17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете се бе Хора , това е само една снимка на човека с внучето му - сладко дето , като всяко друго , и човекът му се радва -НОРМАЛНО е !!!! ЖАЛКО е че няма един национален фотоалбум , да видите че всички ,които ограбваха България през годините и те имат такива снимки с деца и внуци , ама Вие пак лапахте мухите !!! Ще Ви дам само един пример : Малкият Тошко , си свали гашите и Ви каза в ефир по телевизията :'' Върнете си ми дпржавата - друго не искам '' , но вие му се смеете и го направиха победител във ''ViP Brother'' , - Къде Ви беше реакцията ?! Никой за нищо не Ви е виновен , че Вие сте ......... !!! Цели75г. ви управляват деца и внуци на такива дядовци - Така че се съдете на себе си !!!!

Това малкото колко негативна енергия и карма ще събере....

Борисов , не ставаш мен за ръководител !Я си отивай в къщи да си дондуркаш внучето!Дай Боже и внучка!

Не е прочел деня на Ботев, а искаме другите народи да ни уважават. Дано като порасне в небивал разкош от окрадени от мизерства шия български народ да не стане лайно като дядо си.........

Да му идва на свиждане в панделата

Бойко, да ти е жив и здрав внука и ти дълги години да му се радваш! Защото моя мъж го убиха докторите и не можа да се порадва на внука. На всички деца, родители и баби и дядовци пожеллавам, дълги години да са живи, здрави и щастливи! И най-вече да са здрави, за да не ходят по доктори, зощото докторите са станали търгаши и не ги интересува нищо, освен да използват най-скъпата пътека, избор на екип! Какво туй значи някаква си личност? Дали да оцеле или не?

Мда, фотото е актуално, но снимката е изрязана - не се виждат късите гащи и космясалите крака... Вижте я във фейса! ... Бойко Геройко не е отразил Деня на Ботев... Цъ, цъ, цъ... Този Човек нито има чувство за чест, нито за достойнство, нито за благоприличие...

Твоите крака са епилирани, нали !? Ах, ти, сладур, ляв, соц джендър !!!

До тъп,грозен,прост и т.н...Банкя е до София,а това значи шопско. Е не може да е гагаузко, влашко,помашко,добруджанското,турлашко или каквото искаш друго.Това е - столицата е в шопско. И стига си обиждал на селски тарикатлъци.......

Внукът е одрал кожата на дядо си Б.Б

Когато порастне, ще го изберем и него! Long live the king!

Може би момчето е бъдещият министър-председател на България? Достоен продължител на делото на дядо си.

По вероятно е да са го е срам че е внук на човека обезлюдил и окрал България Тази снимка ще го преследва цял живот

Дано детенцето да е надскочило генетичните и умствени възможности на деда си! Дано, когато се научи да чете, да прочете повече от една книга! Дано не възприеме селските шопски табиети на Еднокнижния!

Драги, скъпи дирници, и аз днес честитиш 1-ви юни на детето си, но се питам в случая с какво съм по-долу от Него??? При положение, че аз Му плащам заплатата, имам 2 ръце, 2 крака, глава, както и Той. Но аз Му плащам заплатата от данъците си, както и още милиони абдали (без лична обида), та камо ли ние нямаме деца, нямаме снимки с децата си за 1-ви юни? Или е важен само Неговия внук?! С какво Той и внук Му е повече от нас, боклуци?

Тлъст дебил ти какво направи за тези деца в България че да са здрави и щастливи?

Да му е живо и здраво.. ама няма да е лошо да помисли и за нашите деца...

Какво му вика докато го дундурка - "дедо ти те уреди, целата България работи за тебе и за бъдещето ти"

Boiko,niamash li savetnici koito da ti opredeliat dreskoda za razlichnite ti iziavi,dori i privatni.s tazi.moriashka flanelka prilichssh na apash ot Odesa ot vremeto.na komunizma .Da ti e zivo i zdravo vnucheto!!!

Не знам за Одеса, но е по-стилен от Деса!

Коя Деса? Плювнелиева?

Нямам никакви симпатии нито Палача на България нито към свръхбогатите му наследници.

Детенцето е сладко, дядо му е тупан

И дядото си го бива!