Борисов: На най-тежко място сме в Европа

Усилията ни за приобщаването на Западните Балкани трябва да продължат

Обратно в новината

Коментари - Борисов: На най-тежко място сме в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме външна граница на ЕС. Това добре, но сме външна граница, която може да бъде пресечена от една изгубила се крава. Разбира се, в криминална държава като нашата, свидетелите нищо добро не ги чака и кравата се очаква да бъде убита, за да не почне да дава интервюта. Официалната позиция на властите ще е, че кравата се е заразила с опасна болест и е трябвало да бъде омъртвена. Другият вариант е да се срещне със своя приятелка в една горичка и да избухне спор за някой бик, който пък да завърши с три огнестрелни рани в кравата и две в нейната приятелка.

Най-тежкото у нас,че такива като него ни управляват. Това е най-тежкото, ама... Човек може толкова колкото знае.

Момчета и момичета! Защо първо избирате такова нищожество да управлява, а после се надпреварвате да го плюете и унижавате? Не може ли пиесата от самото начало да тръгне по друг начин?

За тежестта съмнение няма. С тоя дебел корем смятам, че и в света си на едно от първите места.

Държавата на Мафията и нейния Премиер Мутрата Борисов ! АЙ сектир трудно било ,хвърляй оставката ще ти я подпиша !

На крива ракета космоса и пречи!!!

Бе вие освен да ревете и да се оплаквате, нещо друго умеете ли??

на най-тежкото място с най-големия клоун начело на държавата

На тоя клоун все друг му крив! Сега и Аспарух му избрал грешно място за държавата!!! Абе, като ти е тежко - айде пак аут от управлението на страната и тоя път - завинаги! И досега нагади на България непоправимо, та да се търпим взаимно още време! Айде, на заслужен отдих, и дано никой никога не чуе за него повече нищо до смъртта му!

ДИРникът цензор вече трие без следи. 2018-05-31 16:54:27... Долна твар! Руската преса за нашият клоун и национален предател: НА ПОКЛОН К ПУТИНУ ПРИЕХАЛ КЛИНИЧЕСКИЙ РУСОФОБ! Болгарский премьер Бойко Борисов, приехав в Москву, по сути, делает разворот на 180 градусов. Похоже, нелёгкие годы в отрыве от России поубавили спеси клинического русофоба господина Борисова, стараниями которого Болгария в угоду «старшим партнёрам» по Евросоюзу похоронила совместные с Россией крупные инфраструктурные проекты: строительство АЭС «Белене», «Южный поток» и нефтепровод Бургас – Александруполис, а также надолго оттянуло модернизацию истребителей МиГ-29 болгарских ВВС, что входило в планы действующего президента Болгарии Румена Радева. И не просто похоронила. За отказ от уже начатого проекта «Южный поток» Болгарии пришлось выплатить неустойку в €600 млн, не получив при этом никакой компенсации от Брюсселя. Упущенная выгода при этом составила €500 млн в год, прямые инвестиции – не менее $3 млрд, не говоря уже о десятках тысяч рабочих мест.

Пука и на Европа за мигрантите. Ролята на България е определена - всички мигранти тук в България далеч от Европа. Честито на управляващите с новите поданици. Многооо матерял и то първокачествен ....

,,..При цялото ми уважение към тези страни се оказва, че папуасите получават по-високи заплати от българския роб. Гражданите на Перу и Еквадор, които са в списъка на държавите от Третия свят, получават по-високи заплати от българските трудещи се, съответно 178,04 евро в Еквадор и 151, 42 евро в Перу. Всъщност минималните работни заплати в държави от Третия свят са по-високи от тези в една държава – член на ЕС и НАТО. Веднага възниква въпросът за цените на хранителните продукти и комуналните разходи в горепосочените държави спрямо България. Към 2011г. потребителските цени в Перу са 10,34 % по-ниски от тези в България, а като цяло покупателната способност на средностатистическия перуанец е с 22,36 % по-висока от тази на българина. Ако за ток, газ, вода и смет българинът харчи средно 140 лв. на месец, то за същите киловати ток, куб. м газ и вода и изхвърлена смет перуанецът харчи 73 лв. или почти наполовина. Еквадорецът, който взема цели 40 евро повече на месец, купува литър мляко за 0,61 евро, а българинът – за 0,92 евро. Ако цената на билета за градския транспорт в европейска България е 0,50 евро, то за жителя на Еквадор този билет струва 0,20 евро и т. н...,,???.

на Лебедова песен.

Наистина е много нагло тъпото, тлъсто и просто копеле Бою Симитлията!:)))))) ....щото той поне е бил майор от милицията по Бай Тошово време----и знае как се пазеше границата, тюфлека му безочлив!:)))))))

На Тоя все никой или нещо са му виновни. Продължавайте да гласувате за това недоразумение на природата.

На най-тежкото място бяхме и когато Борис Трети беше цар и въпреки съюза с Хитлер не прати нито един войник на фронта на ВСВ! Ти си най-големия некадърник, Борисов, замъкна целия народ на дъното!

Премиер на страната с най-голяма смъртност в света, най-бедните в Европа, на 111 място по свобода на словото, след Иран, Русия и т.н., недеполитизиран комунист, агент на бившата ДС с псевдоним Буда, осъден за лъжа и публична клевета, три пъти изгонен от народа... до кога? Колко още ще търпим демагогията и лицемерието на тия агенти на мракобесието?

Добре де .."Западни Балкани, та Западни Балкани"... Тези страни имат много работа да свършат преди това... А в същото това време НЯКОЙ вижда ли , че БЪЛГАРИЯ умира...изчезва...топи се.. и... НИКОЙ нищо не прави по този въпрос от властимащите ни национални предатели докарали без война държавата ни до Национална Катасртрофа???????????????????????????????

Най тежък на килограми си ,а ние сме най бедни и първи по смъртност сме.А тресат те само западни балкани и ердото и къде да се навеждаш.Вече неизкаме и да те слушаме,не всички сме тролове

Южен поток стана турски поток. Докато имаме мораториум за строежа на Белене, Турция строи 4 атомни централи, от които след това те ще ни продават през Гинка от Пазарджик. Турски самолети “пазят” небето на България, докато ние всяка година “пропускаме” да си въоръжим армията, но вместо това ударни санираме за да се попълни колекцията апартаменти на тъщите на ГЕРБ. А през това време почетния председател твърди, че неговия генерал Борисов няма алтернатива. Някакви въпроси? Както е казано в Светото Евангелие “По делата им ще ги познаете”. Премиерът Борисов беше осъден за лъжа, дали някой ще го подведе и за измяна?

Строшил си е краката да тича да се отчете пред господарите на Козяк. Явно затуй предсрочно се върна от Москва (ако не са го натирили братушките де). Срам и позор за българите е това същество.

Бързал да се прибере,съкращава престоя си в Русия,защо? Имал важни дела тук.Виж ти. И вместо дела в България ,започна пак като развален грамофон за "западните балкани "да говори.Ще ги приобщава. Къде ,къде по големи експерти казаха,че ЕС не трябва да се разширява ,защото тава ще е краят му,но неграмотния от всичко разбира,най вече да ги забърква едни ,за което после други да вини.

Потупа по рамото и нашия от радост се наака!!!

да свършва евро председателството, че ни разболя Премиера - получи биполярно разстройство. Тежко ни !

Той такъв си беше, сега вече се развихри !

Баце , ама айде като ти е тежко бегай да поливаш магнолиите , но нещо ти се е усладило тежкото дето го правиш на наш гръб.

място сме бе, Хелоуийн, море с плажове, субтропичен климат в крайните райони, планини, медни и др. цветни руди - 6 място в Европа, в света на челно място по манганови залежи, тук е най- древната цивилизация в света била, неслучайно - на най- хубавото място, 70% от розите в света държим, бактерията на млякото, най - древното лозарство, на север комуникираме с най -голямата река в Европа, граница сме на цивилизации и т.н... Неслучайно са се били на кръв всички световни цивилизации от 5 в. пр.н.е. - от Персия до Русия и Германия за това място. Турците допускат въстания да отделят от територията им земи, само за тая тук територия се водят 2 големи руско - турски войни. Кво да обяснявам повече...

има българи тука, длъжни са това да го лайкнат!

Не 2 войни, преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава България с надеждата да ни затрие физически. Чувал ли си за Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия? През Априлското въстание излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу войската на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти...Да не говоря за калпавото въоръжение дадено от "братушките" на опълченските дружини, та се е налагало "с камъне и дърве" да се бият... ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!

"Министър-председателят Бойко Борисов информира дипломатите на страните от ЕС за разговорите, водени при последните му визити в чужбина."...и тук вече започаваме да се чудим, докога ще го търпим тоя.

за тва забраниха да се снима "преградното съоръжение" !! Да не гледали каналджиите БНТ и да видят къде били слаите места

Тежко е, от 1 юли ще вдигнат всички цени - и на тока , и на парното, и на водата, за храните - да не говорим - ежедневно. Я се връщай в България и стига с турнетата, давай отчет пред Парламента какво си договорил , а не на депутатите на ЕС....

Тези постни приказки да ги разказва на бабите от ЕС, като се съберат да ги храни и пои, ние си знаем къде сме и с кого сме!

така е, черна мъка, Кан Аспарух е виновен, само до него не беше стигал да се оправдаваш и хленчиш... Че ти е построил държава, да има на какво да си премиер! Не ставаш и за негов чистач! Даже за ибрикчия не ставаш, както се видя вчера в москва!

ти сам се катери по на Ердо .....

Браво Борисов, след като оправихме световната политика, сега да вземем и да свършим нещо конкретно, а именно да построим един завод, за магнитни двигатели. Всичкия дизел в Европа, от догодина постепенно, ще се спира , от движение. Двигателя го има и е патентован в БПБ.

Знаете ли, ние не сме калпав народ. Страхлив - о дааа! Но калпав - не! Не вярвам да има друг народ в света, който да изнемогва, да гладува така, но все пак да навежда глава. Имам някакъв оптимизъм все пак. Оптимизъм в новите технологии, които биха разрешили на хората да се организират. Разбирате ли, 5 000 човека, с 5 000 павета в ръка могат да променят адски много неща! Да бе, ясно е, че ще се изпрати полиция и армия срещу тях. Ясно е, че ще има кръв и жертви и от двете страни, но когато са ти взели всичко, за какво ти е тоя шибан живот ?!?! Ние не сме калпави. Страхливи сме. Предпочитаме да бягаме в чужбина вместо просто да се самоорганизираме.

300... Само 300 са необходими...!!! Факт...!!!

я развий тезата, и обясни защо е по-добре да се самоорганизираме? деца имаш ли? докато се самоорганизираш? детето какво прави? расте ли? в каква среда? а баща му , самоорганизатора? ако го приберат за подривна дейност? или дори ако успееш - ето сирия. Самоорганизираха ги. Ще успеят. Да имат една разрушена държава. А другият начин - два и половина милиона го знаем. Проверен. Живееш сега. В момента. Живееш добре, Детето расте. В спокойна усмихната среда. ЩЕ има хубави спомени за живота. Приятно самоорганизране!

Господи, живеел добре ли?! Запомни си думите. Надявам се да си ги припомниш когато ти изнасилят детенцето и прокуратурата откаже да образува производство. Изобщо не ти го желая, но все пак си запомни думите. За всеки случай.

куко... чукча писател, не читател. аз не съм в обсега на твоята прокуратура, и не живея в държава в която изнасилват деца... за двата и половина милиона говрех... Ма кой ти чете, или по-лошото, кой ти разбира...

Щом не си съпричастен, защо изобщо имаш отношение по въпроса ? Днес в новините има една трагедия - мъж застрелял жена си от отчаяние, че не може да излекува детето си.... А колко хора се самоубива, самозапалиха, живей си живота и не се меси, ти не си от народа....

Глупости, застрелял я е от ревност и после е застрелял любовника й, според него. Детето е само оправдание. Имал е пари за пътуване до Турция, но не е заминал. Ако наистона мислеше за детето, нямаше да застреля майка й, а примерно кмета или някой управител на болница или банка. изобщо спекулациите с човешките трагедии са дело основно на мръсници по душа.

Ако дядо ти е разсъждавал по този начин, най-вероятно сега би носил фес и съпругата ти би се крила под фередже Жална България, че се наричат българи хора, които предпочитат да се крият, отколкото да се борят по някакъв начин за нея, децата си и даже самите себе си...

Жълти, кубични, удобни за хвърляне

Ле-ле що си тъп...Страхливи българите ли? Английския генерал Джокмъс: "Тези, които се бият за гръцката свобода не са моралии /жители на Морея - Пелопонес/, или гръковизантийци, а народ от по-твърдата албанска раса и от този на север. Под командата на Хаджи Христо конницата им е от българи. Едничката добра пехота се състои от сулиоти и от румелиоти, българи от Румелия." - това е по повод на Гръцкото освободително въстание - 1821 г. Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове! Прочетете за чудесата които прявяват Българите под ръководсвото на командирите Хаджи Христо, Хаджи Стефко и др. за свободата на Гърция. В Сърбия,- Белградската крепост е превзета през 1867 г. основно от участниците във Втората Българска Легия.

Били сме Велики И сега можем да станем :)) Стига да пожелаем

Тежко, тежко, вино дайте...

Ама как така сме на най-тежкото място в Европа?Та нали сме центъра на Европа и за нас няма невъзможни работи?! Боко спри да се правиш на еврокомисар,ти си министър-председател за това дръж се като такъв!На чужденците хич не им е приятно да ги прегръщаш и лигавиш като жабарите(французите).Това което става на западните балкани си е за тях и всеки си гони своя интерес за това не си мисли че накрая ще получиш нещо!

вече преиграва с тези западните балкани. Не смятате ли? Да беше така се загрижил за България

Парадокса е че до септември 2017 и той нищо не знаеше, но му спуснаха по еврокомисарите какъв ще е рефрена на българското европреЦедателство и той ще не ще почна да ги срича.

Отговорите? Защо сме най-бедната държава ? --Защото сме , най-корумпираната ! Защо ЕС ни отсвири от ЕВРО ЗОНАТА ? --По същите причини ! ИЗВОД : НАЙ-ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С РЕФОРМИТЕ , ЗА ДА СЕ ИАКОРЕНИ КОРУПЦИЯТА , И ДА ИМА И ---ОСЪДЕНИ ! Това го очакват , и от ЕС , и гражданите на България , ....г-н Премиер ! САМО С ПРИКАЗКИ , ...... НА ПАЗАРА !

---- Г-н Премиер , КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ РЕФОРМИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ?

ми.. задавай си въпросите, чакай си отговорите... щом това те одухотворява... а ние, два и половина милиона не се интересуваме от отговора

Знаем, знаем - продължавайте да лижете БОКитата на пенсионерите в ингилизко, и във фащистанско...!!! Дааа...!!!

хихи :) 9:36 pm е часа. Ако знаеш къде. и с лизане на каквото там каза си докарвам доход по-голям от на 90% от местните. А и, вече

идио, вие 2.5 млн ако не се интересувахте нямаше да висите по българските сайтове по нощите (ваше местно време). Нали? Значи ви пука за България. Не разбирам защо обаче такива като теб го поддържате, след като ЗАРАДИ НЕГО СТЕ НАПУСНАЛИ РОДИНАТА СИ?! Та, или не сте напускали никога и само се преструвате или сте някакви мазохистични невропатици etc.

Нещо те човърка може би, няма на кого да се изфукаш ли ? Стой си - където си, ти вече си родоотстъпник.

Велизар Енчев 2 часа · ТРИ ШАМАРА ЗА БОРИСОВ: РУСИЯ, УНГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ УНИЗИХА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМИЕР В рамките на 72 часа три държави тежко шамаросаха нашия премиер и показаха колко скъпо ни струва наведената му поза пред Брюксел и Вашингтон. Първо македонският премиер Зоран Заев извъртя пореден номер на софийския си приятел и обяви, че почти е договорил с гърците името „Република Северна Македония“. Ако Скопие и Атина наистина се обединят около това име, то е откровена териториална претенция към Пиринския край, който в географско отношение е част от Северна Македония. Седмица по-рано Заев упорито настояваше за името „Илинденска Македония“, отлично съзнавайки, че подобно наименование е грозно присвояване на чисто българското Илинденско-Преображенското въстание от 1903-та. Заради натиска от НАТО и ЕС, Борисов даде всичко, което поиска Заев, но получава шамар след шамар от скопския си колега. За разлика от отстъпчивия Борисов, Алексис Ципрас твърдо държи на това условие: Ако македонците искат членство в НАТО, да променят конституцията си и премахнат член 49, задължаващ Скопие да обгрижва „македонските малцинства“ в съседни държави… Македонският шамар е унизителен, но руският удар е направо съкрушаващ. Само час след срещата „Путин-Борисов“, говорителят на Кремъл Песков категорично отрече двамата да са се договорили за тръба от "Турски поток" към България или за втора тръба от "Турски поток" директно към нашата територия. Пестеливият на думи Песков бе категоричен: "Не, не са се договорили. Не е била и целта да се договорят, не е имало възможност за преговори между президента и министър-председателя, за да се договорят за това." По думите му няма как отклонението да се реализира, защото няма необходимите гаранции от Европейската комисия и България. Опровержението на Песков е международен скандал, защото Борисов твърдеше обратното. До момента обществените БНТ и БНР пазят пълно мълчание и така съзнателно дезинформират обществеността. Третият шамар дойде от Унгария, след като унгарският външен министър отхвърли предложението на България за мигрантски квоти и обвини София, че налага опасен за Европа проект. Външният министър Екатерина Захариева гузно замълча, а бе длъжна да отговори на унгарския си колега. Но какво да каже госпожата, след като самата тя защитаваше абсурдната идея на Борисов, повтарящ като папагал идеята на Меркел за задължително преразпределение на мигранти в рамките на ЕС. Нека сложим ръка на сърцето и се запитаме: След три геополитически шамара (и то в рамките на три дни!), не е ли време за оставката на премиера? Дипломация не се прави със страстни прегръдки и унизителни поклони!

е от ДС , обучаван в КГБ школата в москва. пише го в досието му в нета. повече да обяснявам ли?

кАжи нещо за агент ивайло минджев!

Тиквун също е от ДС (агент Буда), и е завършил школата на ДС в Симеоново - където приемаха само най-лютите и надъхани комунисти. Но Енчев е бил и дипломат, и журналист, владее четири езика - нещо, което го праща на поне пет обиколки пред Тиквата!

Няма значение какъв е бил преди 30 години, важното е, че е прав !

два и половина милиона човека не може да грешат! Всички те намериха пътя си. А ти?

по-малко говориш, по-малко глупости ще кажеш.

Поне обиколи комшийските държави , чак до Берингово море !

Станишев и Йончева са виновни!

И Путин - отново...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Кой иска да има нещо общо с такава държава като нашата: --Най-бедна , най-болна , най-неграмотна , НАЙ-КОРУМПИРАНА ! ---КОЙ ?

Само заради тези думи: "На най-тежкото място сме в Европа - имаме огромна сухопътна и морска граница с Турция. Имаме преградно съоръжение, харчим не малко пари, но гарантираме външната граница на ЕС" на хераковския джендър си заслужава бай Ердо да отвори шлюза и да напълни горнотракийската низина и шопската котловина с мигранти. За да стане ясно на всички евроджендъри, че тук всичко е пунт и пластика. Изписват се яко средства, но те не отиват за охрана на границата! не! Ердо, пускай бента, че не се търпи вече тая наглост гейберстка.

Рубладжийска безродна отрепка!

РЯЗАН, ЩО ПОДСКАЧАШ КАТО ОПАРЕНА МОМА, МА?

по- скоро е рязан тоя. те са по -хитри от руските тролове, атакуват анонимно, без лице, провокират отстрани и гледат сеир...

Видяхте ли защо го наритаха в Москва, и го натириха още снощи...!!! Бляботи пред еврогейците за приобщаване на Западните Балкани към ЕС и НАТО (има дързостта да словоблудства по този въпрос и пред Путин, който едва се сдържа да го нахока пред камерите за наглостта Му да си навира зурлата в региони стратегически за Русия), и в същото време иска опрощение и индулгенция за старите си грехове спрямо Русия...!!! Е, те такова просто и нагло нЯщо като БОКо-КРАТУНьо наистина няма...!!! Дааа...!!!

Така е , след като си слуга на много ГОСПОДАРИ ! Чак сега се разбра и от управляващите , че : ''ДОБРОТО ТЕЛЕ БОЗАЕ ОТ ВСИЧКИ КРАВИ ''! Но дали не е късно вече ?

Ми да се изселваме тогава, щом сме на най-тежкото място в Европа! Кога тръгваме Бойче, ама по-важно е на къде?!

Към Норвегия и Дания! Сичкото евро-рома там!

Прав е Тикван Великолепни! Прокълнати сме българите с държавата си! Да сме точно между двете агресивни азиатски и изостанали държави! Затова и сме зле!