Борисов: В политическите битки виждаме малодушие и надменност, но не и чест

За да отговорим на високата мисия на военнослужещите, стартирахме мощна модернизация на армията и подобряване на условията за труд, заяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно пък той тръгнал за чест да говори !

SirBob

"Затова ще разчитам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите!" - ето затова никога повече ГЕРБ. Мястото на Мутрата и подобните му е само в централния при бай Ставри. Толкоз по темата.

В затвора мамицата ви безродна... цялата престъпна и предателска шайка ГЕРБ...начело с гнусният..мазен глиган от Банкя..там ви е мястото фекалии..за цялостно творчество.

На националния предател ѝ руски шпионин Мунчо трябва да бъдат отнети всички звания и материални стимули,да бъде разжалван в редник и вкаран в затвора.

Трябваше да си трае като Чехлю за мутрите от ГЕРБ ли ?

В полицията офицерските звания трябва да се премахнат!??!? Да си офицер, означава да си родолюбец. Да имаш чест и достойнство. Да служиш единствено на родината си. В полицията твърдя, че такива хора , с такива качества няма. Образованието което дава милиционерското училище в Симеоново, е редно фа важи само за системата на министерството на МВР. По подобие на военната академия. Да нямат приравнена гражданска специалност. Да не могат да заемат служби в системата на правосъдието и прокуратурата.

Без Борисов и Герб.

А черепа и мустака ?

Толупа да говори за чест, някак си порно ми звучи!

Духайте го герберастки боклуци. Само за пандиза сте.

Арестът иде!

Стига шегички де :(

Кажи Тикво, защо няма агнешко за Великден и Гергьовден, къде го изнесе?!

Мноо ме кефи как Бацю си намира всеки ден причина тема за коментиране (дали ще е празник, ще са пристигнали ваксини или просто някой поп му е казал нещо няма значение) и покрай темата не забравя да метне няколко храчки в посока опозиция, президент и т. н. Важното е да Му се чува гласа всеки ден, да не го забравим случайно... Споко, Бацю, няма да те забравим, ама дали ще те помним с добро, как мислиш?

Много интересно след разкритията вчера днеска няма брифинг на джорджа Георгиева и на Томидливка бикова. Да не би да са подали документи за напускане на партията:)

А те като ги изхващат .....много добре умеят да смотолевят и да се крият! Тиквеника даже и кемпер може да си вземе и да патрулира да не откраднат асвалта !

Бибитко да стяга вече багажа към бай Ставри със служебен вътрешен министър Бойко Рашков и на службите- Николай Цонев дали ще му се размине? Бай Ставри няма да му го набива с 200 ,а само с 20 ама с чувство и топлина...

Бойко Борисов - БЪЛГАРОУБИЕЦ!

Закон Божи: ПОЛУЧАВАШ ТОЛКОВА ПАРИ, КОЛКОТО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАШ! Когато натрупаш пари, без да ги "въртиш" (пари - стока - пари прим) защото "ПАРИТЕ ИГРАЯТ!", ти се случва тяхното проклятие. [затвор, болест, разстрел ]

Колкото и да ми се нагласяте неуважаеми г-н премиер, много добре помня желанието Ви да закриете армията като ненужна, защото сме граничели само с приятели... Бързо забравяте!

Джипко, пожелавам ти в затвора да тис е случи същото , като на Миньо Стайков

Баце , Няма вече плеймейтки шкафчета и кюлчета вече Зареждай се яко с вазелин , че “закуравелите “ интимни приятели на Миньо Стайков те чакат с нетърпение в следствения арест ...

"Ако имаше чест, то преди половин година да беше подал оставка !" Ами той Борисов подаде преди седмици, но ето че задкулисието се крие от всякаква отговорност и бяга от властта. А представи каква каша щеше да бъде ако беше подал оставка миналата година. Колкото и да плюете, Борисов е единственият нормален политик в България. Още не се оттеглил и държавата започна на пропада.

Чест? Нима този човек има безочието да говори за чест?

Ти да видиш - Тиквоч и "чест"!

Говори (ударението е на второто О) за себе си и ГЕРБ

Ами те сегашните са п……КИ и затова няма при тях място за чест и не го търси

Затова ли на първият турнир по бойни изкуства се скри , мишок ! Затова ли сега се криеш от народната либофф ?! Имаш наглостта да говориш за чест !!!

Като чуете името Борисов и започвате злобно да плюете. Даже на такива светли празници злобата няма край. Говорите само за затвор, кофчези и т.н А по спокойно, идат избори, Борисов пак ще спечели по новите правила и по новия кодекс. А сега слагайте минуси чалгари тъпи.

Обикновен кретен, това си ти тлолче

Злобееш ли кретен необикновен......

Това че ще спечели не значи ,че ще избегне пандиза,тиквари тъпоглави!

Ще спечели една Лионска наденица

Чекмеджето ли е чест бе идиот?

Борисов и чест в едно изречение ?!?!?!

Ако имаше чест, то преди половин година да беше подал оставка !

Борисов и чест !!!!!???? Две взаимно изключващи се понятия!!! Нещо като : дървено желязо или суха вода !!! Айде,стига бе !!!!

От понеделник 10..май..2021г... предстоят арести на престъпниците от ГЕРБ....треперете гадове от Шайката..дойде Видовден ......при бай Ставри..всичките..за кражби,геноцид и национално предателство..

След 2-3 дни Тулупът няма вече да е премиер , а обикновен гражданин. Жалко, че няма независима прокуратура за да го разследва за всичките му престъпления.!

Хаха не го четох, като видях заглавието и кой го казва

то всички така.

Методите с изнасилвания на политически противници в затвора, затворени без справедливи обвинения, са присъщи за нецивилизовани общества и страни дори които не са в третия свят! Това е толкова животинско, токова изродско, че веднага бих ги изгорил живи в инсинератори всички мутри и политици! А Борисов публично бих го набил на кол жив на центъра на София, давайки го по телевизията!!!! Проклет да си мутро дива нискоинтелектуална , със животинско съзнание! Само животните, доказват превъзходството си сексуално, а не интелектуално! Следователно Борисов е долнопробно дебилнони просто животно!

Този крадец да се готви за бай Ставри и там ще види чест

НАЙ-ДОЛНОПРОБНОТО СЪЩЕСТВО ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ, КАКВА МЕРЗОСТ В ТОЗИ ПРАЗНИЧЕН ДЕН

В комунистите и соросоидите няма нищо мъжки. Слугуват на Кремъл. Вижте главнокомандващия на армията пРезидент.

Това същество изобщо не знае значението на тази дума Купете му тълковен речник тъкмо ще увеличи на 100% прочетените книги