Коментари - Борисов ще е в Москва на 30 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От сръбският печат научаваме, че е започнал строеж на конектор с България. С други думи Вучич и Путин са се разбрали на 9.05 и сега ББ тича да подписва. Тръбата за Сърбия не създава проблеми, защото Сърбия н е член на ЕС. Същото можеше да се направи по отношение на Турция, но това изисква качества, които ББ не притежава.

да земете да смените снимката на баце, щото ми се чини, че на тая он че си бърка у носо. Не знам кво мое да извади, ама се пак не е за пред ората.

Този проект, “Белене” изведнъж пак стана много ценен и актуален и се заеха мощно да го реанимират по една случайност точно преди президентът Радев и премиерът Борисов да идат в Москва при Путин да рапортуват и да се отчитат, ооопс да разговарят, де! Само дето за заблуда на противника нашите, каквито са велики конспиратори - който си го може, си го може - решиха да вкарат в играта на първата фаза някакви китайци, за да не стане всички ачик - ачик. Щото са много хитри, и не са пълни дебили!

“Борисов ще е в Москва на 30 май” При Намалника си на отчет! Защо просто не си и остане там!

Я да видим дали шефчетта от ЦРУ ще ни ошамарят че не слушкаме

Очаквам мнението на хората от "молитвената закуска" по този случай !!

Президентът Радев му трасира пътя към Москва. Да видим сега той какво ще свърши за доброто на България и българите.

а мен не ме каниха

и бат Боко нема изгледа ни един мач от световното? Дано се върне с хъбче и атомче.

двуличник, прави само да угоди или копира големите,а и да си придава визия пред русофилите, ама всичко е докато някой му размаха пръст и се снишава уплашено и почва да сервилничи още по-усърдно, а пък има и такива хора да му вярват след 10г. управление.

Ама верно ли, че Тиквата щял да стартира Белене. Мястото, което той нарече "гьол" в който са изгубени милиарди.

АМИ БСП МЕТНАХА 3 000 000 000 В ТОЗИ ГЬОЛ И ББ ТРЯБВА ПАК ДА ИМ ОПРАВЯ БАКИИТЕ ТА ДА НЕ ИДАТ ЗЯН;)

В същото време Цецо Гуменката заминава за белия дом на молитвена закуска.

Ама ко стана с плевнелиев, доброто магаре на Тиквата, който искаше да събира чета да върви в Украйна да се бие срещу Русия. Къде го сега... а, че той стана Ходжа преди 3-4 месеца. Да дойде да критикува шефа си.

Ма нали има санкции против Русия, а наш Боко нарамил бохчите и тръгнал към Москва бизнес да прави. Ами онзи хамерикански сенетор с кривата челост да не долети да му свие перките. Вай, вай ...

Да спи зло под камък! Било,каквото било-дано тръгнат нещата добре за България!Амин!Йес!Даа...Да!

Тези,които ми слагат минуси ги разбирам,но искам плюсовете да са най-после за България и изстрадалото ни население през последните близо три десетилетия.Иначе вярно е,че народ,който иска да живее в бъдещето,трябва в сегашното да помни миналото си.Йес!Даа... Да!

Много си наивен, драги !! Ако нещо се прави в България, то доброто е за около 100 семейства, а лошото е за всички ни !!

Наивен ли?! Имаш грешка!Прочети и осмисли още няколко пъти,какво точно съм написал,ама дума по дума, след като се разсъниш и ще разбереш,че искам нещо,което ще стане не само за сто,двеста или n-на брой "елитни" семейства...Все пак гоня седемдесетте,имам три деца-доктори на науките и то от най-престижните университети в света,а тези неща на гола наивна поляна не стават,иначе и твоите щяха да са преподаватели в тях от ранна младост,като моите-при това с нищо не съм длъжник на нашата държава или на когото и да било-всичко е резултат и следствие от академични успехи и ако на някой му звучи хвалебствено-Йес!Даа...Да!-написаното е най-малкото с което мога да се похваля...Дай Боже всекиму да е толкова наивен,като мен,но щастлив с децата си и от живота си! "Еди кой си"...ти някога отказвал ли си апартамент-ведомствен,ако са ти го предлагали срещу договор за 15-20г.работа,за да останеш на местоработата си?Аз съм го правил два пъти,а моят баща "отявлен"комунист три пъти се е отказвал,отстъпвайки го на свои колеги по- крайно нуждаещи се от жилище,докато ние три деца,а по-късно и моите три деца,живеехме,където живея и досега, без да съм бил комунист, в една гарсониера.И децата ни станаха хора-писах го:Дай Боже,всекиму!За някои това не само е наивност,а направо глупост,но имената на моите деца ще останат в историята с успехите им в науката,докато след някои ще останат само апартаментите им и то за ограничено време,а "пари се губят и се печелят",както казваше дядо ми.Остани си със здраве и по-леко с оценките за хора,които не познаваш.Йес!Даа...Да!

Да ходи и да не се връща.Дано ни избави от присъствието си!

Борисов направи едно хубаво нещо - изхвърли сините талибани от парламента и правителството. Направи го майсторски и демократично, с избори. Отърва България завинаги от тях. После допусна ужасни грешки и големи загуби за България. Но сега е на прав път - пътят към Москва. Дано не се отклони пак ....

Сидеров посети направо Крим, Радев двудневна визита в Москва и Сочи, а за ДЕСЕРТ след една седмица и премиера Борисов ще ходи да пие Ракия с Путин.......Ебаси кефа, защото сега Психопатите от дясна псевдодемократична България мрът и се ГЪРЧАТ в агония......откак десноте псевдо , и психопати десни ги махнахме от парламента България тръгва нагоре, нах-важното е сега да сме близо до Братска Русия!!!!

Прав му път и дано не се изложи. Трябва много да внимава в картинката.

Никой , който е приятел с Русия не се е изложил

След няколко провалени проекта и разиграване Баце много добър приятел се показа!

Москва не вярва нито на сълзи, нито на молби, нито на Лъжи. Особено когато идват от днешна България, начело с Борисов и Цветанов. И няколко сини плазмодия, които се представят за русофоби, като бившия президент Плевнелиев. Борисов е майстор на извъртанията. Но какво ще върти пред Руския президент, освен някоя част на тялото си, от към гърба. До скоро Борисов се хвалеше, че е спрял руските проекти. Сега какво ще говори в Москва ??? Нещо съвсем не е на ред в нашата държава България.

Русия никога няма напразно да покани и Президента, и Премиера на България, нито пук и Президента ни, и Премиера ни ще отидат на екскурзия да пият едно кафенце и да си дойдат у нас. Честито, най - накрая ще развиваме икономиката с Братска Русия.......всичко до сега бе театър, с Русия бяхме за пред Ес уж в лоши отношения, ама Борисов ПОМЪДРЯ, че нямаме работа там и в Нато...

МЕД, ЩЕ МИ НОСИШ КОГАТО СВАЛЯ ТЕ ВЕДНЪЖ....... БРАВО, ВРАЗУМИЛ СЕ И ОСЪЗНАЛ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ БЕЗ БЕЗ НАЙ-БЛИЗКАТА И БРАТСКА СТРАНА -РУСИЯ.....ДА ЖИВЕЕ РАДЕВ, СИДЕРОВ, И БОРИСОВ ЗА НАШАТА ДРУЖБА С РУСИЯ.

О, безсилният портиер го викат на килимчето в Москва, да му дадат нареждания какво трябва да прави оттук нататък ! Да очакваме ли освен "конграчюлейшънс", което успя с мъка да научи за 10 години сега да научи някоя друга руска дума, нещо като "хорошо" ? Успее ли - ще бъде полиглот в средите на приятелите си (маджо, пашата, вълка, трактора и други академици) ! За феновете на герП - "полиглот" не е обидна дума, вижте в интернет !

Боко , Москва невярва на сълзи .......

Вдигнахме тука голяма джабала. Бацето ще вземе да се откаже.

ВРЕМЕ Е И ПАТРИАРХ ДА ПОГАЛИ УМНАТА ГЛАВА НА НАЙ-ЕДРИЯ ЗЕЛЕНЧУК-

Дано да не се върнеш.

Отива като ...,,домакин,, на Европредседателството. А КАКВО ПРАВИ един домакин...разнася топките , опъва мрежите на вратичките..и ..все такива.

И да ходим и да плачем..Москва слезам не верит!

...И са паднем, и да бием - пак ще се напием!

Що ли гледа като бай Тошо на един пленум....

....протокол, бе.

ДИРници необърсани----що триете ДЕТРОЙТА ??????

Добре, че Боко подари на Путин навремето Българско Овчарско Куче, че сега да има очи да се яви пред руския президент. Ама си е виновен все пак Боко щото не озапти навремето плювалника на Плевньо по адрес на братска Русия. Борсов недей да режеш клоните на които седиш...

Добре ще бъде Борисов да посети и Икономическия форум в Петербург. Да види на къде отива светът. Ако не се е сетил, някой може да му подскаже.

Ехоооооооо съфорумци, а спомняте ли си преди година и половина, най-много две какво помпане на мускули беше от ГЕРБЕРАСТЛЪКА, та даже и онова недуразумение БИВШИЯ президент - ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА се канеше да напляска Путин.Какво стана бре ОВЧИ МОЗЪЦИ-ГЕРБЕРЮГИ, пришки ви излязоха да лижене соросоидо-хамериканските задни части а сега сте се засилили вкупом към Русия.Що търсите там бре?Ако съм на Путин на мястото ще покажа един дебел СРЕДЕН на ВИНЕТУ-СЛЪНЦЕНОСНИЙ-БОЖЕСТВЕНИ.

Но може би е за добро - така рУСТАЦИТЕ ЩЕ ВИДЯТ дВЕТЕ СТРАНИ НА бЪЛГАРСКИЯ лЕВ - ще видят Лъв,от едната страна, ще видят от другата нещо подобно на "Плешивото куче" - унгарската притча за кучето...

И що речи? Разправи ни, ниъ сме си глъмари.

Ние се шегувкаме с тази покана, но знаете ли на Него какво му е? Сън не го хваща, херпес му се е появил. С какво да се похвали пред Путин, дали ще връща комисионни и кой ще ги връща - все тревожни размисли. А и едва ли ще му е до дрямка на тази среща, че както показват снимките, има навик да похърква на други такива.

Отиваш в Москва и веднага ще те "претеглят" То, не като във Уошингтън да си с преводач ... В Русия, ТАМ КВО БЕШЕ КОНГРАЧУЛЕШЪНС изобщо не върви. Има да мънкаш, колкото си искаш... Елементарен Човек, друга дума нямам.. Излагацията ще е пълна.

Не се коси. Знаеш, че ние знаем добре руски, наборе.

Не разбирам другарят Путин защо си губи времето с някаква селска мутра на когото, не може да се има никакво доверие !?? Никакви потоци и никаква Белене няма да бъдат построени! Просто нашия ще се опитва да хвърля прах в очите на хората през оставащия му мандат и след това ще се измъкне и ще се кандидатира за президент !

Та, казваш-сега шикалкави, а след това - от него /празидента/ няма да зависи ?!?

Zaglavieto e netochno. Triabva da bude:"Borisov izvikan speshno v Moskva ot nachalstvoto"

За посещението на Радев в Русия се говореше от месеци, обаче за предстоящото посещение на ББ разбрахме от Медведев. А гербаджиите се спотайват и не коментират, докато за Радев бяха много активни. Пък днес забелязах, че на Баце му е излязла "страшница" под носа...

Не си правете илюзии! Тиквата отива на поклон в Москва, да целува ръка и други частина тялото,обаче няма да ни огрее. Путин ясно каза за всякакви проекти с България - "железобетонни гаранции!!" С други думи - каквото си платим, това ще ни построят! А ние не можем да платим нищо! Това е резултатът от десетгодишното близане на брюкселски и вашингтонски задници и упражненията в русофобия на разни плужеци и влечуги, които си избирахме за президенти и премиери! Влезте в руските форуми и ще ви стане ясно - най често изразяваните мнения,по отношение на българите са "предатели" , "проститутки" и "нека сега строят за своя сметка" . И това са обикновените руснаци, на които ние се кълнем,че българския народ обичал Русия , за разлика от управниците. Ами , кой ги избира тия управници?! Айде сега , народе български , бегом пред "козяк 16, с протегната ръчичка да просиш милостиня за хъб,газопровод и АЕЦ "Белене". И както винаги досега, ще получиш един квадратен,черен и гол "демократичен" х-й !!!

Приказката за тоягите, солта и жълтиците е осъвременена - стигнахме до там, че търсим жълтиците, разликата с оригинала е, че не преставаме да ядем солта и тоягата.

Волен Сидеров е някава Комедия и си мисля, че даже и в Русия, го възприемат, като второкачествен вОДЕВИЛ. не бих си позволил да обидя Руснаците с такова Недомислие, катоСидеров..

..и една Страшна АчикАналогия : - невъобразимата какафония (И у Нас И Навсякъде) е де-фактоСъщата като лято1944. (Да - Без ВоеннитеОперации и Разрухата. Засега.) ... ТА ! - Ще ли Повтаряме Пропуските на г-да Муравиев/Малинов ?! или ще Си застанем на ВоистинеНашето Място !

И винаги има версията----да псуваме като Буров!:)))))) ....шегувам се, професоре!;)

Тъжно&МногоВярно, Пройчо ! ...то Затова питам зер - ще ли Ни Пак ?! ..или Ще Си Застанем НаМястото !

ББ хубаво да се Изсереш ... така на чесън да мирише, че чак очите да те заболят .... то Газът ти е направо , като онази Кръгла маса с РИЦАРИТЕ ... ЗНАЕШ ЛИ ЗА Масата ...виж за рицарите изобщо не те пинам ... по понятни причини... извинявай

Путин, комуняго, трепери, защото на гости ти идва един от най-големите демократи в Европа! Човекът, който направи доходите на гражданите си от ниски на средноевропейски, че и дори на места високи!

Затова ли по Евростат от м.12/2017 г. Бългрия е обявена за най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава ????

Браво ББ ! Не слушай разни Поройници които искат да върнат страната в 18 век ! Напред и само Напред ББ !

Гошо, а мога ли да те попитам откъде знаеш този лаф, за "поройници" че ми стана интересно...

Много зор ще видят тези, дето искали да върнат страната в 18-ти век, щото тоя и шайката му са я пратили поне в 16-ти.

"... Напред и само Напред ББ!" - със свалени гащи!

Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

има ли герберист който да не е простак ? този го доказва на 100%

Не знам за клътката въздух, но виждам, че във всяка кофа в София рови човек. Дишай с пълни гърди, ако това е най-важното за теб, а аз не искам да виждам учителката си по БЕЛ до кофите в близост до кауфланд.

Значи твоите думи разбирам така: комунистическите правителства докараха България до ръба на пропастта. Но под мъдрото ръководство на Бойко Борисов направихме решителна крачка напред! В пропастта.

Един Глупак в Москва ...щото имаше и в Париж...абе тоз е тръгнал да се излага, няма ли някой да го спре все пак...

Е Техен. ...както Вси"наште".

Професоре, леля Меркел---едва ли е от наште---нищо , че е от ГДР!:))))))

Аба натюрлих, Пройчо - Ангелката Е към РотенбергТуторат.

мдаа втората тръба от турски поток ни чака. Явно имаме негласно съгласие от гейовете от Брюксел. Ако немаме бат Бойко да стисне зъби и да действа кат Маджара. Птичето е кацнало на рамото.

Евро либерастите пак се изгавриха с Тиквата и заради неговата "политика" (и тази на предшествениците му) - либерастите си позволяват да третират всички българи които още не са си стегнали багажа като втора категория хора...

Красив и неочкван финал на великото председателство. Време е да излезете от приказката, и да влезете в реалността, г-да управляващи, а тя както сами ще разберете е доста сурова... Като руската зима. И Хитлер и Наполеон го знаят много добре : ))) Вие сте на ход.

Ммм...- Държите да подчертаете Факта че След Перфектното ТроянскоКонничене през Цялото Европредседателство - Високите от Вси"наште" Незабавно отиват за РапортДаден-РапортПриет ли ?! Да - Е Факт .