Шофьор на джип нападна колега с мачете

Шофьор на джип “Мерцедес“ нападна с мачете друг шофьор на лек автомобил в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на джип нападна колега с мачете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

четох четох и разбирам всички колко са ядосани и непримирими към такива прояви и са готови да дават отпор на агресивни люде.ОБАЧЕ що ли на няколко пъти съм виждал от терасата си която е до кръстовище как скъпо возило засечено от друго возило спира на средата на кръстовището като блокира всички участници в движението а от него излиза татуиран педал раздава правосъдие комуто трябва и никой от околните не смее да реагира дори сеправят че не са видели нищо и нищо не е станало и си чакат докато мутрагена благоволи да се качи и да освободи пътя.Така че нека всеки сам за себе си са замисли той кво би направил.Би ли станал свидетел или...

Аз па си нося зига с два пълнителя по 15 патрона и в такъв случай бих раздал мозамбиците ;). Държавата за това ми е гласувала доверие. Защото съм изряден гражданин и имам право да се самоотбраня.

Ще ме извиняваш, ама късото се носи обикновено за да се пазиш от такива като оня с мачетето и 1331. Щото презен случай е от Бургас и застреляния нарко-анаболен идиот. Пак вадил нож пак налитал на бой... прочети назад в новините.

Дали караш руско возило или мерцедес няма никакво значение,важното е какво имаш под черепа.Но този с мерцедеса явно е безмозъчно,както и другите негови събратя със скъпи возила

Нормална реакция от идиот , пораснал най вероятно в годините на прехода, и сигурно в джипката му е плющяла чалга.

Този като бъде задържан, искам да знам с какви аргументи ще бъде пуснат? Защото съдът ще прецени, че няма опасност да извърши ново престъпление, или, че няма опасност да се укрие? И двете ще бъдат лъжа. В момента се крие, значи винаги може да го направи - обича да се крие... На кръстовище в центъра на града удря невинен човек като не му пука дали ще го убие - естествено, че има опасност пак да го направи. Ами , ако следващия път човекът с трабанта вземе, че наистина му отнеме предимство.... не ми се мисли какво би направил. Какво казва българското правосъдие в такива случаи!?

Имаш право, но хората го носят арсенал защото е пално с психопати и ако не искаш да си в Пирогов нямаш друг избор!Вчера видях младежа като престигна в болницата и съм в стрес! Не пистолети, а БТР няма да помогне!!!

След като си тръгнал да сравняваш случващото се в България, която по население е малко по-малко от 1/4 на ГРАДА Ню Йорк или Москва, които се управляват от кметове. А САЩ са около 230-240 милиона човека в момента. Ти какво искаш? Да има по-малко престъпност там ли???

Леле то бива да си прост, ама толкова много не бива.Аман вече от ново излюпени софиянци, с голямото его, дето мислят че света се върти около тях.А сега по темата всички луди са на пътя моля пазете се , че може вече и с павета да са се заредили и най-добре ходете по жиците за вашата безопасност.

На около 50 м от мястото на инцидента има 2 училища. Вероятно има доста ученици станали свидетели на случката. За децата са доста привлекателни скъпите джипове и рамбонските изпълнения. После се чудим защо има толкова насилие в училище.

nito sudut nito policiata si vurshat rabotata....vreme e za lisichkov....taka shte ima spokoistvie....losho e che tupoto pravo v bulgaria zashtitava razboinika i vkarva v zatvora tozi koito se zashtitava ot razboinika.....

Бърз прегелд на коментарите показва, че явно мачетето не е на мода. Много от коментиращите тука предпочитат да носят в колите си газови пистолети, секири, стоп патрони, бухалки ... И кво излиза, ако си носиш мачете в колата си боклук, малоумник, психопат, мутра, а ако носиш например късоцевно оръжие или секира си готин пич. За тези които са ме разбрали грешно - не защитавам човека с мачетето, просто тези другите с оръжието сте абсолютно същите като него.

Според очевидци водачът на джипа засякъл този на колата. - Гнусна лъжа. Онзи с немското Москве го е засякъл. Водачът на МПС Мерцедес просто е бързал за нивата да си жъне реколтата от захарна тръстика. Боже, боже, Мон Дьо, човек не може да е честен частник в таз бедна държавица.

Да и сега мАРИН мАРКОВСКИ ще тръгне да го защитава защото бил мноого добър човек и фаталист с номер 1331, ама нали всички сме рАВНИ пред зАКОНА?????????

Следващият идиот с какво ще слезе от джипа-с арбалет ли?

ама ти сериозно ли? и не се отказваш? ако си мъж и го правиш за ебавката-браво, за лечение на комплексите си мислил ли си? Ама ако наистина си момиче- отивай бързо да се лекуваш защото страдаш от хронична дислексия. A тоя с мачетето има очевидно психични отклонения, тъй че и той при Кримена да си се лекуват заедно.

Значи, дайте да разсъждаваме правилно и да не хабим емоционален ресурс. Такива като този с мачето бяха отгледани целенасочено и се превърнаха в мутри (т.е. мутантите) на прехода с едничката задача да изпълняват мръсната работа на чорбаджиите. И поради това се ползват със закрила и комфорт да действат безнаказано. В момента, когато започнат да се вземат насериозно, биват отстрелвани без всякакво право на протест. Примери: бай Миле, онзи в асансьора с/у Японския хотел и пр. Но докато остават послушни изпълнители, ще продължават да дерибействат и да тормозят обикновените хора - до следващия отстрел.

Понеже българите са пичове, затова не им дават да носят законно оръжие. Иначе ще стане така, че Холивуз ще се изнесе в Б-я и янките ще им се разкаже играта от безработица.

Boiko, kade si???? Aide!!!!!

Купувам патлак изгодно....и 2 кутии стоп патрони, решил съм да дообурудвам Жигулата , че няма да мина преглед иначе. За контакти Весо , Тенекиите, 3- тата маса до вратата

Бре бре брее, ха попосмали малко, че ще падна. Били ми показал сметките си и статистическите данни, с които разполагаш, за да направиш този свръх компетентен извод. Щом се споменават проценти, ала бала. Или просто така предполагаш, а математическите думички би трябвало да придадат достоверност на мнението ти. Не сме на битак и аз не съм нито мангал, нито тъп американец да ме минаваш така елементарно. Или казваш какво предполагаш, или вадиш убедителните си статистически данни. Все пак ми е интересно, от където ти е известно, дали не се млатят и стрелят при катастрофи в САЩ, щото съм гледал разни риалити предавания. А между другото, що не видиш нашата статистика с няколко стотин ПТП на ден. И за периода, колко са завършвали грубо. Процента някак си не се получава много голям.

ne,milinkoto mi-bas6a ti e ot smelite,bezstra6ni milicioneri-samo tazi KOZA staroz.krema drazni celia FORUM ama kato nyama tuk ZENDZURA...

Амиго. Но не капитална все-пак. Смехораните не са точно Боко и Цуци, а тези дето ги извикаха на сцената и им дадоха карт бланш. Сещаш се навярно за какво става въпрос? Така, че сега те ще го духат, смело и продължително, а горепосочените двоица могат да си играят с кожичките на пишлетата си на воля, поне още 3 годинки и нещо, нали разбираш.

Така както е тръгнало в България скоро няма да има останал читав човек. Кой ще ми плаща пенсията питам аз? Кой?

Много моля органите на реда като го заловят да го респектират...по главата!

И си прав бате и не си! Това дето не е научено първите 7 години НИКОГА не може да се възстанови каквото и да го правиш олигофрена в последствие. Това е горчивата истина бате!

До дървосекачът: Ами той москвичът идва с едно друго изобретение - МАНИВЕЛА, което по спомени от моята буйна младост върши доста повече работа от мачетето. И най важното - не се води оръжие. А този явно го е налегнала кризата та е тръгнал да пести от патроните - ама то който е пестил от патрони не е прокопсал.

За сметка на това пък, при всяка катастрофа в България, участниците ще почнат да се стрелят сред изкривените ламарини. А я да сметнем колко милиона народонаселение имат изброените от теб САЩ или Германия и колко милиона са в България? Сметнато процентно ще се окаже че в България случаите са с няколко СТОТИН процента повече на глава от населението. Абе вземете мислете с горните глави най-после.

алоо кви ги лапате бе големи ли малки мухи...хората и номер видават ...ама вие май гоните Михаля по вятърните паркове....смешници нещастни...ама хак му е на простия народ...

Но действително простотията в горепосочените страни е много много много по-голяма, отколкото в България. И слава богу! Ама па нашите имат здрави глави ей! Надялкал го другия мутрю с мачетето, а тоя първия, колегата де, се отръскал и си тръгнал дори без пукнатина на черепа. Дали па мачететата ги правят вече кофти? А?

Лисичков! Респект!

БГ- реалност!!

Божее, тая Кремена продължава да пише неграмотиите си, а учебната година започна що не се запише вечерно да я ограмотят малко, почва да дразни с тия неграмотни и неразчитаеми писаници.

ot kakto se pomna -Az sam na 15 i u4a v muzik, u4ili6te-PLOVDIV-ARF Sled kato pro4etoh napisanoto ot-kremena st.zagora za slu4iloto se v SOZOPOL-ne iskam da go priema za fakt-i t4e bas6ta mi e takav edin neres6itelen Politzay...Za mene bas6ta mi e dobar 4ovek i hrabar mag. KAJETE mi -da viarvam li na taia KREMENA ??

Драги, я да се изкажеш компетентно, за поредицата убийства по училищата в САЩ, в Германия. Излиза някой с автомат и пистолети и натръшква 5, 10, 20 човека. В смисъл ИЗБИВА ги, като животни. Такова чудо да си видял в България. Май не. Значи в посочените страни простотията е мноого по-голяма. Така излиза по твоята логика.

Господ създаде хората различни - полковник Колт им даде равенство ! С един обикновен пистолет същото говедо с мачетето ще танцува дълго, докато не го арестуват. Не ме притеснява, че и мутрите ще носят оръжие - те и сега го правят, но все пак мутрите са тъпи като пънове, а пистолета е сложно устройство - та затова не ме е страх - да сте чули мутра да застреля някой - да го пребие да, да го заколя -да, но понеже са феноменално тъпи рядко използуват пистолет - твърде сложен е за тях ! Да живее Лисичков и хората като него !!!

С тази простотия незнам как и ти си взела книжка. Всеки ден е така и всеки бизнесмен със скъпа кола се мисли че е бог с нея. Просто живеем в родната БГ и нямаме никаква управа.

Няма да стане с глоби бе, демократчета. Няма ли пандиз, както в САЩ, забрави просто! А тие не се и канят да променят нещо. Поне за каране с отнета книжка да се лежи...

А ти мило момиче колко чаршафи смачка за да си изкараш книжката и още колко за да ти подадът някоя лъскава колица. Пиша подадът а не продадът защото когато ви са наситят си прибират колите обратно а вие оставате с намачканите чаршафи.

КОТАТО ГОСПОД ХОДЕЛ ПО ЗЕМЯТА КАТО ОБИКНОВЕН НЕНУЖЕН СТАРИК, БИЛА МУ ВСЯКА РАБОТА ПОЗНАТА И ЧУВАЛ ВСЕКИ СМЯХ И СТОН И ВИК. ПОДАВАЛ ГОСПОД ВСЕКИ МУ РЪКА, СЪВЕТИ ДАВАЛ И НА ДОБРОТО СЕ НАДЯВАЛ, НО ХОРАТА НЕ ПОУМНЯВАЛИ И НЕ РАЗБИРАЛИ КАКВО Е ТО ДОБРОТО КАКВО Е ЗЛОТО. И ГОСПОД ВИДИМО СЕ УМОРИЛ ОТЧАЯЛ СЕ И СЕ РЕШИЛ ДА СЕ ОТТЕГЛИ В НЕБЕСАТА. ЗАГУБИЛ ВСЯКАКВА ПРЕДСТАВА ЗА ТУЙ, КОЕТО НА ЗЕМЯТА СТАВА. ЗА ПРАВДА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ НАДАЛО,НО ВСЕ В ПО-ТЕЖКИ БЕДСТВИЯ ИЗПАДАЛО.ЧОВЕЧЕСТВОТ СЕ ОБЕЗВЕРИЛО ТАКА БЕЗБОЖИЕТО СЕ Е РОДИЛО

А КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТОЗИ С МАЧЕТЕТО????Дали пък не е СЛУЧАЙНО задържан?!!!

още ли не е задържан

AAAAHHH-Daa !!!?????????? SHTE Vy zamolja uvaj.grajdanko da mY pis6ete KOGA TO4NO Y KADE TO4NO waW SOZOPOL... Dobre tshe WIE ste postapilY s GRAgDANSKA DOBLEST-HWALA Wy

ДО МАЯ - КУХА ЛЕЙКА . ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ СЕЛЯНДУРКИ И ЧАЛГАДЖИЙКИ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ . ПФУУУУ-----

Ами дайте го номера на тоя с мачетето де! Да видим утре докато стигне до центъра в колко теглича ще спре и къде ше му поставя(т) мачетето?

Хм. Нищо ново.

Извинете закъснението на коментара -- отидох да проверя дали имаме мачете към инструментите в Москвича . Явно е включено само към специални бройки коли .... дори Мерцедеси (и от Щутгарт така казаха) .

MI DAAAAAAAAA...To4no sashti4kia slut4ai imahme sas VAsilenka i Girgana f SOZOPOL-EIII toz SASHTI4KIA SHOP sas djiip MERC. sko4i da bie sas MAM4ete 2 politzaya i te sa sashtisaha kvo da pravat i baya boi otnesoha i as i 2te moi drushki katu vidiahmi 4i politzaiti rivat i VIKAT ZA P O M O S H T i 4i nikui ni sa namesva --Isko4ihme ot moitu LAMBURGINI-890-rzlli Z i taka gu sritahmi tos SHOP sas MAm$Etetu 4i sa rasfart4aha sabi i me4uve i pulitzaite ni podaduha the HAND CUFFS-dimek biliznizite i Girgan4ito mu gi NADIANA....i gu ubizvredihmi... SETNE sa razbra 4i tos MUTRAFON-mu vikali Mam4ete...setne pulitcaite sa poukurajiha i go sritaha ama oshti Hlipaha i si barshiha SOPOLITE....

БГ е територия-не може да е държава това по никакъв начин, след като всеки божи ден сме свидетели на такива изстъпления и саморазправи, брутална наглост, злоба и простащина. 90% са тотално изперкали идиоти!!!

Онли ин БГ! Простотия made in BG!