Жена е в кома след бой в ромска махала

56-годишна жена е в кома, няколко леко са пострадали след масов бой в ромската махала на Пети квартал в Червен бряг вчера. Трима са арестувани.

Обратно в новината

Коментари - Жена е в кома след бой в ромска махала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първобитно-общински строй в 21 век!... Невероятно, но факт! Кой допусна хората да са на такова интелектуално, социално и психологическо ниво!?

циганите се бият да си разрешат проблемите,после българите лекуват пострадалите.За зимата им дадоха енергиини помощи.Такива подаръци им правят,а министъра се стиска да бутне малко пенсиите на старците

Мутри има навсякъде, в различни държави. Циганизация има само в някои държави. Ако няма сигурност в дома си, в собствената си махала, човек лесно ще се гъне пред която и да е мутра. С което доказахме това, което трябваше да докажем.

Добре че платих на тази лейди здравната осигуровка, че тя беше пропуснала поради голяма заетост.

така...като в Англия разрушиха "циганско" гето (вярно е бели ирландици в каравани бяха) всичко беше законно, но когато българите протестираме срещу тези туземци-сме расисти? до кога този двоен стандарт? И защо медиите нищо не пишат за делото за цар киро и убиеца? защо всичко се прикрива? Толкова ли лесно забравихме убийството и нападенията след това? И най-важния въпрос кога ще се въведе изискване за основно образование за право на вот?!

Не са едни и същи, но и едното и другото са ПРОБЛЕМИ - всеки със своето си решение :)

аз ти викам да е обратното. мутризацията се крепи на циганизацията.

Типично за мутренско-циганска държава с комунистически манталитет. А миризливите цигански уроди, дето ги спасяват докторите, дали са силащали някога здравни осигуровки или данъци?!

демократични избори хи хи

Престъпление и самонаказание.

Сега цялата власт е в ръцете на ЕДИН. Кой ли ще му е виновен от тук насетне? .......................

Остана нещо особено важно, пропускаш го! Съдът не е съд , а болшевишко-турска пастмина. От ЕС отдавна го отбелязват като основен проблем в България. Корупциятана предишните правителства не е осъдена. Доган, Масларова, а и още десетлки чакат на опашката, след като бъде сменен съдът с нормален и професионален съд. До тогава ще пречите още и още. Но то времето лекува и комунизма явно. Дъгло, но сигурно го лекува.

на теб кои ти е виновен? новината е долу-горе следната: взехте парите, а спечели герб...върнете парите,.. не?- на ти ся таз брадва

изостана държава. Дано се поправи! Дано това поправяне започне сега! Досегашните не направиха нищо сериозно по въпроса с напредъка. Само говриха.

В Белица съм виждал черква,май кандидат кметовете не са от там .Нищо против хората но май и там изтласкват християнското население...

Има две черкви ."Св.Димитър" - строена е през 1716 и е вкопана в земята за да не е по висока от човешки бой.До нея има и нов параклис със същото име.Втората е "Св.Георги" - строена е през 1835 - по-стара от тази в Банско.Има и джамия строена през 1996 година.

Бай Ганьо прави избори. От както дойдоха поставениците на Симеон С-ски - един от които беше най-изявен- лицето Борисов- моралът на народа устремно пропада. Има ли сме всякакви избори, но такива не сме имали. Масово и открито купуване на гласове, ФАРШИФИЦИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ, сплашнване, побоища. И на този фон лицето Борисов доволно потрива ръце от неговата победа. Отвратителен народ!!!!! Как ми се случи да се рода тук?

Ама моля ти се! Няма проблем. Аз съм фермер и търся жена.

честито, Роско! заради герберските ви манипулации и инсинуации хора се избиват... но какво ти пука на теб, нали налапа кокала... и после циганите били виновни, но да знаеш че са хиляди пъти по свесни хора от теб и цялата ви глутница питбули! иде съдния ден и циганите ще имат прошка, но такива като теб -- НЕ! покай се алчен грешнико!

Още ли страдате? Поплачете на нежното рамо на СерГЕЙчо.Той се хилеше и смееше преди2 седмици.

Комунист да говори за покаяние ..

Умреха комунистите. Те можеше и да се покаят. Виж, сталинистите, фашистите, бесепарите и депесарите - никога. Правиш разлика, или си от баш-селяндурите?

wild cat, "хората" се избиват защото са продали гласа си ! Аз седмица след като гласувах, защо не ходих да се бия с никой после ? Защото не съм имал чувството, че някой ми дължи пари за вота ми. А цигните...нищо против ама сами ги го прават.