Боршош отива на съд, предявени са му и нови обвинения

Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу бивши длъжностни лица на "НДК- КЦС" ЕАД

Обратно в новината

Коментари - Боршош отива на съд, предявени са му и нови обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кеф, най-накрая този престъпник да получи възмездие за всичките си престъпления!

Значи за 4 милиона е още навън, а Иванчева за 56000 търка наровете?!?

А Главният бушон кога?!

Пустият му Боршош, няма наяждане!

Още от времето когато беше в СДС, голям лапач беше....

Защо не е при Иванчева?

Националния дворец на корупцията се прослави с този честен човек. Няма да го осъдят поне докато е на власт.

Ако се разрови някой в делата и кражбите на всеки от някогашните седесарски звезди и млади надежди, много милиони, дори милиарди злоупотреби, разхищения на огромни суми и откровени кражби ще излязат наяве! Ама каква полза?! Ползите са пропуснати, хората, които се отвратиха от тяхната наглост и алчност, отдавна заминаха към други държави с по-добро управление, или направо към Св. Петър, а кражбите от всички следващи надминават предишните ... Много ще се зарадвам да видя поне няколко осъдени, заграбеното - конфискувано, а те самите - не посланици в тихи държави, а затворници при строг режим ... Ама надали!

Че енергоразпределителните дружества не са собственост (чрез подставени лица) на руснаците и отново да изпаднем в монополна зависимост от тан!

Краде ли като всеки свързан с гербавата мафия,а?

М-ТЕЛ, бяхте нагли до безкрайност. С добри адвокати и договори, в които обикновения човек не може да се ориентира, вие ограбихте много пари. И най вече доверието във вас. Сега офисите ви пустеят, така ще е и за напред. Дори да се прекръстите на А0. Сбогом завинаги!

Нищо няма да стане!!Образува се обвинение и дело за да не може в бъдеще да бъде съден за същото!!!Неговите хора сега ще го оневинят и край! ТОВА Е ИСТИНАТА!харесва ли ви или не!

А този, който го назначи и го закриляше под крилото на Партията? Кога? Думата ми е за Еднокнижния!

Това тъпо лайно открадна толкова пари. Мястото му е в затвора. А не дъщеря му да се снима в разни филми, спонсорирани от тоя грозния каун.

напраи плочките дето се разместиха по средата на европредседателството Му и ни изложи?

Ето това са крадливите либерални "десни" ,за малкото време когато се докопаха до властта откраднаха максимално ,и текезесара с прическата ,и опуленият Менгеле и Лукарски ,въобще цялата соросоидна сган се нагуши здраво ,дано поне го осъдят този и да му приседнат и лексусите и милионите.

Какви либерали те гонят :) Боршош е един от създателите на ГЕРБ И част от инициативния комитет, която преди 15 години издигна кандидатурата на Цар Тиква за кмет на София. Нищо либерално няма тук, това си е мутро-нео-комунизъм, съчетан с култ към посредствеността :D http://www.politika.bg/article?id=1328

Едно от ,,децата" на оня крадливия премиер, който уж беше корифей в иконоимиката, а тъпите и прости журналисти преди малко повече от 25 години го бяха обявили за ,мистър ,,Икономика" - явно и ,,децата" са не по-малко крадливи от ,,великия" реформатор, сега лаборант. И да не се забравя, че да открадне няколко милиона за този е нормално защото не беше отдавна времето, когато беше лидер на младежкото СДС! Те са такива, крадливи, нахални и нагли за да не се разбира колко са прости и тъпи!

Първо виж откъде е тръгнал този боклук и от коя квота беше назначен в НДК ,това към кого се е присламчил в последствие не го прави по малко соросоиден грантаджия.

Отидоха му спестяванията. Разни там любовници го разориха.