Меле в училище заради обидена ученичка

Масов бой станал във вторник в Гимназията по хранително-вкусова промишленост в Дупница, след като Жоро Георгиев от 11 клас обидил деветокласничката Василена Роглинова, че "грозна и дебела".

Обратно в новината

Коментари - Меле в училище заради обидена ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да дадът снимка на този жоро да го видим какъв убавец е.

...не мирясваш ти и това си е! И ако онзи Жоро не е "убавец", онази кифла по-тънка и по-хубава ли ще стане?

зависи колко му е тъпа физиономията. но ако му дадат снимка поне и ние ще му кажем истината.

Кво тва училище бре.. да не е за командоси.. бащата и синът в болница единия ссъс счупена ръка.. нарязани гуми.. с химикалките ли ги рязаха или си носят мачете в чантите.. Баси..

младите трябва много да се бият... боя е наи големия учител... след боя са лишенията.. като не изпални нещо го лишаваш от екстри, дори и от храна.. когато правят това което се иска от тях ще получават храна, вода, дрехи, и няма да им бадат чупени главите.. иначе те са млади, нито имат знания за живота, нито нищо, и е нормално да грешат и да се учат трудно... затова боя и лишенията са наи барзия начин да се вкарат в патя.. другия начин с доброто отнема 4-5 пати по далго време и излиза много по скапо

Нямаше да се случва това, ако се обичаме повече и го повтаряме непрекъснато и го показваме на децата си и околните.Някак увлечени в печеленето на пари, които и колкото да имаме все не стигат, забравяме най-важното, а именно да се радваме на близките си, да отделяме достатъчно време за децата си, да помагаме на всички с каквото можем. Всички проблеми се коренят от семейството, ако искаме да се оправиме и да живеем по-добре първо трябва да изкореним този проблем. Обичайте се, правете любов по-малко бъдете песимисти и наблягайте на дребните жестове и не забравайте да показвате на близките си,че ги обичате защотоживота е кратък, а и нека да живеем в един по-добър свят.Всичко е в наши ръце.

Пич, много ми хареса коментара ти! Евала!

повторим опита на новия "голям брат"? Те си имаха лозунга "правете любов а не война" и до къде стигна средния американец? Баба Меца да каже, но на мен ми се струва, че с долари без покритие, не стигнаха много далече! Стигнаха само до "перманентна война", в която оправдават всяка година "билиони - както казва 'майор Пейне'", а в същото време лъжат за какво ли не?!?

Така ще е, циганизацията върви с пълна сила! Да срещнеш ученички по улицата, които се дерат като циганки на пазара и се кикотят като магистрални проститутки, е нещо обикновено. По-скоро е изключение обратното. А момчетата са също едни селски бекове, намират поводи да се скарат за дреболия и после се бият зверски - нали имаше случай, когато загина едно момче в нелепо сбиване заради спречкване в impulse.bg. Ни помен от елементарно уважение към другия, ще хванат хемороиди, но няма да отстъпят място в превозно средство на възрастни хора. То простотията е като кашлицата - няма начин да я задържиш в себе си

Да се бяха избили всички! А п*тката дето се е обадила по телефона може да го е направила и без причина, а на бащата сигурно му е писнало да се занимава и си е изпуснал нервите!

Хайде хайде, едно време като бяхме ученици и имаше комунизъм не сме се били все едно? Просто тогава нямаше журналисто който само се чудят как да направят от мухата слон. Е може да са прекалили но чак пък такава драма да се прави. Все едно не сме ходили със синьо под окото или с разцеопени устни.

Всички били на страната на буйния Жоро Георгиев, сигурно защото е пич и тормози момичетата!Накъде отиваме хорааа?Да са на страната на насилието и тормоза, още повече от ученик!!

Ти реално знаеш ли какво се е случило? Аз лично съм гледал клип от американско училище, в който по същия начин за малка обида момичето се обажда по телефона и идват 5-6 човека, които за малко не са извършили убийство. Това правилно ли е, а все пак на обидата по-добре с обида според мен, но не повече! Иначе направо да се стреляме!

За такива инциденти в училище вина имат колегите директори. Искам да споделя мерките, които съм взел, за се сведат до минимум подобни случки: -забранено е излизането на ученици по време на час. За здравето и сигурност на у-ка отговаря съответния учител. Ако има изключения, с придружаване на охраната, лекар или родител. -по време на час посещение само при директора, по един, с изключение на проверяващи органи. -мъже, по един, при класния, в междучасие. Разбира се, който е заслепен от злоба и мъст, той може да причака жертвата си извън заведението. Имах подобен случай, когато натикаха в кола момче и го замъкнаха в лозята. Платиха си пред закона солено, дъщеря им излъгала и я изключихме, на всичко отгоре в бързината отвлекли невинна жертва. Някои родители сляпо вярват във версиите, които им сервират децата им и без да проверят при мен случая, тръгват на вендета.

И за да се оправят нещата трябва за побойниците и псуващите да се въведе наказанието публичен бой.За да може веднъж за винаги да скъсаме с комунистическото си минало.Защото и тогава по-силните и по-правоимаищите деца биеха останалите,но тогава нямаше право на оплакване.Трябваше да се търпят побойниците.А сега поне има мутренски начин да се саморазправят с мутрите в училище!Така че боя за наказание срещу побойниците в училище трябва да се въведе .А не поправителния труд!!Е да ама тогава мутренското държане и поведение ще бъде унищожено още в зародиш а какво ще правят съдилищата и полицията?

Ами като е грозна и дебела и само яде

ами да я линчуваме тогава... примат! като искаш слаба и красива мацка хвани си такава, но като гледам колко си зле едва ли някога ще имаш освен ако не е срещу заплащане, но и това не може да стане, защото за да се изкарат пари се иска акъл.

Росе, ма, да не си и ти грозна и дебела, та подскачаш така? Никой не иска да я линчува, просто и е казана истината в очите. Явно е грозна и дебела, щом реагира така. И вместо да го нарече някак, взела да търси биячи!

Както по-долу написах,този битовизъм си е новина от първостепенно значение,наред с войната в Либия,аварията във Фукушима и смъртта на Мишо Бирата!Сега по темата:Всяка от"воюващите"страни в този рицарски провансалски екшън си има своето право и своята истина!Аз съм "ЗА"уреждането на всички спорни въпроси именно по този начин!Стига вече цивилизация и лиготии.Ние българите сме били едно от най-биткаджийските племена и е крайно време да си припомним този факт от древната ни история!

и ти, както и редица наши "депутати" си си купил вибратор, и си го ползуваш през цялото време. И именно това е причината да плещиш за "френско - американски" идеи за активност! Но подробността е не в действието на вибратора - а в действието на сивото вещество, когато не е замъглено от външни фактори!

Накрая Жоро ше се ожени за (някоя) Василена, ше продължи да я обижда, а тя да го псува, а родата им периодично ще се трепе, защото за някои хора това е начин наобщуване.

абе трябваше да е публичен бои.заради такув изверг като този жоро има толкова самоубили се деца.едно гомно се опитва да се прави на бабаит.бои по него щом няма резпект от другите

Преди години в едно средно училище назначиха за учител по физическо един бивш боксьор.Ела бате да видиш дисциплина.Ако някой възнеше оня като керпеден го търси после и иска да знае защо е отсъствал.И нощо не се чу за побой и насилие.Как ги гиченеше да са като мухи-незнам.А за този Жоро и тази Василена дето псувала май и двамата трябва да ги наритат по кратуните.Изродиха се и мъжки и женски.Само бой по манерките,иначе постоянене по-по-най.

драги Боц, не се опитвай да драскаш с фрази неразбрани. Жаргона го забрави и ан нормален български пиши.

добре де, поне някой сети ли се да пусне някоя турбо чалга да дъни яко, та артистичния пейзаж от европейския град Дупница да придобие по-завършен вид?

реалността, драги ми смешни психолози, е, че откакто се отрече малкото насилие (да го изплющиш зад врата като се гаври с ученичките или да му нашариш д-то като 3-ма пребият един) започнаха големите изцепки между децата. това е реалността. не ни трябват психомарди с тяхната криворазбрана добротия.

това се казва мнение, Браво!

не им требва психолог на тия потенцiaлни убиици требва им да бачкат на полето. картофи да гарлат , така ще си избият дяволите в тиквите които носят а не глави. аман от психолози и разкази за труден живот. има деца които наистина се борят за живота си но не бият и убиват.аиде на полето всики идиоти под 18. да копат картофи и да видат какво е живота наистина.

Тава Македонията се така ке биде.

Дупница е в шопско, май и ти си бил същия ученик

momchenze,na zapad ne e taka kakto go mislish.

Е, нали не ви трябват психолози в училищата ?!?Нали пестите пари и на тази длъжност слагате я учителката по музика,я по информатика!Е така няма да стане господин Министър на образованието!На децата им трябват истински психолози ,които само това са учили и знаят как да им помагат да се справят с конфликтите и проблемите!

Именно.

к'во именно, ма, иванова? не психолог, а 2-3 яки бабички с тънки пръчки трябват.... може +1 за учителките и други такива марди.

Какви училищни психолози, кви пет лева? Нима сума ти манекенки не станаха психолоШки, ей тъй, за едната диплома, щото звучи по-интересно? По мои наблюдения психология записват да учат разни скучаещи мадами, за които тази специалност носи интелектуален "престиж" на сладко лафче с кафенце със също такива скучаещи приятелки. Или пък стават психолози тези, които се надяват с тази специалност да си разрешат собствените психични проблеми. Институцията "училищен психолог" на практика е изпразнена от съдържание. Така че това ни чака - бой, чалга и псувни.

[до az и Иванова.] Абе драги, аз когато съм учил не помня да ми е трябвал психолог... Имаше си дисциплина при това без да се налагат каквито и да било насилствени мерки. Сега очевидно положението е друго, но не психолози а "момчетата" от БОП трябва да изпратят да озаптят гаменчетата по училищата.

Подкрепям казаното от Симо. В холандските училища тормоз има също. Миналата седмица писаха по вестниците за насилие в група 3 (деца 6 до 8 години !!!!). В понеделник имаше статия за пребито момиче от нейни съученици. Моето дете е тормозено също. Разликата е, че поне се опитват нещо да променят. Но иначе простотията е присъща за всички народи.

Това е изтока брате, тук света не е наш, дори градовете ни не са, защото хората се страхуват да излязат вечер да се забавляват. Все едно е комунизъм - пак не можем да си мръднем от държавицата, защото с тия мизерни заплатки къде ще отидеш, ядем каквото ни дадат и живеем както ни кажат. Тук имаш 3 възможности - тати ти е завещал бизнес, ставаш бандит или бягаш някъде много надалече да работиш като чистач, разносвач на пица или хамалин и да живееш 5 пъти по-добре, отколкото си живял тук с икономическото си образование и изморителната си работа, за която не ти се заплаща. Озлоблението, стресът, липсата на перспективи, безпаричието, тъпотата - тези качества хранят у нас политиците, а това е, което ни убива..

Мда, абсолютно си прав.

много ми хареса,на запад поне се чувстваме живи

заклеймяваше бабички от барикадите - "кой не скача е червен"? О скачащи, задника ти ( твоя и на поколението ти) "посиня ли" (от кръвонасядане)? Защо ставало така в училище? Защото така е предвидено в закона и приетите от "обществото" норми. Доволен ли си от резултата?

Голяма работа ще си ги залепи за 40лв.и пак ще се вози.До следващия бой.

МИСЛЯ ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ МАЙКИТЕ ДА СЛОЖАТ КАТО ПРИОРИТЕТ ЗАНИМАНИЕТО, ВЪЗПИТАНИЕТО, И УЧЕНИЕТО НА ДЕЦАТА. ДЕЦА ИМАМ ПРЕДВИД ДО ЗАВЪРШВАНЕ НА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. КАРИЕРАТА НА ЖЕНИТЕ НЕ Е ПРИОРИТЕТ. НАПРОТИВ - ВОДИ ДО ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТАТКОТО И БРАТА ОТИВАТ В УЧИЛИЩЕТО, ДЕТЕТО СЕ ОБАЖДА НА ТАТКОТО А НЕ НА МАЙКАТА!!! КАКВА И Е РАБОТАТ НА МАЙКАТА ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ? ПИТАМ НЕ ЗА МАЙКАТА В СЛУЧАЯ А ЗА МАЙКАТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ? НАЛИ МАЙКАТА ТРЯБВА ДА ОТИДЕ И ДА ЗАПОЗНАЕ КЛАСНАТА ИЛИ ДИРЕКТОРКАТА И АКО НЯМА РЕЗУЛТАТ ДА СЕЗИРА РЕГИОНАЛНИЯ ИНСПЕКТОРАТ. ЖЕНИ, МАЙКИ, СПРЕТЕ СЕ. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ДЕЦАТА СИ!

И като се спрем, кой ще храни тези деца, които и с две уж средни за страната заплати , пак са лишени от елементарни неща? Защо не мислиш с главата си, а рецитираш лозунги?

едаи тогава като работим да не обращане внимание на децата и да ги оставим да си праят кот си искат и като се змисля утрешния ден като се обарнете може и нас да пребият нищо че са наши деца осазнаите се бе хора децата са по опасни и от вазрасните хора психиката и характера им не са оформени така както нашите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе, до онзи ден ревяхте ''който не работи, не трябва да яде'', домакинството и възпитанието на децата ги нямахте за нищо, скачахте против по-ранното пенсиониране на жените защото ''излизали в майчинство'', а сега - друга песен! а нас кой ще ни храни бе, умник - вие ли? след като парите в семейството се изкарват и от двамата, редно е и двамата родители да възпитават децата. да не говорим, че бащата в едно семейство е много, много, ама много по-важен за децата от майката. майката те учи как да ходиш изправен и къде е тоалетната, бащата е този, който учи на ум, разум и морал.

Мнооого умно, няма що! Какво да кажат майките отглеждащи сами децата си? Бащата се запилял с години незнайно къде. Значи, майката научава детето да ходи изправено и му посочва тоалетната, оттам нататък ум, разум и морал да черпи под душа, докато клечи на тоалетната чиния, поради липса на бащата, така ли? Колко елементарна роля си отредила на майката..., такава логика е потресаваща, поне за мен.

Доколкото ми е известно, в училище имат достъп само учители, ученици и помощен персонал. Кой е пуснал бащата и брат и? Още по-голямо е учудването ми, че ученикът е бил изкаран от час. С чие разрешение? Да не говорим, че при конфликта охраната изобщо не се е намесила. Обръщам внимание на училищното ръководство да се заеме с разясняване на случая с нарушения ред. Каква е тази демонстрация на незачитане на обществени порядки?

Не искам да те разочаровам, но това е реалността в повечето български училища: нито охрана, нито учители, в такива моменти да се чудиш къде са. Описвам ти следната картинка от едно софийско училище: две момичета се бият ( и то както не съм виждала големи хора да го правят). Около тях останалите ученици от училището: всичките само нахъсват, никой не се наема да ги разтърве. Картинката протича в рамките на 20 мин, през които нито директор, нито учител, да не говорим за охрана..."

Да "жувей демокрасата" Цункайте си законодателите и им се радвайте. А аз съжалявам, че нямам пищов!

Забелязвате ли обаче, как само на българите им пишат имената, че и фамилиите ? Ако бяха мангали, щяха да им сложат само инициали.

Определено трябва да се разреши носенето и употребата на огнестрелно оръжие в училищата.

си до някъде. Не пищов в училище! Пищов в ръцете ни, на отчетното събрание на "депутатите"! Защо законите са такива и кога ще бъдат оправени!?!

и по-важното - кога ще се спазват ОТ ВСИЧКИ?

едно време за такива имаше детска педагогическа стая. А предвид, че много вероятно да са пълнолетни и тримата.. мерките даже трябва да са още по-строги.

То и сега ги има, но спят явно и ги мързи да работят. Ох чакай - забравих - на тях не им се занимава. Цитирам: "децата си имат родители - да се оправят". Но и родителите са без коментар...и става един омагьосан кръг.....

типичен пример какво може да стане заради една малка КУЧКА, още от малки създават интриги, а като навлезли в живота вече и войни. Просто едно телефонно обаждане, малко попресилено оплакване с плачлива нотка в гласчето и, резултата е налице!

момичето е обидено. ти знаеш ли какво означава за една жена да и кажат , че е дебела и грозна? може да и нанесе психични травми за цял живот. пка! тръгнал да се занимава с една жена...комплексар.

Жена, която псува като махмурлясал каруцар, не е никаква жена ами чистопородна улична гаменка. Ако е и обективно грозновата, и доволно тлъстовата, за какво женско у нея изобщо може да става въпрос.

ми същото примерно като да кажеш на един мъж- тъп, дебел и смотан???? айде, чак пък трамви да оставяло за живот...ти да не си растла в саксия ма блонде?? цял живот ще се оплакваш и мусиш ако някой ти каже нещо накриво ли??? правилно казваха някои, че подобни дилеми трябва да се решават в педагогическата стая, какви са тия побоища между синове, бащи, съученици и т.н. по коридорите в учебното заведение?!?!

блонди, нали ужким имало равенство между половете? или поне така ще крякаш, като те уволнят заради природна тъпотия?

ти съчувствие ли търсиш, че ни занимаваш с неуспехите си в личен план?

ей нефрит ли си, брикет ли си, като първо самото ти изказване звучи адски неадекватно, безмислено и тъпо, нямащо никакъв смисъл и като второ, типове като теб и блонди сте утайката на обществото, и когато някой просто изкаже мнение, при това подкрепено с факти, ей такива червеи като вас веднага изпълзяват от дупките си и почват да цапат и серат навсякъде ръсейки всевъзможни абсурди казвайки на черното бяло без изобщо да мислят- действие което изобщо не е характерно за вас, но това сте вие, а относно изказването ти човек си прави следния извод, че прехвърляте собствените си недостатъци на чужд гръб, а това се нарича комплекс за малоценност с препратки към шизофрения, сега изяснили ти се картинката, хайде марш обратно от където си изпълзял!

спуках са от смях кат прочетох че са спукали гумите на бмв-то

Голям кеф.....die

И на мен това ми хареса Тоя дърт фукльо да го видиме как ще си ходи пеша

Дупница - люлка на интелектуалци :)

И какво като е Дупница. И София е същата работа - даже по-зле. Ама не ми се коментира.

Егати организацията - отиват двама, веднага от класа излизат джедаи с мисия "Гуми", други джедаи чупят ръката и на бащата не знам какво са му направили.

още от едно време като учех в благоевград се носеше слух, че в дупница са много зле, че са ножари и че е опасно там да се ходи особено вечер.

През Дупница минавам само с бронетранспортьор.

Браво, успешно и гордо вървим към американския модел на образование в черните квартали - насилие, наркотици, анархия.

И тримата ученика са в 11 клас.Би трябвало да са подготвени за живота.Обучението и възпитанието в което се намира човек през тоя период ,зависи от силите ,които са в подем.Всеки период трябва да работи с тия сили ,които са в подем.Ако са отрицателни да се неутрализират,ако са положителни ,да се поощряват.И тук ролята на училището не е за пренебрегване.В учениците трябва да се развие логично мислене,кое бива и кое не бива да се върши. От тоя случай ученичката псува,по силният иска да победи по слабият,проявява се насилие.Всеобщата среда и тя не е добра.Имам в пред вид,че морала в страната ни ,в повечето случаи се определя от парите.Примерно секс магазини до училища,чалги.Нищо градивно.

Сега ученичката е "реабилитирана" срещу 500лв.и една счупена ръка.Комплексарите никнат като гъби-само че въвличат и нормалните в техните откачени изживявания.Жоро е могъл да бъде предупреден от директора,ама момичето е искало да се изпъчи.

това е психически тормоз и аз съм "за", че се е обадила на родителите си! дори може да го съди за обида! никой не избира външния си вид. и мен са ме обиждали в училище, че нося все едни и същи панталони, че съм дебела и други, но не съм казвала на никой от срам. дълго време съм чувствала, че не съм красива. сега на дърти години вече живееики в чужбина разбирам, че всъщност съм много атрактивна жена, имам кинти, а тези,които са ме обиждали си останаха диви селяни и се разхождат в българия с анцунг и джапанки.

Thumbs up! :-)

Обвинявате държавата, демокрацията, учителите..... А къде сте Вие родителите? Вие ги възпитавате тези деца ... от вас зависи дали детето Ви ще е побойник или ще е културен и възпитан гражданин на тази държава. ВСИЧКО ТРЪГВА ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!!

"Въпреки усилията на учителите да разтърват побойниците, боят спрял след като дошла полиция" В ТОВА УЧИЛИЩЕ НОРМАЛНА ОХРАНА НЯМА ЛИ? НЕ НЯКОЙ ПРОПИЯНЧЕН ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР С ПОДУТО ОТ ПЛЮСКАНЕ И МАХМУРЛУК ШКЕМБЕ, А ИСТИНСКА ОХРАНЯВАЩА ОХРАНА - БЪРЗО РЕАГИРАЩА ПРИ ВЪНШНА ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ И НА НОРМАЛНА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДЛЪЖНОСТ ВЪЗРАСТ.

За 250лв на месец какво очакваш, Чък Норис ли да ги пази?

СЛЕД КАТО СРЕЩУ ТИЯ 250 ЛВ КОИТО ПЛАЩАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДА ИМ СЕ ПАЗЯТ ДЕЦАТА, ДЕЦАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ОПАЗЕНИ, ДА ОТКАЖАТ ПЛАТЕНА ОХРАНА И ДА НАЕМАТ ДОБРОВОЛЦИ ИЗМЕЖДУ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УЧЕНИЦИ. ДНЕВНО ПО ЕДИН СВОБОДЕН ЧАС ЩАФЕТНО И ПО 30 ЛВ МЕСЕЧНО НА КАЛПАК ВСЕКИ ЕДИНАЙСТОКЛАСНИК БИ СЕ НАВИЛ ПО ТОЯ НАЧИН ХЕМ ОТ ИЗПИТВАНЕ ДА СЕ СКАТАЕ, ХЕМ И ПО ЗА ЕДИН МАСУР ОТГОРЕ МАЛКО КИНТИ ДА СИ ИЗКАРА В УЧЕБНО ВРЕМЕ.

250 лева е само ОБЯВЕНАТА ПРЕД ДЪРЖАВАТА заплата, иначе в охранителните фирми плащат поне двойно повече, ако не си пенсионер, но работиш при тях пак официално за 250.

Не е оферта, с ориенталски ритми и турски сериали в главите, няма да има разлика Булгаристан или Турция....само заплатите и пътищата в Турция са по-добри.

Ами заминавай си за турция, катил.

И това ще те направи по-щастлив или ще реши всичките ти проблеми?

Какъв е проблема, значи вече по вашата логика ако някой е горзен и дебел нямаш право да го констатираш като факт ли? Има свобода на словото, ако обидената се чувства слаба и красива да заведе дело за обида.

Нямаш! И дори има член по НК за това!

А по твоята логика трябва всички физически недостатъци на хората да се констатират публично ли ?Всеки е такъв какъвто природата го е създала и ти си НИКОЙ, за да си позволяваш да търсиш и натякваш за физическите кусури на който и да било.Утре , ако не ти стане, значи ли, че мадамата с теб трябва да го обяви публично като факт, защото има свобода на словото?Умирате да смачкате някой, който не дай Боже е по различен от вас, като така се доказвате пред себе си и избивате комплекси.Виждал съм такива като теб да се подиграват на инвалиди.На това му се вика нещастници и примитиви!

Село, селооооооо. Безнадеждно е...

Бащата с БМВ... работата е ясна!

И кое е ясно? Не прочетох в статията модел или пък година на производство.

И какво като е с BMW? В днешно време почти всеки може да си купи BMW, особенно 96-98г. Вървят от 5 до 7 хиляди и са достъпни за куцо и сакато...

Така си е. Тук в Павликени всяка трета кола е БМВ, но са все някакви дърти. Има само 3-4 чисто нови, но те са със софиянска регистрация.

Пфу.....Боковата гробаджийска кочина ....

Побоището в училището на макетата отразява състоянието на страната. Озлоблението, стресът, липсата на перспективи, безпаричието, тъпотата, ниската култура на младите хора, идиотското тълкуване на видяното по филмите за Запада, общата изостаналост на нацията под ръководството на мутренските ни правителства водят до едно - до тотална деградация. На онези единадесетокласници животът минава по кръчмета, по долнопробни тъмни дупки с башибозушки маанета, кючеци, турски перверзии и циганска субкултура. Няма светлина в тунела, няма перспективи, тъма, мрак и безнадеждност! А техните връстници на Запад имат джобни, карат скъпи коли, разполагат с целия арсенал на мадерния Запад с неговата мощна икономика. Учат, творят, мечтаят, обикалят страните, наслаждават се на живота, имат усещането, че светът е техен, и са прави. Нашите ченгета от ДС успешно набиха в главите на младите ни хора представата за Запада като за нещо мръсно, а в същото време станаха лидери на подземния свят с имения именно на Запад, към който са насочени всичките им усилия. За будалите, които сега навлизат в българската действителност, остават огризките от софрата им. Пита се - докога страната ще се гъне в илюзии, насилие, простащина и агресия? Това ли е Западът, това ли е нашата нация?

Тунела се срути,ти търсиш светлина.Късно е :)

Предполагам млад си, имаш правилно мнение за България, но грешно мнение за т.нар. Запад. Аз съм видял доста от него, поживял съм там, и мога да ти кажа, че младите хора са същите изроди каквито и в България - алкохолици и пропадняци, това което стана в БГ всъщност най-вероятно е дошло от "Запада", така като ги гледам...

+1

така е, но на другите, които не са изроди, не им е отнета възможността за по-добър живот.

Пич, в Дупница са чисти шопи, има и някое друго маке, като навсякъде.

Докато такива кухи "ФИЛОСОФИ" като теб не правят нищо освен да пишат не по-малко дебилни коментари под такива статии. Да се изкарват много велики ама на приказки. В действителност обаче те са едни импотенти и непробни за обществото.... дето все някой друг им е виновен (в случая ДС) ТИ !!!! КАКВО НАПРАВИ ЛИЧНО ЗА ДА БЪДЕ ТАЗИ СТРАНА ПО-УМНА И ПО ДОБРА ЗА ЖИВЕЕНЕ

Тези в дупница не са никак макета. Тормоз в училищата има по цял свят.

Колко точен коментар...БРАВО... Истината едно към едно!!!

За съжаление в голяма степен си прав. Макар, че това, за западната младеж не е точно така. Но тяхната психика е съвсем друга. Там ги учат да разсъждават и да защитават своята гледна точка. Така се формира и самочувствието на успяващия. Самият младеж вижда резултата от обучението си. За съжаление тук се зубрят теми, на изпитите изливаш всичко, което е в главата ти, все едно дърпаш въженцето на казанчето в тоалетната. Колкото до "лошия" пример с прехода и мутрите, лошия пример на депутати, политици, министри и държавни глави, нямам думи. Не можеш да уважаваш човека до теб, след като тези първенци се бият, псуват и простеят по медиите и на работните си места. Визирам всички държавни учреждения, призвани да защитават правата и свободите на хората, на държавата. И както казваш, няма светлина в тунела. За съжаление!

да допълня и избиват като кучета

Подкрепям Ви - всичко казано от Вас е абсолютно вярно за съжаление!!

Много песимистично гледаш. Аз виждам светлина - ето я идва към нас, даже има и звуков сигнал...

абсолютно,пълна 6-ца

абсолютно,пълна 6-ца

уточнение - тия от дупница не са "макета" , а задници. Картинката е "мила родна картинка" :(

хаха кви са ти ябрътвежи бе. Пушил л иси пил ли си? Кви ги говориш. Побоища имаше и по тошовото време. Само че тогава не ги пишеха тия работи по вестниците. А привикваха родителите и децата при директора на училището. После партииния секретар и накрая милиционера. А иначе културата драги ни е насаждат предатели и тия същите твои западняци. А ние щото за 140 години сменихме 4 социални системи строя се чудим как д асе адаптираме и не правим сплотено общество.

Самообийсе бе малумник, ти ако си депресиран аз не съм ,какво ми пишеш глупости тука и защо не си на работа, като искаш да просперираш?

Хубава държава жалко че е населена!

Георги Роглинов и синът му с ефективна 3 месечна присъда. Жоро Георгиев изключвене и да стене частен ученик /да не го приемат в друго училище в града., а брат му с 1 месечен обществено полезен труд. Василена Роглинова не е нужно нещо да и правят тя сяма е осъзнала глупостта на постъпката си и учениците ще и го напомнят вдсеки ден. фирмата охраняваща училището с глоба 15 000 лева и прекратяване на договора и ще се научат на контролиран достъп, а с парите 15 000 лева училището да си сложи камери и да си оправи кенефите.

А какво ще отсъдиш за учителите и директора на училището, а също и за родителите на хулигана Жоро? Ако въпросните са на мястото си, този проблем и хилядите други от същото естество в училищата ни нямаше да ги има! Или главните виновници няма да ги съдиш? Ама и ти май си съдия като всички останали в БГ?!

"Меле в ..." ! езика в новините тотално отива към използване на упадъчни думи... Вестниците и интернет сайтовете все повече се пишат от хора без грам естетика на изказа... Добре, че 24 часа и Труд могат да изчезнат та да изчезнат едни от големите "замърсители" на българския език... А новините в DIR все повече и повече се пълнят с всякакви грешки... то ясно, че са копирани от други места, но поне малко редакция да има !!!

Чалга генерацията се задава...Нямате си на идея тази измет на какво ще е способна в близко бъдеще.България е обречена и който има акъл да се изнася докато може.

Не можеш дори да си представиш колко си прав!

Ужасявам се, като си помисля колко си прав! И аз това повтарям на моето дете: "Взимай си дипломата и се омитай оттук!"

В коя държава да отида? Мисля си за Англия.

Кадето и да отидеш няма да сгрешиш,повярвай.Поне децата ти ще са по сигурни

по-добре германия

Ами к'во чакаш ? Хващай пътя и не се връщай!

Изнасяй се по-скоро, може да вземеш и другите боклуци, които само плюят по форумите, с тебе. Колкото повече "лош материал" се разкара от България, толкова по добър живот ще има за Българите.

хаххааххаа.....надяваи се за по добар живот в бг.... мечтите са безплатни.....;) излез и ще видиш :п *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да знаете,че тази новина е от първостепенно значение!Ха-ха-ха!Айде стига сте ни занимавали с битовизми.Май стана "хляб и зрелища"!.....Без хляба обаче!

Хлябът е за избраните, а зрелищата за тълпата ...