Борисов: Подписваме стратегически договор с ОАЕ

Престолонаследникът каза, че се интересува, цитирам, от нашата велика държава и това какво е постигнал българският народ, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво всъщност е отишъл Борисов е секрет. Мога да предполагам че става въпрос за оръжейна сделка. Но този камуфлаж с сътрудничество в областа на ИИ е смехотворен.

Само не става ясно арабите ли ще ни учат да правим изскуствен интелект или ние тях . Тази новина звучи като виц.

Каква е съдбата на големите планове с Катар?

Вместо да сочим с пръст и да проявяваме тотална нетърпимост с хората и държавите (Емирствата в случая), които крият от години международни и наши най-едри наркотрафиканти, убийци и перачи, ние се сдружаваме с тях. Е...И МОРАЛА, Е...И ПОЛИТИЦИТЕ!!!

ГЕРБ всячески ни тика към ислямските държави! ОАЕ са основен износител на радикален ислям! Какво ще стане с България?!

Нека първо да видим какво ще се роди та после да да мислим какво ще правим.

Първо ТОЙ се срещнал със ЗАМЕСТНИК. Нам кой си на нам кво си...няма тук нужда от прашливите фанфари на Евгени Бакърджиев...Второ ТОЙ и интелект? Тук си спомням веднага една реклама на аспирин - Но моля Ви! )))))

Хайде спрете се малко с плюването! Бил се срещнал със ЗАМЕСТНИК. Я проверете малко относно Първия човек на ОАЕ в нета и спрете с сплетните. Но гроздето е кисело, нали...

плажчето как беше гот ли е а?

и стратег

Не подписваме ,,стратегически"договор , а ще бъде евентуално подписан договор за намерения ,след срещи и обсъждания между България и ОАЕ.Срещата на Борисов само с престолонаседника на ОАЕ! Защо не го прие престоловластващият в ОАЕ? Определено пиар акции на Герберската пропаганда ,от една нормална Бойкова екскурзия по Катарски модел.

Бьлгария агнета роботи ли произвежда?

Разбрахме се обаче веднага да работим в сферата на изкуствения интелект, цифровата икономика, дигиталните технологии и кибер защитата, добави Борисов. Ние сами не можем да доставим толкова агнета, колкото те желаят, но...

Аз всъщност нищо не съм вижда. Made in Арабия , камо ли високотехнологично. Кви ги бръщолеви тоя да стратегически договори , освен износ на оръжие.

Ако стигнем до 50 % ОАЕ в разжитието на дигитилизацията ще сме добре!!!!!!!!!!!

бая ви тошо го учи ,ама той тъп и не свана

Ихаа! Страхотен стратегически договор! Колкото бе стратегическа и снимката на бат Бою с бай Тръмп. Нещо се споменава за Балканите и за футболисти и спрях да чета нататък. Мен Балканите не ме интересуват, футболисти също. Но жалко, че парите на България отиват за такива държавни екскурзийки.

Бай Тошо 2

Я си дъвчи Малокса и не ни разсмивай

Стратегическа сделка - агнета срещу джамии. Великият български народ трябва някъде да се моли.

Само не разбрах агнетата живи ли ще ги изнасяме или като готови изпечени чевермета? Защото като чевермета добавената стойност ще е много по-голяма.

Сега разбрах че баба ми е била с изкуствен интеалект Като имаше гръмотевици дърпаше щепсела на радиото си Боката и той при КИБЕРАТАКИТЕ дръпнал щепселите на компютрите Няма ток няма проблем Звучи по Сталински Абе дали не сме имали същата баба

Бе то по Рибаковски звучи ( за който е в час)...но иначе в десятката!

"Сега разбрах че баба ми е била с изкуствен интеалект Като имаше гръмотевици дърпаше щепсела на радиото си Боката и той при КИБЕРАТАКИТЕ дръпнал щепселите на компютрите" Хахаххахааааа, ще изнасяме щепсели, произведени в Банкя :)))

това, че с ОАЕ ще работим заедно по изкуствения интелект!!! Белким компенсираме недостига на природен такъв. Те това е стратегическо!

Бай Х, какво можеш да предложиш ти на богатите араби освен агнета, дето са направили чудеса в Дубай и не си знаят парите и от цял свят им снасят най-доброто, ама и агнета не можеш, защото няма и овце, а и карате овчарите вместо да произвеждат да пишат на тетрадки.

Те вече и овцете се изнесоха от рая МУ

Стратегически Договор за АГНЕТА Тези със среден или с малък обсег са Или нещо за Йеменската война ОАЕ изнася оръжия и за Джихадът в Либия Сирия пресъхна и амфетата не помогнаха

Вече 7-8 години сключва стратегически договори и след това стратегически губим милиарди! Защото сам признава - ,,държавата е лош собственик"! Е как лошия собственик ще сключва стратегически договори? Между впрочем, какво стана със стратегическите договори с Катар и със Саудитска арабия? А танц със саби ще има ли?

Забравяш че каза Държавата това съм АЗ

"10-20-30..." Ами, направо са си 40-50 0000!!!! Най-малко!!!

Кочове от ГЕРП не желаят ли

Бацето е двойно тъп , главата му е гладка и от вън.

Баце пак вика Хоп! преди да е скочил!

Сега с агнешкото се зае

Ние ще изнасяме хъбове, а те ще ни дават петрол.

"Даването на перспектива пред Западните Балкани за членство в ЕС има силен отзвук и ОАЕ..." Този се нуждае от целогодишна здравна пътека!!!

Повече пари за здраве и сериозна реформа от догодина.

01.01.2019?

Сега ще имаме специалисти с двойно предназначение IT овчари

Даже и на хиляди километри от НАС Премиерът ни намира начин да ни РАЗВЕСЕЛИ

Предния път пак сключва с тях същите договори , ама и арабите не си ги спомнят даже

Велика Бокландия, или както ни наричат враговете Ни - Велика Боклукландия, е безспорно Велика. Агнета за ОАЕ изнасяме от началото да демокрацията. Боко, наш лидер, прати брат си - Маджо, наред със Таки и други представители на Бокландия, да уредят износа на агнета още през 90те. Всяко 'агънце' вече се снима в Дубай и изпраща 'фейкбук' снимка: " Ъ-ъ-ъ ... на почивка!" - така е то, когато работата е удоволствие... Арабите обаче взеха да протестират - агнетата заовцели, а и силикон-ГМО-то е в повечко тия дни! Мръсни бербери - клатят ни ... с цената! Скоро ще можем да направим каталог на агънцата и по нет-а. Поръчваш и ядеш до 12ч. благодарение на Туркиш Еърлайнс!(5 ст рекламка) Слава на Боко! Слава на Цифровизацията! Благодарение на него всеки останал дори в най-отдалеченото село на страната ще може да играе на Петролната Борса. Очаква се огромен интерес от страна на пенсионерите с оглед на свободното време и слабите доходи. Държавата упражнява активна политика за насърчаване и понеже не можем да им освободим още време... Единствено в изкуственият интелект имаме известни проблеми. Още не знаем какво значи това, но скоро се надяваме да видим естествен интелект и от там стъпка по стъпка...

Вижте му капцитета на този - говори за износ на агнета който износ според него е стратегически.........Българи как го допуснахме това нещо? А се смеете на Слави,Бареков, Сидеро, Марешки.

Айдеее, пак почна да обещава агнета ...

Тази новина е стара. Това вече сме го слушали. Май Трайков още беше ен. министър. Покрай хъбовете щяхме да изнасяме агнета за арабските страни. Естествено борисов само си чеше езика и егото. Нищо няма да стане. Нито една негова идея, обявена с фанфари няма изпълнена. Пък и овцете ни нали са чумави според ЗХ, как тъй ще ги продаваме? Или нашия прави услуги на комшиите? Оправи икономиката на България и се е заел с икономиката на западните Му балкани.

Бойко, подпиши стратегически договор с Русия !!!

А за червен пипер що не предложи да продаваш

Щото те могат да си го вземат директно от Китай.

Отвътре му идва да обикаля на авабта и дрънка без да мисли

При целата съвкупност от величавите Му дела не мога да чатна защо от нашенската действително де що може бега на пълна газ , дори и мигрантите с вериги трябва да ги държиш да не изчепят.

ОАЕ и Катар са на принципа на Китай - ако ти отпуснат пари и инвестиции, то ще е така построено, че да те вкарат в дългова спирала, чрез която после да придобият държавни активи. Те умеят да чакат, и от нас зависи кой точно ще ни изкупи, защото това е неизбежно при тази система. Засега успешно отсвирихме руснаците и китайците, катарците и евреите. Останаха швабите, американците и британците, обаче те пък не се и натискат, за какво сме им някакви "руско говорящи", православни бедняци?

Поради липса на агнета ще изнасяме тикви. Мострата я видяха....

"Стратегически договор" да изнасяме агнешко! .... СМЕХ! Този човек знае ли значението на думата "СТРАТЕГИЧЕСКИ"? търговските отношения са едно, Стратегическите са друго!

Истинската причина за тези посещения скоро ще се изясни... Как така не е искал разрешение от ЕК за агнетата -??? Може ли без да е съгласувал с Началника ??? Агнетата ги избиха заради " чумата" , кой ще ти гледа агнета....

Сега сванах защо изтепахте добитъка по Странджа , има обвръзка с агнешкия износ. Ще изнасяме нарисувани агнета . При теб нещата следват строга логика и последователност.

Поне да беше намерил пазар за лоеното лили ами то пак ще си я гледаме тук БГ като министър на българо китайските отношения ли да пиша или сношения.

За Стратегическо крадене.

"Управляващия" от 10 години нагъл безсрамници , тука почнаха да грабят отвсякъде бе - кой колкото може без отчет такси топлофикации, банки, мобилни оператори , които ни засипват с смс-и, които ни таксуват още, без никой да е искал, по болниците вече всеки за всичко ни иска пари ...ти наред ли си бе малоумник, кво направи с тая държава бе, отвратняко

Велик на виртуалност , нищожен на реалност. Народът още някога го е казал '' Голем на приказки , дребен на дела'' , с изключение на финансовите си усвоявания , от къде каквото може.

Стани чобан! Продай агне на арап! Направи България Велика!