Коментари - Борисов с трима министри се поклониха пред Апостола (видео+снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалък си, простако, жалък си!!!

:)Странна четворка за покер,на кого ли парите ще разпределят

Боко се прекланя т.е. се дупи на всички. Толкова му стига багажа. Унищожава България и българите, а ходи да се прекланя пред такива като Левски.

Днес,рано сутрин пред паметника на Апостола на Свободата ,цветя поднесе Бойко Борисов от името на Киряк Стефчов !!! Добре че Левски не може да възкръсне, защото при гледката щеше да се обеси отново сам ,плачейки за Чистата и Свята република !!!

И от това на Иванчо Хаджипенчович, също... Жалко, че не може да ги види тия г.ниди!

АМИ ЩО НЕ ГО СПАСИХТЕ?!

-Прекланяме се. Днес е тъжен ден - ден, ден в който трябва да се срамуваме, че не сме го спасили. Бойко Борисов Но днес трябва да се срамуваме и за това, че Дякона ЛЕВСКИ, Ботев, Раковски и хилядите техни следовници, които отдадоха всичко от себе си и живота дори, не сториха това велико дело за освобождението на България от турско, или османско "владичество, съжителство, или присъствие". Техният девиз и кредо бе: С В О Б О ДА И Л И С М Ъ Р Т Тези титани и поборници имаха смелостта и достойнството на ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И СЕ ОПЪЛЧИХА НА МОЩНАТА ТУРСКА ИМПЕРИЯ И ОТДАДОХА ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СВОЕТО ОТЕЧЕСТВО БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛОВЕЩОТО ПЕТСТОТИН ГОДИШНОТО ТУРСКО РОБСТВО. И днес заклеймяваме и проклинаме тези предатели на БЪЛГАРЩИНАТА от БАН, дребните техни слуги от БТВ, бивши посланници и други, защото: -Въпросният период /за петстотин годишното турско робство/ СЕ НАРИЧА ТУРСКО РОБСТВО. ТОЛКОЗ. -Както го е наричал народният поет Иван Вазов. -Ние българите, народният поет Иван Вазов /"Обичах те, когато бе робиня и влачеше позорния хомот"/ ни вълнува повече и го считаме за доста по- голям авторитет от историка на свободна практика Кета Незнам коя си и от платените и разкрачени държавни "учени" в БАН. Акад. Петър Иванов 2016 г.

Бойко Борисов е съвременния Левски!

Много е дебел и не може да бъде Апостол с ръце в джобовете и докарал България на последно място в Европа и ЕС.

Защо Пунта Мара навсякъде се движи в компанията на партньора си Горанов? Че са двойка си личи отдалеч, но защо е тази показност?

Всеки ден е ден, в който ни е срам, че има боклуци като БСП, ДПС, ГЕРБ, АТАКА, ВОЛЯ, ДАЙ БГ, Слави, Бюрека и т.н., на които овчото стадо им гласува доверие.

Защо се покланя сутрин рано? За да не го освиркат и да изпеят песента за сексуалната му ориентация. Тези гражданин , които са му викали "честит празник" не са по глупави от него. Направили са го за да се подиграват. Защото , ако Левски беше жив щеше да организира нещо срещу него.

Покланя се рано по няколко причини. Първо - за да се перчи

За мен няма друга причина освен перченето и облагите които би получил от него.

Първо да се перчи, че е преди Президента. Второ - от страх, вижте го как се оглежда около децата. И не на последно място защото веднага у фейса се отрази какъв патриот е и как де поклонил пред паметника на Левски. И всички подмазвачи цял ден ще го ласкаят с думите " премиера е велик", "браво г-н Премиер". Ако не ми вярвата проверете и ще се уверите в цялото лицемерие.

Много точно казано!

Дебили!

Аз

всъщност за спасяването на Левски са напряавени няколко опита. Първият е бил ако не се лъжа в Ловеч, по време на преместването му към София, веднага след залавянето. Местния комитет се опитал да подпали конака, но огънят не се разгорял. След това, по време на съдебното дело в София, султанът изявил желание да види големия разбойник, затова на няколко места по пътищата към Истанбул, а също и по барон Хиршовата железница били направени засади. Те били организирани от заместника на Левски, Атанас Узунов. Той лично присъствал на една от засадите по железницата. Според разказите на участниците, с восък били снети копия от гайките по релсите, по тях били направени ключове и релсите били разделени. Сам Узунов разказва, че били сигурни, че Левски ще бъде закаран в Истанбул и само се молели заедно с него на влака да бъдат и Българите - предатели. За съжаление Левски си останал в София. Иначе най-верояно сега щяхме да имаме много различна история.

Ако поразмислиш още малко може да решиш , че дЕдо ти го е спасил, ама комунистите са го обесили.

Бойко предни години на 03.03, 06.09 и на днешната да все те нямаше. На големите ни национални празници беше все другаде. Днес за пр ли го правиш?

зашили са му джобовете.

Аз

И по-добре. Той е единствения, който е вадил танковете срещу хората. Случи се точно на 19.02, не помня вече коя точно година, за да отблъснат хората от паметника и политиците да си словоблудстват на воля.

Разбира се, че е за ПР -- При Бойко няма нищо друго освен ПР.

ПОРТРЕТЪТ ПОРТРЕТЪТ НА ЛЕВСКИ ВИСИ ЛИ, ВИСИ НАД УМНИТЕ НАШИ ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ. ТЕ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ДОРИ ПРЕД ХОРАТА, РОНЕЩИ СИВИ СЪЛЗИ. ВИСИ ЛИ, ПОРТРЕТЪТ С ГОДИНИ. С ГРЪБ СА КЪМ НЕГО ВЕЛМОЖИТЕ ВАЖНИ, РЪКУВАТ СЕ СМЕЛО, КЛАНЯТ СЕ ЗДРАВО НА ЧУЖДИ ЦАРЕ ОТ ДАЛЕЧНИ ДЪРЖАВИ. ПОРТРЕТЪТ НИ ГЛЕДА С ПЕЧАЛНО ЛИЦЕ. КАКВО ЛИ СИ МИСЛИ С БОЛНО СЪРЦЕ? НИЕ ПРЕВИВАМЕ ГРЪБ НЕ ОТ ДНЕС ЗА НЕЧИЙ НАШ ИЛИ ЧУЖД ИНТЕРЕС. АПОСТОЛЕ, ВИЖДАМ, ЧЕ ОЩЕ ТИ БДИШ НАД МЪДРИТЕ НАШИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ. ТЕ НЕ ОБРЪЩАТ СЛЕПИ ОЧИ КЪМ ТВОЕТО ИМЕ, КЪМ СВЕТЛИЯ ЛИК. ПОРТРЕТЪТ ТИ, БРАТКО, ВИСИ ЛИ, ВИСИ. БЕСИЛОТО ЧЕРНО СТЪРЧИ ЛИ, СТЪРЧИ. ВЪЖЕТО Е ВПРИМЧИЛО НАШИЯ ВРАТ. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ? ПЕЧАЛЕН ОБРАТ. ВЪЗДИШАМ... НЕМЕЯ... ДУМИ НЕ СТИГАТ. ПОРТРЕТЪТ МЪЛЧИ, НЕ ИСКА ДА ВИДИ. НА КРЪСТ Е РАЗПЪНАТО НАШЕТО ПЛЕМЕ. БЪЛГАРИ, ХАЙДЕ В РЪЦЕ ДА СЕ ВЗЕМЕМ Екатерина Пенчева Стихотворението е в памет на Васил Левски по повод на 175 тодини /2012 г./ от рождението му. За съжаление и днес, 8 години по късно то звучи още по актуално.

Безочието няма граници. Индивид който предава и предава собствения си народ, да се прекланя пред Човека отдал се за свободата на България с цел да печели дивидент някакъв. И няма време за журналисти, но да се лигави с учителки имал време .....

Борисов с кеф изкрещя "мараба, аскер" и се впи в Педроган

Слава Укрaiнi !

Поклонението пред паметта на Левски е личен акт, момент на усамотение с Апостола. Абсурдно е да се ползва за пиар, жалко е да вземеш трима доказани боклуци като Наемателя, Крадев и Шофьора на Мето, и да те отразява пиарката във фейсбук. "Вижте ме какъв съм патриот". Сигурно и гражданина с нелепата реплика е дело на Севдето, както и "гнева на Борисов"... Та кой нормален българин празнува днес? Ние сме полагали цветя на този ден още в детската градина, с родителите, бабите и дядовците.... Ние знаем колко е черен днешния ден и никой от нас никога не би си помислял да го потреби за някакви свои лични цели и дела... Естествно без шайката, но тя е антибългарска априори, затова е обградена с копои и гавази, с блокиране на улицата и прочие мероприятия. Много л;и беше сърдит Боко на мисирките, че ми е важно? А нещо за магистралите не обади ли? Тройната коалиция не беше ли виновна за обесването на Левски? Или поне Станишев, т.е. комуннистите? А къде е Херо по фамилията Мустафа? Къде са нашите "освободители"? Месят баница, пеят буннтовни песни, или ни шият байряка?

Нашия "приятел" , когото турците предложиха за генерал , какво се прави на поклонник на Левски?И за срам говори!Затрива България и българския народ , пък щял да спасява Левски !Чувате ли се какви глупости дрънкате генерале?

Г-н Борисов е съвремия Левски..

Местане, теб те знаем.

Ако съдя по това което си написал, ти сто на сто се всемаш за Наполеон.

Смешна снимка. Днес Левскии е Радев когото така подло нападнахте със СРС- сета и всички полицейски прийоми. За да спасиш Левски, трябва да го познаеш. А за да го познаеш, трябва поне малко да си като него.

Ако Господ Бог възкреси Васил Левски, първата работа на Апостола ще да бъде да подгони режима на пожарникаря!

май ще прогони руските шпиони и роби наследници на граф Игнатиев. Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”!!

Какво има горе, та го гледаш така втренчено бре Борисов?

Моли се на Началника, ти да не мислиш че го е еня за Апостола;)

Много е обидно, когато някой Крдлив, Нагъл и Корумпиран до мозъка на костите си Тулуп се окичи със сниката на Левски в кабинета си, и краде безобразно под погледа му. Още по-просташко е, кога се опитва да вменява вина - трябвало да ни е срам!! Абе НЕГРАМОТНК проЗд, вземи прочети че Левски е бил конвоиран от около 200 - 250 заптиета!! И четата на Ботев нямаше да е достатъчна за да го освободи. Най-лесно се говорят глупости ..... а простаците го обожават това упражнение. И пак за сведение на Ъулупите, Левски е обесен на 18 а не на 19 февруари (по нов стил). Поне това могат да оправят, ама не искат.

Другарю Борисов, защо отидохте в Перник в 6.45ч когато хората още спят, когато перничани още спят. Другарю Борисов, защо отидохте да поднесете цветя на Паметника на Левски в 7.05ч, когато софийските улици са празни. От кого се страхувате, другарю Борисов ? Нали постоянно се правите на голям мъж.

Умно го прави. Тези се движат с охрана, което е задължително. Няма нужда да притесняват хората в активните часове,

Интересно: чувал съм поговорката : страх - лозе пази, но чак пък : страх- ум прави ??

От кой не сме го спасили? :? Аааа от присъстващите... Дам :))

Yann

Дано не те вижда, как целуваш задника на Ердоган, че тогава ще се чуди за какво се е борил и за какво е умрял.

Браво на г-н Борисов. А Президента срам ли го е от Левски?

Тиквян и неговата корумпирана чета пред Левски.

Тиквата отива рано рано, щото знае, че когато хората наистина ще почетат паметта на Левски в 18 часа и той е там, може и да стане мазало. Много добре знае, че ще има фенове от ФК Левски и изобщо няма да го бавят задето им съсипа клуба.

Ти видя ли как се шмугна сред децата, за да не му се случи нещо ? Шубето е голям страх , а страха от народа - голямо шубе !

Има нещо иреално, абсурдно, гротескно в честването ДНЕС, на който и да е нац герой или събитие. Бутафория, театралност, роли, инерция. Къде е националната държава? Къде е България? Не ни ли е срам да честваме Левски, който живя и загина за България? Лицемери сме. Самозалъгваме се с наизустени строфи от 19 век, а на дело ебахме мамата на цветуща европейска държава, мечта за 90 % от населението на планетата. Не ми казвайте дъртите клишета, че България е в сърцето ви. И че където било имало един българин, там била България. Че ставаме смешни! Няма граници. Де е България? Добрите огради, правят добрите съседи, англичаните разбират тези неща и си биха камшика овреме от измислените структури, които рушат държавността, родината, отечеството. Слепи ли сме, хора?

И на снимките си личи, че е напълнил гащите. Включително шофьорчето на Маджо и останалите двама крадци.

На 19 февруари гражданско шествие с участието на държавния глава ще извърви пътя на безсмъртието по случай 147 години от гибелта на Васил Левски, съобщиха от прессекретарията на държавния глава. От 17.00 часа в сряда Румен Радев ще се присъедини на площада пред президентската институция към гражданското шествие, което ще извърви пътя на безсмъртието от килията до паметника на Васил Левски в София. Нека всеки, който има възможност да е с него. Трябва да подкрепим нашия президент. В момента той е съвременния Левски. Българските чорбаджии и колониалистите от САЩ опитват да издадат 'смъртната' му присъда. Позор за предателите български. г-н Радев, "Цяла България сега вази гледа..."

Това шествие е поклонение към Левски, или подкрепа на президента? Защо политизирате даже почитта към светинята Левски?

Червенотиквеничковчетеата нямат свян

Защо не помислихте за този срам предварително господин премиер и българи?Не,не ви е срам.Прост народ сте

Кощунство е изедник да почита паметта на този, който се е борил срещу изедниците ! Нека си спомним думите на Апостола : “Не се подлъгвайте, че тези, които държат парите, държат и бъдещето ви . Защото тези пари те са ги взели от вас , а вие им се кланяте и ги въздигате !” И не е вярно, че народът не е правил опит да спаси Апостола ! Първо, тогава всички комитети в Северна България са разбити, а членовете им - арестувани . Второ, Левски е бил известен единствено на членовете на тези комитети, а чети от Кричим и Харманли дори взривяват железопътна линия и влака дерайлира, смятайки, че в него е заловения Левски ! Не приемам твърденията на Борисов, че не сме се опитвали да спасим Апостола . Толкова са били силите и възможностите на народа ни и той не трябва да бъде упрекван за залавянето и смъртта на Левски ! Поклон пред този велик българин !

СЪБУДЕН ЗАВЕТ „Девет годин той скита се бездомен, без сън, без покой... " „Левски", „Епопея на забравените", Иван Вазов (поетично слово към будителя) ОЩЕ СКИТАШ БЕЗСЪНЕН, АПОСТОЛЕ, И ДУХЪТ ТИ НЕ СРЕЩА ПОКОЙ. СПОМЕНАВАТ ТЕ В РЕЧИ И ТОСТОВЕ ЗЛИ ТЪРБУСИ, ПОТЪНАЛИ В ЛОЙ. СТО И КУСУР ГОДИНИ ЗАСПАЛИТЕ НЕ СЪБУДИХА ВЯРА С ИСКРИ. УЖКИМ СЛЕДВАХА ВСЕ ИДЕАЛИТЕ, А ПЪК ВСЕКИ ЛУКАВ СЕ ПОКРИ. И КАКЪВ ТИ ОЛТАР И ВЪЗКРЪСВАНЕ? ДРУГ ЗАВЕТ СЪЧИНИХА БЕЗ СРАМ. ДА ЯДАТ И ДА ПИЯТ ДО ПРЪСВАНЕ, ЛАКОМИЯ ВЪЗДИГНАЛИ В ХРАМ. ДА УСТРОЙВАТ ЧЕДА НА НАСЛЕДНИЦИ ЧАК ДО ТРЕТО КОЛЯНО СЪС ВЛАСТ - КАТО УТРЕШНИ НОВИ ИЗЕДНИЦИ С НЕНАСИТНО ОТВОРЕНА ПАСТ. ЖАЛЪК ЛЕВ ДА СЕ ГЪРЧИ КРАЙ РУБЛАТА ИЛИ ДОЛАРА В ГНУСЕН ПОКЛОН. НЯМА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА. ИНТЕРЕСЪТ Е ГОСПОД И ТРОН. А БЕСИЛОТО ДНЕС Е В ПРОКОБАТА, ЗДРАВО СТЕГНАЛА БЕДНИ ДУШИ - В СЪН МЪРТВЕШКИ ДА СЛЕДВАТ ЗАГРОБЕНИ ОНЯ, КОЙТО С ЛЪВА ГИ ТЕШИ. ОЩЕ СКИТАШ БЕЗСЪНЕН, АПОСТОЛЕ! НАС ПОНЕ ЗА ЗАВЕТ СЪБУДИ! ДА ВЪЗДИГНЕМ ПЪТЕКИ И МОСТОВЕ, ДА ПРОКАРАМЕ СВЕТЛИ БРАЗДИ! СВОБОДАТА Е ХРАМ И ВЕЛИЧИЕ, НА КОЯТО ТИ ЗОВ СИ ЕДИН! БИТИЕТО ИЗГУБЕНО, НИЧИЕ - ДА СИ ВЪРНЕМ ДОСТОЙНИ... АМИН! Ясен Ведрин

Интересно, дали спряха движението и блокираха светофарите, за да може Борисов да поднесе цветя на паметника? Защо не се върнаха пеша до министерски съвет, нали е на един хвърлей разстояние, а въздуха на София е замърсен?

Унищожителят на "Левски" бил отишъл да поднесе цветя пред Паметника на символа Васил Левски. Ама що така в 8 сутринта, когато хората спят бре ? Що не довечера, с народа и феновете ? И пак ли ще напълните София с милиционери да ви пазят от Народната любов ?

Левски е обесен, защото отказва да бъде руски шпионин и всякакъв роб

Точно. Горд българин. Казал е не на руснаците докато е бил под турско робство.

ПРЕДАТЕЛЯ Е РУСНАК

Хора, като Борисов не трябва да посещават този паметник.Комбинацията е отвратителна.Стана ми гадно.

Комунде

По тъмна доба за индулгенция... А можеха да изчакат феновете на Левски и заедно да поднесат цветя...

Много правилно са му казали на Борисов, честит празник! Смъртта на Левски е празник за всички чорбаджии в България, защото те победиха! Чорбаджиите предадоха Левски, за да задържат България в лоното на своите господари от Османската империя, точно както днешните чорбаджии предават и поробват българите пред новите османлии в Брюксел! Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено! Един народ, управляван от скотски чорбаджии!

Ако Левски стане и види Борисов и Шайката му ГЕРБ, отново ще поведе Българския народ на въоръжена борба срущи изедниците. Лошото е, че го няма. Останаха само овце с преклонени главици.

Ако Левски стане и види в какво са превърнали този народ руснаците ……..

Думи на Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!!!! Не чакай Левски да пляска на фарса, който Русия разиграва на наша територия

Нито един Бг политик Не е достоен да застане пред паметника на Левски ! и народа Не е достоен !

Като е мъжкар Борисов , за какъвто се прави и медиите го превъзнасят, защо не отиде да поднесе цветя пред паметника на Васил Левски в Перник??? Само на 20 минути път с ескорта, до като изпуши една пура и е там!!! Селяни прости, вие сте валат!!!

Предатели, които строят Турски поток, нямат работа пред паметника!

В тефтерчето Левски пише-похарчих 1 грош за хляб...А ББ пише-дадох 3 млрд на фащ,да ме държат още на власт....

Странни снимки. На тях Левски не се вижда, защото слагачите не смятат, че е важен. Един ден ще стане чудо и този Левски от паметника, ще се изх.ра.чи върху зу.рл.ите на тези маз.ни лице.мери!

Ти и майка си би предал , боклук.