Бой в парламента на Южна Африка (видео)

Брутален юмручен бой е избухнал днес в парламента на ЮАР. Охраната е изкарала насилствено навън десетки опозиционни депутати.

Обратно в новината

Коментари - Бой в парламента на Южна Африка (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,в българският ПРЕГРЪДКИ!?

ЦРУ СЕ ОПИТВА ПО ПОЗНАТАТА СХЕМА ДА ДЕ СТАБИЛИЗИРА СТРАНИТЕ ОТ "БРИКС"!!!НО СВЕТА УЗРЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ИМПЕРИЯТА НА СВЕТОВНОТО ЗЛО САЩ!!!

Ех, да можеше ЦРУ и да ограмоти малко русофилите по "непозната схема", но уви!

мразя дори идеята че белите са нещо повече от черните, но маи маи е краино време от някои поне африкански дарjaви да почнат да идват добри новини, а не беянци

ти Ъ и Й нямаш ли на клавиатурата?

може и да я мразиш тази идея , но от мене да знаеш , някой бели са нещо повече и от други бели , не само от черните!

Грешиш. Разбирам колко хуманна и красива е идеята, че всички раси са равни като интелект и т.н., но въпроса е дали това е истина а не дали ни харесва. Щом можем спокойно да кажем, че черните са по-добри лекоатлети от белите, базирано на резултатите които показват, защо да не можем да кажем че черните са по-глупави и по-мързеливи, отново базирано на резултатите по цял свят.

То равенството и превъзходството не се решават с чувства, още по-малко с омраза - защото тя доказва тъкмо обратното!

това е сбъднатата мечта на нелсън мандела!

Зума има тежката дума, наш'та система 442!

Откакто от там си тръгнаха белите, нищо хубаво не се чува за тази страна. Защо така, незнам.

нали победиха апартейда ,друго не им трябва!

гледаъте южна африка и си представяите черното бъдеще на българия... аборигените, които си размножихме последните 70 години под мъдрото ръководство на родния клон на коминтерна. да живее болшевизма!

Последните 25,искаш да кажеш,Сдухи. Милион пъти да го повториш, хората знаят истината- защо се хабиш? Освен това вие ги обичате такива,нали- черни и прости;-)?

Ние таа влас с кръв сме я взели. Мислиш ли че сме я дали? Ей така без кръв!

Откакто маймуните слязоха от клона нищо хубаво не се е случило на ЮАР

ПИПО

А ЮАР беше една богата и просперираща страна. От както черните завзеха властта от ден на ден става все по зле и по зле. Престъпността се е увеличила над 70 пъти, три пъти опростяват учебната програма (защото на негърчетата им е била сложна). Превръща се в една типично африканска държава. До няколко години ще стане на нивото на България....

Нещо си се объркал, ЮАР е отдавна под нивото на България.

ъужна африка управлявана от бели, които вие азяците така много мразите.

ВНИМАВАЙ КАК ГОВОРИШ ЗА С-то на БРИКС !!!!

Тоа черньо е стажувал при Николяе и Елена Чаушеску!!!

Ходил ли е някой от вас в ЮАР? Половината население е неграмотно,всеки трети-четвърти е спинозен,липсва статистика за престъпността -в тази страна такава не се публикува, полицията не влиза в изцяло черните квартали ИЗОБЩО-това са сухи данни,които всеки ги знае. Когато обаче видиш как бяло семейство кара детето си на градина,като кара бащата, а майката държи зареден МАК-10 /модифициран незаконно на автоматична/ в скута си, нещата придобиват конкретика. Когато изкоментираш колко добре изглежда възрастната двойка, гледаща те от портретна снимка, само за да да научиш,че са били убити по особено жесток начин, тази конкретика се задълбочава. Що е то "огърлица" в ЮАР? Обикновено дебело въже,напоено здраво с бензин, което се връзва на шията на жертвата и се запалва- последната ако има късмет умира бързо от изгаряния в белите дробове,ако не- донасичат я с ножове и агонизира по канавките с часове. Има и разновидност "спасителен пояс"- нахлузва се автомобилна гума /това обикновено се прави на жени и деца- от белите,естествено/ и пак се запалва- така си беше отишла възрастната дама от въпросната снимка.

Връзката на горното с президента Зума е една песен: "Убий фермера"/ фермерите в ЮАР са бели/. Песента тръгна от партията на Мандела, въпросният Зума я е пял неведнъж публично /има видеодоказателства/, а на последният си рожден ден, в който беше в добро здраве, "гълъбът на мира" Мандела също я припяваше.

Ами Краварника доста спомогна за свалянето на апартейда в ЮАР... Не че бяха и прави фашитата англосаксонци там...Все пак белите крадяха а черните копаха в калта..Но нещата трябвашеда станат по плавно, и да се дигне образованието на черната част от населението..Но където са били англосаксите-само са срали! Виж франсетата са били малко по читави колонизатори!

В ЮАР белите са потомци на т.нар "бури"- протестанти- калвинисти. Англичаните винаги са били най-заклетите им врагове. Мозъчната промивка за Апартейда не засегна и нас- в България всички помним образа на харизматичния Мел Гибсън,който трепе гадните бледолики расисти в "Смъртоносно оръжие". Белите не бяха прави,разбира се. Колонизацията си е колонизация, робството си е робство, но след като демократично разсипаха страната и оставиха начело терориста Мандела, англосаксите целенасочено оставиха тази част от Черния Континент да се превърне в тотален ад за белите християни там. Класически пример за унищожена и разсипана страна- в момента каквато малко индустрия е останала е притежание на европейски и американски концерни и толкоз.

черните се бият, белите гледат... обаче са по-добри от украинците - тези ги изринаха за нула време...

Бойкоборисовци има по целия свят.

Някак си странно страните от БРИКС като че ли по едно е също време и по един и същи начин (преди всичко корупция или обвинения в корупция) пропадат. А преди 7-8 години за тях се говореше като за нова световна сила, имаха много голям икономически растеж... Тогава нямаше ли корупция???

Недйе така! Че то и Гейсъюза как почна..Като коалиция от европейски държави.>А свърши като васал на Краваристан и гето за мюслита, Джихади Джота, ислямисти и фанатици джихадисти! То и Краварника си тия 20 трилиона външен дълг, и гражданската война в Фергюсън и Детройт го е окъсал...Така че си гледай кочината, в която сме се набутали, и ти живее'..Пък тогава търси кусури на другите:)

Няма нищо странно, с малки изключения в страните от БРИКС, повече от 50% от населението е неграмотно или с много ниско образование. Няма как да си световна сила с такава паплач.

Ти го кажи това на китайцие..Има повече неграмотни негри, мексиканци и прочие латиноси в гетата на Краварника..Отколкото неграмотни китайци...

Ей, тоя як тупаник бе в най-добрите традици на укробидлото, клатещо се в парламента-Радата на Усрайна...Но тук, определено правеше впечатление, че негрите се биеха..А белите, просто стояха по скамейките, унили и хванали се за главата..То и укробидлото от Усрайна е точно същото, като макаците подскачащи Африка...

Случващото се ме кара да се усмихвам. Преди десетилетия, по времето на апартейд, ЮАР бе завидна икономическа сила. Много българи мечтаеха да се докопат до тази държава. Е белите им дадоха властта и какво направиха от процъфтяващия ЮАР?! - една изостанала треторазрядна африканска държава. Нека благодарят на терориста Мандела. Защо терорист ли? Констатацията не е моя на журналисти работещи за Нашънъл Джиографик. Мандела е ръководил терористични актове срещу заведения посещавани от бели хора и на съвестта му тежат много невинни загинали. Това, разбира се, няма да го чуете по официалните изказвания, нито пък им попречи да му дадат Нобелова награда за мир. Е това ако не е безсрамие...

Какво може да се очаква от чернилки? Бях в Нигерия преди 2 години по работа. В началото, докато пътувах натам, си мислех: "Горките хора! Добре че са успели да се освободят от гадните англичани, които така са ги експлоатирали, унижавали и крадяли от природните им богатства!" (мислех си, че е било нещо като нашето турско робство). Като видях какво е там обаче и как стават нещата, на връщане си виках: "Бо-оже, добре че са били англичаните да им построят пътища, сгради, и да ги поочовечат малко! Маймуни!". Така че, 2 и 2 не винаги е 4...

Виждаме далечните резултати от "очовечаването", наложено от британците и наследниците им - САЩ...

Личи си че изобщо и хабер си нямаш за какво става на въпрос...

Голям бой, няма що! То не летят ли токати :)

Маймунджулъци и маймунджурии...

Мандела победи ! ЮАР се върна към корените си и маймуни влязоха в парламента !

Човек направо да падлудее от това което се случва в БРИКС.

става..Не е истина! Главната маймуна управлява ядрени оръжия! Кат маймуна с граната! Или жена с кредитна карта!