Борисов за счупената от Кирил Петков маса: Това беше преди сглобката, Денков да не лъже

След този случай по думите на лидера на ГЕРБ всичко било "цветя и рози, кафе, капучино, уиски и други такива неща"

Обратно в новината

Коментари - Борисов за счупената от Кирил Петков маса: Това беше преди сглобката, Денков да не лъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това със счупената маса ми хареса - нали съм си простачка с простачка. :) Как е станало - Кирчо е решил да прелива мозък у кратуната на Тиквун и му е треснал масата у главата, а пък понеже главата му е твърда, масата се е строшила? Горката маса, за нея ми е жал! П.С. Пак изрично да уточня, че това е на майтап, че както мозъкът ви пречи, може при следващи преговори верно да тръгнете да се набивате маси у главата - немъ смисъл и от това няма акъл да ви дойде, само хабите инвентара!

Всичкият ни "полит-елит" се състои от зависими хора. Да се приеме закон за максимум 2 мандата в НС.

Да плачеш или да се смееш - най-важните за нацията министерства - на здравеопазването и на образованието и не знаят кои са. Колкото до бившия вече министър - психиатър, милеещ единствено не за "простия" народ , а за "европейски" и бизнес "ценностите".

Той добави, че Кирил Петков не знаел името на министъра, който предлагат. Лена Бориславова извадила лаптопа си и прочела името, предлагано от ПП-ДБ. "Човекът не беше известен на никого, но се съгласихме", поясни Борисов. "След малко попитах как му беше името, Кирил беше забравил, погледна Лена и тя пак отвори компютъра. Тогава казах, че щом не знаят кого предлагат, значи някой им нарежда, да кажат кой е и да ме срещнат с него да преговарям директно", спомня си още Борисов. По думите му след това Кирил Петков избухнал. Дали ПростоКирето не е избухнал поради това, че е бил хванат открито в лъжа?

Абе Буци, нали беше каратист, от кога започна да се плашиш от разни надрусани келешчета... че и маси им позволяваш да чупят? Или викаш, шкембето се увеличи тройно, не можеш да се въртиш на един крак като на времето, а и от посолството не дават да се шамаросват техни подчинени...

Ами къде пише,че някой се е уплашил?Само идиотите го знаят!

Често ходим на кръчма, пием, пеем, доссега маса не сме чупили. Кристалите са голяма сила обаче.

Няма по-корумпирани и развратни от ПП,ДБ в българската историярия. Те дори не са политици, а брокери и деца на комунисти, вкарани в политиката от ДС. Борисов така ги нашамароса, че още се чудят откъде им е дошло. Само заради незаконния арест, записа, лъжите за гражданство, парапета и връзки с трафиканти, ПП,ДБ трябва дела бъдат изхвърлени от политиката. Те ни донесоха хаос и политическа криза в държавата.

Добре де, Киро що не е казал на Лена да провери в лаптопа кой дава списъците и съответно боко да знае с кого да преговаря?

Кире Дъската, потроши де що има парапет и маса из територията.......

Мижавият Денков само повтаря лъжите на Пинокио и Буратино, т.е. Киро просто и Кокорчо.

такъв идиот като Киро,досега не съм виждал в политиката.Чудя се на глупаците,които гласуват за ПП.Не ги ли виждат,че са лъжци и мошеници-виж Рашков,Асен Василев,Киро!Осъзнайте се и не тласкат България в пропастта!

Тези смешници от "Продължаваме поДмяната" направиха така, че дори БайХей да орилича на политик... Тъжно, много тъжно!

ГЕРБ извършват Държавен преврат. Трябваше само да организират ЧЕСТНИ избори, а не да сменяват министри и половината Държавна администрация.

Министър от правителство на ПП-ДБ е с охрана заради заплаха за него и семейството му от Петков! Според Гошо Боеца Петков е ударил бивш депутат. Петков чупи маса в парламента при преговори! Ей това е мутра!

Ауу голям мъжкар е тоя Кире... троши маси на ляво и дясно. Само дето аз си го представям че я е счупил докато е танцувал по прашки пред Дебелян и Боко

После всичко било ти на мене, аз на тебе, едната мие другата, дупе и гащи, любов и сношение...

Кирчо е същия като лудия, де потроши гроба на патриарха! А пък дето се е заканвал на децата на министъра, и лудия не би го направил!

Остана да разберем кой от кой лъже повече.

За мен, когато киЛчо и Кокорчо си отворят устенцата, дявола започва да си води записки...

Щеше да бъде новина, ако си бяха счупили кратуните.

Всички са лайнари, Господи ! Как ги търпиш ?

Е Барба Ганьос никога не е лъгал за нищо, заклевам се. Бих се замислил сериозно дори ако каже, че слънцето изгрява от изток! Иначе няма оправия в тази държава докато ни управляват ьрчни пожарникари, полуграмотни ченгета и тъпи военни. Всички изброени са с титли от времето на комунизма и са им набивали в канчетата да са верни на партията-майка! А пък ПП да си седнат на гъза и да привлекат читави хора, че там нещо стана някаква чалготека напоследък.

Боко Тъпото и Кире Тъпото!

И чувство за хумор има

торта Сахер, не ми се Фалѝ.

Сами си направете извода от коментара на Борисов и езика му,останал от времето на 1991 г.,когато е бил един посредствен офицер пожарникар от ППО при МВР. Ниското интелектуално ниво на Борисив не кореспондира с политическото му положение.Да мразиш Борисов все едно да мразиш психически болен човек .Трябва му лечение ако не е късно за него.

И как някой с ниско интелектуално ниво направи смешни и жалки т.нар харварди, м?

и ти си за Карлуково май! Вземате се под ръка от изброените от тебе и заминавайте.Ти май ще си първи!Някой направи за България доста.Ти какво си направил,освен да плюеш!

Вместо да чупи масата, Кирил петков трябваше да удари с бутилката по главата Борисов, та белким му дойде акъла.

"цветя и рози, кафе, капучино, уиски и други такива неща" Юркали са Бочко на гангбанг!!!

Тази държава няма да се оправи, докато всички управлявали я последните 30 - 50 години не заминат да чукат камъни в някоя кариера.... Всичките, без изключения. Със старите к.... не се прави нов б...ак. И само наивник може да мисли, че едни "избори" ще променят нещо. Всичките са едно котило, спора е само кой ще е пръв на хранилката....

Хората по света имат партийна система, в която се борят за посоката на националния си интерес и разпледелението на заработените им блага. В България партийната система е в състояние на надцакване за сметка на българското благуване, в интерес на чужди нужди.

Големият(по-точно най-големият) лъжец Б. Борисов вика "Дръжте лъжеца"

другият със съвсем малко му отстъпва

колко трябва да си сбъркан за да си милиардер и да се разкарваш по смрадливи зали и да се срещаш с малоумници и единственото ти удоволсвие да ти е поркане и прости к@рви

Ако някой срещне Киро извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

Колкото и да е странно, Кирчовците си имат подкрепа и доста хора ще гласуват за тях - както за Борисов, като всички медии бълваха денонощно снимки и 'анализи". Просто ги е срам да си кажат че ги подкрепят, както беше и с Борисов:)))) Оплют и охулен, Борисов си печелеше вотове , каквото и да се случва. И алабалата не помага толкова много, колкото се шири по клюкарниците - няма как да направиш от цървул кралски ботуш - можеш да въздействаш, но ограничено, особено ако гласуват масово хората. И с хартиени бюлетини не можеш да купиш стотици хиляди гласове, нито да обърнеш вота драматично. Така че - това е положението - с хули, с тъпотия, с некадърност, но с много мощен пиар, ПП ДБ са част от политиката и ще станат пак някаква част от управлението, колкото и да си фантазират хората по клюкарниците. Нинова ИТН и Костадинов няма да надскочат себе си, дори да вадят бели гълъби от ръкавите. Няма да управляват и няма да са водещи политически сили - такова е времето.Рано или късно всички ще го осъзнаят:))) Едно и също, до припадък - месия няма:))))

Бойко, да се яви при мен още утре на цветя, рози, капучино и виски

Шилo

Кой, кой да бе лъже?!?!?! Ами то има ли по-голям лъжец, измамник и демагог от Бойко бе?!?!?!

Кирчо е по-голям лъжец от него. Всъщност Бойко май не е лъгал. Той е играч, няма нужда да лъже, за да постигне целите си. Кирчо лъже като тъмна циганка.

Хвани единия удари другия...

Още една такава сглобка и с България е приключено

не е наясно, като излезне, накъде е тръгнал. Обаче проф. Сапунджиев лъже патологично.

не е наясно, като излезне накъде е тръгнал. Обаче и тиквата лъже паталогично, така че истината никога няма да се разбере

да внимава с белото, че явно не му понася.

Кирето има сериозни проблеми с белото. Сутрин охраната му е в питанка и чуденка, докато не се освести. От тях е информацията. Оттам са и тези изблици, предполагам.

Киро е кретен!

яж на мутрата патката тогава, ти е сладко

SirBob

Курвите отсега правят ала-бала и дават заявки, че след изборите ще се оформи същата "сглобка". Естествено тя ще е също пълен провал и също толкова вредна за България. Цялата шлака в лицето на ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС и останалите марионетни партии и фалшиви политически партии трябва да отекат в канала. Само независим служебен кабинет, съставен на чисто ЕКСПЕРТНА и ПАТРИОТИЧНА основа би могъл да спаси България от тази клоака.

Емил Велев -Кокала“ Голям ташак сме”-интервю след мач на Левски…

Денкофф само се питам кога Сарафов и ДАНС ще се самосезират? Сега или ноември , когато Джеймс О’Браян Магнитски спре да се разхожда по нашите земи!! Лъжа и измама твоето име е ПРОМЯНА!!!

Поредната ледена водица по главиците на разгорещените леваци:)))) Щом, даже Борисов се гъбарка с тях, значи са в кофата:)))) Станеш ли за посмешище и по форумчетата, всичко е свирено:)))))

Какви идиоти управляват тая държава ...

Тубата е пълна как дизайнери чупят стъклото на масите и разни стъклени парапети и се получава много ефектно и красиво.

А... прощавай, нека не говорим за парапети и стълбища, че е срамно там какво става!

в Люлин, като счупиш маса ти отвяват ченето.

Кирчо трябваше да изпраска бутилката в кухата банкянска кратуна на Банкята ! Жалко че е пропуснал възможността ..

защо, троле тъп? а какво ще кажеш за логичното предложение, след случаката просто да му се бие реален шут на простокиро, защото освен всичко е надрусана, инфантилна истеричка, която не може да се държи нормално.

..ставе все по-интересно за Шарлатаните..

Всички от СГЛОБКАТА в БЕЛЕНЕ

Всички останали при мен - в Сибир!

Фотото е много точно!!! МОШЕНГИИ!