Спадът на фондовите пазари ”разплака” и най-богатите

Най-богатите хора на света за изгубили 194 млрд. долара през първата седмица на 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Спадът на фондовите пазари ”разплака” и най-богатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчността на тези, които организираха ПСВ, ВСВ и ще организират ТСВ няма граници милиардерите лихвари ще направят всичко, за да запазят печалбите си! Сигурно вече си копаят бункерите и подземните хранилища за преживяване на войната! Милый мой друг, добрый мой друг, Людям так хочется мира. И в тридцать пять сердце опять Не устает повторять: Скъпи приятелю, мой добър приятелю, И двамата искаме мир. И тридесет и пет сърца отново не се уморяват да повтарят: Нека винаги да бъде Слънцето , Нека винаги да бъде небето, Нека винаги бъде моята майка, Нека винаги да бъда аз. Спокойно, войнико, слушай, войнико Хората се страхуват от експлозии. Хиляди очи в небето гледат, Устните шептят: Нека винаги да бъде Слънцето , Нека винаги да бъде небето, Нека винаги бъде моята майка, Нека винаги да бъда аз. Нека винаги да бъде Слънцето , Нека винаги да бъде небето, Нека винаги бъде моята майка, Нека винаги да бъда аз. Срещу злините,Срещу войната Да застанем за нашите момчета. Слънцето - навеки! Щастието - навеки! Така пожела човека. Нека винаги да бъде Слънцето , Нека винаги да бъде небето, Нека винаги бъде моята майка, Нека винаги да бъда аз. Нека винаги да бъде Слънцето , Нека винаги да бъде небето, Нека винаги бъде моята майка, Нека винаги да бъда аз.

След ТСВ на фондовите борси криза няма да има и хора няма да има! Да живее "западната демокрация"! Солнечный круг, небо вокруг - Это рисунок мальчишки. Нарисовал он на листке И подписал в уголке:

От тук нататък в Пинодстан ще е все така! Лошото е, че за да си оправят бакиите им трябва ТСВ!!! А по време на ТСВ ще плаче целият свят, а след ТСВ малкото останали човеци в изгорената си и смляна планета Майка Земя! Солнечный круг, небо вокруг - Это рисунок мальчишки. Нарисовал он на листке И подписал в уголке: Пусть всегда будет солнце, Пусть всегда будет небо, Пусть всегда будет мама, Пусть всегда буду я. Пусть всегда будет солнце, Пусть всегда будет небо, Пусть всегда будет мама, Пусть всегда буду я.

до уважаемия: абе ( нерегистриран ) 09.01.2016 22:03 процентуално и математически погледнато сметката ви е вярна. но чистата математика не важи при подобни сметки. за някой, който взема 700лв и изгуби дори пет. това е огромна сума. но на същия този някой, който взема 700 лв се държи Реалната икономика. отделно от това, такъв човек ще си каже: е, къде ли не съм губил 10. докато "филантропите" мразят да губят дори и пет лева, въпреки милиардите си. те даже ще дадат на някой 10лв за да убия този, който му е причинил тази "болка". това е същността на нещата, които "движат света".

Глупости. Богатите загубили не знам си колко пари, които никога не са съществували. Ако някой е имал 50% от някоя компания и не е правил ищо, си има точно същото. Нито е изгубил нито е спечелил. Оценката на акциите е като оценката на мръсни чорапи на някое светило на поп музика: чорапите са си същите, нямат никаква стойност, само дето някой иска да даде на друг хиляди долари за това нищо.

Според мен е точно така. Никой не е загубил пари. Този, който има примерно 50% дялово участие в предприятие, сега пак има 50%. Просто с понижаването на оценката на предприятието, се понижава и оценката на неговото дялово участие /цената на акциите/! Това е сравнимо с падането на каталожните цени на дадена притежавана стока от нас!

хора, та това е трагедия! плевенлиев на мига трябва да организира смс кампания за покриване на загубите на световните "филантропи", които с парите си предизвикаха световните кризи. а гутериш от оон трябва да призове гадните и жестоки европейци да се бръкнат в джоба. могерини и меркел ще го изпълнят.

Бълха и ухапала! Представете си за какви суми става дума! Та възможни ли са толкоз много пари? Или пак всичко е виртуално, облигации, глупости... Ей, заради това вкараха света във финансова криза и още не може да си стъпи на краката. Не случайно е казано око да види, ръка да пипне - ще ми играят на борсата с виртуални пари... Затова ще има нови социални революции, по-страшни от предишните.

Живи да ги оплачеш милиардерите! Да и съберем помощи??? - хахаха!

Америка е много яка. Вижте как фалират и все едно нищо не се случва. ЧНГ от БРИКС!

всъщност голяма част от богатствата в долари са виртуални! На борсите се въртят едни фиктивни активи.

Още по-зле. Това са просто несъществуващи пари. Купил 100 акции за 1000 и другиден казват че стрували 1200. И казва че е спечелил 200, когато всъщност има точно толкова колкото вчера -- 100 акции. Защото в момента който вземе да ги продава ще види че не му дават повече от 1000. Точно каквото наблюдаваме.

вижте българия и българите,та после говорете за проблемите на другите!

Какво да им гледаме на българите? 1. 50 000 000 000 във влогове (физически лица) / 7 000 000 прави малко повече от 7000 спестявания на човек! Математически аргументи - разпределението на каквото и да е (пари, блага и т.н) сред хората (а и животните) се подчинява на съотношението 70/30, т.е. в случая дори 70 % от българите (5 млн) да имат 30 % от влоговете (15 млрд), това отново прави по 3000 лв средно на човек! 2. Хич не ми се прави сравнение с това, но щяха ли да съществуват телефонните измами в такива размери, ако хората, и по-специално икономически неактивните възрастни, нямаха пари? Да не споменавам как много от тях живеят в 3-4 стайни апартаменти в идеалния център на София, но се водят "бедни"! Ами реститутките и всякакви такива "паразити"? 3. Колко хора взимат официално МРЗ, а под масата - още толкова, че и 2 пъти повече пари? 4. Вгледай се в автопарка - повечето коли... наистина са стари и избушени таралясници на по 15-20 години, но... автокъщите тук ги продават по 3000-4000, че и повече лева (вземат ги по 300-400 евро от италиански морги най-вече)! Е, кой може да си позволи тези пари? 5. Хайде да оставим как повечето са облечени, но всяко дете над 8-9 годинки има 5" смартфон на стойност около 300-400 лева (средният клас), откъде тези пари от "изтерзаните" му родители? 6. Много болезненият въпрос за етническата принадлежност на повечето бедни и #КОЙ ги държи такива! 7. 16-те милиарда заем, изтеглени от Боко Мутрето, няма да отидат в толкова тесен кръг хора! Той ще ги раздава на калпак, за да кажат хората колко е било добре по време на неговото управление - популистка хватка, прилагана на гърчолята в продължение на десетки години! Бедата е, че повечето хора в България са материално добре, но са "лош матрял", а малък % честни, добри, образовани хора са изтикани на ръба на обществото заради "новите ценности"! Останалите бедни, особено тези от една точно определена група, си заслужават в голяма степен съдбата.

Уа, каква трагедия!!! Най-крадливите на Земята олекнали с някакви си тав едноцифрени суми милиарди!-Горкичките!! Ама няма защо да плачете за тях-те пак ще ги откраднат от всички нас!Най-добре е да пукнат за да не им се радват!!!

е вътре- гледам и соросчетата зъзнат , не скачат и си траят

Tочно, ето тези зомбита, на снимката, е..ха, маиката на света!!...Bижте, им гушките,... всичките са над 100 кила!! ;))

То не може да искаш да "такаваш "Русия и Китай, и да ги " таковаш" и да си мислиш, че в Света нищо няма да се промени!? ..За де "влезе " другаде , трябва да го извадиш от гащите! А времето е я ледовито , я топло!?...

Какви санкции , като Ръшата е заобиколена с околни , които постоянно лъжат и крадат и алъш-веришът им е в кръвта? Винаги ще намерят начин!!

Не знам за вас, но аз го чета така: Изчезнаха 194млрд несъществуващи пари...

Ама много правилно си го прочел! +

Парите са хартийки с относителна стойност, но искаш или не ги ползваш за да си купиш хляб.

..само числа на бели листи! Акции- колкото спечелихме от Фондовете на нашата Масова приватизация!?

Да се ускояват - все едно са ги дали за ...благотворитепност!

намерили кого да покажат, еле че се и разплакали; единия има състояние от 60 милиарда, а другия от 80; 5 милиарда за тях са джобни пари бе...

Дойде реда на истинските санкции!

"И богатите плачат"! 194 милд. са мало трябва да "изчезнат от оборот" около 3-4 трилиона долара, иначе война или криза по-голяма от тази 23-33г.

не 3-4 а 300-400

Умират си щастливи, внезапно, след "Контролен изстрел" във тила! А мотивите напоследък са битови: Шерше ла фам* и други ала бала?

България пак на чужд гроб плаче! По-добре да се замислим за собственото си положение. Защото ако съобщим на света сведения как сме "цъфнали", ще се издигнем в очите му до небесата.

На кого му пука за България бе човек, хората губят милиарди!

Тези с джобните милиарди!!!

Ще си ги въстановят рано или късно. Щом даден човек е имал способностите веднъж да придобие огромно богатство, ще успее и втори път. Знанията и способностите са важни, пари се изкарват.

От това ние с вас няма да станем по-заможни, защото целта е друга, съвсем не по-справедливо разпределение на средствата. Ако имах 35 млрд. и "загубех" петдесетина милиона, въобще нямаше да ми пука, даже нямаше да ги усетя. Най-много да се простя с месечната си лихва. Който му тежи, да мине на консерви с мусака и шкембе-чорба или "хамбургски" салам.

от къде дошли там и отишли,ами да става по-често с всичките тези копелета, които както нелегалните не плащат такси.на печелившите честито.

Нищо не са загубили, тия борси и фондове са лъжа, инструмент за пране на пари.

започве се.

кво започва? Не ми зарежда страницата на тавекс. Има ли нещо интересно?

sps_hrsf@abv.bg

Виж сега, много дълго време финансовата система страдаше от запек. и вместо да и дават слабително, ФЕД тъпчеше пациента с болкоуспокояващи. Сега, буквално финансовите потоци повръщено ще избият между ушите. Корекцията е дълбоооока. Следващата седмица ще продължи. И дори количествените улеснения на фед през ецб, без да са на фед - нема ги спасът. ЩОТ СТАВА ТОВА: ГОЛЕМИТЕ АКЦИОНЕРИ В КИТАЙ ПАДА ЗАБЛАНАТА КЪМ ТЕХ ДА СИ ПРОДАВАТ АКЦИИТЕ. Те са осъзнели, че предприятията им вече не струват нищо....миналата седмица прадаваха малките, иваше и национализация през борсата чрез наливане на едни 20 милиарда. ОБАЧЕ ЧИЧКО АКЗИОНЕР СЕ ЯВЯВА У ПОНДЕЛНИК ДА ПРОДАВА.....Шът даун и изкормяй с големия нож.

БОЖЕ , ДА ГИ СЪЖАЛИШ ГОРКИТЕ, ОСТАНАЛИ БЕЗ МИЛИОНИТЕ СИ

Sm3hurk0

какви милиони ?... това са милиярди.....

Е, формално 194млрд са 194000 милиона, така че... И центове да напише, пак може да е прав, просто числото ще има повече нули :-)

а мехлем за ушите азе сум зле ама теа по зле:)

Честито българи! Тази новина само може да ни радва! Ха наздраве!

Хамерика загива. Ес се разпада. ДАЕШ е прибита.Само славата на Владимир ще остане и ще победи. Време е да излизаме от НАТО и ЕС и да влезем в Евразийския съюз и БРИКС, докато не са ни изпреварили. Тогава ще видят турците. Сменяйте доларите за рубли, докато още може. И еврото също.

Ние превземем ли Турция, кой ще ни спре! България на всички морета!

ЛЕЛЕ УЖАСТ.................!!! Само да вметна една мъничка подробност - Бил Гей и Мексиканчето са на светлинни години по-бедни от НАИСТИНА НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА на планетата!

Нищо им няма!

Сега няма да имат пари за 5000 живота напред,а за 4500.Мда,яко са го закъсали.

На един не му стигат парите да си купи хляб , на друг не му стигат да си купи мерцедес - значи и двамата са зле . Така ли е ?

Има и ПО-ЗЛЕ! Примерно не му стигат парите за самолет или за остров...............................

този eдин е един и същи,щом като не му досигат за хляб значи не му достигат и за пикливият мерцедес,а ако на някои му стигат за хляб ,но не за мерцедес това е друга тема на разговор.

предрече нова финансова криза.

да не ги мислим богатите. Стара българска поговорка гласи: Там дето е текло, пак ще тече. Където е капало ще спре. Та ако те "обеднеят" от 2 млрд на 1млрд... не е като от 400 лева заплата на 200.

бивша данъчна от гара курило се пенсионира с 1000 лева, къща, кола и вила; вие бачкайте за 400 лева... е, вярно, беше и доносник на службите...

Не се заблуждавайте - никой нищо не е изгубил... Просто, ако вчера това което са притежавали е струвало "едиколкоси", след т.н. "срив", сега потенциалните купувачи биха дали с няколко милиарда по-малко. Утре може да е обратното... А иначе всеки си има това, което си е имал. От тази виртуална трампа никой нищо не е спечелил, а на-малко някой от форума...

Що бе? Аз спечелих от тази трампа 10%...

интересен коментар

е отиваме към пророчествата--много радост и късмет , ама за нас!!!!

Бълха ги ухапала...

Ами обявете банковите сметки на пострадалите и състрадателния български Народ ще се бръкне! Все пак - хора сме!

Яз па си загубих единия чорап ама нищо... и без това имаше дупка

......Най-богатите хора на света са изгубили 194 млрд. долара........ Нищо не се губи в природата! Извод- значи тези тарикати не са част от природата!

Света се движи към кулминацията на световният цирк на човекът на грехът, за което предупреждава Божието слово.

И къде е написано словото?

В Библията

Нямат пари за бучка сиренце...

Помня как навремето Тръмп бе задлъжнял (!) с $11 млд. (!!). Сега го знаем де е ;-)

Че той ся иска да става президент за да върне парите.

След като богатите се нареват, ще си го изкарат на бедните.

Войната между Америка срещу Русия и Китай набира скорост.

Войната е световна и е между индустриалците и банкерите.

Все едно някой обикновен човек със заплата 700 кинта да загуби 10.

Как ли ще си купят хляб?