Борисов и Захариева отказаха срещите си с президента на Македония

Причината е в противопоставянето на Георге Иванов на споразумението с Гърция за името

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б. Борисов с малките дренчици не можа да говори с президента на Македония!

Дипломатическият институт към МВнР в бъдеще вероятно ще носи името на ….

Бойко Борисов бил такъв, онакъв - ясно че не го харесват сърбоманите и кремълските агенти. Българският интерес е Македония да влезе в ЕС и НАТО и Бойко национално-отговорно показа червен картон на двама сърбомани и путиномани облечени в костюми на президенти. Това е истината, която не могат понесат едни "ужбългари", които обаче обичат повече белград и масква. И пишат ли, пишат - Бойко бил такъв и онакъв. А той е истински българин.... за разлика от тях

Отново НЕ СИ НАЯСНО с ролята на ТИКВАТА..... На този КРАТУН му е поставена условие направи всичко възможно да ВКАРА Македония в НАТО...или ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР....... .

Така ли "умнико"?

Пропуснал си да се идентифицираш и няма как да получиш повишение или бонус - освен ако си в екипа тролове. Както с разсъжденията си, така и с високо ценените от теб действия на кумира ти, само ясно показвате, че външната политика и дипломацията не са за всеки. Лошото е, че и антуража/или експертния екип/ са съставени от вам подобни - затова и резултатът е такъв. Лексиката ти показва и кой е истинския автор на писанията. А по същество-България няма никакъв интерес да се ангажира въобще с македонските дела, защото нито може, нито някой очаква и ще й позволи да прокара националните ни интереси там. А що се отнася до НАТО, там вдъхновителят е началника отвъд океана, който се готви да вземе под закрила поредната територия; а щом това стане, под неговото крилце бавно и безвъзвратно шиптърите ще обсебят земите македонски и ще претопят местното християнско население. Това обаче е сложна тема за такива като теб.

Какво може да се очаква от една полога на чужди интереси?

Човек, който не желае да го лиже на наглосакси и всякаква друга еврогейска смрад! Желая ти много, много сила и здраве и успехи, брат! Всяква либдалска паплач ще решава как ще се казва държавата - евала, живи да изгниете недоволните.

Значи Борисов хем твърди, че не иска да взема страна и да се меси във вътрешните отношения на Македония, хем в същото време открито и демонстративно взема страна.

Един истински политик би намерил начин и в най-неудобната и неизгодна за него ситуация да се възползва от възможността за диалог и да отстои собствената си позиция.

А бе , знае ли някой тия компартийни тролове колко им плащат , та и аз да се хванем...да пишем и да бришем в тоя форум и да го запълним с вселенски тъпотии .

Кои компартийни тролове? Герберските или другите ?

“България направи грешка и това бе в наша полза. Затова сега Европа ще купува от нас”, подчертава турският държавен глава. “Русия ни предостави кредит при много благоприятни условия за закупуването на зенитно-ракетните комплекси С-400. Договорили сме се на следващ етап да започнем и съвместно производство на комплексите С-500”, разкрива още Реджеп Ердоган пред телевизията. Той не се съгласи с обвиненията на Съединените щати, посочвайки: “Защо те мълчат за факта, че Гърция купи преди година руските системи С-300. Това е трудно да се разбере. Турция има отбранителна промишленост и тя си има свои потребности, ние само искаме да ги удовлетворим.”

Realно ние сме ударили дъното, щом дори приматите взимат решения, по-добри от нашите. Ако имахме добри политици и работещо население с РЕАЛНА квалификация, можехме да сме лидер на Балканите. И в селско стопанство, и в армия, и във въоръжение. Но колко по-лесно е да се виси по кръчмите и да се ебат курвите с парите на мама и тате....

Захариева е единствения министър в това правителство, който има одобрението ми! Браво, изгонете го този руски шпионин, македонския президент. Да си взима и нашия с него.

До Бори. Браво. Анализът е точен. Добре боравиш с наличната информация и правиш изводи. Точно така стоят нещата. Всичко има начало и край. Само саламът има два края. Поздрави.

Силни сме защото Захариева е с нас Просто на всякъде е пълно с Гинки и Калинки, Теменужки и Петковци. Я другой такой страны не знаю. А Министър Петков ако има достойнство след като се изгонили предишния ден под достойнството е да се върнеш щом ти свирнат.

Пък Турците са виновни! няма значение, :))

Тромпи и Ким се срещнаха, тия леваци "ОТКАЗАЛИ" ...........да посрещнат Герге??????? ТАКА СА НАРЕДИЛИ ОТ КРАВАРНИКА!!! ТОВА Е МОЕТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ! Бързат да вкарат всички в казана- "НАТО", ПЪК ПОСЛЕ СЕ ОПИТАЙ ДА ИЗБЯГАШ??????? БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ, ЩЕ СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА БЪЛГАРИ, НО ИСКА ЧЕКАНЕ..........когато им запари под зад$ниците!

как може българия да е съгласна с новото име на македония, че на всичкото отгоре демонстративно да го подписват в преспа, ми тези неща открито противоречат на нашите интереси

сътвориха македонската нация!

С отказа си от Южен поток България направи грешка, да, и това бе в наша полза. Сега Европа ще купува газ от нас “, каза днес Ердоган и прати Борисов в политически нокдаун. Такова унижение би коствало поста на всяка публична личност с капка достойнство. Да обявиш на всеослушание, че министър-председателят на България е загърбил националните интереси на своята страна, че и на Европа, за да ти угоди и ти се подмаже е равносилно на това да го обявиш за свои агент. Или за пълен глупак. Такава гавра България не помни. На такова унижение никой не е подлагал никое българско правителство. Дори когато са подписвали договора в Ньои, българските министри са били гледани с по-малко презрение. Какво значи това тепърва ще се види. Най-вероятно Ердоган бележи края на Борисов. Вече не му е нужен, още по-малко на Русия и САЩ. На българите - съвсем, на тях Борисов само вреди, но и тях никой не ги пита. Остава да видим кога ще го махат.

Кой поставя и кой маха българския министър председател? Нали уж ние го избираме ?

никога не се затварят врати, така отидохме на тяхното ниво дори още по зле сме

Специалистът по "махане на проблеми от главата" ...

Господине Бойко, уж заявяваш, че не трябва да се месим в конфликта между гърците и макетата, ама с тоя си ход правиш точно това-вмешателство в политиката на независима държава дето даже ние първи я признахме ката такава. Президентът Иванов има право на мнение и поведение като държавник в независима държава. Ако има проблем то е между него и македонското общество. А ти ако си беше на местото като отговорен премиер, следваше да се срещнеш с него и да му изложиш твоята позиция по тоя въпрос, пък дори и да не му хареса на него. Аргументи и диалог са нужни в политиката ,щото това не е мачле при което Бистришките тигри са ощетени от наказателен удар!

Не разбарх кой на кого отказа, така са им наредили Отгоре от Високо място. ББ стана социалист!? защото Заев е шеф на мак. соцпартия, а Груевси на демократичната партия!? А Захариева по петите му, да не се изтърве нещо да каже ненаписано на листче преди това.

Маса тиквари напълнили дир-а с тъпите си коментари. Като не разбирате защо дращите като обезумели. Марш на работа плужеци.

Не си Байо, а лъже-Байо. Измисли си друго име, байно.

К'во му се чудите, като че не бяга така от майките на децата с увреждания, от онкоболните, на които иска всячески да спре лечението, като че не бяха така от националните ни празници, погледнете на какво мизерно и престъпно гето е обърнал държавата.....змия, а не премиер е това

Нищо не пречеше да се срещнат с човека... на крака им дойде!

. ..че образованите, интелигентните и честните се срещат и с хора , с които не са на едно мнение и с няколко деликатни изречения открито и без агресия излагат и защитават позицията си...Това да не му сикаджийската коза ностра на ниво животинска злоба и пълна олигофрения, които за пари, контрабанда и власт се избиват, а избиват много други около тях, нямащи нищо общо с тях

Трябваше да го посрещне Борисов.Така е излагация.

Борисов просто избяга като последния страхливец! И цялата пушилка за Запади балкани отиде на кино.

за пореден път Боко се провали,ами какво искате от човек с ограничен умствен багаж-Боко ,лигавундренията ти не хващат декиш-и пак се натягаш на еврогейските си приятели ,толкова ли си тъп,бе айол,че не можеш да вденеш и да разбереш,че нито някой ще те допусне в голямата политика ,нито пък те вземат на сериозно "приятелите ти"-ти си тъмен балкански субект,с още по-тъмно минало /престъпно,по-точно,не че те са цветя за мирисане..но/такива каши забъркваш от където минеш...ами какво искате от една алчна подлога обслужваща чужди интереси

Според мен отказа за среща е голям фал. Какво щеше да стане на една среща на, която БОКО и Шекерчето да изкажат, че техните разногласия/между Заев и Иванов/ си е вътрешна , македонска работа с препоръка да се намери в крайна сметка изход от ситуацията. Една среща с нищо не говори за подкрепа на една от страните. Дайте после прескотференция и всичко това го кажете....!

- ДОКОГА ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА МАКЕДОНИЯ !

ПЪЛНО ФИАСКО НА МЕЖДУНАРОДНИКА НАШ ОТ БАНКЯ ДЕТО ЗАБЪРКА СКАНДАЛА С ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ

Просто не му издържаха нервисе,защото се видя че от фоерверките за западните балкани нищо няма. Едни показни прегръдки и положението е на същото ниво. За щото преди прегръдките има много работа в друг формат и на друго ниво. А когато има постигнато писмено споразумение,ратифицирано и т.н то тогава бие тъпана и се хвъря заря. Но ББ си мисли че е като едно време-скарал се златко с Маргина,долего ББ и те се сдобрили и еври боди хепи. Да ама това не са групировките от 90 -те. Царя си мислеше че държава се управлява като фирма. Този си мисли,че международните отношения/които се регламентират от международното публично право/ се уреждат като при силоваците. Боже,боже колко мъка има в тази България-всеки се занимава с това дето не разбира. Всеки има право да бъде глупав колкото може.

с Иванов ,защото така му заповяда губернатора от КОЗЯК

Геерал доктор Борисов се о... и като виден дипломат международник - западнобалкановед и македоновед. Като българовед той си е о.... по начало, но българският избирател-мазохист си го обича такъв - о...., и спасение не дебне отникъде ...

Най-подходящото и историческо справедливо име за Македония, след като гърците не принзават толкова години името й, защото не искат изобщо то да съдържа думата македония или македонска - НО СЕ СЪГЛАСИХА НА ТОВА ИМЕ!?!?!, е Западна България, и да се свърши с простотиите ИМ! И тогава съм напълно съгласен да не взимаме страна...

Борисов отказа да се срещне с македонския президент, защото НЕ БИЛ СЪГЛСЕН с него, или по-деликатно казано, не искал да взима страна! Това добре, ама КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА, И ОТ ФАКТА, ЧЕ МНОГО ПЪТИ И С ГОЛЯМА РАДОСТ СИ СЕ СРЕЩАШЕ С Ердоган, и и с ... Путин:) Не че искам да наливам бензин в огъня, ама просто се запитах, та ако има някой да ми помогне в отговора тука.

Им свирнаха с кремълаката съдийска свирка и се юрнаха да плямпат глупости...Гусин радев тичай пак да се срешнеш с президента на армения дет му отидени в клин ни в ръкав да се срещаш с него два дена преди да го изрита народът МУ...сиреч арменците. Сега същата работ с македонеца!?

Дали е правилно или не, не знам. Но това, че срещите били отказани, защото "...Не искаме да се намесваме във вътрешните работи на нашата съседна държава" е лицемерие и палячовщина! Защото отказът от среща е чиста проба намеса!

Един простоват човек и една чавка отказали да се срещнат с един тъпанар! Голям праз!

С отказа си да се срещне с президента на Македония пожарникаря взема страната на ну заяц пагоди,простотията му е безкрайна като космоса.

Бацето е ,,вкарал дузпата,,на Президенто!?

Mакетата ще вземат да сбъркат и да вкарат в Конституцията..,,Рупублика Северна Добруджа,,!. ...и като се опънат от Вардаро та до Онгъло..! ..

Ми, да съ опънат! Ниъ сме си насеkъде!

Бачи ГЬорге си знае работата! За какво се тепахме 5 века срещу гаджалите, та сеги амерканците да ни осерат земята?!

и двамата са на разклатка на Сорос и компания ,смеят ли ...?

"Срещите наистина са отказани. Не искаме да се намесваме във вътрешните работи на нашата съседна държава." Ха-ха, с отказа се намесвате бе, "дипломати" български... "Дипломация е изкуството и практиката на провеждане на ПРЕГОВОРИ между представители на групи или държави. Обикновено се отнася до международната дипломация, ръководенето на международни отношения [1] чрез посредничеството на дипломати по отношение на теми като поддържане на мира и създаване на условия за мир, търговия, война, икономика, култура, околна среда и права на човека." ББ пише на живо "Бай Ганьо Дипломат"

Двете назначени от Русия президентчета се срещат разбира се:) Да се похвалят един на друг кой колко рубли е спастрил:)

с лека ръка България приема името "Северна Македония"...Пиринска Македония не е ли източна северна Македония...Прекалено фина разлика...с непредвидими последици...

Там е нюанса, че Северна, предполага Южна. Географски затваря областта. АКо беше Северозападна или Вардарска, тогава е малко по-хлъзгаво, но Северна си е унижение за макетата и автогол за гърците. То всичко ще е унижение за макетата, ама как гърците са се хлъзнали, не е много ясно. Може би ги натискат "началниците". Така че успокой топката. Интерпретирането на прости факти не ти е силата. Съсредоточи се върху футбола. Там е с цифри и е по-лесно

Бистришкият тигър е несъвместим с дипломация и политика

хиена, ехидна, плъх, змия може, ама тигър определено не е един такъв мръсник, страхливец, лъжец и крадец на милиарди от държавата, избил/изгонил от страната 2 милиона българи

точно така никакви срещи с македонски педерунгели

БОРИСОВ СЪТВОРИ ПОРЕДНИЯ ГАФ. КАКВОТО И ИМЕ ДА СИ ХАРЕШЕ БРЮК, БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКА ДА И БЪДАТ ЗАСЕГНАТИ ИНТЕРЕСИТЕ - ТЕРИТОРИИ, ИСТОРИЯ И Т.Н. В СЛУЧАЯ ИМЕТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЗА НАС НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРИЕМЛИВО, ЗАЩОТО ПОД СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ВЛИЗА И ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, Т.Е. БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ. АКО МАКЕДОНИЯ ПРИЕМЕ ИМЕТО СЕВЕРОЗАПАДНА МАКЕДОНИЯ, ТОВА НЕ НИ ЗАСЯГА НАС. БОРИСОВ ЩО СЕ ПЕНИ, А НЕ ВЗЕМЕ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И ДА ПОГЛЕДНЕ НА КАРТАТА, КОЯ ЧАСТ ОТ МАКЕДОНИЯ Е БРЮК? ЩО СЕ НАДУВА БОРИСОВ, КАТО ВАРЕН ДЖИГЕР, КАТО НЯМА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ СЪРДИ НА СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БРЮК,ЧЕ НЕ Е СЪГЛАСЕН С ИМЕТО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. ИЗЛИЗА,ЧЕ ГЕОРГИЕ ИВАНОВСКИ ПО-МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ БОРИСОВ, А ТОВА ПЕРЧЕНЕ НА БОРИСОВ Е САМО НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БРЮК, ИНАЧЕ ЗАЩО ГО ПРАВИ?

БРЮК ДА СЕ ЧЕТЕ БРЮМ.

Не, името ѝ е БЮРМ.

Ха дано онзи географ, дето е е писал над тебе, да вземе да прочете това, че като гледам колко му е силна географията.... Пък и как умело интерпретира фактите - почти катоа ББ,

Тази среща е подготвяна месеци преди това,уточнени са въпросите , по които ще се разговаря,с динамиката на изменение на събитията по отношение на името се променят и темите и позциите по тях до деня на самата среща . Стана ясно,че Иванов е изгонил Заев и Димитров от кабинета си - да ама това го казват журналята . Ако Боката се беше срещнал с Иванов щеше да научи от първа ръка каква е точно позицията на македонския президент за името на страната и защо точно е изгонил премиера и външния министър . И не само това щеше да му се отдаде реална възможност да развие нашата позиция/ако има такава въобще разбира се/ и да му напомни,че това много сериозно ни касае . Да ама шобето е голям страх , особено след като се обадят от Козяк . Сега вече нищо не може нито да чуе нито да научи , нито да повлияе . После , като се реши въпроса и зависи нещо от Македония , ще мачка каскета и ще говори,че е направил грешка , но такова е било времето и разни други глупотевини . Както сме го чували вече това де.

Наиситина си тъпа чугунена червена свинска опашка.

теб май ти хареса червения ...

Чугунена червена свинска опашла - ти си истински титан на мисълта. Готов си за депутат на ГЕРБ. Може и да те забележи Главния Гробар. Той така ги събира - по пътищата и по сметищата.

Отношенията Заев-Иванов и Борисов - Радем само доказват, че сме от една майка раждани. Само дето ББ, със самочувствието на Европеец, а сега и Председателстващ, води с 2 обиколки с последните си действия и изказвания

Има едно основно положение - България си име интереси и те трябва активно да се защитават. Проблемът с името на БЮРМ не е само на Скопие и Атина. В неговото решаване следва да участват и всички останали страни от Балканите и от Бивша Югославия. Сега на какво сме свидетели - събрали се Ципрас и Заев и решили... Сметката им е без кръчмаря. Какво пречи на Сърбия да откаже да признае новото име - дори и под натиск от страна на Русия или защото иска да изтъргува нещо от ЕС и НАТО? Ами на Косово? На Букурещ, на Анкара, на БиХ, на Словения и Хърватска? Дори (с нешите дупедавци това е само теоретично разбира се) и България би могла да откаже. Освен това, спомнете си за Тиранската платформа - та в нея почти всички албански партии в БЮРМ пискаха в ново име и знаме на страната да бъде отразен нейния многонационален характер - т.е. албанци и македонци. Как е Северна Македония на албански, а? Можете да плюете Г.Иванов - все тая. Зад него е ВМРО-ДПМНЕ, което вече обяви договора за предателство... И какво остава от решението на Ципрас и Заев? Нищо. Ама за да защитаваш активно българските интереси трябват две неща, които на това правителство липсват - кожени топки и чувство за национално достойнство. Ама то, от къде топки и достойнство при слугинажа...

човек, ами той топки си има - клатят се отзаде му. Е, козашкия като го извади и вече си няма топки но това не е проблем, все пак му е почти денонощно вътре.

Шило

Аз не виждам България да е участвала по някакъв начин в решаване на въпросите около името на Македония. Това значи едно- през последните години, българските управляващи не са се интересували от това. Споровете бяха между България и Гърция. Е, тогава питам, Баце, какъв е в цялата схема, та се прави на отворен? За мен това си е въпрос, който касае основно живущите в Скопска Македония, който да бъде приемлив и за гърците. Вече нямаме и моралното право да вземаме отношение.

Шило

Грешка, споровете са били между Македония и Гърция.