на бой! много ясно! че ги сгъне от бой! така е. в днешна Балгария...

По малките населени места живеят страшни селяндури! Сега този колко години ще получи по новия закон за тежка телесна повреда? Само да няма споразумения, чисто минало и постоянен адрес, деца и куп болести за да си отиде вкъщи! Как ни се подиграват обаче...

Поне 5 годинки за тоя ... Все едно да набиеш баща си... Ужас!!!

или дядо си .

Как може бе младежо,как е възможно да се направи такова нещо за една глупост...

pompai

Можели да сте толкова некадърни?

Боже, какво доживях.. 30 годишни да бият 70 годишни.... ром ли е, мор ли е - в затвора... Че и децата вече знаят, че като дадат 20 лева на полицая и минават!

Боже , че то това новина ли е? Виж Шофьор помогна на закъсал колега - ДА АМА НАДАЛИ !

Тези случки са отражение на цялата ни държава. Колкото и примерен и внимателен водач да съм, в 30 годишната ми кариера ми се е случвало 2-3 пъти и аз да сбъркам. Хората са ме разбирали и сме се разбирали с едно кимване или махване с ръка. Добре че не се е стигало до пострадали и щети. Но и да сбъркаш, би трябвало компетентните органи да решат каква ти е вината и респективно какво наказание да понесеш. В други случай без да съм виновен, що викове, святкания и псувни съм отнесъл от разни наркомани и хухавели, не е за казване. Изобщо всичко изтъпя, изпростя, ред няма, полиция няма, съд няма, масово карат с купени книжки, пияни, дрогирани, мамини синчета на местни и национални величия летят с поршета като на писти, деца играят на електронни игри където колкото повече пешеходци блъснеш, толкова повече бонуси получаваш - все едно сме в някаква игра " Кой е по-по-тъп и идиот". И лошото е че не му се вижда края.

32 годишен циганин, това не е уточнено. Кой нормален, дори и селянин ще бие някакъв некролог, да го лежи после.

Ти не четеш ли за героя проснал в безсъзнание гинеколожката?

Със сигурност не е циганин.

"некролог" !? Нищо чудно този "некролог" да те надживее! Недей да определяш и сравняваш, като нито познаваш човека, нито имаш най-малка представа за своето бъдеше!

Майната му на дедото. Живял си там, колкото трябва. Ако знаете каква библиотекарка има в Дряново. Честно, настръхнах. Висока е, бе като издялана! Изобщо не се шегувам! Искам я!

Бате, нещо яко ти тропа!

Тя е гадже на сина на кмета бре. Стига си се облизвал.

Карам спринтер с доставки и съм се убедил, че най-простите хора са в Дряново. Интересен факт, но е точно така.

Само да добавя, а най-интелигентни и отзивчиви са хората в Трявна. А между тези два града разстоянието е никакво.

Потвърждавам и двете ви мнения. Точно така е.

Прости, ама яки.

Ало, журналисите от Дир.бг, ако изобщо ще журналисти, по-скоро преразказвачи, та, знаете ли какво е значението на думичката КОЛЕГА, знаете ли кога се позлва? Та, Вие трябва да пазите езика ни чист, айде, ние тъпацие коментатори, нека си простеем, ама Вие...

То пък един трафик в Дряново, на половин час минава кола. На всеки в чужд град, може да се случи да се заблуди. Пък и чуждите граждани не познават местните селски бекове.

Те селяните и слепи жени по улиците бият, че им пречат да си карат колите...

Народът подивя! Когато пътувам в друга държава и виждам съвсем други отношения между хората, направо се срамувам, че съм българин. Как другите могат да спазват реда и правилата, само у нас всеки прави каквото му е угодно, без да се съобразява с останалите хора? Имаме ли НС, което прави строги, безкомпромисни закони? Имаме ли власт, която следи те да се изпълняват? Скоро ще се питаме изобщо имаме ли държава?

Борисов спомена нещо за материала. Те му се обидиха, че бил прост.

Матрияла и Борисов са скачени съдове. Не е ли такъв матрияла и Борисов нямаше да е премиер.

Паднал и си счупил крака ? Или блъснат ? Или ритнат ? Защо не се каже истината направо ? Ако няма да се казва истината - ами не го пишете изобщо, за какво са ни подмятания, недомлъвки, лъжи ?

Това на снимката не е крак на 70 годишен. А и такава сестра в Дряново не сме виждали от времето на бай Тодар,

Прав ли е бил Борисов?

На туй му викам нещастие. Да те пребият у Дряново и после да те лекуват у Дрянофската болница. Кое от двете е по лошо?

"и така три пъти!"

Оффф, пак ли? Просто нямам думи!

с мутра премиер и в мафиотска държава

Внуците, децата и роднините на дядото-да счупят и двата крака, двете ръце на този изрод!!!и да му извият и врата-бонус!!!

Внуците, децата и роднините на човек, който има нужда от обгрижване, а не да сее смърт на пътя, трябва да носят отговорност.

Голям мъж е тоя, бие стари хора, сигурно и жена си бие. Поредния комплексар на пътя!

еми много ясно, че и жената ще бие. то ако си знаеш, че ще те отупат си траеш.пича го играе на сигурно:))))

Баси народа сме-талибаните на балканите!

Ей,скоро ще спорят на кого на гроба му да пише -Умрял с предимство!!!!!

Бе то и ние отиваме към тия години, но защо след 65 кат не прави проверовачни изпити на шофьорите?! Има си възрастови изменения, които са неизбежни.

Как ще удряш 70 годишен човек ... Сега дано постои поне месец в една килия с 20-30 годишни тъмнозелени шведи.

И що да не го маркирам, ако ми е погубил собственост за хиляди левове?! Не бе, кажи защо ?! Нещо ми е дал пари на заем ли деменцията опасна ?! А ако ме бутне с колата и убия човек, който да ми тежи на съвестта ?! Такъв юмрук ще му набия, че и патоанатомите няма го сглобят! Да си седи в къщи и да си харчи пенсията, която му изработвам, а не да си мисли, че е построил пътя!

чакаме те при нас дедовото.

Че даже и 3 +-а имаш... А жена си биеш ли?

Шофирам вече повече от 30 години и опита ме е научил да внимавам особено, ако около мен има възрастни водачи! Освен, че недовиждат и недочуват, ами са се учили да шофират във времето, когато трафикът нямаше нищо общо със сегашния! Обикновено те си следват маршрута без да поглеждат в огледалата, без забелязват нови или подменени знаци, като се движат често пъти със скорост, която създава предпоставки за ПТП-та.

за ,,младите,, нещо да кажеш... разбрахме че ,,старите,, са зле и младите дето се ,,пръкнаха,, от тях ,,още,, по зле... ,,матриалът...,,!!!

Няма ли как Б.Б. да е виновен! На магистралата му намерихме цаката!

правилата не са се променили драстично. За сметка на това сегашното дебилно младо поколение кара като за последно. Защо бърза за гробищата - само може да гадаем!

ДА ''ЖИВЕЯТ'' ЕВРОПЕЙСКИТЕ ''ЦЕННОСТИ'', И В БЪЛГАРИЯ.

първо му биеш 2 шамара циганската после му гледаш годините,ако ще да е на 125

и ти набивам един ,,български,, и след това ще ревеш ,,батеее...,,расист...,,??? аман от ,,циганета,,...!!!

можеш да се пробваш. После да не плачеш?

Ела да ми биеш 2 шамара де. Ама смееш ли. Иначе вас с номерата У, К, А, ЕВ, РК ви знаем що за майстори сте

Еееееее, стига де, всеки прави грешки и аз съм правил и ме е сърбял г*за и аз съм спасявал ситуации в които друг е грешал и после съм псувал, но напоследък като се явиха децата съм мноооого внимателен, но все пак, не карам ТЕСЛА- никой не е застрахован. Ала да посегнеш на 70 годишен дядо!

Коментари - Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя | Днес.dir.bg

Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя

70-годишен шофьор е в болница със счупен крак след бой на пътя с колега, предизвикан от спор за предимство, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор счупи крака на друг след бой на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

страната се събужда. НЕЗАБАВНО И ЕФЕКТИВНО ПРАВОРЪЗДАВАНЕ! Браво, одобрявам.

Тия дъртите са най-опасни. Не им пука за нищо, не зачитат нито предимство, нито се оглеждат, все им е тая.

Келеш, намалете незабавно че киите. Излезте на разходка в мистериозна местност. Отдайте се на удоволствието: самодиви похищават мъже в рокли, в каквато сте и Вие. После, колегите от психиaтрията внимателно ще Ви върнат в бялата стая.

Стига глупости. Нямаме никаква идея кой е виновен и кой не е. Ще установява КАТ, което всъщност нищо не означава. Аз лично съм осъждал КАТ два пъти, на по две инстанции. Т.е., решението ще е на съда. С цялото ми уважение към възрастните хора, понякога са непредвидими. Оставете правилата. Виждам, че е възрастен човека, внимавам, но той прави колосални глупости по пътя. Подчертавам, не оправдавам насилието на пътя, но наистина има изнервящи шофьори.

По приннцип си прав, но 30 годишен мъж да слезе да бие 70 годишен дядо.........абе на над 65 години читав шофьор не съм виждал. Стават си небрежни.

Подозирам, че не е 70 годишен дядо, а самонадеян "столичанин" т.е. шоп, който е решил, че щом колата му струва 5-10 пъти повече от тая на младия, значи оня трябва да подвие опашка. Е, да ама другия е подвил крак.

Чета статията и се чудя дядото защо е бил извън колата? Остава в колата и звъни на 112, съобщава къде е и готово. Ако му счупи стъклата или нещо по колата, застрахователите ще покрият щетите, следва регрес към селския тарикат и ще го връткат двойно, хем ще си плати щетите, хем ще го задържат. Защо по дяволите му е трябвало на дядото да излиза от колата?

Щука

Ако бях аз на мястото на възрастния човек, тоя дали щеше да ми скочи?! Долен комплексар! Да го тикнат за 1 годинка в панделата, пък дано му дойде акълът!

И какво ако беше на мястото на дядото? Я ми разкажи?

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

Тъп ли си? Мда, тъп си.

Сериозно, разкажи ми. Впрочем, по добре да ми покажеш. Място, час?

Верно си 'ноо тъп, Teen. Хаха!

Герберски келеш, балансирайте стреса с приятни занимания, насладете се на природата и се запътете към местния център за психично здраве. Там Ви очакват.

32 годишно дупе за бай Ставри! Неколко годинки ще е млада булка в панделата. През това време и жена му може да счупи нечии ...

тия с минусите май са мераклии да го заместят....

Ъхъ, ако видиотен от годините дядо ви убие детето на пешеходна пътека, щото е сляп, глух и изобщо неадекватен, пак го прегърнете, целунете и му кажете "бе няма нищо, възрастен сте". Идиоти ли сте ?!

е, да не би да очаквахте ЖЕНА да се сбие на пакя? малоумни ли сте?!? естествено, че ще е мощният, силният, по-силният, по много силният, по най много силният Балгарски мАж! ама като види наркопласьори до училищният двор, или пък не дай си боже тумба с цигани, а и по единично да са циганите - некакси си трае, венереният хъмп прост и гол! е, ама на жени и старци им рипаме на бой! много ясно! че ги сгъне от бой! така е. в днешна Балгария...

По малките населени места живеят страшни селяндури! Сега този колко години ще получи по новия закон за тежка телесна повреда? Само да няма споразумения, чисто минало и постоянен адрес, деца и куп болести за да си отиде вкъщи! Как ни се подиграват обаче...

Поне 5 годинки за тоя ... Все едно да набиеш баща си... Ужас!!!

или дядо си .

Как може бе младежо,как е възможно да се направи такова нещо за една глупост...

pompai

Можели да сте толкова некадърни?

Боже, какво доживях.. 30 годишни да бият 70 годишни.... ром ли е, мор ли е - в затвора... Че и децата вече знаят, че като дадат 20 лева на полицая и минават!

Боже , че то това новина ли е? Виж Шофьор помогна на закъсал колега - ДА АМА НАДАЛИ !

Тези случки са отражение на цялата ни държава. Колкото и примерен и внимателен водач да съм, в 30 годишната ми кариера ми се е случвало 2-3 пъти и аз да сбъркам. Хората са ме разбирали и сме се разбирали с едно кимване или махване с ръка. Добре че не се е стигало до пострадали и щети. Но и да сбъркаш, би трябвало компетентните органи да решат каква ти е вината и респективно какво наказание да понесеш. В други случай без да съм виновен, що викове, святкания и псувни съм отнесъл от разни наркомани и хухавели, не е за казване. Изобщо всичко изтъпя, изпростя, ред няма, полиция няма, съд няма, масово карат с купени книжки, пияни, дрогирани, мамини синчета на местни и национални величия летят с поршета като на писти, деца играят на електронни игри където колкото повече пешеходци блъснеш, толкова повече бонуси получаваш - все едно сме в някаква игра " Кой е по-по-тъп и идиот". И лошото е че не му се вижда края.

32 годишен циганин, това не е уточнено. Кой нормален, дори и селянин ще бие някакъв некролог, да го лежи после.

Ти не четеш ли за героя проснал в безсъзнание гинеколожката?

Със сигурност не е циганин.

"некролог" !? Нищо чудно този "некролог" да те надживее! Недей да определяш и сравняваш, като нито познаваш човека, нито имаш най-малка представа за своето бъдеше!

Майната му на дедото. Живял си там, колкото трябва. Ако знаете каква библиотекарка има в Дряново. Честно, настръхнах. Висока е, бе като издялана! Изобщо не се шегувам! Искам я!

Бате, нещо яко ти тропа!

Тя е гадже на сина на кмета бре. Стига си се облизвал.

Карам спринтер с доставки и съм се убедил, че най-простите хора са в Дряново. Интересен факт, но е точно така.

Само да добавя, а най-интелигентни и отзивчиви са хората в Трявна. А между тези два града разстоянието е никакво.

Потвърждавам и двете ви мнения. Точно така е.

Прости, ама яки.

Ало, журналисите от Дир.бг, ако изобщо ще журналисти, по-скоро преразказвачи, та, знаете ли какво е значението на думичката КОЛЕГА, знаете ли кога се позлва? Та, Вие трябва да пазите езика ни чист, айде, ние тъпацие коментатори, нека си простеем, ама Вие...

То пък един трафик в Дряново, на половин час минава кола. На всеки в чужд град, може да се случи да се заблуди. Пък и чуждите граждани не познават местните селски бекове.

Те селяните и слепи жени по улиците бият, че им пречат да си карат колите...

Народът подивя! Когато пътувам в друга държава и виждам съвсем други отношения между хората, направо се срамувам, че съм българин. Как другите могат да спазват реда и правилата, само у нас всеки прави каквото му е угодно, без да се съобразява с останалите хора? Имаме ли НС, което прави строги, безкомпромисни закони? Имаме ли власт, която следи те да се изпълняват? Скоро ще се питаме изобщо имаме ли държава?

Борисов спомена нещо за материала. Те му се обидиха, че бил прост.

Матрияла и Борисов са скачени съдове. Не е ли такъв матрияла и Борисов нямаше да е премиер.

Паднал и си счупил крака ? Или блъснат ? Или ритнат ? Защо не се каже истината направо ? Ако няма да се казва истината - ами не го пишете изобщо, за какво са ни подмятания, недомлъвки, лъжи ?

Това на снимката не е крак на 70 годишен. А и такава сестра в Дряново не сме виждали от времето на бай Тодар,

Прав ли е бил Борисов?

На туй му викам нещастие. Да те пребият у Дряново и после да те лекуват у Дрянофската болница. Кое от двете е по лошо?

"и така три пъти!"

Оффф, пак ли? Просто нямам думи!

с мутра премиер и в мафиотска държава

Внуците, децата и роднините на дядото-да счупят и двата крака, двете ръце на този изрод!!!и да му извият и врата-бонус!!!

Внуците, децата и роднините на човек, който има нужда от обгрижване, а не да сее смърт на пътя, трябва да носят отговорност.

Голям мъж е тоя, бие стари хора, сигурно и жена си бие. Поредния комплексар на пътя!

еми много ясно, че и жената ще бие. то ако си знаеш, че ще те отупат си траеш.пича го играе на сигурно:))))

Баси народа сме-талибаните на балканите!

Ей,скоро ще спорят на кого на гроба му да пише -Умрял с предимство!!!!!

Бе то и ние отиваме към тия години, но защо след 65 кат не прави проверовачни изпити на шофьорите?! Има си възрастови изменения, които са неизбежни.

Как ще удряш 70 годишен човек ... Сега дано постои поне месец в една килия с 20-30 годишни тъмнозелени шведи.

И що да не го маркирам, ако ми е погубил собственост за хиляди левове?! Не бе, кажи защо ?! Нещо ми е дал пари на заем ли деменцията опасна ?! А ако ме бутне с колата и убия човек, който да ми тежи на съвестта ?! Такъв юмрук ще му набия, че и патоанатомите няма го сглобят! Да си седи в къщи и да си харчи пенсията, която му изработвам, а не да си мисли, че е построил пътя!

чакаме те при нас дедовото.

Че даже и 3 +-а имаш... А жена си биеш ли?

Шофирам вече повече от 30 години и опита ме е научил да внимавам особено, ако около мен има възрастни водачи! Освен, че недовиждат и недочуват, ами са се учили да шофират във времето, когато трафикът нямаше нищо общо със сегашния! Обикновено те си следват маршрута без да поглеждат в огледалата, без забелязват нови или подменени знаци, като се движат често пъти със скорост, която създава предпоставки за ПТП-та.

за ,,младите,, нещо да кажеш... разбрахме че ,,старите,, са зле и младите дето се ,,пръкнаха,, от тях ,,още,, по зле... ,,матриалът...,,!!!

Няма ли как Б.Б. да е виновен! На магистралата му намерихме цаката!

правилата не са се променили драстично. За сметка на това сегашното дебилно младо поколение кара като за последно. Защо бърза за гробищата - само може да гадаем!

ДА ''ЖИВЕЯТ'' ЕВРОПЕЙСКИТЕ ''ЦЕННОСТИ'', И В БЪЛГАРИЯ.

първо му биеш 2 шамара циганската после му гледаш годините,ако ще да е на 125

и ти набивам един ,,български,, и след това ще ревеш ,,батеее...,,расист...,,??? аман от ,,циганета,,...!!!

можеш да се пробваш. После да не плачеш?

Ела да ми биеш 2 шамара де. Ама смееш ли. Иначе вас с номерата У, К, А, ЕВ, РК ви знаем що за майстори сте

Еееееее, стига де, всеки прави грешки и аз съм правил и ме е сърбял г*за и аз съм спасявал ситуации в които друг е грешал и после съм псувал, но напоследък като се явиха децата съм мноооого внимателен, но все пак, не карам ТЕСЛА- никой не е застрахован. Ала да посегнеш на 70 годишен дядо!