Пребиха бивш шампион по бокс пред дома му

32-годишният Калоян Димитров, многократен шампион по бокс и състезател в държавното първенство за мъже, е бил пребит пред дома му в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха бивш шампион по бокс пред дома му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мърльо, какво си се разлигавил? Малко ти е било! Чалгаджия тъп, ами и децата си води на дискотека. Няма ли за тях уроци, бе, а за теб мотика да си копаеш та сте тръгнали по дискотеки?

Надали са го пребили без причина... както и онзи бореца надали го заклаха в Габрово без причина.. за тоя сега няма ли да прати Бойко мутрата хеликоптер... щото тъпите мутри трябва да си помагат нали?

ха ха ха , оказа се че пред тръбата всеки е равен...

Тренирайте, младежи, рано или късно ще ви пребият, колкото и да са ви яки бицепсите и мека главата.

Kакво толкова има ? писах не с а м о мое мнение: 3а такива хулигани б е л е н е! E, къде ми е коментара!?

Тези хулигани сигурно са внуци и синчета на онези, които създадоха Белене.

ПРЕДИ 9 ГОДИНИ БЯХ С ЖЕНА МИ И БРАТОВЧЕДКАТА Й, ДЪЩЕРИЧКАТА МИ /НА 3 ГОДИНКИ/ И ПЛЕМЕННИКА /НА 4 ГОДИНИ/ НА ВЕЧЕРЯ В ЗАВДЕНИЕ БУЛГАРИ НА ПЛАЖА ВЪВ ВАРНА. ПЛАТИХМЕ КУВЕРТ ЗА ПЕВИЦАТА МАЛИНА /ЛЮБИМКА НА ДЕЦАТА/, НО СЛЕД 2 ЧАСА ЧАКАНЕ /ОТ 22.00 ДО 23.50/ КАТО НЕ ДОЙДЕ СИ ТРЪГНАХМЕ ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО, НО НЕ НИ ВЪРНАХА ПАРИТЕ ЗА КУВЕРТИТЕ. ЖЕНА МИ ПОИСКА ДА РАЗГОВАРЯ С УПРАВИТЕЛЯ, НО ОХРАНИТЕЛЧЕТО - БРАНИМИР /МЛАДО ПИЯНО ИЛИ ДРОГИРАНО МОМЧЕ/ ПОСЕГНА ДА Я УДАРИ, НО АЗ СЕ ПРИБЛИЖИХ И МИ РАЗБИ ОЧИЛАТА. ДЕЦАТА РЕВАТ, АЗ ВИКАМ ПОЛИЦИЯ, ПОДАДОХ ОПЛАКВАНЕ. ДОЗНАТЕЛЯТ КАЗА, ЧЕ ТОВА СА МНОГО ГОЛЕМИ ХОРА, С КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ! НАКАРА МЕ ДА ПОДПИША ДОКУМЕНТ ЧЕ ОЧИЛАТА МИ /БЯХА ДОСТА СКЪПИ/ МОГАТ ПАК ДА СЕ ПОЛЗВАТ СЛЕД КАТО БЯХА СМЕЛИ ИЗПАДНАЛИТЕ ЧАРКОВЕ И СТЪКЛА.... ПОСЛЕ СЧУПИХА НА ЕДНО МОМЧЕ КРАКА И НА ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ГЛАВАТА. МЕ СЪМ ВАДИЛ ОРЪЖИЕ И НЕ СЪМ ВДИГАЛ РЪКА СРЕЩУ ОХРАНАТА. НЕ СМЕ БИЛИ ПИЯНИ, ПРОСТО ИСКАХМЕ ДА НАПРАВИМ ВЕСЕЛО НА МАЛКИТЕ ДЕЦА!?!?!?!

Много интересно как се случват разни неща с тези малоумни измислени борци боксьори и друга подобна измет.Един автомат и всички бабаити наред!!!!!

Хеликоптера давай...

Типична селска изцепка! Изгонват го защото се държи като помияр - той вика авери мутанти, леля си, баба си, майка си и вуйчо си. Взимат по едно желязо и отиват да мъстят за поруганата селска чест. Като е бил толкова мъж - защо не е отишъл сам да му търси сметка? - Защото е страхлив селски помияр! Е, за това цялата групичка да им съдерат гъзовете от глоби, обезщетения и присъди!

ТОЧНО

Не е бит току така,защото по принцип охранителите не изгонват нарушителите както си е по право без да ги бият,а млатят като ненормални и тогава изхвърлят от заведението.Така,че пада му се на боксьорчето-нека се прави на бабаит като се оправи,па тогава може и да не оцелее-заслужавате си го господа келеши охранители.

Стига с тия опростачени мнения.Вие от кой край на света сте?Защо не искате да се промените ? Такова мислене нищо добро не носи. Явно политиката на предишните правителства си е постигнала целта. Много картуни са се излюпили

Ефективните присъди са възпитетелната мярка, ако охранителя си е превишил правата, ще го съдиш, ако отидеш с тръби да го биеш ще те съдят... Ако искаш адреналин, отиваш в зала и слагаш ръкавиците. Дано, дано... Ама надали!

Ако е вярно написаното.Този русенски герой трябва яко да отнесе плувката.Саморазправа граничешта с опит за убииство...бая пандиз трябва да му предстои.Да не забравяме че това го решава съд...

тук, в русе са наж-смотаните и тъпи охранители...радвам се, че все още нжкож има смелоста да се опълчи срещу тези малоумни селжндури-самонаречени охранители...искрено погелавам да има все повече такива пречукани напомпени тъпанари, в русе наистина са адски прости... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези духалки...импровизирани борци, преди седмица и малко, сега пък боксьор на какви си мислят че са. И аз съм бивш, ама не се афиширам. Мамка им на самозваните борчета за демокрация, които като не им стиска се олайняват и реват като сукалчета. Останаха ли мъже в тази БГ, или само въздухари?

Опппааааа още един много осведомен. Смени си чипа ,че такива като теб пречат на всякъде.

хаха,как озверяха ганювците,като им казаха тука 2-3ма истината.....бегом марш,домашната ракия,туршията и чалгата вас чакат:)

Добре де, в чужбина с колко човека живеете в квартира, та да ви излиза по-евтино, ако не е тайна?

Няма тайни има неправилно зададени въпроси

льольо,това че ти си неудачник все още нищо не означава.....дай волумето на мах и не се кахъри кой с колко и къде живее:):):)

4 общо. аз, жена ми, и двете деца. така излиза по-евтино. :)

ми някъде около 10 човека, ама ти си в овцете и магарето сигурно сте 3 ма.

Тъпи ,прости ,ограничени,мързеливи не къпани това са повечето от българите.А бе мундар човека си е на работа и си върши работата.

точно!

ИМИГРАНТ ( нерегистриран ) 09.01.2011 17:41 РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ МАХНАХ ОТ ИЗРОДСКАТА ВИ ДЪРЖАВА. ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА, А ОЗВЕРЕЛИ ЖИВОТНИ, КОИТО СЕ СТРЕЛЯТ И НАЛАГАТ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ И ДАНО СКОРО СЕ ПРЕТОПИТЕ КАТО НАЦИЯ.. ==================================== Радвам се за теб, приятелю. Ти вероятно си емигрирал в онази страна, където са простреляли конгресмен, убили са от един веднъж 6 човека и са ранили още десетина, което разбира се е едно нищо в сравнение с пребития охранител. Друго си е там.

Хем ни пожелаваш успех, хем да се претопим като нация? Кое от двете?

и за двете е прав човека - с това престъпление наречо перестроика хем ни превърнаха в озверели животни хем превърнаха българия от държава в географско понятие :)

тц, не позна, тук съм където забраниха пушенето, има детски площадки, няма мутри, и аз се рахождам спокойно без да се оглеждам. няма да те мъча куха лейко, в испания съм.

Димитър

Да не си само ти на вън Нямаш право да хулиш държавата си несретник,все едно да обидиш майка си! Ходиш по строежи и кво-това ли ти радва !?

хахаха и какво правиш в испания бе малоумнико :)))) смешник да не мислиш че си отишъл на луната случайно :))) мале че си простттт.. хайде отивай на смяна че се натрупаха чинии за миене

ДАНО! СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН

аман от мутри шампиони и дрогаджии,скоро и барзо тази агресия няма да сварши ,щото хората са от некацествен матерял!!!

Така е като няма държава! Интересно ако беше извадил законно притежавано оръжие, "првосъдието" зад кого щеше да застане????

Докога ще повтаряте като малоумни, че нямало държава....Проблемът е обратен,-. такива злобни, диви и комплексирани човечета, правят точно такава държава.На всички нива, . отгоре-догоре.Ти какво искаш, да сложат на всеки един идиот по един полицай ли, че то ако броим идиотите тук, трябва да има поне 1 мил.полицаи.Вярно е, че съдебната ситема не е на ниво, но поради посочените горе причини, магистратите са затрупани и от глупостите на хиляди хора, които нямат акъл, добра воля и възпитание, за да решават помежду си жалките си скандалджийски, имотни и пр. проблемчета.Да не говорим, че българите нямат и дупе да променят нещата, -дай на форум и ще нацвъка неграмотности и простотии на воля, мислейки си, че точно той е образът на балканския юнак.

Държава на примати!

РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЕ МАХНАХ ОТ ИЗРОДСКАТА ВИ ДЪРЖАВА. ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА, А ОЗВЕРЕЛИ ЖИВОТНИ, КОИТО СЕ СТРЕЛЯТ И НАЛАГАТ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ И ДАНО СКОРО СЕ ПРЕТОПИТЕ КАТО НАЦИЯ..

Добре си направил, че си се махнал! Благодарим ти!

ЕЙ МОШОК, Я СИ Е...И МА...ТА, СЕЛЯНИН..

браво.на такива плюнки,като по-долната хич и не обръщай внимание какво плещят....

и къде си сега?

ти си още по-голям изрод бе нещастник, добре че си офейкал, аман от олигофрени без капка интелект.

Където и да си отишъл пак ще си останеш нещастен и озлобен селяк. Сори ама дори в чужбина ти личи селския произход .

такива лузъри като тебе съм ги виждал достатъчно в щатите и канада, в повечето случаи не знаете и езика като хората, препитавате се от дребни далавери и се правите на преуспели пред роднините си в бг... а тука си изливаш злобата, понеже няма къде другаде... нещастник

ако не се луя точно в испаня преди няколко години мароканци убиха бг охранител или ти си от скоро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова ти е и акъла. Ти си Емигрант, а не Имигрант. Сигурно миеш кенефите там.

. ФОРУМЪТ ВИ Е ЗАТВОРЕН!!!!

Много набити шампиони се събраха. И все невинни пострадали

Келешчетата, които са нападнали човека като вълча глутница и са го млатили с метални тръби, трябва да се намерят и осъдят по бързата процедура да лежат ефективно и да му платят всички щети, лечение, рехабилитация и моралните щети също. Освен това предлагам полицаите като ги хванат с цел да не побягнат случайно, да ги сбухат набързо, за да им се наместят сивите гладки топки в тиквите! След това - съд и присъди, и да се огласят, за назидание на подобни неандерталци - да знаят, че има закони и боят на гюме е забранен!

а боят без да е на гюме е разрешен така ли, това ли ти казва мъжа ти вечер като те пошляпва.

при опит за бягство такованка...

Тази версия с изгонването е готина ОБАЧЕ наказателни акции има само за замесените с дрога, които обикновено не са бивши библиотекари, а именно изявени спортисти!

Има и спортисти и спортисти...

То пък едни шампиони имаме. Напоследък, който не ги хване, той не ги бие ...

това беше тъпо :) какъвто и шампион да си срещу тръбите и многото хора нямаш голям шанс... аврора- дано един ден се сбъдне това дето казваш!