Европарламентът разследва боя между депутати от ЮКИП

Европейският парламент започна дисциплинарно разследване на сбиването между членове на ЮКИП, довело до приемането на британски евродепутат в болница с травма.

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът разследва боя между депутати от ЮКИП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно дираджиите откъде имат информация, че е бил нанесен удар по главата? В британските медии от два дена се мъчат да разберар имало ли е удар или не.

Тиа работят робски само за 100-150 000 евро годишно, как няма да са погалят? А са, като си отидат по родните места и влезат в някой пъб, пак ще се боксират с брекзитаджиите само че без пари. Малко са се поизнервили.

Не се научиха тъпите журналя, ЧЕ всяка абревиатура (в случая ЮКИП) при първата й употреба в някакъв текст се предшества от разшифровката!!

За 7 000 ойро - толкоз.

това е илюстрацията на Брекзит - припаднал английски депутат в коридорите на европарламента

И това ми били цивилизовани хора. Диваци!

повече би ме зарадвала новина, че са се избили повечето от европарламента, а другите сега се довършват! За единия кокал си струва !

припаднал ама не пуска чантата.

Удри баце,таа мачка не е наша!

Както беше казал Алеко Константинов : Пукат твърдите английски глави ..

Все европейска работа. Това в израелския Кнесет, никога не би се случило.

Все някой трябваше да шибне поне един от тия многознайковци, които неминуемо ще донесат толкова много българщина на Обединеното кралство. Е, щеше да е твърде знаково французин или немец да беше ушил англичанин, но пък да не губим надежда. Най-доброто предстои! Чакаме Россия в ЕС и НАТО като пълноправен член. Не е хубаво да се чувстват в техния студ пренебрегнати и изоставени.

Това се казва в силата е правдата - Що никой не се репчи на ББ в парламента и извън него

Евровагабонти.

С европейска "ценностна" система са, какво да ги правиш...

Е, тия и двамата искат да излизат от ЕС. :)))

Майсторски скрихте името на нанеслия удара.

чети до края.

Аз

ЕС, Украйна, Индия, Македония... това са парламентите, в които се бият. Даже и у нас тия интересни времена се позабравиха, за съжаление... Всъщност, едва ли в света има по-просташки парламент от британския, където дюдюкането, тропането с крака и замерянето на противника с квот дойде влизат в нормалната парламентарна практика. Заради което се налага Камарата на лордовете да ги наглежда...

Типични британци. :-)

ЕВАЛА!МАЛКО МУ Е!

Те се бият за нашето добруване!

Евро-подводничаря Уолфи се изнерви съвсем след като не успяха да торпилира УКИП по заповед отгоре. Възмутен реши да предизвика 62г ветеран и за съжаление загуби. По-късно реши да играе театър и ето...

Нещо не разбирам, Великобритания не напусна ли Европейския парламент?

Не, все още заемат само страшна и героична поза, ама не натискат бутона... Странно защо ли.

Слабо ме вълнува, да се избиват там ...