17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете сферата на влияние върху тези държави!

Американска колония, нормално, искаха да са независима и просперираща държава. Сега са само "независима" с 40 процента безработица.

Ами чрез навлеците, тя Африка пристигна вече в Европа, пък и антифаксарите и се вихрят...и резултатите не закъсняват.

вкарвайте още мигратори! Швеция вече е станала като Либия и Афганистан...

?

Българските свине забравиха епидемията, и сега се правят на млади глигани.ха.ха.ха

Ако на всеки разболял се от болест срещу която отдавна има ваксина обесваха по един от антиваксаджиите агитатори нещата биха били далеч не толкова трагични.

Босна, Грузия, Украйна, Казахстан, Индия... все държави със засилено мигрантско присъствие...

начело е Украйна, където министърката с американски пспорт е отказала ваксина, защото била руска. министърката май си е вече в САЩ, но вирусът си е останал.

Единственото трагично е че съществуват болни мозъци като теб - пълни с омраза и невежество (както става ясно от това, което си написал)... Но всъщност сигурно си трол, нали?

А в Германия някой ходил ли е скоро? Няма разлика от Швеция, все едно човек е в арабска държава, тук-там се виждат немци...

бързо забравихте развитото социалистическо общество, където картончетата надпис внимание дребна шарка- КАРАНТИНА висяха навсяка втора врата!

по вероятно е да е србия, щото са обявили епидемия! или не можеш да четеш??

ти си по хайли лайкли. а фактите са, че тази госпожа Уляна-Наде́жда Супрун, ббивша лаборантк, е загробила доста успешно здравеопазването на Украйна. Жената бърка ваксината със серум - известна е и с друи подобни знания. с базово медицинско образование - толкова.

по данни на УНИЦЕФ и СЗО Украйна (2018) е на ПЪРВО мяство в света по брой заболели от морбили . през първото полугодие на тази година са заразени 60 000 души и има 18 смъртни случая. има още доста публикации по въпроса.

и производителите на живата MMR ваксина току почват да врякат, хората не ви искат, международни производители на лоши ваксини с тежки увреждания, преболедуването от морбили е по приемливо от развитието на мозъчни увреждания, рак, колагенози , тежки алергии , астма.

Е нале ни биеха ваксини, защо сме болдеувале тогава. Ас лично имам поне на четери пъти бити ваксини срещу разните шарки, и сичките ги изболедувах, ваксината не спре болестта. Сичките деЦки болести ги изболедувах, а наистина ни биеха ваксини. За какво изоПщо бият ваксини тогава? Между другото, и по болници лежах, со се ваксините. Не виждам разлика, ас лично съм протиФ ваксините.

ми щото са набирали опит хората, а тогава нямаше мърдане! отваря се вратата на класната стая, влиза докторката и сестрата, класната държи дръжката на бравата, и изризане няма докато не те убоцкат! но срещу какво, как, имаш ли противопоказания, алергии и ли страх никой не те пита! и КАРАНТИНАТА пак си висеше!

затънали в представите си от миналия век.