Борисов се срещна с Курц и Туск преди предаването на европредседателството

Във фокуса на разговорите бяха поставени резултатите, постигнати по време на Българското председателство на ЕС и приоритетите на Европейския съвет в следващите шест месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама не Дък. Поне Труп да беше, а то....все нашенец. Ма таа Македониа край нема бре!

На какъв ли език си говори с тях Винету? Не ви ли е срам българи? Туск и Курц сигурно едвам сдържат смеха си.

На езика на десетте пръста - а те му отговарят с езика на средния пръст.

Тази снимка с този текст присъства в повечето български медии. Разбира се, тя отразява големият успех на българското председателство, както и дружбата между нашия пръв партиен и държавен ръководител Бойко Борисов с колегите му в Брюксел и Австрия. Възниква обаче едно мъничко съмнение дали текстът към тази снимка - без вратовръзки и разкопчани ризи - не е фалшива новина. Защото и Туск, и Борисов, и Курц разговарят без преводач, нямат и слушалки. Пита се: на какъв език са водили разговора? В едно интервю за бТВ Борисов заявява: "Не виждам необходимост да знам чужди езици, важно е да имаш какво да кажеш". И допълва: "Освен това има преводачи". На снимката обаче преводачи не се виждат нито на втори, нито на трети план... Много интересен детайл е и изразът на лицата на Туск и Курц - вперили погледи в Борисов, който нещо им обяснява ли обяснява.

На 1 юли Бацо ще установи, че съвсем не е велик!!! Хич не е велик!

Eдно фалшиво европредседателство което не донесе никаква полза на БГ народа Само разходи и кеф на политиците А ние пак да плащаме за техноте глупости А сега и еврозона За бедния народ без полза а политиците по лесно да внасят дрогата на запад посредством дипломатическите тирове

Големи неблагодарници излязоха юнкерците! Можеше да обявят сикаджийския бандит за пожизнен, почетен председател!

Вече може ли да НЕПРОТИВОЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВУВАМЕ..

Поне еврорезилът свърши-----не е малко!:)))))))))

Конгреджулейшън Борисов ! Айде оттегляй се и ставай директор на водопадите в цяла Европа че и в целият свят .!

от председателства,празни думи и борисовци

евро-председателството е като да си ватман, шофираш трамвай или кабинка за лифт която така или иначе отива където трябва .. Нашия бат-ман ще се пенсионира вече явно ..

на къф език ли се разбират?

от пътуването с хеликоптера бе! Я дайте видео от срещата в планинската хища с пиенето на кафе и разговорът между тримата. Що се свените?