Казахстанските студенти отричат да са знаели за атентата в Бостън

Адвокатите на двамата студенти от Казахстан, обвинени в заговор за възпрепятстване на правосъдието по делото за атентата в Бостън, заявиха, че клиентите им не са знаели нищо за планираната атака, предаде Асошийтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Казахстанските студенти отричат да са знаели за атентата в Бостън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само тези, които не са били в уса говорят глупости. факт е, че има 850 000 от чужбина в уса и повечето от тях остават- кои нелегално, кои се оправя по някакв начин... а тя дето се занимават с теории на коснпирацята и си мечтаят за падението на уса - ами щом така се успокояват:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

исках да кая, че 850 000 е броиката на чуждестранните студенти до момента в уса, които са сас студенцки визи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те нямат никакво отношение към атентата, а действията им не са затруднили разследването, но въпреки това тези хлапета ще го отнесат. И двамата са се надували из университета със скъпо БМВ с табела "Терориста ,1". Тъпачета са, но властите след дъжд качулка развиват дейност на техен гръб. Нищо чудно и други студенти от бившия СССР да имат проблеми.

С Терористи просто Не Се преговаря !

Моше, това е въпрос на гледна точка. За вас те са терористи, за тях вие сте такива. Въпрос на гледна точка драги ми Моше.

Американската демокрация -демагогия, тъпче яко народа си с 200 - 300 годишни присъди и смъртно наказание - демократично. Страх! Това движи управляващите. Американската мечта - си е просто мечта и такава си остава - заблуда за лековерни и изстрадали набутващи се от едно робство на друго - по-жестоко. Ясно е че обществото трябва да бъде успокоено и ще му пробутат няколко жертви. Просто демокрация симулираща ефективност на властта. Ха-ха-ха... Присмиват се властващите над тълпата.

почни да възхваляваш северна кореа и само бкп,личи си от космоса че си промит мозък

О, неразумни ... алабала много се заплесваш по реда неразумни и забравяш историята, забравяш, че когато покрай сухото гори суровото това може да запали всичко, забравяш и че това се е случвало толкова пъти та вече би трябвало да ни е обеца на ухото. Рим е направил тълпата и е станал империя, ние я помним с почит, но забравяме, че именно онова преди нея е истинското величие на Рим, забравяме че почната ли хората масово да искат ред свободата си отива, а упадъка настъпва с крилете на илюзията за ред. Днес света се движи бързо и онова, което някога е отнело 5 века днес може да стане за десетина години - когато обществото загуби свободната си душа, никакъв император, никаква здрава ръка от какъвто и да е тип не може да я замести - тя просто изпива тялото, докато се намери червей, който да го прояде. Ако искайте го разбирайте, ако искате ме наречете комунист, въпреки че говоря за свобода, ако искате продължавайте да обяснявате как нищожно количество чертви са повод за мерки, които убиват хилядократно повече (но косвено) и унищожават жизнеността на цивилизацията.

"Информацията за статута на визата му към онзи момент вече била в информационната система на министерството на вътрешната сигурност за чуждестранни студенти и гости по програми за академичен обмен (СЕВИС), но както призна вчера говорителят на митническата и граничната охрана Питър Бугард, когато Тажаяков се върнал на 20 януари, служителите от митническия и граничен контрол не били уведомени че вече не е студент." С една дума са бляли... /ако наистина не са го пуснали да си коригира статуса/

а бе ти знаеш ли колко време отнема докато се вкара цялата информаця... толкова много институции, толкова много студенти- не случаино винаги имаш трансизетен период от по няколко (до 6 месеца). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

.

Хаха, нямал виза, ама го пуснали :) Бил вписан в системата, ама ония не разбрали и го пуснали.

veskodoc@

САЩ е "полицейска" държава, според някои заблудени либерали. :)

САЩ е много полицейска държава, според мои приятели, които живеят там.

щото сигурно се правят на тарикацхета, копеленцата и искат да метната системата- типично по бг да си мислят, че са по-умни, по- отворени и по- големи тарикати от висчки: *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако САЩ имат кривосъдие като нашето( най вече следствието ), то тя ще се разпадне за нула време като държава. За малко повече от месец, не само спипаха терористите, но и помагачите. Присъдите са жестоки(разбирай нормални) за такива и други убийци. ( до живот или смъртни) Там, където е минал комунизма като идея опустошенията са като след торнадо. Да не говорим за социализма като действие.

Само си помислете в БГ какво се случва с хората, които се опитват да възпрепятстват правосъдието. Едно голямо НИЩО! Лъжесвидетелства, промени на показания, фалшиви болнични и какво ли не. И накрая - НИЩО!