17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циркове,давал бил,да не би да са негови. Това чудовище, как пък не се задави. Само простотии. Едно смислено изречение не може да построи. Не ти ли стигат заграбените милярди, хайде къш .

Отдавна вече се знае че тази агенция няма нищо общо с Галъп а е червена организация с незнайно от къде финансиране.Обаче се знае кои са манипулаторите там.До един с комунистическо ДС минало.Тяхната социология се състои в това да нагласят резултати от които полза да имат бсп/бкп.И в последните 10 години прогнозите им преди избори.Се оказват много далеч от получените резултати.А с тези манипулативни резулати целят да объркат хората и да се сбъдне желанието на комунистите да влязат всички патерици на бсп.И герб да не може да направи правителство Това е желанието им и това и това ще повтарят до април.За съжеление в бг няма независима социологическа агенция.А герб сигурни в успехите си не създадоха своя до сега.

Много голяма сума. За какво точно ще я употребят?

500 хиляди лв. за дофинансиране на ремонт на селска детска градина! Не е истина просто!

Един и същи сценарий 10 години вече. Смени сценаристите, не ставате, не струват нито думите ви, нито действията ви

Като инвестираш в образователната система, постигаш само хубаво изглеждащи училища. Децата не взимат пари за да учат. Не сте направи такава система по-която децата да седнат с желание да учат

Отпускай отпускай. Няма да те спасят същите номера както всяка година. Всички те видяхме колко струваш.

Наближиха изборите и отвори кисийката. Ей цял живот едни и същи номера значи ...

То и в метрота се инвестираха милиарди пък се осра още в началото. Толкова прост народ няма никъде. Направо ни се подиграват мега очевидно в лицата как ни крадът парите и си траете и траете. Ама то ви се полага, щом търпите Бойко.

Писна ми да се изявявап колко пари си инвестирал в туй и онуй. Дефакто ти в лицето ни казваш колко от нашите пари си откраднал. Само суми, суми а никакви резултати. Не ни интересуват парите, интересува ни крайния резултат.

Не е в твоя полза да инвестираш в образование, никой умен човек няма да гласува за теб Бойко.

Евала, д-р Бойко! Под твоето мъдро ръководство българските ученици копаят дъното. 47% от учениците са ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ. Рибата се вмирисва откъм Главата - учениците се равняват по Илитерата...

Много ми се иска Тиквата да обясни що е то образователната инфраструктура !!! Ще падне голям смях !!!

....че дпс обещава, а герб изпълнява

ГЕРБ СИ ОТИВА!! Вземете си въздух дълбоко (освен ако живеете в София) и си поплачете. Нормално е, Бойко си отива, пътник е!

Пътници сте комуноидите! Ще има 14:0!

Боко не чух колко деща ще направиш че нещо няма да има както е тръгнало кой да влезне в твоята ''образователна'' инфраструктура или и за това не ставате гербавите че не е като да прибираш само в джоба.

Е страна, в която живеят 7 000 000 000 Борисовци-настоящи и бъдещи. Самодоволни, охранени, нагли, невежи.

Що за идиотски стил е да се говори в сегашно време за неща, които я се случат, я не в бъдещето... тия ПР-и са за пребиване!

Интересно как всичките имате наизустени 2 гнусни епитета и само това пишете. Оборете някого интелигентно с аргументи, доводи. Всичките против ГЕРБ сте утайката на обществото.Неучили, неработили, нищо неможещи, но с огромните претенции за капацитет на разбирачи и разбивачи на конспирации. Жалкари!

но никой не се интересува. И съм учил ,и работя,и успял!Въпреки герберастките управляващи боклуци. А претенции имам и ще продължавам да имам ако следващите управляващи са на същото потресающо посредствено ниво! Жалък си ти нещастнико щом приемаш за нормално управление на престъпници и малограмотници.

Жалък си ти, щом искаш да поднесеш страната на комунистите, които да окрадат всичко.

Комунисти са Агент Буда,агент Иван,агент Николай.....и ти сигурно щом така неистово ги защитаваш.Комунист си

Много ги глезите тези благоевградчани. Медиите се надпреварват всеки ден с репортажи и кадри все от Благоевград и прелюбваните му градчета и села от областта. На сто километра е от София, но там имат своя държавна телевизия и кипи университетски,културен и икономически живот като че ли е втора столица. А много други не по-малко китни и перспективни области тънат в разруха, обезлюдяване и цигания.

МИШКИ И ПЛЪХОВЕ, Хайде бе,излезте бе!Нали сте революционери,недоволни,репресирани.Излезте на бунт,както ви призова Радев.Развейте червеното знаме,какво се криете като съсели.Нещто не ви стиска,а!?Жалки и нищожни,заслужавате си мизерията!Да разчитате на 5 Мед.сестри,че ще ни свалят от власт,нещастници! Като сте страхливци,духайте го!

Само за червеното знаме грешиш. герберите го развяват.

Не може да Ви се признае факта, че сте майстори на охулването! Точно на рождения ден на човека- гадно и подло с цинизми, простотии, за да му отровиш настроението и въобще деня. Вместо да почерпи, да се порадва, а трябва да дава обяснения, че не е наричал "путка" председателя на Парламента! Каква хубава политическа борба! Достойна за социалисти, ерго - комунисти! Какви ги дрънка ТИ? Да излезел на брифинг и да каже, че записа е фалшив. Или утре ако някой каже, че е камила- да направи брифинг, че не е камила? Много умно- няма защо! Но, да ти кажа, че по-този начин само му вдигате рейтинга! Защото няма лоша реклама. При това безплатна! Но само такива като теб могат да вярват в този нескопосен каламбур. И да го цитираш, това няма да го направи истина! Жалки сте! Това ВИ е нивото!

Жалък си ти. Дори не си разбрал, че е доказана истинността на записа. Или просто така ти отърва. Лоша реклама няма само за малограмотните, които се радват да ги управлява неграмотна мутра.

Един селски каскет ни управлява повече от 33 г., а вие селски подлоги само крещяхте в захлас - КПСС-БКП, а сега като ви резнаха клончето, смърдите тук като дърти лайна - пътници сте и ще ви погребем до крак.

Все пак е било каскет на главата а не пачавра в душата си като тоя...

Тъй като аз не живея В БГ пожелавам на всички умници в тоя форум Радев и БСП на власт,излизане от ЕС и НАТО, България заддунавска губернийка на Русия, опашки за хляб и кренвирши, дънките да се продават под щанда, и за такива коментари като вашите да се отива в трудов лагер,например Белене. Дано тогава да сте по-доволни и щастливи. ЕС няма вечно да ви плаща,я

Какво като е в НАТО и ЕС страната ни ? Топим се като пролетен сняг и уверено крачим към циганското си бъдеще. Сегашният кучкарник в който живеем е несравним с мирното и подредено общество при Живков !

Ами направете си данне е кучкарник! От вас, сельовци, зависи!

Никой не можа да докаже милиардите на Борисов, които уж е откраднал от метрото и магистралите. Не успяха да намерят доказателства, че има остров в Гърция и къща с жена и дете в Испания. А там уж друга прокуратура работеше и затворът му беше сигурен. Фирми с поставени лица, корупционни практики с митниците, суджукът, комисионната от Ф-16 или милионите на Божков си останаха просто едни недоказани твърдения, защото липсват документи. Няма аргументи! Само внушения и празни приказки от сорта "някой твърди, че еди-кой си бил казал някъде, че Борисов така и така". И аз си мисля следното: ако Борисов е супер-мега-ултра-гангстер и краде от цялата държава, той е много умен и хитър, че не оставя никакви следи и нищо не може да му се докаже. И изведнъж искат да ме убедят, че някаква проститутка, която той е извикал предното лято (на 61 години! - евала. бате!), го е изтаковала и после, докато той тотално изтощен от нея сладко си спинка, насвятква три-четри снимки, които на излизане никой не е проверил. Хм..... Или някой иска да повярвам, че Борисов е извикал върхушката на партията на предизборна оперативка и, докато подчинените му се карат за това-онова в хола, е отишъл да понаня, а някой от ония долу се е качил в спалнята и просто ей така е влязъл и е направил фотосесия, докато шефът хърка. Ама моля ви се! Тарикатът Борисов, който 20 години остава сух, да се остави така лесно да го изиграят? Президентът твърди, че НСО не влизали в къщата. Е, те не оставят тази къща без надзор, когато премиерът е на работа. Все някой остава там, за да подсигури обекта. Колко му е тогава да влезе да направи ония ми ти снимки с шкафчето на Борисов? После и оная, в която премиерът спи. Да, Борисов може би спи много дълбоко и не е усетил плъха от НСО. Онзи е влязъл, сложил е пистолета и е снимал. Това е! Компроматът е готов, а НСО са го продали на Божков. Дали Радес има пръст в това? Много е вероятно. Той има интерес от такъв скандал, а Божков сам принза, че чрез Манолова БеСеПеТу се е домогвала до него. Значи контакти с него е имало.

7-те гряха на Бойко Борисов към България(ВИДЕО) https://bit.ly/3olN4oB 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката(ВИДЕО) https://bit.ly/3ju2u6l Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16!(ВИДЕО) https://bit.ly/2TnB3AN РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета(ВИДЕО) https://bit.ly/2TixjR5 Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази!(ВИДЕО) https://bit.ly/3mkkG4a България ПОТЪВА!(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqSXNE ФАКТИТЕ, СТРАХЛИВЕЦО(ВИДЕО) https://bit.ly/3kuCFEI Възходът и ПАДЕНИЕТО на Бойко Борисов(ВИДЕО) https://bit.ly/35sGpAb Време е. РАЗПУСНЕТЕ щаба!(ВИДЕО) https://bit.ly/3kpRJ6l Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) https://bit.ly/2HzMHGc ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста!(ВИДЕО) https://bit.ly/3dPW00G НАРОД ли сме или сме МЪРША? (ВИДЕО) https://bit.ly/3dUgQvQ КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ(ВИДЕО) https://bit.ly/31Ez3st Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя https://bit.ly/3kn6EOO Кеворк Кеворкян: Еврокомисията от години притиска българските власти да прекратят незаконната държавна помощ за двете “американски“ централи „Марица“ 1 и „Марица“ 3. На „Козяк“ не усещат ли миризмата на корупция? https://bit.ly/3dSkCWD Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! https://bit.ly/2TiDrIY Минало незабравимо | Треньорът на Бойко Борисов: «Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука!» https://bit.ly/34rwjAy Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите - теглете! Във валута https://bit.ly/2Tkwmb1 Григор Лилов: Тайният проект Бойко Борисов https://bit.ly/35J1erx Клеър-Дейли за Борисов в Евро Парламента (Видео) https://bit.ly/3mf0DnS Пинокио от Банкя(ВИДЕО) https://bit.ly/35sOLYP Премиерът-заложник(ВИДЕО) https://bit.ly/34p0lVq За честта и простотията(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqY688 Да се снишим, докато мине бурята(ВИДЕО) https://bit.ly/3jrvls0 Къде си вярна ти любов народна?(ВИДЕО) https://bit.ly/2IUcXeQ Страх в кочината(ВИДЕО) https://bit.ly/2TiE996 Ако не мине бурята, ще се преустройваме(ВИДЕО) https://bit.ly/35xEp9Q К`во не им харесва, не знам(ВИДЕО) https://bit.ly/3mf1eWE Скандалният Запис с Бойко Борисов + Субтитри(ВИДЕО) https://bit.ly/35sKS63 НОВ СКАНДАЛЕН ЗАПИС С ГЛАСА НА БОЙКО БОРИСОВ(ВИДЕО) https://bit.ly/3kDsfCZ Б.Б. ли е на записа? Премиерът срещу алгоритъма! DEEPFAKES. Еп.10(ВИДЕО) https://bit.ly/3dV05As #КОЙ краде чужд бизнес в България? - пълна версия http://ldn.im/Tikva1 Осемте джуджета, част 1 http://ldn.im/Tikva4 Осемте джуджета, част 2 http://ldn.im/Tikva5 Осемте джуджета, част 3 http://ldn.im/Tikva6 Осемте джуджета, част 4 http://ldn.im/Tikva7 "Опа, какво имаме тук?" "Осемте джуджета" и реакцията на разследващите http://ldn.im/Tikva8 Делото КТБ: Липсващите имена. Част I - YouTube http://ldn.im/Tikva2 Инициалите Д.П. Част II от Делото КТБ: Липсващите имена. - YouTube http://ldn.im/Tikva3 Двете страни на монетата: Радев и Борисов, Борисов и Радев http://ldn.im/Tikva9 Ай да ти добавя и отговорноста за КОВИД кризата в БГ е пак Тиквена и на орките му ----------------------------------------------------- Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ---------------------------------------------------- Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz

кОМУНДРЕЛИ, много се пенявите пак бе:))) ПО - спокойно....Нещата си вървят , а вие сте пак на боклука:) Както винаги:)) хахахахахахаха скоро партийката ви ще е третостепенна извънпарламентарна сила, а зеления чорап ще е партиен секретар с пенсия на президент и ще лае по всички кабеларки до края на живота си:) хахахахахахахахах

Абе Бойче, какво още им се чудиш и ги бавиш тия долни, гнусни комуняги?!Единадесет(11) години вече си във властта, кво още чакаш, не виждаш ли, че ТОЧНО комунягите ти мътят водата???Всичките гнусотии от комунягите идват - фалшивите снимки и звукови записи, скандалите, всичко... Удари ги по лакомите муцуни, бой и хич да не ти пука - нека вият на умряло тия долни мастии! Имаш толкова много компромати за комунягите, удряй смело!Имаш и неограничени възможности!Ей, мека Мария си, затова ти се качиха на главата тия уроди! Бой по Корнелата, серГЕЯ, гуцани-муцани, гоцета-моцета и всичката останала болшевишка пасмина!

Когато видиш как страшно клатят се ушите. Гривака вятъра как вей. Челото мораво червено а очите взор встрани се рей. Ти се усмихни, кажи му, Румене, здравей :)

Браво на г-н Борисов

Чета редобно коментариите към статии, които ме интересуват. Какво ми прави впечатление: - Езикът, в много от коментрите, особено негативните, е меко казано просташки. Използват се изключително обидни клалификации, което издава чувството за малоценност на пишещия. Не може да искаш уважение към себе си, а ти да не проявяваш уважение. Общо взето не сме по различни от ромите, които искат само права, а не изпълняват задълженията си. Какви са нашите задължения като граждани - да спазваме законите на РБългария, което означава да си плащаме данъците, наложените глоби, да не замърсяваме околната среда, да изхвърляме отпадъците си на определените места, да спазваме обществения ред и други изсквания къв гражданите на една страна. Е, дами и господа, спазваме ли ги! В голяма част не! Когато се опитваме да лъжем държавата, напрактика лъжем самите себе си. Омръзна ми да плащам редовно сметките, които растат заради тези, които не ги плащат! Омръзна ми да слушам хора, които плачат, че пенсиите са им малки, а те са работили на мчерно и не са плащали осигуровки 10-15-20 години. Омръзна ми да си плащам здравните осигуровки, а да източват здравната каса, хора, които не го правят. Протестиращите, помислете какво искате, защото накрая резултатът ще е и целта на протестите е възстановяване на безпаметното крадене от хора като Божков, Радев и другите в сянка.

Кунчев отново лъже! Няма ли журналисти в България да задават адекватни въпроси!? http://bit.ly/39KOwKQ Как ни баламосват с СОVID-19 ваксините: Д-р Симон Голд (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/d-rSimonGold-FakeVaccines ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ИСТИНАТА. ЗАТВОРИХА НИ С ТОТАЛНА ИЗМАМА. ЕТО Я с ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ЕТО И ЗА КАКВО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ДЪНДАНИЯ. ПОРОБВАНЕ И РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz ------------------------------------- 7-те гряха на Бойко Борисов към България(ВИДЕО) https://bit.ly/3olN4oB 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката(ВИДЕО) https://bit.ly/3ju2u6l Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16!(ВИДЕО) https://bit.ly/2TnB3AN РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета(ВИДЕО) https://bit.ly/2TixjR5 Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази!(ВИДЕО) https://bit.ly/3mkkG4a България ПОТЪВА!(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqSXNE ФАКТИТЕ, СТРАХЛИВЕЦО(ВИДЕО) https://bit.ly/3kuCFEI Възходът и ПАДЕНИЕТО на Бойко Борисов(ВИДЕО) https://bit.ly/35sGpAb Време е. РАЗПУСНЕТЕ щаба!(ВИДЕО) https://bit.ly/3kpRJ6l Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) https://bit.ly/2HzMHGc ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста!(ВИДЕО) https://bit.ly/3dPW00G НАРОД ли сме или сме МЪРША? (ВИДЕО) https://bit.ly/3dUgQvQ КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ(ВИДЕО) https://bit.ly/31Ez3st

Eтo Бaцe e урeдил нoви пaчки, a виe cтe нeдoвoлни и тe ca зa нac, нaрoдът!Бългaрcкият нaрoд пoумня oт 20 гoдини нacaм пo oтнoшeниe нa пoлитичecкитe eкcцecии и нямa дa дoпуcнe дa ce cтигнe дo cлужeбнo прaвитeлcтвo!Виe прoтecтирaщитe иcкaтe ocтaвкaтa нa чoвeкa c пaчкитe? Тoй упрaвлявa Бългaрия oт 15 гoдини, кaтo прeз тoвa врeмe някoлкo пъти cи пoдaвa ocтaвкaтa кoгaтo му я пoиcкaтe и нaрoдът пaк гo избирa cлeд някoлкo мeceцa! Зaщo гo избирa нaрoдът? Зaщoтo нe caмo чeкмeджeтaтa нa нoщнитe шкaфчeтa, aми и шкaфчeтaтa ca му пълни c пaчки и гaрдeрoбитe и ceкциитe ca му пълни c пaчки, и мaзeтaтa и бaнкитe и нямa къдe дa ги cлaгa, зaтoвa нaрoдът гo избирa! Бългaрcкият нaрoд e мъдър нaрoд въпрeки, чe нa първo чeтeнe изглeждa кaтo нaй-прocтият нaрoд нa плaнeтaтa, нo нaрoдът никoгa нямa дa избeрe някoй гoльo oт прoтecтитe бeз пaчки зa дa пoчнe и тoй дa cи пълни шкaфчeтaтa c пaчки! Тaкa чe, приятни прoтecти ви пoжeлaвa нaрoдът и е винaги гoтoв зa нoви избoри и зa издигaнe oтнoвo нa чoвeкa c пaчкитe! Бългaрия нe жeлae дa бъдe упрaвлявaнa oт чoвeк бeз пaчки зaщoтo e брaлa ядoвe вeчe oт тaкивa, a и тoвa нe ca вaшитe пaчки дрaги прoтecтирaщи, a пaчкитe взeти oт нaрoднитe изeдници! Вaшитe пaчки щe cи ги търcитe в Дубaй и Бeлгрaд cлeд крaя нa прoтecтитe!

За фирмите на ГЕРБ ! Не са за нас !

дори и бай Тошо, казваше: - Да прави който има пари! Аз нямам пари. Отивам в командировка... хо-хо-хо

40 гряха на премиера Борисов заради които мафията му иска главата 1. Увеличи минималната пенсия с 84 % от 136 на 250 лева при 2% инфлация. 2. Увеличи заплати на учители, лекари, полицаи, надзиратели, и администрация, коледни и великденски добавки към пенсиите (над 100 милиона годишно) 3. Увеличи минималната заплата от 240 през 2009 г. до 610 през 2020 г, с което защити интереса на най-беззащитните и нискоквалифицирани работници. 4. Безработицата намалена до 3.8% през 2019 г. - По ниска от предкризисната 2009 г. когато е била 6.8% 5. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло 6. Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло 7. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари 8. Промени начина за събиране данъците от наем. 9. С новите данъчни декларации осветли доходите за счетоводни услуги. 10. Със законови промени извади на светло доходите на Нотариуси и Адвокати 11. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони 12. Революция в усвояването на еврофондовете. 13. НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗТА С ЦЕЛИ 40%. 14. Убийствено повиши събираемостта в митниците. 15. Инфлация под 2% средногодишно или 7% за мандата при 37% при Станошев. 16. Всяка година се увеличават спестяванията на хората, с по няколко милиарда. 17.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта над 20% 18. Постави измерителни уреди на руския монополист Лукойл. Русия направи метеж чрез службите си и монопола НЕК, отрови Вальо Танов, по метода Скрипал и сега тези уреди не работят. Русия пак ни краде безскрупулно. 19. Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи 20. Нов закон за нотариусите с който се прекратява кражбата на фирми и недвижими имоти от измамници 21.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО- превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят за какво говоря! 22. Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; 23. Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.; 24.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110 млн.€ по ИСПА 25. ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; 26. Магистрала Марица построена и свързана с АМ Тракия< 27. Магистрала Струма построени вече 3 лота. Строи се усилено и АМ Хемус Пътищата по Черноморието - обновени. 28.Пътя София, АМ Тракия Велинград Банско както и пътя АМ Тракия Карловско шосе -Калофер - Павел баня обновени по европейски стандарт. 29.Построените нови магистрали и пътища намалиха жертвите от катастрофи с 300 души годишно. 30. Саниране на стари бетонови соц. блокове за милиарди с 80% европейски средства, създали хиляди работни места. 31. На варненци - нов, първият в България циклотрон; 32. Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; 33.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол - нещо НЕВИЖДАНО при предишните червени управленци;< 34. Спрян руски проект Белене най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България 35. Спрян руски проект Бургас Александропулис убиецът на туризма и Южното Черноморие, вместо от него да се КРАДЕ; 36. Излови митничари как си делят пари от корупция 37. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда, обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 38. Излови нелегални фабрики за цигари и алкохол, както и парите на Ветко приготвени за подкупи за сваляне на Управляващите. 39. Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 117 милиарда. ....и още много и много построено. може да се види и пипне! 40. 10% увеличение на бюджетните заплати и също на пенсиите от 2020 г

И това се случва въпреки усилията на Боко да не се случва ! Представите си ако не беше той какво може да се случи !

------------------------------------- 7-те гряха на Бойко Борисов към България(ВИДЕО) https://bit.ly/3olN4oB 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката(ВИДЕО) https://bit.ly/3ju2u6l Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16!(ВИДЕО) https://bit.ly/2TnB3AN РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета(ВИДЕО) https://bit.ly/2TixjR5 Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази!(ВИДЕО) https://bit.ly/3mkkG4a България ПОТЪВА!(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqSXNE ФАКТИТЕ, СТРАХЛИВЕЦО(ВИДЕО) https://bit.ly/3kuCFEI Възходът и ПАДЕНИЕТО на Бойко Борисов(ВИДЕО) https://bit.ly/35sGpAb Време е. РАЗПУСНЕТЕ щаба!(ВИДЕО) https://bit.ly/3kpRJ6l Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) https://bit.ly/2HzMHGc ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста!(ВИДЕО) https://bit.ly/3dPW00G НАРОД ли сме или сме МЪРША? (ВИДЕО) https://bit.ly/3dUgQvQ КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ(ВИДЕО) https://bit.ly/31Ez3st Кунчев отново лъже! Няма ли журналисти в България да задават адекватни въпроси!? http://bit.ly/39KOwKQ Как ни баламосват с СОVID-19 ваксините: Д-р Симон Голд (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/d-rSimonGold-FakeVaccines ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ИСТИНАТА. ЗАТВОРИХА НИ С ТОТАЛНА ИЗМАМА. ЕТО Я с ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ЕТО И ЗА КАКВО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ДЪНДАНИЯ. ПОРОБВАНЕ И РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz

Министър-председателят Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България и за огромните си заслуги може да бъде сравняван единствено с Апостола на свободата Васил Левски! Но докато Левски само се е опитал да освободи България от турско владичество, Бойко Борисов не просто възроди страната ни след много по-зловещото комунистическо управление, но само за няколко години я превърна в символ на благоденствието и разцвета и отличник на Европа по икономически показатели! Нормалните честни и здравомислещи българи знаят, че управлението на д-р Борисов и ГЕРБ няма алтернатива, затова не "протестират", а вдъхновено работят и допринасят за възхода, благополучието и просперитета на страната си!

7-те гряха на Бойко Борисов към България(ВИДЕО) https://bit.ly/3olN4oB 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката(ВИДЕО) https://bit.ly/3ju2u6l Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16!(ВИДЕО) https://bit.ly/2TnB3AN РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета(ВИДЕО) https://bit.ly/2TixjR5 Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази!(ВИДЕО) https://bit.ly/3mkkG4a България ПОТЪВА!(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqSXNE ФАКТИТЕ, СТРАХЛИВЕЦО(ВИДЕО) https://bit.ly/3kuCFEI Възходът и ПАДЕНИЕТО на Бойко Борисов(ВИДЕО) https://bit.ly/35sGpAb Време е. РАЗПУСНЕТЕ щаба!(ВИДЕО) https://bit.ly/3kpRJ6l Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) https://bit.ly/2HzMHGc ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста!(ВИДЕО) https://bit.ly/3dPW00G НАРОД ли сме или сме МЪРША? (ВИДЕО) https://bit.ly/3dUgQvQ КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ(ВИДЕО) https://bit.ly/31Ez3st Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя https://bit.ly/3kn6EOO Кеворк Кеворкян: Еврокомисията от години притиска българските власти да прекратят незаконната държавна помощ за двете “американски“ централи „Марица“ 1 и „Марица“ 3. На „Козяк“ не усещат ли миризмата на корупция? https://bit.ly/3dSkCWD Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! https://bit.ly/2TiDrIY Минало незабравимо | Треньорът на Бойко Борисов: «Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука!» https://bit.ly/34rwjAy Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите - теглете! Във валута https://bit.ly/2Tkwmb1 Григор Лилов: Тайният проект Бойко Борисов https://bit.ly/35J1erx Клеър-Дейли за Борисов в Евро Парламента (Видео) https://bit.ly/3mf0DnS Пинокио от Банкя(ВИДЕО) https://bit.ly/35sOLYP Премиерът-заложник(ВИДЕО) https://bit.ly/34p0lVq За честта и простотията(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqY688 Да се снишим, докато мине бурята(ВИДЕО) https://bit.ly/3jrvls0 Къде си вярна ти любов народна?(ВИДЕО) https://bit.ly/2IUcXeQ Страх в кочината(ВИДЕО) https://bit.ly/2TiE996 Ако не мине бурята, ще се преустройваме(ВИДЕО) https://bit.ly/35xEp9Q К`во не им харесва, не знам(ВИДЕО) https://bit.ly/3mf1eWE Скандалният Запис с Бойко Борисов + Субтитри(ВИДЕО) https://bit.ly/35sKS63 НОВ СКАНДАЛЕН ЗАПИС С ГЛАСА НА БОЙКО БОРИСОВ(ВИДЕО) https://bit.ly/3kDsfCZ Б.Б. ли е на записа? Премиерът срещу алгоритъма! DEEPFAKES. Еп.10(ВИДЕО) https://bit.ly/3dV05As #КОЙ краде чужд бизнес в България? - пълна версия http://ldn.im/Tikva1 Осемте джуджета, част 1 http://ldn.im/Tikva4 Осемте джуджета, част 2 http://ldn.im/Tikva5 Осемте джуджета, част 3 http://ldn.im/Tikva6 Осемте джуджета, част 4 http://ldn.im/Tikva7 "Опа, какво имаме тук?" "Осемте джуджета" и реакцията на разследващите http://ldn.im/Tikva8 Делото КТБ: Липсващите имена. Част I - YouTube http://ldn.im/Tikva2 Инициалите Д.П. Част II от Делото КТБ: Липсващите имена. - YouTube http://ldn.im/Tikva3 Двете страни на монетата: Радев и Борисов, Борисов и Радев http://ldn.im/Tikva9 Ай да ти добавя и отговорноста за КОВИД кризата в БГ е пак Тиквена и на орките му ----------------------------------------------------- Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ---------------------------------------------------- Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz

пак забрави думичката, пък и сефда не му я казва: ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

Добър ден. За тези , които рИвът по протестите като карпатски мечки, че са бедни ,и че Бойко им е виновен за всичко: СТИВ ДЖОБС " Имаше години, когато нямах своя стая, спях на пода у приятели и връщах бутилки, за да си купя вегетариански бургер. Всяка неделя изминавах пеша по 10 километра, за да мога поне веднъж в седмицата да похапна нормално на благотворителен обяд в кришнарския храм. И знаете ли какво? Беше прекрасно време!"

Не искам от Борисов да ми строи метро, пътища, магистрали, спортни зали и прочие! Искам от Правителството, да ми даде работа на бюро със заплата от 1500€, служебна кола(Bmv), тел. добре ще е да е Айфон, лаптоп. Работното време да е от 13.30 до 16.30(че нощем съм по чалготеките и не мога да ставам рано). Завършила съм дистанционно в Свищов, не си спомням каква специалност, но мога да проверя. ОСТАфКА Надежда Танчева

Скъпа Надя, всичко това може да се уреди, но имаме две условия: 1. За жени - ако изглеждаш като Сечкова или имаш уменията на Мата Хари; 2. За мъже - тук са ти нужни умения а ла Пацо Терасата.

Бъдете разумни и вижте истината в ОЧИТЕ, не моята истина, а на истинските ДОКТОРИ, световни експерти работещи за хората, а не за тайните общества, дълбоката държава и фарма пипалата и. Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя https://bit.ly/3kn6EOO Кеворк Кеворкян: Еврокомисията от години притиска българските власти да прекратят незаконната държавна помощ за двете “американски“ централи „Марица“ 1 и „Марица“ 3. На „Козяк“ не усещат ли миризмата на корупция? https://bit.ly/3dSkCWD Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! https://bit.ly/2TiDrIY Кунчев отново лъже! Няма ли журналисти в България да задават адекватни въпроси!? http://bit.ly/39KOwKQ Как ни баламосват с СОVID-19 ваксините: Д-р Симон Голд (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/d-rSimonGold-FakeVaccines ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ИСТИНАТА. ЗАТВОРИХА НИ С ТОТАЛНА ИЗМАМА. ЕТО Я с ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Ето ви какво каза Бойко пред свой хора (ВИДЕО) https://bit.ly/CoronaIs Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo Ето ви и реалното мнение на ген. Мутафчийски преди да му платят, за да ни лъже безочливо. (ВИДЕО) https://bit.ly/MutafchiskiZaMaskite-Vijte Експлозивно проучване унищожава Corman-Drosten-Paper (PCR теста) +ВИДЕА-БГ СУБ (ПСР НЕВАЛИДЕН-ФАЛШИВ) https://bit.ly/FakePCR-FakePandemic Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia ЕТО И ЗА КАКВО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ДЪНДАНИЯ. ПОРОБВАНЕ И РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/NewsD-rRaynerFulmich Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ) http://bit.ly/ControlaVirusPuzzle UN Agenda 21/2030 Mission Goals - Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) https://bit.ly/Agenda21-30 Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz ------------------------------------- 7-те гряха на Бойко Борисов към България(ВИДЕО) https://bit.ly/3olN4oB 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката(ВИДЕО) https://bit.ly/3ju2u6l Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16!(ВИДЕО) https://bit.ly/2TnB3AN РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета(ВИДЕО) https://bit.ly/2TixjR5 Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази!(ВИДЕО) https://bit.ly/3mkkG4a България ПОТЪВА!(ВИДЕО) https://bit.ly/3jqSXNE ФАКТИТЕ, СТРАХЛИВЕЦО(ВИДЕО) https://bit.ly/3kuCFEI Възходът и ПАДЕНИЕТО на Бойко Борисов(ВИДЕО) https://bit.ly/35sGpAb Време е. РАЗПУСНЕТЕ щаба!(ВИДЕО) https://bit.ly/3kpRJ6l Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) https://bit.ly/2HzMHGc ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста!(ВИДЕО) https://bit.ly/3dPW00G НАРОД ли сме или сме МЪРША? (ВИДЕО) https://bit.ly/3dUgQvQ КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ(ВИДЕО) https://bit.ly/31Ez3st

Обсъждат Гешев ,защото им пречи.Много им пречи-лош човек.Иска да вкара в затвора Пламен Узунов-как така? Не може-той е човек на Радев! Иска Бобокови да получат присъда-ами това са наши хора,не може. Иска да осъдим племенника на Тодор Живков ,дето разрешаваше боклука на Неапол до влиза в България-ама тоя Гешев направо става нахален. Миньо Стайков не ни се иска да го осъдим, той е платил навсякъде където трябва.

Електората на БСП никога не се увеличава и никога не намалява. Той е винаги константа. Винаги 22%. Този електорат не се интересува от това което се случва в партията. Не се интересува дали в БСП е настанала анархия или има адекватно управление. Не се интересува дали БСП е про-руска или е станала про-американска. Дали я управляват джендъри, или русофили, или пък жан-виденовите министри. Дали е току що е унищожила българската икономика, или е фалирала няколко банки, или е поръчала няколко неизползваеми ядрени реактора от Русия. БСПарите просто не се интересуват от нищо. Тези хора са като амеби, със примитивен обмен на иформация със външният свят. Те не разбират какво правят и защо го правят. Нямат обяснение за по-вечето феномени в политиката. Гледат като дебили, лапат мухи и мигат на парцали. Затова са една константа която винаги гласува и ще гласува за БСП и никога няма да си промени мнението, независимо от всичко. Така са родени, така са програмирани, така ще умрат. Тази партия, също като простотията ходеща по хората, е безсмъртна.

Как е хавата, червени селяни? Готвим ли се за кабинет Борисов-4?

На всички честни българи е ясно, че управлението на д-р Борисов и ГЕРБ няма алтернатива! Всички наши структури в цялата страна са мобилизирани до краен предел и благородната ни цел е да работим неуморно в интерес на гражданите на България и да спечелим убедително през пролетта, за да гарантираме стабилността и да не се налага отново да съграждаме държавата след пагубно комунистическо управление и катастрофа! Гордеем се с ГЕРБ!

Инвестирате в бездънната каца вие, ама няма страшно малко остана.

След неспирните мъдрости на Толупа, чалгаря Слави започна да ме се вижда като алтернатива.

Червените тролове извадиха самосвалите с лайната за пореден ден. Така. Пишете всеки по 50 поста. А на изборите как ще гласувате 50 пъти?

Боклуци, колко пари вземате да пишете лайнарщини по форумите! Левски щеше да се обърне в гроба!

Ще се обърне, ако те види да тролиш за Бсп и Русия. Нагъл си. A ако те види и колко си прост......

Не е правилно така. Който не е с ГЕРБ е трол и то червен. Необходимо е да се водят добронамерени дискусии и да се търси по-добър път за България. Ние имаме огромни възможности за по-добър живот. Членове сме на ЕС и НАТО. Нужно е само разумно управление с визия, което да не пилее парите за ненужни нам руски проекти. Управление, което да изразходва парите, които получаваме по прозрачен, разумен и ефективен начин за да вървим напред. Аз няма да мога да гласувам. Но тези които могат, добре да помислят.

Абе, Тиква, че те децата от една година си учат в къщи бе, дебил! Пак ли ще крадеш от строителство? Виж с твоето крадене докъде докара метрото!

Избори идват, пари трябват.

Къде са лаптопите, които щяхте да купувате за учителите ? А кога ще пристигнат ???

След самолетите и корабите.

компотите са на същото място при заплатите, дето им ги "увеличили" двойно... ама след 10 години, демек друг път! Боклуци!

При толкова много пари дето гушкат да бяха си купили по един лаптоп тия дето цяла година е правеха на ''учители'' че накря и теми махнаха от матурите че много се бяха ''преучили'' децата...

Мутрата от Банкя - в затвора !

По-вероятно е Рублен да го изпревари. За държавна измяна.

Точното изразяване е : неоправдано харчене на едни 2 412 525 лева. Защото тоя за 12 години лев инвестиция не е направил. Не знае какво е това инвестиция и си говори наизуст, това, което му е казала една дама, куриерка на милиони от Черепа до получателите на рушвета.

"С отпуснатите пари за региона ще бъде извършено цялостно обновяване на сградата на една детска градина" Ама на цялата ли ремонт ще има, за тези пари? Е че ние кво ще крадем, викам на половината да направим ремонт, другото за нас, че избори идат и не се знае!!! Боклуци!