17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е че многократно вдигнаха глобите и санкциите. Да караш с 60 при знак 40 вече е 100 кинта, а народа се трепе по-масово и качествено от всякога. Май не е проблема в по-високите санкции.

Stan Stan

До един да се изтрепят младежите - няма да се забрани управлението на мощни автомобили за водачи без нужната квалификация. Как така ще посегнеш ти на интересите на немските корпорации !? Какво значи смъртта и страданието пред техните печалби, пред техния "имидж", с извинение.

Познат сценарий. Автомобилът е "BMW", младежите на възраст 18-23 години, а действието се развива по тъмна доба. Искал е да им покаже как върви колата и какъв цар на волана е. Показал им е! Дано поне да оцелеят! Добре е, че не са пострадали странични хора.

И автомобилът на възрастта на младежите. И понеже са велики шофьори не слагат и колани. Преди години продадох кола на един такъв. Имаше валидно пълно каско още половин година. Не бях го описвал в обявата и не исках пари за него - просто му го дадох като подарък и му обясних как може да си го прехвърли. А той ми казва: "Аз не мисля да катастрофирам.".

Глей к'во прай на втора!

В България над 90% от учебните коли са малолитражки с предно предаване. След 10 тина дни на такава кола със средна скорост около 20 км/ч. Детето взима книжка и тате му купува баварец със задно предаване и около 150+ коня. Е, какво да се очаква?!?

Мнооо върви беенвето, браво!9 от 10 за зрелищно изпълнение!

БМВ с бургаска регистрация е диагноза. Да ме прощавате.

а с Плевенска или Врачанска например не е, така ли? Я пак!

А в Бургас са много специални. Това има предвид човека!

...Селският бек секунди преди катастрофата е казал: ...."Глееайй ко праи беенвето на третааа...да му запалим гумите на баварецаааа"

BMW е диагноза в БГ!

Човек започва живота си с пълна торба късмет и празна торба с опит. Тия са изпразнили първата, преди да напълнят втората.

Млади, без опит, кола със задно, най-вероятно стара и неподържана и сигурно гуми на техните години като цяло съм против ограничаването на каквото и да било след навършване на пълнолетие но вече е крайно време да се сложи ограничение на младежи до 23-25 да могат да регистрират/карат коли над 150 к.с. за същата група ще е добре да немогат да теглят бързи кредити и такиви над 10 000

Прав си, но бизнеса ще е против. Медицинския, автопроизводителния, банковия, ктедитния... Аве няма да стане тая работа!

И погребалния бизнес ще е против....най-вече....

Не е от конските сили, тия и с велосипед да бяха, пак щяха да се претрепят. В празнината между ушите е проблемът.

Безмислено е такова ограничение - и с Поло тройка 60 коня можеш да се засилиш достатъчно. Просто са уникално тъпи. Докторите се борели за живота им, но дори и да спечелят тази битка войната е загубена. Аз живея между две големи кръстовища, във висок блок и докато си пия сутрин кафето имам чудесна възможност да наблюдавам как се кара. Само за 15 минути ще загубите бройката на нарушенията, които ще видите. Завиване без мигач, престрояване в средата на кръстовището, минаване на жълто, въртене на гуми, клаксони, нарочно поднасяне в завоя уж дрифт, незачитане на пешеходците... И това на абсолютно всяка смяна на светофарите. Ако от КАТ признаваха видеокамери да заложа една на балкона и директно да стриймвам - за един следобед десетки хиляди лева глоби ще надрънкат. Според мен положението е отървано. Масово карат пили или поне с остатъчен алкохол от снощи. Една част от шофьорите не знае правилата, на друга въобще не й пука... То достатъчно да ги видиш как паркират - та той не може да управлява автомобила с 5 км/ч, а седнал да се прави на състезател. Неадекватно поведение както зад волана така и извън автомобила... Вижте в момента в който се заговори за драконовски мерки масата как ревва в един глас „ааа то е само за да ни взимате парите“, ами като си нередовен нека ти ги вземат бе. Щото тъпакът разбира само като го удариш по джоба. И всеки еидн, който е против просто знае, че и той нарушава и не иска да е от глобените. Е това е истината. И някакви малоумни оправдания... „ама чужденците и те така правят“. - Е това не мога да го разбера у Ганьо - вместо да бъде за пример той трябва да подражава на другите отрепки.