Борисов: Изобщо не става дума за избор между Русия и Запада

През последната година показахме, че с "Обединените патриоти" се допълваме добре

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изобщо не става дума за избор между Русия и Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ни един положителен коментар относно Бойко. Как така 3 пъти го избираме, и все още не може да се чуе нещо добто за него.

Абсолютно прав е премиерът и няма съмнение, че България принадлежи на Запада, но не и на българите!

Но не и за народа си.

Егати мазното парче. Ще има да разправя на внуците си как едно време имало нек-ва държава България и ние с мутрите я съсипахме и унищожихме българите.

боже боже борисов оправи българия сега ще оправи и зап балкани браво

Представям си колко неадекватни изглеждаме пред младите българи с непрекъснатите спорове относно Русия, руската политика, влиянието и върху нас и прочее. Предполагам, че за младия българин Русия е просто една от много чужди държави извън ЕС, чиито граждани говорят на неразбираем език и смята, че чичковците и лелките са изперкали за да говорят предимно за нея вместо да престанат да работят за жълти стотинки и да пречат на младите да получават по-високи заплати. Министър-председателят пък смята, че имаме бизнес с Русия при положение, че изнасяме за Русия по-малко отколкото за Унгария. Още един изперкал от нашите поколения.

Кога човек сам се хвали? Когато няма реална представа за себе си,или когато подценява другите. Стига де. България най бедна,най корумпирана най мръсна, с нищо неработещо по правила и това все от твоята ДОБРОТА. Ако ти си добър и мислиш доброто на хората,разкарай тези които са около тебе и те провалят.

Боже до кога ще ни управляват олигофрени!!!!!

Както винаги,един куп глупости.Как така да не става въпрос за избор.При такова безобразно американско поведение и абсолютна липса на морал ние да пълзим?Напротив очевидно е,че в Европа предстои пренареждане на ценности.Този палячо си е въобразил че е политик.

Г-н Борисов да вземе да се разбере с г-н Цветанов кой какво говори. Единият иска доказателства, другият повтаря като мантра бездоказателствените обвинения на САЩ, Великобритания и Франция. Иди ги разбери. Пък после се чудим защо никъде не ни вярват - нито на изток, нито на запад.

Слушайте какво ви казвам, а не ме гледайте какво правя. Това лъха от интервюто. В писанията е казано: ''Ибо по делата ще ги познаете''. Ако всичко беше наред, въпросът с принадлежността на България не би бил поставян. Хората отвън много добре виждат какво става в България. ЕС ни е нужен, за да усвояваме средства. Голяма лапаница, разбира се с участието на ООД-та, както местни, така и от Изток.

Защо не го питаха кой вижда в огледалото сутрин? Щеше да се удари в тавана :)

С такава политика сме обречени. Накрая ще ни теглят майната и от Мацква и от Брюксел. Никой не обича ветропоказателите. От едната страна точиш милиарди еврофондове, от другата си играеш на троянски кон, енергийни шлемове за комисионни.

Абе на Балканите всяка държава е била част от друга. Единствения път за такава малка държава е да води балансирана политика. Но стига с тези ваши преклонения. Нито ще ви оправят културата, нито законността. Гледайте си интереса на държавата и стига с тези слаби политици, хем слаби, хем неморални. Добре, че сме в НАТО, че Турция и без това 10 години ни тропа по границите.

Много се съмнявам в искренноста на казаното ! Ние виждаме действията.Прилича на вица за попа.

дядо ИВАН ,да не дойде отново и да ни освободи от него

Вкарването на Косово Албания и Македония в НАТО ,да не би да е от любов към Русия ,тия ги приказвай на циганите от факултета ,които гласуват за теб

Баце , уникалното при теб е , че си на път да се превърнеш в ''One man show '', барабар с публиката. ''Аз съм човек, който иска да върши добрини за обществото'' - така обгрижвано от теб, че единствен изход за оцеляването му е емигриране на обществото от територията. Знам , че после плачеш и скърбиш и БСП-то е виновно , но все пак това продължава почни десет непоносими години под твоето заливане с добрини на горкото общество.

Каква история, култура и траадиции ни свързват с Руската империя? Никакви! Просто Русия е прекалено голяма и нахална и географски близо до България. СВързани сме със страните от Западна Европа, с които традиционно търгуваме и от които получаваме технологии и инвестиции. Най-важна за България не е Русия, а Германия.

Тебе очевидно фелациото те свързва със Запада.

Rusia e mnogo po svurzana s germania

И на Цоко, и на Боко все президентът Радев им е виновен. Гърч! "Историята, културата, бизнесът и традициите са едно, но западната ориентация е решение, което ние сме взели категорично" Демек умът и сърцето МУ говорят едно, а трибуквието отзад-друго...

лОША СХЕМА НА ДИР. Б Г. вЪРНЕТЕ СТАРАТА!

Величеството Му. Няма избор. Задници целува всякакви - източни и западни, стига наоколо да има влажни журналистки. И да Го оставя с впечатлението, че е важен международен фактор. Нещастникът не знае , че и тоалетната хартия в ООН има по-голямо значене за глобалния свят, отколкото Той.

симо

НИЕ сме ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНИ....и никога не сме горили вещици на клада...ТЕ ЗАТОВА и не ни ПРИЕМАТ РЕАЛНО а само като ..пълнеж и територия.....Дори и да изгорите Иванчева на кладата ,пак няма да ви признаят...

""Българите няма да забравят солидарността на Европа", с чиято помощ бяха изградени тези обекти, уверява Борисов в интервюто." А аз не съм забравил как със солидарността на СССР, беше изградена просперираща България, разграбена и смачкана, от тези с които сега сме солидарни....

В юношеската си възраст пожарникаря посещава спортните зали на МВР. Там придобива черен пояс по карате. Придобива още анцуг от ТПК "Родина", дънки „Рила”, сини гуменки "Пирин" и ръчен часовник "Красная Победа". За негово съжаление останалите шкафчета в съблекалнята били заключени.

симо

ХА...РЕКЛАМИТЕ--ОГРАНИЧЕНИ!!!!!!БРАВО.

Венаги с запада и никога против Русия. България и прилича това. Ние сме свързани, ние сме братски славянски народи, ние пишем на една азбука, ние се молим на един Господ, ние сме освободени от тези хора.

си се объркал пич. В РБ се молят на Путин само на Позитано 20 и ибрикчшята Сидеров.

Що за глупост измисли. Дали можеш да четеш или си от бабите на ГЕРБ, които изпълняват заръките на Цецко.

Утре кой знае какво яйце ще снесе!!!

Ако е както обикновено - запъртък!

Бацето си е уникат , прост , но уникат. Добро искал човекът да прави за хората. Е направо ме разби индивидът от Банкя.

...ha ha....znachi ...istoria ,kultura,traditsii...ni svarzvat s Rusia...ama nie sme se orientirali...( nabutaha ni )...kam ES I NATO ?!?...e chii go tarsim tam ?!?...i zashto ni e tova protivoestestveno natiskane za tam ?!?....koi pecheli ot tova ?!?...ne nie balgarite sas sigurnost !!!...faktite govoriat za tova....!!!...stranata ni se razgrabva i naselenieto ia napuska gospodin premier !!!...iavno e ,che tova ne e verniat izbor i posoka za Balgaria !!!

България е била в много съюзи в историята си. И натуто ще преживее. И без това тая колониална терористична организация е пред разпад, защото парите свършиха.

Ти не си негър, ти си бял и си руски трол

Аз съм ГОРД ЕВРОПЕЕЦ. Айде фащай си чукалата - и в родната Патагония.

Човекот правилно е изографисал новата популация на Европа и това не е негър , тъй да знаиш.

Всичко казано от Борисов е лъжа. Борисов шикалкави и увърта само да запази кожата си и с това доказва още веднъж, че е уязвим заради престъпното си минало. Зависим човек като Борисов нищо добро не може да направи като политик.