Борисов: Има вода в пещерите за Перник, няма ешерихия коли

Всички 16 пункта, от които взимаме проби, включително двата, които даваха отклонения, отговарят на изискванията, обяви д-р Ангел Кунчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Ако пещерният човек не познава пещерите, то кой друг? Имайте вяра в кроманьонците.

Що ли от 28г.насам не ви вярвам за нищо козазано от вас политиците..вие сте едни алчни и лъжливи копелета .които затрихте всичко къде що има.да се задавите дано..

Кмете, каква благодарност, какви 5 лева бе тъпак? За какво им благодариш на тези хрантутници, да не са заделили парите от джоба си? Парите дадени за тръбите са от данъците събирани от всички нас и правителството най-накрая е свършило нещо в полза на хората. Следващия път тиквун като се направи на благодетел ако поиска да се надупиш пак ли ще му благодариш? Аман от сервилни и безгръбначни плужеци като теб.

Премиера селски призовава перничани да заживеят в пещери щото имало вода и то в 21 век!До къде се докарахме с Крадеца,ГЛАСУВАЙТЕ ПАК за него, овци!

Значи перничани ще станат пещерни хора

Вкараха перничани в пещерите. Там е спасението братя, бягайте у пещерите!

"Безплатна" вода в Стара Загора - 3.01 лв. от 01.01.2020 г.

Създаеля на вселената:)))))разкри къде какво е сътворил:))))))) Пожалете читателите си поне по време на празници като ги лишите от глупостите на нтози дето цяла година ни дудне едни и същи самохвалебствия.. Весели празници....

Боко ша опрай работата. Ще грабне един айсберг, ще го метне у язовиро и готово.

Управляващите начело с Борисов тичат като гламави след събитията с погрешните си приоритети.Реално освен в пещерите вода има и в главите на управниците ни.

Време хората да се събудят ,прогледнат и изгонят Шайката Борисова .Съд за тях и директно в СЦЗ.Предизборно Шайката обещава светло бъдеще,а след изборно повишава данъци,такси и цените на вода,енергия ,а от тук стоки и услуги.Докога така или българите обичаме да ни лъжат почти 13 години,че ще видим светлина в тунела,който още не се строи.

Пак изберете Боко и Ко и търсете вода из пещерите. Може направо да се изнесете там да живеете, по-близо до водата...

... така, така действай Борисов и учи комунистическото пернишко кметче Владимиров как се управлява и то в условията на кризи...!!!!!! То е младо момче и се вижда че те гледа с голям респект... А ще кажем на комунягите български, някои казват тъпи, водени от лъжливата и крадлива Нинова - БОРИСОВ ИЗРАСНА КАТО ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВЕН ЛИДЕР, А И САМИ ВИДЯХТЕ КАК ГО ПОСРЕЩНА ТРЪМП НАСКОРО...!!!!!! Даже председателят на ПЕС българинът Сергей Станишев признава Борисов като държавник, независимо че са от противоборстващи се партийни семейства, само жлъчта Нинова и обкръжението и от празноглавци тип Зарков, Симов, бандитчето Добрев... и заблудените им следовници червени лумпени, не...!?! Е НЕ, АМА ДА...!!!!!! ТОВА КАЗВА СВЕТЪТ И ЕВРОПА ЗА БОРИСОВ И ТВЪРДО СЕ ОЧЕРТАВАТ ПОНЕ ОЩЕ 2 МАНДАТА ЗА ГЕРБ НА ХОРИЗОНТА ДРУГАРИИИИИИИ...!!!!!!

Прав си, но на Борисов му е време да си ходи.

Хахаххааа! Смешка.

Ами и в Амазонка има вода за Перник, няма проблеми.

Адвокат Десислава Стойнева от Дупница коментира ситуацията в Перник и защо в язовир „Студена“изчезна водата: Водата на Перник е отклонявана умишлено към Стомана Перник, а после към ВЕЦ-а на ДПС- Пеевски. Така заводът плаща 5 пъти по-малко вода, която не се отчита, а ВЕЦ-а прави пари горница. Това престъпление продължава дори след като видимо язовирът е източен и се задава водната криза. Наглеците явно са разчитали, че ще има дъждовна есен. Всъщност, освен кражба, това е и престъпление срещу националната сигурност, защото фактически тероризираш десетки хиляди хора, болници, детски градини, създаваш предпоставки за развитие на болести и т.н. и т.н. Естествено шайката краде и от поръчката за ремонт на стената, за която са платени 32 милиона за водолазни работи, които всъщност не са проведени, тъй като стената е оголена на сухо. 3 в 1. Но няма повдигнато обвинение срещу виновните длъжностни лица. Е, как да има, когато прокурорите са марионетки…“- коментира адвокат Десислава Стойнева от Дупница.

И по комунистическо време пак имаше водна криза в Перник години наред. Малко са позабравили. Иначе всяко, останало държавно предприятие е мизерно. Много хора имат вина за тая криза. А някои са за затвор.

И в София някога имаше режим и на водата и на тока,но стига с това имаше,беше.Трябва да се гледа напред.Това е изказ на Бойко Борисов,който все за миналото говори.

Ама беше умишлено създадена, защото тогава вода и ток имаше. А сега има бедствено положение и режим на водата, защото НЯМА вода. Изпиха я алчните дебелаци и народа сам си е виновен. Търпи и мълчи. Нека.

Деби, в кой век живееш?

Да, 1953 година може и да е нямало вода в Перник. 1954 г. са сложили тръбите "гадните" комунисти. И язовир направили. Те и ток прекараха и вода до най-малките села, и телефони, и асфалтирани пътища...., ама пък то тогава по селата имаше хора. Сега "Над 500 български села са само с един или с нито един жител", а 2 /ДВА!!!/ МИЛИОНА българи отидоха в чужбина да търсят прехраната си.

Ако допуснем за момент че границите след 1944 година са били отворени, колко милиона българи щяха да отидат в чужбина прехранта си? Има виц: Т. Живков много харесвал Бриджит Бардо, а пък тя харесвала България много( затова направи парка за мечки). И казал че иска да остане насаме с нея. Тя му отговорила 'Няма проблем отвори границите'. А той отвърнал : Ти не разбра искам насаме с теб, но не само ние двамата да останем.

Хоманитарна криза в 21 век, най бедната и окрадена държава от европейски съюз. Корупцията затрива хора в мутро държават.

Перничани са без вода заради пълната некадърност на управлението ти. това е самата истина в случая,не е виновен Станишев,Ниннова,извънземните,а ТИ господи наш.ТИ и само ТИ.

Баце, остави пещерите, а да знаеш в морето колко вода има! Ум да ти зайде!

Моля Ви умни хора отидете на килимчето на Путин и се помолете да ни продаде, подари малко земя в Сибир и за 24 часа изпратете всичката тази мафиотска шайка. Няма отърваване от тях.

За да ес изгарят внесените от ИТАЛИЯ отпадъци в Стомана Перник е нужно голямо количество вода което се набавя от язовир Студена. За да не спре производствения цикъл в Стомана е необходиво перничани да останат без вода. Бизнеса си е бизнес. Изисква жертви. А перничани да ходят да разхождат в студа като бездомни кучета и да правят молебени за дъжд. НЕ ДЪЖД , А МОЗЪК ИМ ТРЯБВА! НЕ В ПЕРНИК , А СОФИЯ ТРЯБВА ДА СА СТРОЕНИ С ВИНКЕЛИТЕ И КОПАЧИТЕ! Само, че за това е нужно освен мозък и здрави топки каквито те нямат.

Пожарникар,майстор по меките тръби се пише ,майстор по тръбопроводен транспорт(вода,газ).Пълен "въздух под налягане"си имаме,като мп.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ПИШЕ КАКВО ТО СИ ИСКА , ДА СЕ ВЪЗМУЩАВА И ДОРИ ДА ОБИЖДА ПРЕМИЕРА НА КОГОТО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА КАК ЩЕ БЪДЕ НАРЕЧЕН - ПОЖАРНИКАР ИЛИ МУТРА. Не на всеки обаче му държат топките да вземе сопата и щангата и да застане пред прозорците на министерския съвет , да опъне палатките и опикае площада както го направиха медицинските сестри. А иначе в мрежата всеки си лае като куче. Ми лайте си , той кервана си върви вече 10 години пълна разруха и геноцид. Няма опозиция , няма кмет. Нима кмета на Перник не знае какъв е проблема ? Знае го , много добре го знае , но не желае да ви поведе към София , защото слушка партийната си водачка - крушовската биволица.

Пещерняшкия Суджук взима проби, съобщава! Пак измислиха Гьобелска схема ала Батман. Наднорменият що са кри цял месец? Нал знайти, чи туй стана после изборите. "Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн.лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността "Бешбунар" и сега гравитачно градът получава безплатно вода." Затуй ли дигати цината?

"Вървете в пещерите", там е водата...

"Пещерняка" Борисов от преумора може да дигне пак кръвното! Но после като дойде виденов ден само едно му пожелавам - да го заточат 1 година на село с минималната пенсия и със всички екстри които той лично е гарантирал на народа - болница, вода течаща, пътища и тол система, магазини, банки и т.н. Само една година, дано да го доживея

Забравяш и още една екстра - постоянните нашествия и терор на тъмнозелените по селата.

А 9-тия дан за какво е?

"Той подчерта, че всички виновни ще понесат отговорност." Не "всички", а Борисов трябва да понесе отговорност. Защото през последните 10 години България се характеризира с безхаберност и кражби. Защото в правителството има само калинки и мутри, а няма нито прокуратура, нито съд. Сега щял да унищожи и пещерите - след плажовете, дюните и горите идва ред на пещерите!

Големи математици са в ДИР 20000 10 литрови шилета са 200 хиляди литра 100 тона вода са 100 000 литра т.е. 10 000 шишета по 10 литра Ама тая новина я съобщават всеки ден. Малко подозрително ми е. Има ли Перник нужда от 20 хиляди 10 литрови шишета вода на ден? При което са осигурени само 10 хиляди? Защо ако дневно с камиони се карат подобни количества трябва да са в разфасовки по 10 литра? Има по-големи контейнери за вода май има контейнери по 1 кубик. Да се закара такъв в детската градина или болницата?

Дали в някоя друга европейска държава член на ЕС, НАТО и кандидат член за Шенген и за еврозона има град , в който няма питейна вода? Преди години даваха по телевизията жителите в някакъв град в Африка как ги снабдяваха с вода, разликата беше само в облеклото на жителите сравнени с тези на Перник.

В Испания преди няма и 10 години имаше катастофа водна. Караха вода с кораби.........

Града в Испания в конто нямаше вода 2008-а може да Ви е познат - Барселона. Едно топкоритковец от ЦСКА живя там. Един английски гей пя за града. Има слухове, че министър председателя ни си подготвя къщурка там за пенсия. И ат една много странна църква там......по-известен е от Перник

Ох олекна ми, защото си мислих,че пак сме първи и пак сме били всички.

Това е най-великия номер за всички времена. Това моето изчезване ряпа да яде. Не може да се сравни с изчезването на 20млн. кубика вода и като съдя по всеобщата почуда номерът наистина е успешен.

Ни върна вече и в пещерите.

Те и пещерите са различни за различните хора-за някои пещери на Дракула и от времето на саблезъбите тигри, за други пещери тип "Аладин"

евреин от перник

знаехме какви ще са и преди "изследванията".Сега вече и на пещерите ще им видят сметката.Тези пещери да не се окажат изоставените тунели от въгледобива/Пернишките мини/.

Плюйте тук, но утре на изборите - тиква, кратуна пак за него ще гласувате!

Кретени, досмешава ме като гледам как ви хлъзгат с някакви течове, довели до изчезването на язовир с милиони кубически метра обем.... На ход е следващата обществена поръчка за подмяна на стотици километри тръби , която ще бъде спечелена от правилния братовчед . Чзовира е източен от промишлени предприятия и автомивки, но последните са с малко участие. Спомнете си водната криа в София 1994/95...Язовир Искър се напълни и оттогавяа няма криза... Нормалното противодействие сега е да се ползува бутилирана вода за пиене, вода с водоноски за подмиване и молебен за снежна зима и дъждове през пролетта. Превантивно поне 10 управници на Перник в затвора-задължително шефа на ВИК и бившият кмет. Просто и ясно. Водата от пещерите е за проплакване на боните мозъци, които са генерирали тази лудост

Предлагам ВИК да се именува вече ЦИК.

Вместо да ревете във форума излезте и се включете в почистването на Владайския канал!

Премиерът обвинява президента, че виждал само проблемите и не признавал успехите на управлението. Самият г-н ББ не сваля розовите очила и лети в облаците, повтаряйки колко хубаво е всичко. Сигурно не е чувал, че прогресът се движи не от тези, които си затварят очите пред истината, а от недоволните. С този "оптимист" няма да се измъкнем от последните места, а ще изоставаме все повече. Ако Западните Балкани влязат в ЕС, ние пак оставаме и зад тях.

Боже, къде сгрешихме , че ни прати този Пещерняк ??? Прости ни боже, глупоста , че го избрахме и търпим !! АМИН !!;);)

Както сте се развихрили Борисов , ще ни връщате в пещерните времена!Не Ви стига първобитния строй , където един командва , а?

"Поради липса на вода в Перник се обявява полусанитарен ден." Всеки прилеп - водоноска!

Баце е енергетик, международник, доктор, юрист, полиглот, футболист, тенисист, археолог, етнограф, историк... от вчера е пещерняк и микробиолог. Как да не гласуваш за него?

"Междувременно се разбра, че ще бъде изместен извън територията на "Стомана Индъстри" АД водопроводът, минаващ през имоти на завода." Да не се окаже, че след това изведнъж сметката за вода на Стомана стане десеторна? Ама то теч имало, само 90 л/с, способен да потопи завода до горе. Ама теч, един такъв незначителен

""Към “работещите” предприятия. ...която хем те НЕ плащат, хем Веолия/ВиК “отчитат” загуби (които хем дават “ основание” за И-още “усвояване”...хем Се фактурират на КраенПерсонален потребител виа таксаЗагубиМрежа) ...и което Всичко - Е част от Всеобщата Омерта на Илитератите”управляващи”. .....а и НЕ бих се учудил ако СА Ни я придали Бутилирана."" ОТ 3 години притоците към Язовир СТуДЕНА са прекъснати за да не пречат на ремонта а след завърщване на ремонта никой не се сети да ги въстанови !!!!

Знаете ли какви са водните цикли? Разриват града за 1 година, разрушават канализациите които са строени десетилетия с циминтови тръби, които на практика са вечни, с дренажи и необходимото сечение и се слагат едни PVC, които са на половината сечение, дъждоприемниците се включиха към тях и сега градът мирише на ... Но казват, че не може по програмата да се отпуснат пари за водопровод, ако не се прави канализация - някой там "горе" се е съгласил на тази комбинация, защото в Европа си мислят, че ние тънем в л..на? Затова някои кметове са се отказали от "водните цикли", защото не са замо водни, а и канализационни. Не се строи канализация там където я няма, а се унищожава изграданата и се полага нова. Къде отиват старите тръби? - никой не знае или може би се знае?

Престанете да пишете глупости знае се къде се намирате ще бъдете посетени.

Премиера Бойка Тиквата каза : Питейната Кал от Пернишките чешми е много Полезна ...за мазане . А Ешерихия коли ..няма нито една даже . Хората се разболяват от ..въздуха. Нямам търпение да го видя окован с белезници и вериги да се влачи към съда .

От НАС зависи! от НАС!

Определено съм впечатлен от цинизма на прайма , избран от цигани и покойници / Светла им Памет / . Да докараш най -богатата на сладка вода Държава до водна криза се иска .... следва психиатрична диагноза , тежка такава . Недоумявам .. стокхолски синдром или будна кома ... Вече иде реч за физическото ни оцеляване , събудете се , Хора ! Ще позволим ли нанякакво еднокнижно нищожество да ни праща по пещерите ?!!!

Когато прогерманското престъпно правителство финансирано от германските фондации, Ханс Зайдел и Конрад Аденауер падне, ще бъде потърсена сметка не само на шайката престъпни мутромаймуни и техните криминални водачи , но и на тези, които прикриват престъпленията им,помагачите, съучастниците и слугите им.

"Вода в пещепите". Боку е психясъл. Нас ни управлява лъжлив луд, психопат. Вода в пещерите, тоя чува ли се. И като помисли човек само, че има хора, които се връзват на тоя патологичен лъжец.

Виновен за цялото бедствие в Перник е Костов. Борисов никога и за нищо не е виновен, не винете необосновано човека. Виновни са Костов и Жан Виденов.

Аз не разбрах къде се е покрила водата от язовира и как никой не е забелязал липсата и ? Не може да е станало мигновенно

А нали преди 3 години лично Лиляна Павлова обеща че няма да има проблеми с водата в Перник , няма да се източва язовира и т.н и т.н и 30+мил лв отидоха на вятъра а вода няма ?

Към “работещите” предприятия. ...която хем те НЕ плащат, хем Веолия/ВиК “отчитат” загуби (които хем дават “ основание” за И-още “усвояване”...хем Се фактурират на КраенПерсонален потребител виа таксаЗагубиМрежа) ...и което Всичко - Е част от Всеобщата Омерта на Илитератите”управляващи”. .....а и НЕ бих се учудил ако СА Ни я придали Бутилирана.

Иска кабинета да заседава на площада в Перник, да не се къпе и да пие чешмяна вода публично 3месеца, и Дончев непременно, защото много е хипи....