Борисов нареди Горанов и Ананиев да осигурят заплатите в две болници

Общата сума на дължимите пари за февруари-април във Враца и Ловеч е близо 2 млн. лева

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди Горанов и Ананиев да осигурят заплатите в две болници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната PR - ka на мутрата. Как става така, че тоя министерски съвет не може да вземе адекватно реяение, без този да се намеси? Или са некадърници, или там нещата се случват като в една партия, от която се надявахме да сме се отървали... Хора, протестирайте, търсете си правата, само тогава онези се размърдват да свършат нещо полезно, защото ги е страх да не им избяга властта.

И аз искам да ми определят някакъв механизъм да получавам заплата

"ДЕМОТИВИРАНЕТО на тези специалисти би могло да има тежки последици за здравето и живота на хората в областните центрове и в областите Враца и Ловеч... ...Министър-председателят НАСТОЯ ЗА ПО-СТРОГ КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАКОННОСЪОБРАЗНОСТТА на сключваните от лечебните заведения договори и изрази очакване, че виновните за лошото финансово състояние на болниците в Ловеч и Враца ще понесат отговорността си." Ах!...Завалията...Сълзи няма ли да пророни?! Когато ГЕРБ 1 ОТКРАДНА 1.5 млрд. лв. от НЗОК, българският народа дали СЕ МОТИВИРА да си плаща здравните осигуровки?! А когато КС отсъди, че кражбата на Резерва е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, КОЙ понесе отговорността?! НЯКОЙ върнал ли е милиардите обратно в Касата?! НАГЛЕЦ! ЛИЦЕМЕР!

ДОКОГА ЕДИН НЕГРАМОТЕН ПОЖАРНИКАР ЩТЕ ИГРАЕ РОЛЯТА НА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР С ТЕЗИ НЕГОВИ ПОЗНАНИЯ ВИНАГИ СМЕ НАИ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА ТА И ИЗВЪН НЕЯ

Г-н Борисов, В България само 2 болници ли има? В тях само с членска карта от ГЕРБ ли се попада или може и други? Ама то, Римският Папа обявил ли е членската карта в ГЕРБ за индулгенция? Не Ви ща членската карта! Членувайте си! Без Вас съм по-силен! Забравил съм си червилото. Друг път ще Ви разцелувам.

ЗАШТО МУ КАЗВАШ ГОСПОДИН АГА БОИКО МУ Е ИМЕТО

Бате Бойко - хипермен!!! :)))))

Поредната чорция лъжи и лицемерие от страна на Винету и уоравляващата върхушка!

Поредната чорция лъжи и лицемерие от страна на Винету и уоравляващата върхушка!

Като лекарите не взимат заплати какво отношение ще имат към болните? Или реформирайте или не мъчете и лекари и болни!

Да не измрем преди болните! Защо в тази държава все в крайната секунда се решават юрбулешката важни неща, които е могло спокойно да се оправят във времето? Защо за да начертаеш една пешеходна "зебра" трябва обезателно да е сгазено едно дете или старица там? докога така тъповато /защото е ясно от кога/. Каек нещо не ви влезе в чмутурите за хилядолетие и половина кажи-речи, все окото ви в съседната юрта, съседния по-як кон и съседската булка и дъщеря й.

Надя

Ми то като "Бате Бойко" нарежда и разпорежда за всичко, защо са ни министерства и министри???? Да направят повече "Ревизори" и "Разследващи органи", да затегнат съдебната система, т.е. всички разследвания да са РЕЗУЛТАТНИ и да закрием министерствата Ще икономисаме някой и друг милиард, по-малко Тунеядци ще има и ще сме по-добре!

Точно така не ни трябват министри. Бойко спокойно може да върши работата на всеки министър, затова предлагам правителство от един човек. За какво са ни министри, Бойко ще върши всичко, той ще е министър на здравеопазването, и на финансите, и на икономика, и на всичко, което се сетите, същевременно Бойко ще бъде и премиер.

Дааааааа

ами кои са кредиторите ? частните аптеки на същите лекари или на техни роднини , продаващи на тройни и четворни цени , и това не е престъпление а бизнес по мутрагенски

"Другари, кога шъ гу имъме и ний това" се беше изцепил Тодор Правешки в подобна поза при посещението си в Бавария през 1985г. Банкянския Каун му е достоен наследник по дебилизъм.

А санкциите за нераглемтирана държавна помощ кой ще ги плаща после и ще се спре ли да се краде в държавните и общинските болници, след като винаги когато ги докарат до фалит, данакоплатецът плаща масрафа. Как може частните клиники сами да плащат за всико, а другите да не дават пари за наем на сграда, да не плащат за апартаура, да плащат 4 пъти по-ниски възнагражания и пак да са на загуба?

Снимката. ББ към министрите - Докога ще крадете бре ? Министрите към ББ - Шефе, само да измажа банята, покрива да покрия и да напълня басейни и сме в час - хахахха

Постоянно ни навират простотията, че „държавата е лош стопанин“. И кой ни го навира ? Управляващите. Сиреч, те самите ни казват, че са кофти мат‘рял, некадърни са, крадливи и спасения от тях няма. За какво ли сме ги избрали ние самите тези некадърници, както те самите се определят ? Нямам думи. Затова предлагат, те самите да приемат закони в НС, които да дадат, чрез приватизация кинтите на самите тях, но чрез „прозрачни, честни, конкуретни“ конкурси на техните фирми, щото когато това се случи, министрите са невинни. Кой е виновния за оградените милиарди ? Офшорките, на които те самите са собственици, ама „никой“ не знае и не подозира. Така и кинтите в банковата сметка, и управляващите чисти. Да не си мислите, че днешните са измислили схемата за ебаване на народа ?

Лекарите били знаели...,а министърът,горкичкият,нищичко не знаел?!

наливане от пусто в празно...тези болници никога няма да си стъпят на краката защото:нямат достатъчно пациенти-всичк и що годе на крака и с автомобил отиват до най-близкия голям град,като няма пациенти -няма и пари за персонала-заплатите им са изцяло формирани от приходите им...в тези болницо ходят основно роми и неосигурнеи,при това положение имат само разходи,,,няма как да привлекат някое мед .светило,за да имат и повече пациенти,остават посредствени и некадърни доктори и кръга се завърта отново-пазиентите не ходят при тях...просто такива изцяло губещи болници ,трябва да се закрият...или по-скоро, да останат няколко кабинета за оказване на първа помощ и насочване ,накъдето трябва..

"спасителят" наредил, там последната инстация на истината казал, ок а въпроса за продажба на спец.продукция от РъБъ на терористити и неплатени роялки на Русия приемника на СССР коментиран според средствата за масова пропаганда от г-н Радев и г-н Медведев той г-на, да свети с името му какво ще каже, а? ==>> "Има изисквания на руската страна, които са неприемливи за нас и България трябва да отстоява своите интереси", заяви държавният глава Румен Радев пред медиите след срещата си с руския премиер Дмитрий Медведев. Като пример той открои претенцията България предварително да съгласува с руската страна продажба на произведена у нас военна техника и въоръжение в други държави. "Това за нас е неприемливо. Много ясно го обясних на премиера Медведев, но това не означава, че не трябва да има диалог и намиране на решение, което е взаимноизгодно и за двете страни", добави още президентът. "

Те проблемите си остават и след плащането на заплатите.

Напълно съм съгласен с вас. Парите ще запушат нещата временно, но не решават проблемите дългосрочно, а само с пари това няма да стане. Действията на премиера и министъра на здравеопазването ми прилича на излъскване на имиджа на Бойко. Премиерът нарежда, а министърът се опъва и не иска, тоест Бойко е добрия, понеже е с докторите, а министърът е лошия.

Позата му е на молещ се мюсилманин, строител на АЕЦ Белене.

НА ТОЗИ ПЪК НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ДА СЕ ОБРЪСНЕ, СЪВСЕМ ПОЧЕРНЯЛ И ОСТАРЯЛ, ПРИЛИЧА НА БЕЗДОМНИК !!!

Че как - ако не е банкянския дерибей министърът не смее да пръдне дори. Абе бащица на народа си е той, ние крепостните няма какво да му мислим.

Забележете само колко парадоксално звучи: БОРИСОВ НАРЕДИ !? Монарх само може така едолично да нарежда,въпреки разпоредби,констатации,закони.Като потомствен арабски шейх.Селям алейкум!

то едни лекари в бг мани мани ако те боли корем то веднага диагнози от 1001 нощ а то може да е от кучешките кърначета или от баничката със сирене ама от извара с палмово масло а доктора не е идиот даи та даи иначе не лекува !!!!!!!!!!!!!за пари и мъртавци са готови да лекуват 10 пъти изгнили в гроба ама беден и неусигурен то кучета го яли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!в БГ медицината за обикновен българин е от нивото на иманш пари живееш нямаш на талигата и довиждане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......казвам, показвам, наказвам.........

Пълен разпад на системата. Не сме забравили, че новият (сега вече доста стар) министър на здравеопазването - бившият "чичко-паричко" на здравеопазването обеща тържествено, че тази пролет ще има нова, ама много добра система и организация на здравеопазването. Нищо, засега, само празни приказки. Гола вода отвсякъде. А само здравеопазването да беше!? Всичката пара отиде във свирката (европреЦедателството), където преливането от пусто в празно продължава. Тези, сегашните, са се оплели като в патета в кълчища и не знаят нито накъде, нито как. Имаше един стар лаф "България внася ноу-хау, а изнася "дон'т ноу хау". Като си не могат, да вземат да си ходят.

Ей с тия две ръце ще Ви излекувам всичките, само да се обръсна и почвам!

сладкия на мама,много умен е,дори като беше на 12 години и като види хляп,викаше ам ам ам!!

Не хляп, а ляб!

Някой да ми подскаже за какво са тези министерства и министри ? Някой източвал средства, казват ? Ами къде спят министерствата, ако това е вярно ? Как от 2009 г. се смениха една дузина министри на здравеопазването, всичките назначени от Борисов, и бардака си остава бардак ? Ама, това не са лични средства на министрите, а тези на народа. Кой къде спи и защо ? Уволни ги г-н Премиер и да се свършва. Ако трябва , назначете финансиста на СИК и личния си лекар да оправят здравеопазването.

Държавата е лош стопанин или по-точно управляващите държавно имущество крадат безнаказано, т.е. проблемът основно е съдебната система, която управляващите в България категорично отказват да реформират, за да не бъдат наказани самите те. Ами това е параграф 22 и затова няма как да се оправим, а ще гледаме тъповати популистки изпълнения ала Борисов...

ЛОШАТА държава е лош стопанин, добрата НЕ Е! Системата на държавата и управлението е тази, която позволява и насърчава, или не корупцията, кражбите, злоупотребите, разхищенията, безстопанствеността и безобразията. Един прост пример - я да увеличат многократно наказанията и ДЕЙСТВИТЕЛНО да започнат да вкарват в затвора корумпирани висши служители и особено магистрати и да видим другите дали така ще крадат и взимат подкупи! В България най-важната функция на справедливото и бавременно наказание и ИЗПЪЛНЕНИЕТО му - превантивната, напълно отсъства, особено за определена група, кръгове и обръчи. И хората им, вкл. по места.

Някой да ми подскаже за какво са тези министерства и министри ? Някой източвал средства, казват ? Ами къде спят министерствата, ако това е вярно ? Как от 2009 г. се смениха една дузина министри на здравеопазването, всичките назначени от Борисов, и бардака си остава бардак ? Ама, това не са лични средства на министрите, а тези на народа. Кой къде спи и защо ? Уволни ги г-н Премиер и да се свършва. Ако трябва , назначете финансиста на СИК и личния си лекар да оправят здравеопазването.

на Жени Начева...

НОоооооооооо, нали и ТЯ, е уж лекар,а ???

Лекарите и в двете болници работят и на държавно в болницата и в частен кабинет, пак в болницата.. Зле е държавата и болницата, само лекарите не са.

По принцип на ... слагам по презумпция палче надолу, но в случая не мога да си кривя душата. Просто не знаеш колко си прав ... И "работят" не само на две места...