Вторият заподозрян за атентата в Бостън задържан жив, но тежко ранен

Полицията задържа жив, но тежко ранен, втория заподозрян за бомбените експлозии по време на Бостънския маратон след продължило цял ден издирване в района на Бостън.

Обратно в новината

Коментари - Вторият заподозрян за атентата в Бостън задържан жив, но тежко ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големите сили трябва да се обединят и всекидневно да избиват тази измет-тераристите.А не когато единия почне другите ги защитават.Само с обединенее ще се постигне целта.

Тъпо брато! А когато целият свят стане само от терористи, какво ще правим?

Още по-тъпо брато - това няма как да стане...

Tози в полицейския участък ще го т всички полицаи в Босън,после ще го е цялото ФБР и даже ще отзоват всички военни от Афганистан и Ирак за да го т и те.

Накрая ако издържи ще го е и Хилъри-то.Те нали им обещават ако свършиш работата те чакат 100 девици,да ама не им казват че и стоте приличат на Хилъри Клинтън-така че арабеските са си прецакани отвсякъде,ама нормално е като вземем предвид че всички пророци са евреи.

И аз.

Ами живей си! Това е мечтата на всяко ЗОМБИ!

Няма ли сега някой да излезе и да попита, защо са "хвърлени" хиляди полицаи и командоси срещу двамата чеченци? Това не е ли несъразмерно използване на сила? Къде е БХК и адвокат Екемджиев? Мисля, че имахме подобни случаи в България и единият от тях беше с Чакъра. У нас само престъпниците имат права.

БХК се спонсорира ясно от кой и с каква цел така че не може да се очаква друго от тях.

Ако случаят беше в България, сега щяха да съдят полицаят, убил чеченеца!

Некой съображения относно мерките към Америка: 1.Да се наложи ембарго на Америка от страна на НР България 2.Спиране на българските инвестиции в Америка до отмяна на визите. 3.Да се спре излъчването на американски филмови продукции. 4.Право на отговор на Президенът на НР България по всички въпроси в американският сенат. 5.Онемане на лиценза на американския посланик в София. 6.Разполагане на български военни бази на американска еритория. 7.Понижаване на кредитния рейтинг на Хамерика от БНБ. 8.Спиране на печатането на фалшиви долари от българската организирана престъпност. 9.Бойкот 10.Протест пред хамериканското посолство в народни носии. 11.Поправка в конституцията с текст:Всеки пълнолетен български гражданин е задължен да мрази Хамерика. 12Налагане на търговската марка-Боза,която да срине американские Кока кола и Пепси в световен план. 13.Незабавното изпращане на Йорданка Христова за сондиращи преговори за сътрудничество с Куба. 14.Внедряването на Симеон Дянков,Спломон Паси и Милен Велчев във федералният резерв на Хамерика.

15.Пропагандиране на ДПС идеология в Харлем,Бронкс,Луизиана и други смесени райони. 16.Разпускане на българският парламент 17.Започване на свръхсекретна ядрена програма Бългериън Пауър Сикрет Програм 5 под носа на Хамерика. 18.Изкупуване на всички налични количества дънки на хамериканския пазар с цел всяване на паника. 19.Въвеждане на български радиции и празници в хамериканската културна среда-коч байрям,колене на прасе и бой със сопи с цел объркване културната идентичност на хамериканеца.

20.Дружба с Китай и СССР. 21.Провеждане на митинг под надслов-Хамерика не ни обича. 22.Покана към Ким Чен Ур за изнасяне на реч в българският парламент който междувременно е разпуснат. 23.Критична статия на Явор Дачков относно Хамерика във в-к Труд. 24.Изнасяне на всички българи зад граница-така ще бъдат трудна мишена за хамериканският агресор. 25.Даване на общински жилища за крайно нуждаещи роми в сградата на хамериканскоо посолство.

Ха ха ха

За хората, които много са се набрали на тема колко са велики САЩ, ще цитирам части от една весела новина, която току що прочетох: Заглавие: Чешкият посланик в САЩ призова американците да не бъркат Чехия с Чечня Текст: Посланикът на Чехия в САЩ Иван Гандалович призова американските граждани да не бъркат Чехия с Чечня. Неговото официално изявление е публикувано на сайта на чешкото посолство в САЩ. Дипломатите се наложи да подготвят специалния документ, след като социалните мрежи Туитър и Фейсбук бяха буквално залети от съобщения на негодуващи американци, които обвиняват Чехия за съпричастност към взривовете по време на Бостънския маратон на 15 април. Иван Гандалович определя тази грешка като крайно горестно недоразумение. Чехия е държава в Централна Европа, а Чечня е част от Русия, се подчертава в документа. Дипломатът подчертава, че Чехия е активен и надежден съюзник на САЩ и се сражава срещу тероризма. Вижте, между другото, как и горкия чех се е надупил на необразованите аборигени.

Идеята е скоро и ние да се превърнем във същата неграмотна пасмина, каквото е огромната част от зомбитата наричащо се "ахмериканци"!

злобните коментари по адрес на америка, показват, че в българия комунизма е жив. за комуноидите америка е враг номер едно. само 4 дена след атентата руските изроди бяха разкрити и обезвредени. какво да кажем за стотиците неразкрити убииства, кражби и всевазможни престапления в българия? дали неразкриваемостта и безнаказаността се далжат на примитивизма на милиционерите, които нищо ново не са научили от четварт век насам и нищо старо не са забравили. мафиот ската даржава е в основата на балгарската престапност? вчера примат боко се изцепил, че щял да повиши жалките пенсии, ако комунистическите мафиоти кредитни милионери варнели доброволно откраднатото. няма ли закони и съд за крадците? има ли държава в българия, садете сами?

Ти Америка си виждал само на каринка от дъвка Идеал,ама иначе си по-американец и от папата.Аз едно ще ти кажа ти американец не си и няма и да станеш,ела тука при бат си Жеко да ми работиш пък за другото има време може и да ти дойде акъля някой ден.

Я стига глупости :((( какви руски изроди, как не те е срам да пишеш такива глупости. Двамата братя са чеченци, с турски паспорти и МЮСЮЛМАНИ. Ти елементарната българска граматика не знаеш, ама от международен теророзъм разбираш...

Абе аланкоолу,ти знаеш ли кой съм аз бе хейтери съм бил.Аз съм роден в Студено буче моето момче и това го запомни добре,а ти америката не ми я хвали.Яли сме им попарката на тези американски тарикати.Аз на година изкарвам по 4 бона и ме краднат политиците със коли и БМВ-та апартаменти,а Обама за мен е един от малцинствата и в Бучино такива като него не виреят,он не може едни домати да засади седнал света да ми оправя.Хей,маскари със маскари.А за Искра Фидосова онаа е като вол да рие тама със краката и те тава а.Я да си вземем рентичката да докачим и на съседа електромера па ти си стой у Америка ,седи си там па бат ти Жеко тука ше опъва като грешен да го е*а.Гявол си ти и се въртиш тама около американците,аха знам ги аз таквизи,какъв си гявол тизе.

САЩ затвориха цял град като Пловдив заради 1 бандит,по тази логика в България трябва всички да си стоим по къщите.И тъй като това е така, логично си напускаме и къщите и страната.Така че да не ги съдим американците,защото ние искаме да ходим там,не те тук.Полицейската им операция показа,че не щадят материални ресурси,а пазят човешкия живот.Има една народопсихологическа особеност,чух я от големия ни борец Калоян Махлянов -Котоошу-той казва-българинът като единица е много силен,предприемчив,умен-като колектив е нула,инфантил,полуидиот.При японци и американци е обратното.

Идиотизъм! е да затвориш ЦЯЛ град! Кой ти е казал, че го правят в интерес на гражданите? Я помисли малко, преди да пишеш глупости

От цялата новинарска патаклама разбрах, че за САЩ добрият терорист (който трябва да се подпомага финансово и логистично) е терориста извън САЩ. Същия човек като влезе в САЩ и почне да върши същите неща, за които е бил всячески подпомаган, става лош терорист и трябва да бъде утилизиран.

Просветен е нещастник.

Ако тук една такава полицейска операция протече по този начин със блокиране и на градския транспорт , ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ ЩЕ РЕВНАТ , че това е полицейска държава и се накърнява човешкото достойство на престъпника ! Излиза ,че САЩ са най - полицейската държава ...!

Не драги, излиза че хората в САЩ са умни и знаят че това се прави за тяхната сигурност, затова се подчиняват, за да помогнат на тяхната полиция. И най-важното, американците ВЯРВАТ на институциите си. А какво е в България и какви са българите....безмислено да се коментира.

Какво ли ще стане ако бензина стане 1.50 евро за литър в щатите, дали тогава демократичното им общество ще мисли така, както до сега?

Точно така е - САЩ са най-полицейската държава!

Нема лошо...какъв е проблема, не ходи там тогава, стой си в свободната и демократична България, където политици, цигани, и всякакви лумпени лъжат, краднат, мамят, убиват абсолютно безнаказано... демокрация е все пак.

До всички, които приканват БХК да се включи в защитата на двете "невинни" чеченски момчета от Бостън - не се надявайте! БХК защитава само циганите и то само от "свирепите" българи.

В БХК членува най-продажната измет на българското общество ,продало съвестта си за пари ! Ако са такива хуманни и чисти хора ,защо не защитават правата на българите в съседните държави ...?

jingiby

Каквото търсил, това и намерил.

Моля Ви журналисти, спрете да ни дезинформирате.И първия бе хванат ранен.В болницата умря.А иначе какво чака БХК?Веднага да погнат американската полиция,че не му е дала равни условия за двубой!Не мога да им се начудя на акъла на някои елементи в България.Като, че не става въпрос за неутрализиране на престъпниик, а за спортно състезание.Да не му се нарушават правата да.Но когато има разпореждане на полицаи,а той не го изпълнява и ги кази,бие или стреля, просто да не му цепят басма и да рискуват излишно живота си заради асоциални типове.

българската както и до голяма степен руската действителност е така: целите в * а се смеят с беззъби усти на американци, германци и т.н. когато половината свят започне да прави легални или нелегални опити да започне да живее при нас или в русия (за русофилите го пиша) тогава може да имаме очи да се смеем на развитите държави реалността е 20нм срещу земеделски и добивни икономики

E как не намерих един смислен коментар... живея в бостон и смятам, че полицията тук е една от наж-добрите в света!!!

Със сигурсност е една от най-многобройните, за другото не може да се прави оценка,защото се засилиха със слон да мачкат муха! Полицейска държава.

Ти май защитаваш тероризма?

Чети си "Бостън глоуб" и се разкарай от БГ и виртуално.

доста грубо..

Някой разбра ли каква е била каузата на двамата чеченци? Нещо за Сирия, Чеченя или Киргизия ли? Не са оставили никакво писмо, или поне във фейса нещо да са написали. Защо напрвиха това?

Тия от спец службите още не са го измислили

Терориста през цялото време е бил наврян в лодка, ранен в главата, с кръвозагуба, почти умрял. кому бяха нужни тези кански напъни на полицията, все едно, че снимаха филм. Абсолютно безсмислено.

Дори "детектор на топлина", който откри чеченеца, и лодката, под която се криел, всичко е от Бредбъри. Тези, които в щатите се занимават с медийни манипулации, сигурно от Бредбъри са взели целия сценарий. И какво кроят сега щатите? За какво им трябва всичко това?

Излез от книжките, Ани! Такива детектори съществуват отдавна и се използват на много места - в охранителните системи, за откриване на нелегални преминаващи през границите, за предотвратяване на топлинни загуби на сгради и т.н. На този принцип са и уредите за нощно виждане. А в щатите 'кроят" да стигнат до дъното на цялата история и да разберат защо се е получило така, за да могат в бъдеще да се избегнат подобни трагедии. Всяко нормално общество действа така, а другите все търсят под вола теле...

Много хубава широкомащабна операция на властите. Можеше още малко екшън, като например 10 минутна артелерийска подготовка, 20 минути бомбандировка по въздух и накрая за разкош една или две атомни бомби. А един умен китаец беше казал "Не убивай мухата с топ", ама той е умен и е китаец.

Не виждам нищо лошо или извън темата, което написа колегата НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ. Напротив което копи и пейстна колегата е подконеткстуално с темата и мисля доста по-важно и смислено от досегашните коментари, включително и моят по-долу. Смисълът беше тясната връзка между случващото се в Америка и предложението на Обама за регулиране на оръжието, както и властта на ФЕМА в случай на покушение срещу президента. Тогава наистина щатите ще се яревърнат в най-големият демократичен затвор на планетата.

Мисля, че Дир.бг трябва да си "цензурира" "цензорите" - не ми се ще да ги коментирам и тях ... Мисля обаче, че колегата би могъл да предложи и превод на български на този свой прекрасен цитат - в допълнение.

Съгласен съм, но все пак има и гугъл траслейт.

Утре новината ще е - След 24 часови опити докторите не успяха да спасят живота на терориста.

"Ето докъде ни доведоха мутрите!" - а не е ли така?

Чакайте, бе американос. Този човек е борец в Чечня срещу руснаците. Пуснете го веднага и му дайте от новия взрив за Чечня. Той е демократ и борец, като тези, които вие подкрепяте. Не правете грешки!

Будала! Какъв електорат, каква политика ти се привидя тук? Виж какво направиха хората. Затвориха население колкото София по домовете, спряха тотално всякакъв транспорт, изкараха 9000 преследващи с всякаква техника по петите на 1 терорист. Това е пример за успешна държава. А не празно политикатстване, както се опитваш да правиш.

Естествено - все пак нашите са наследници на "великите" атентатори в църквата "Света Неделя"!

зуснаците такива ги ловят или застрелват с 5-6 човека, а тук цял град го държат в страх 15 часа....заради някакъв си 19 годишен хлапак, дето бил въоръжен...Това ли е силата на АМЕРИКАНЦИТЕ ? ха,ха...

А бе то и един човек стига да пусне по-голямшка бомбичка в района. Сигурно си мъничък (че и дребен), но аз си спомням как с "5-6" човека руснаците се справиха с терористите в един театър, че и в едно училище в Беслан, когато изтрепаха сума ти невинни хора, които не искаха да държат в страх.

а бе простако в театъра и в училището в Беслан един терорист ли беше ?Ако в Бостън бяха толкова терорирсти сигурно жандармерията на цяла Америка щеше да се вдигнеда ги трепе.

В театъра се справиха перфектно с терористите. Дай пример операция срещу 20 човека натъпкани със взрив и нито един да не успее да се гръмне. Така че операцията бе успешна. Жертвите се дадоха поради друга причина - късно се сетиха да кажат на докторите как да обработват заложницеите. В училището боят беше започнал когато се вк;ючиха алфите. Т.е. там нямаше операция за спасяване на заложницеите, а си беше чист бой в градски условия. И се радвай наистина в САЩ да не почнат чеченците да правят пакости, щото това не са араби дето не знаят как се държи РПГ-то.

Трябваше теб да изпратят - щеше да ги хванеш, докато си пишеше постовете в Дир-а!

Във всеки случай, Щатите хвърлиха срещу братя Царнаеви сили, превъзхождащи по численост и военна съоръженост уважаемата българска армия и - естествено, ги разгромиха. Няма пет-четири ...

Да, беше си направо като парад на Червения площад. БТР-и, танкове, всякяква тежка и бронирана техника. И което ме впечатли - шерифи, полицаи през цялото време подтичваха. Охранени, тлъсти задници, но тичаха.

Вгледайте се по добре в лицето на Джохар. Мислено прибавете дълга ислямска брада и състаряване. Смятам че ще се получи абсолютен двойник на Бин Ладен. И говедото е същият тип фанатик. Ранен, кървящ в лодката, заобиколен от елитни командоси. И стреля по тях. Даже не му били прочетени прочутите права "Миранда" - "имате право на..." когато го закопчали. Защото бил със статут на терорист и заплаха за националната сигурност на САЩ.

А без брада прилича на едни наши мургави събратя - кво праим тогиз?!

Тези сега американците наричат "терористи", а когато взривяват руснаци в Чечения, ги наричат герои и борци за демокрация. Този двоен аршин навсякъде по света ще съсипе Америка. Това се получава и в Афганистан, и в Ирак, и в Сирия, и в Либия и т.н.

Историк е нещастник.

Този американски кошмар преди 60 години описа великият Рей Бредбъри в романа"451 градуса по Фаренхайт".Главният герой Монтег, който уби началника на пожарникарите, гледа по телевизията ,как го преследват:"Знаят,че не е възможно прекалено дълго да държат зрителите в напрежение. Представлението трябва да има внезапна, бърза развръзка. Затова търсят някаква изкупителна жертва, за да приключи всичко с трясък." И убиват някакъв невинен човечец, който излезе на разходка."Преследването свърши. Монтег е мъртъв. Отмъстено е за едно престъпление срещу обществото." Американското общество90% са зомбита, както ги описа Бредбъри. Доказана ли е вината на онези братя-чеченци.Или те са изкупителна жертва?

Доказано ли е, че не са? Доказано ли е, че 90% от американците са зомбита - към 300 милиона души! Кой ги провери и освидетелства - ти ли? Или си изкупителна жертва на предразсъдъци, конспиративни теории и сляпа омраза!

4298, сестра ти е курва, нали? докажи, че не е. особено ако я застрелят.

От хора като теб е дошло вдъхновението за вица за съпруга, който хванал жена си гола в леглото със съседа и започнало да го гложди съмнение дали пък не му изневерява... Разбрахме, че си чело книжки, но в случая има налични арсенали от оръжия и взривни устройства, има убит полицай и още един ранен, има стотици веществени и свидетелски показания. Освен това се касае за граждани на чужда държава, и то не коя да е, от която не биха подминали с лека ръка двама нейни граждани да бъдат обвинени незаслужено в тероризъм, че и гръмнати след това. Накратко, ако едно нещо изглежда като патка, ходи като патка, плува като патка и квака като патка, то то е патка...

Ами благодарим за "дълбоките" разкрития! Преживяхме края на света, ще преживеем и тази "конспирация"! А хапчета не трябва да пиеш - няма да помогнат!

по т.1 не виждам да има нужда от конспирация, май това е истината

А, че ще го преживея също е истина.

Тези взривове са постановка на ЦРУ и ФБР. Не подценявайте илюминатите, масоните и ХААРП! Войнолюбците от ЕС, НАТО и УСА непрекъснато разпалват военни конфликти и ни облъчват, тровят ни с шистов газ и генни модификации. Вижте белите следи от самолетите им!

Е, да кажем си 100% прав - сега живееш ли по-добре, по-доволен и щастлив ли си!

Топ олигофрен!

А бе и аз чух една жена на опашката да говори, че детенцето на някакво илюминати си играло с някакв оминиХААРП-че и то взело че се задействало и направило бели на някакъв маратон. Те пък набедили някакви бедни момчета от кавказките баири, които си нямали познати масони да ги защитят. Изобщо, страшно е...

Браво на американците, евала.Подкрепям ги във всичките им действия.

Чета коментарите тук и недоумявам... Като сме по-велики от американците, защо си изхвърляме боклука през прозореца? Защо храчим на улицата? Защо крещим на обществени места? Подобни патриотични изяви не съм виждал в Щатите. А, доста съм обикалял... Там можеш да получиш съчувствие и помощ от абсолютно непознат. А тук? Там видях възрастно куче с байпас на сърцето, тук вижте собствените си родители как живеят! Стига с тия комплекси, хората там живеят, ние тук мразим!!!

Пред нашия блок всички (100%) от торбичките и боклука са развети от вятъра - защото циганите и от фирмите за почистване, и от каруците за рециклиране, не затварят кофите и разхвърлят. А не можем да им кажем и копче. Защото идват разни презокеански хорица да ни се карат и да ни наричат расисти.

Свалям ви шапка - имате изключителните способности да наблюдавате полета на десетки хиляди торбички едновременно!!

Ей,хора, престанете с това:Марш в Америка! Бегом в Корея! Бъдете поне малко реалисти и вижте как хората по света работят. Прави ми впечатление това ,че за два-три дни решиха задачата, и никой не претендира ,че хиляди полицаи работеха по случая /и всеки "фанал" пищова -без да им мрънка БХК че са надвишили степента на .../. А тук циганите бият полицаите и те нямат право да ги стрелят щото... Или : двама полицаи набарват група престъпници и понеже няма да им изпратят навреме помощ ,предпочитат да си затворят очите/все пак и те имат семейства/.А в същото време за преминаването през града на някой п.тьо от "народните любимци "се събират по 200-300 фуражки да го пазят от "народната любов".

ако пък случайно имат президент, който наистина се радва на народната любов, го убиват пред очите на всички и казват, че бил някой си, дето хабер си няма, и всички са във възторг от полицаите и тайните служби, а пък филмчето, на което много добре се вижда как агентите точно преди изстрела се отдалечават от колата, която охраняват, агентът от предната седалка възпроизвежда контролния изстрел, първата дама инстинктивно побягва назад, но друг агент се приближава и й казва нещо и тя се връща и се хвърля върху тялото на убития си съпруг, за да може в целия свят да се разпространи този трогателен кадър, е достъпно за всеки, който иска да си човърка мозъка, въпреки че ще бъде посъветван да си пие хапчетата. Това е разликата между доброто и лошото ченге, единият бие, а другият кара с "добро" и накрая човек забравя, че служат на една и съща сила

Била съм за малко и в Русия и в САЩ и се срещнах с величието и културата ,знанията и мъдростта и уличните кражби в Русия и със свободата ,благоденствието ,самотата ,работата и признанието на можещите и знаещите в САЩ.Забавленията на едните са като на малки деца ,а другите замъгляват мозъците си с алкохол,но и едните и другите не си и помислят да кажат нещо лошо за Родината си.И в това отношение са велики!

Те и първия го заловиха жив, а после излязоха снимки от моргата как тоя е нарязан преди да умре.

АМЕРИКА Е РАСИСКА ДЪРЖАВА !! Защо трябва да се ОБЯВЯВАТ като чеченци граждани на тази страна ?? Нима тези, които извършват в Америка подобни масови убисва се идентифицират по РАСОВ принцип ??? НЕ РАЗБИРА СЕ !!! ТУК ИМА ЯВНО НАСОЧЕНА СРЕЩУ ЧЕЧЕНСКОТО МАЛЦИНСТВО КАМПАНИЯ !!!! АМЕРИКА Е ЕДИН СКАПВАЩА СЕ ИМПЕРИЯ !!!

каква раса бе чеченците са руснаци руски граждани дори питай руснаците си сикат чеченците или не нали руснаците са европеидна раса а те са си родени в чечения така че е нормално да се спомене

А всъщност от години са турски граждани и като такива са влезли в САЩ.

ДАЛИ ИЗОБЩО ТЕЗИ ДВАМАТА СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА АТЕНТАТА !!! ПРОСТО СА ГИ БЕЛЯЗАЛИ И УБИЛИ ЗА ДА ЗАЛИЧАТ ИСТИНСКИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ !!!

Да, точно така, истинските извършители са американския и израелсккия президент, нали?

Да не съм чул да наричаш цигани хубавите, но мургави български граждани - расисте! Нима техните престъпления и геройства из Европа трябва да се идентифицират по расов признак!

То че се неграмотен се вижда от писането и от разсъжденията ти. А боклука трябва да се казва откъде е-тия са чеченски боклуци.Писна ми от чалми и простотии.

Cнощи прегледах руски саитове,в които има много повече подробности за братята, а и за операцията по издирването им. Pеспектиран съм от бързината ,с която заловиха атентаторите.

Ха да ни хванат нас де, братя Галеви? Шъ на хванат, ама друг път!

Евреите са виновни, те са в дъното на всички световни т.нар. кризи..

Когато разберем кой уби Кенеди, ще научим кой спретна 11 септември и атентата в Бостън, а дотогава само си чешем езиците в условията на пълна деинформация.

Ако продължаваш да разговаряш с извънземни, рано или късно ще разбереш

за трите кули ли си говорите, или само за две от тях?:)

Има да почакаш да цъфнат налъмите!

В интернет има достатъчно информация по въпроса.Който може - чете,мисли и си изгражда най правдоподобната версия.

Логика в действията на чеченците няма, но няма и логика в действията на американските олигофрени, които взимат по някое и друго автоматично пушкало, отиват до близкия кампус или училище и си правят веселбата, застрелвайки десетина-петнайсет човека. Изобщо САЩ е страната на неограничените възможности - неограничена алчност, неограничена наивност, неограничена ограниченост, неограничена наглост, неограничени възможности за изява - включително и като стрелец в жив екшън и т.н.

А тук сме страната на неограниченото чесане на езици - и то благодарение на технологии измислени в страната която плюеш!

Малцина от тях са умни, останалите са едно стадо, което ги следва. Излиза, че на една държава много умници не и трябват, просто си пречат. Като цяло са любезни, добронамерени и доста ограничени, имат дисциплина, но тя е до голяма степен породена от страх от закона.

Смърт на американския империализъм! Да живеят свободните народи на Ирак, Либия, Иран и Северна Корея, като и тея, полумъртви от глад и простотия родни, червени смешници.

Ако това беше у нас, всички опозиционни... още партии и журналисти от масмедиите щяха да се надпреварват да плюят по силите на реда, но там глупавите американци помагат, благодарят и подкрепят полицията си. Затова и самоличността на двамцата беше установена за 2-3 дни и след още 2 те са обезвредени. А иначе, червените лаптопи все си скандират "Долу американския империализъм!"

Ами полицията в САЩ работи за народа си и народът я подкрепя и аплодира... у нас полицията работи основно за мафията няма как да чакате аплодисменти...

Абе 60 000 души в полицията+ семействата им - май бая народ работи за мафията!

а за тея които ревът във форума за това че американците ни ограбват искам само да посоча да погледнат търговското ни салдо с русия - милиарди т.е. българсикте пари изтичат главно към русия

Това се дължи на газа и петрола, какво толкова ревеш. Ако имахме какво да им предложим картинката щеше да е различна но нямаме. Нямаме промишленост, лека преди всичко, нямаме селско стопанство т.е нямаме консерви за износ, е, какво очакваш да ни е салдото??? Салдото ни с ЕС също не е положително ако не махнем транспорта и застраховките.

ако ако ако факта си е факт парите ни изтичат към русия не към америка! щото на американците има ли кво да им предложим