Коментари - Борисов провери виадукт на АМ "Тракия", обеща предсрочно отваряне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тулуп на мантинела V.S. октопод на простор.

А тунел Витиня, на него се работи по 32 часа на денонощие. Къде си Бойко, за 4 години се правят два такива тунела от нулата, а не само ремонт.

Проверка на обект се прави от инженер, строител, проектант и т.н. Нашият какъв е?

За селяндурите дето напоследък са налазили столицата ни - вчера гледа поредния на Цариградско с Рег Но РР Еди кво си, бял сив Мерцедес гледа лошо с набола брада и дебели бузки като продал нивата и си взел бяла каляска и вече най големия баси смехурковците аре улево бе селяци марш от София !!!

Баща ти още копа лук на село, ти се броиш за софиянец...

2020-05-30 19:42:15 NeXus (нерегистриран) реплика Ами предложи някой умен? Ретроградев, който искаше с ветото си да умори собствения си електорат от дъртаци? Мисиз Техноимпекс? Финансовият гений Гечев ли? Съселът с 0 дни трудов стаж? Толбухинският селянин Копейкин? Предложи ти! Да, всеки от изброените има по-добър умствен багаж от Вожда ти. Срамно е глупав човек да управлява цял народ. Едно време смятахме, че Т.Ж. е много прост, но този го задминава всякак, но по много, много неща са идентични. Толкова за комунистите и анти. Та дори и ти, смятам, си по-умен и поставен начело на управлението би могъл да свършиш по-добра работа и да не излагаш разумните българи. Да. P.S. Това за трудовия стаж не го разбрах.

ГЕРБ ще управлява още много дълго, на който не му харесва да напуска и да ходи в Северна Корея.

Що?! Тук е долу-горе същото управление.

Много трол, много нещо... Боко, вместо да реже лентата за откриване на ремонта, да вземе да се метне през перилата на моста, та да рахатяса разумната част от електората...

Яжте дебели зелени лайнища всички комунисти!!!!!

Бе кво ще го ремонтират тоя виадукт - той си е съвсем наред щом е успял да издържи Барба Ганьос без да се срути.

БОКО РИ СИ БИЛ ГОЛЯМ КРАТУНКИН БЕ, НАЛИ СЛЕД РЕМОНТА НА ГРАФА ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ МАХНЕШ ДЖИ ПИ ГРУП ОТ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ А КАКВО ПОСЛЕДВА ДАДЕ ИМ ТУНЕЛА НА СТРУМА И НОВИЯ ЛАЧ НА МЕТРОТО И НЯКАКВО ЯЗОВИРЧЕ ДА НАПРАВАТ И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ ..... ЕЙ ПАК ЛИ НИ ПРЕМЕТНА БЕ ПАК ЛИ ....... ТО И ТИЯ ДЖИ ПИТА СТРОЯТ ПРЕДСРОЧНО ВСИЧКО ТА СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ЩЕ Е СУПЕР КАЧЕСТВЕНО ЗАЩОТО В ДЖИПИТАТА СЕ ПРАВИ ВСИЧКО СУПЕР КАЧЕСТВЕНО ТО ТОВА СТАНА НАРИЦАТЕЛНО БЕ БОКО ДЖИ ПИ И КАЧЕСТВО ))))))))) малииииии, ужас и ужасия ама е предсрочно те това е най важното )ѝѝѝѝ)))))) АМА ПАК УСПЯ ДА НИ ПРЕМЕТНЕШ ПО НОВИНИТЕ ВСИЧКИ ОБЕКТИ НА ДЖИ ПИ ДА СЕ ОТНЕМАТ ))))))))) МУХААААААААА БОКО БОКО ГОЛЯМА КРАТУНА СИ ТИ ЕЙ

:) По принцип си прав. Само не мога да разбера, защо ги величаеш тия на "ДЖИ ПИ ГРУП". Те са си ГЕ_ПИ ГРУП от всякъде.

Преди 15 години търчеше и се снимаше до всяка дупка в София. Сега вече до кърпежите на Тракия. Надгражда.

Пак ли серете, червени овчари?

Да, серем. След като си отворил толкова голяма уста, трябва с нещо да я запълним. Няма да е скоро, ама все пак и това ще стане. На такъв любител на изпражнения как да му откаже човек!

Спокойно. Още доста години ще ни ядете лайната. Защото сте прости, тъпи и с недоразвити мозъци. Затова сте наши слуги. Кеф ми стана на душата :))))

Кой си ти ,че да обиждаш хората?!?!Тъп комплексар!!! Всеки има право на мнение, къде пише, че трябва да са на твоето?!?! Виж се ,как неграмотно пишеш, тогава се обаждай,чобанин!!!

Борко щом си там на обекта я ги питай тия работници дали им се плаща затова че работят и събота и неделя и колко време не са почивали , попитай ги ИЛИ ЩЕ НАПИШЕМВ НОВ КОДЕКС НА ТРУДА, за да може робите да им се водят 160 до 180 часа на месец па те си работят по 30 дни по 10 часа =300часа месечно ами д трябва ДА СЕ ПРОМЕНИ КОДЕЛСА НА ТРУДА или в тая фирма те си имат ве нов кодекс по който те си рабптяъ пк ще отчитаме пред властите 160 часа месечно и на минимална заплата от 610 лева ))))

Преди време това което този балон ''строи'' за една година се строеше за един ден.Ако предателя Горбачов не се беше родил най вероятно Социалистическите страни сега биха били с петдесет години напред,много напред. Вместо това,сега има ''капацитети'' от класа Борисов,Харизанов,Агов и редица други подметки,жалко.

50г напред? Болен си! Те фалираха! Не става със аимулиране на работа и живот на чужд гръб, глупако!

Бойко не е виновен ние сами сме си виновни! 1. Искахме демокрация, но и никой не ни е питал а имаше преход перестройка и така нататък. 2. Този преход май никога няма да свърши! 3. Демокрация няма! 4. Пак има мнооого бедни и малко много богати, без средна класа. 5. Система е наложена уж чрез честен избор, а иначе по подобие на западния модел, но изкривен за бг действителността. 6. Донякъде сме си виновни ние, но не всичко зависи от хората, капитала командва т. е. тези който имат пари и държат властта в Световен мащаб. 7. Капитализма прилича на джунгла по-силния коли и беси. 8. Жертви сме на естествения подбор например Корона вируса умират старите и болните.

Винаги има ест. отбор/подбор. Нормално е тъпият да не оцелява. Аз ли да го хрантутя тоя паразит? Сиктир!

Кой е този селянин с шарената блуза? И защо е допуснат на строителен обект без съответните предпазни средства? Няма ли контролни органи, които да го санкционират?

Този толуп да не е тръгнал да си търси клиенти по магистралите.Доста е дърт и мазен и трудно ще си намери някой анадолски манаф да му порне задника.

Хубаво е все пак малко да го поизползваме. Той после сам ще си се отвори, предсрочно.

Юни приключва ремонта, а септември ремонт на ремонта!

А след тази проверка не е зле да иде да се повози на "ремонтираните" участъци межди Пловдив и Стара Загора, на които са оставени ограниченията от 90 кммч и на които отново полицаите се залагат в храстите. Дори работниците да са невежи, нали би трябвало да има ръководител, който да знае технологиите и да изисква да се спазват. Освен това накрая нали някой одобрява и пуска в експлоатация тези учадтъци!!!! Никой ли не носи отговорност за качеството и за похарчени те средства за построено то по този начин !?!

Братоев КАДЕ СЕ СКРИ БЕ КОМУНИСТ , ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ТИ СИ ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА ЧЕ НЕ ПУСНА МЕТРОТО СЕГА ПРЕЗ МАЙ БЕШЕ ОБЕЩАЛ АМА СЕ НАСРА НАЛИ ОТ БЪРЗАНЕ

ТТЯБВА ЛЕНТИ ДА СЕ РЕЖАТ Е НИЕ СТРОИМЕ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО И ПОСЛЕ КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАПОЧВАМЕ ДА РЕМОНТИРАМЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН ОТ ПУСКАНЕТО НА ОБЕКТА А В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ СЛЕД 30 ГОДИНИ ))))ѝѝ

БОРИСОВ ЗАЩО НЕ СЛЕЗЕШ ДО НОВИЯ ЛУЧ НА МЕТРОТО И ДО ТВОЙТА ЛЮБИМА ФИРМА ДЖИ ПИ ГРУП ДА ВИДИШ С КАКВО КАЧЕСТВО ПРАЩИ, АБЕ КАТО ВСИЧКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА ДЕ , АМА НАЛИ ПОСЛЕ ФИРМИЧКИТЕ МИ ЩЕ ПРАВЯТ РЕМОНТ НА РЕМОНТА АБЕ СМЕШНИЦИ

ПРЕСТЪПНО БЪРЗО И БЕЗОТГОВОРНО СЕ СТРОИ НА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ, даже и смъртни случаи има от непрестанната работа и те така мойте роби да бачкат докато пукнат, важно да се реже лентичката по новините а че някой е пукнал и е бачкал денонощно без почивки и отпуски важо лентичката да се клъцне по новините и да се каже че ПРЕДАРОЧНО СМЕ ГО ПОСТРОИЛИ за сметка на качество и човешки животи ЕБАХТИ ПАЛЯЧОВЦИТЕ НИ РЪКОВОДЯТ

Като северната тангента, като метрото и всичко друго )))ѝ) абе важно е лентички да режеме по новините )ѝѝѝѝѝ

С ТОВА ПРЕДАРОЧНО ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТ КАЧЕСТВОТО Е ИЗЧЕЗНАЛО, ПРОСТО ДУМАТА КАЧЕСТВО ЛИПСВА, САМО И САМО ДА СЕ ВИДИ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ И СТРОИМЕ НА СПРИНТ СМЕШНА РАБОТА, ВСИЧКО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РУШИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПУСКОВИТЕ СРОКОВЕ

Някой знае ли защо една седмица нищо не се писа за Бащицата и за Главният каскет?Скриха се.Или са се осрали до ушите

И защо ремонти! Къде му е поддържането на този щибаняк, обградил се с негранотни дибили като него.

безмислени разходки на шибаняка. Този боклук не може семейство да създаде и управлява,а се опитва да ръководи държава!нещастник отвратителен!

Яжте ми черното лъскаво говно всички червени дъртофелници!!!!!

Ами от черно говедо, черно лайно.

Благодарение на Борисов караме по нормални пътища напоследък. На който не му харесват виадуктите как са ремонтирани да кара под тях. А защо не питат куманоидите при кое правителство бяха построени 40те километри след Карнобат.

ти верно си голем клоун...крий се зад маската.

Всичко е замислено и правено по време оно. Сега само се замазва и сабаря. Поне ако се довършва, да се прави качествено.

Хайде стига с наколенките. ПРОВЕРЯВА този, който разбира. Останалите гледат умно.

дали предсрочно, дали в срок, едно е ясно - ремонтът ще е толкова "качествен", че отново ще правим ремонт на ремонта ;)))

то без инджинер-доктор-жинирал Барисов (Тато № 2) вулгаропитеците са за нийде.....

А бе какво проверява Борисов? Да не би да е завършил за архитект или инженер?

Яжте мазни лайна!!!!!

Защо са снимали задните части на тъп... и прос... мут... ?? Да не би за тази "инспекция" да се е обръснал !?

Още ли ще серете, червени боклуци? Фойеде - нук, на изборите ке ви изнесуваме.

яка проверка... щом мантнелата не поддала под дебелака, значи е наистина яка и ще издържи и удар от тир

"... Борисов провери виадукт на АМ "Тракия" ..." Всъщност какво ли Борисов със своето си образование, начетеност и интелект може да провери на един виадукт? Дали си е на мястото?

А ти с твоето селско образование си копай нивата и не се обаждай в човешките общества - нямаш място там!

LeGrandTulup

Днес си особено пиперлия нещо. Да не би и шуменка да те е зарязала този път?

единственият селски тарикат прост си ти...затова освен да тролиш друго не можеш да "работиш"

Прост Прост Ама много ни е прост Това смешно човеченце Борисов.

Бòли ме кУРА!!!

Почти всичко построено по време на 11годишното управление на Борисов от кмет та до днес , като премиер се отличава с изключително ниско качество.Борисов започна с ,,Цариградско шосе ",като кмет реновирано некачествено,премина през ,,магистрала"Люлин-некачествена и т.н. За справка водачите на МПС. Фандъкова като кмет върви по същия път начертан от Борисов с некачественото ремонтиране на улици и булеварди ,като почнем от двата ремонта на ,,Солунска" та днес до ,,Графа".

Ами иди ти и го направи по-качествено!

ЧЕ ТО МЕТРОТО НОВИЯ ЛЪЧ Е СТРАШНО КАЧЕСТВЕН ))) ОНЯ КОМУНИС БРАТОЕВ САМО ГО ГЛЕДАМ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГИ ГОВОРИ НО ТОЙ ЛИЧНО Е ОТГОВОРВН ЗА ПРЕСТЪПНО БЪРЗОТО СТРОИТЕЛСТВО, САМО ТОЙ ЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ВИНАТА ЗА КАЧЕСТВЕТО А НЕ ДА СЕ КРИ КАТО ДАЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

Типично за него като като стане нпечено и се покрива по пътищата в движение, да му хванат следите да го гърмят.нещастник!

Гръмни се ти, селски общако, че да стане по-чиста планетата!

Планетата ще бъде по-чиста, ако герберските простаци ги нямаше!

България е благословена с управлението на д-р Борисов и ГЕРБ! Благодарение на непоклатимата си стабилност и видими резултати, родината ни гордо устоява на човеконенавистната комунистическа поквара и прокобата коронавирус! С всеотдайните си и неуморни грижи, правителството и министър-председателят уверено водят страната ни по пътя на възраждането, благоденствието и просперитета, излъчвайки сигурност и стабилност! Гордеем се с ГЕРБ!

Благословена в обезлюдяването ...както казва поета " Грабете я неразбрани..."

Що не си стоите по селата, а? Грабвайте мотиките, охлюви некадърни!

Шибаняка кога ще инспектира онази в Барселона с гащите! Ненормално крадливата Диктатура на Винету и хунтата ГРОБ си мисли, че като ни затвори устата с тези парцали - маски ще изкара мандата си, отивате си бе ИЗРОДИ ПСИХАРСКИ! Стига ненормалщини на Боко Спасителя, щаба НОЩ, бай Киро Дъртака изкукал, Владко Бездомника и храненика на Божков, садиста Гешев и другата ГЕРБЕРАСКА смрад! Боклук няма ли да внесете бе прости и крадливи ГРОБАРИ да оправите въздуха, водата и земята Българска! СЪД И ОСТАВКА НА ГРОБ!

Ще ти инспектира задника селски. Три пъти.

Сера в устите, червени гниди

Лапайте пацула, топъл и димящ!!!!!!

На този БОКЛУК И ПРОСТАК всеки ден, всеки час, навсякъде където се появи и заговори за строежи на магистрали и пътища ВСЕКИ ПЪТ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИПОМНЯ, че вече 5-та година "ремонтират" тунел Витиня в посока София! Това са възможностите на гейберасткия "строител" и негова граблива шайка! Ей-й-ййййй Богу! Проверявал той моля ти се. Какво има да проверяваш като нямаш компетенция бе простако!?

А ти каква имаш, че да го коментираш, боклук?

Адвокат Нексус, а ти какви какви компетенции имаш бе БокЛук

Може и да инспектира труженичките си, колежките си по магистралата и да набира кадри за министри.

Той не може да бъде и сутеньор, защото е страхливец!

Много му е увиснало дъното на гащите.

Бойко Борисов е божествен! Льотчика може само да мечтае да построи толкова мостове и магистрали

Тоя дебел мухльо една къщичка за птиченца не е сковал. Храниле е само прасето с помия. Това са му възможностите.

А ти какво си направил, освен купчина лайна?

Майка ти да ти разкаже, ако не я е срам. Ръка трябва да ми целуваш. Такива като мен те хранят.

Без Бойко сме за никаде! Що магистрали построи, болници, заздрави връзките ни със силни даржави. Престъпниците са по затворите. Последните месеци сме почти недокоснати от коронавируса! Оценете го хора!

Е, много очакваш от селския дебил и кобилата му, които се наливатбс ракия, теглят кредити, търкат билетчета и живеят на гърба на дъртаците си.

За никъде си ти . Колко ти е умът щом в мафиотизирана държава ти е много добре ?Кой западен лидер ходи през ден ходи да надзирава магистрали?

Човекът изглежда си има квалификация и му е все едно кой управлява. Тибда не чакаш да дойде Корнела и да ти направи 2000 заплатата.