Борисов и Вучич поднесоха цветя на гробовете на Свети Сава и цар Калоян (снимки)

Двамата си обещаха сътрудничество, а българският премиер покани сърбите на море у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един тук щерев не го чета ,защото е шизофреник с налудничаво повединие.Днес е зад боко бългороубиеца на всички времена,Дано никога не се роди такъв като него или като двамцата с щерев.Затри България страхливеца и крадеца.

Сърбите имат интерес да им построим тръбата и разбираемо мазнеят. Те не идват на морето в България не ги и искаме защото се бедни нешастници . Но въпроса е за какво ни е на нас Сърбия? За какво не е Сърбия в ЕС да са заедно с Македония против нас вероятно? За какво ни е просперираща Сърбия за да е с Русия против нас ? Защо ни е силна Сърбия да подкрепя македнозма в Мънкидония вероятно? Сърбия няма никакво стратегическо значение като територия за транспорт или какво и да е България има път за ЕВропа през Румъния и Гърция ( с фероботи) . За какво ни е на нас Сърбия и лигавенето на Бойко с тоя техния дългия чукундур?

Страшно омразен е ББ.Хората не го дишат вече тоя примат.

Цялата статия е за хвалбите на нашия какво правим за Сърбия. Защо няма една дума за това, какво прави Сърбия за нас? Нещо за българите в западните покрайнини, за шилосването на македонците срещу нас... Няма. Типичното Боково подмазване.

YCBM

Вучич с един тулуп, предател и срам за България!

Шефа тиква е много долна твар! И върху Българските паметници е плюл днес...

Що за ирония?!? Национален предател, поднася цветя на паметник! Отврат!

Този ли е боклука наречен Борисов, който затри толкова много български животи и съдби? С какви очи излиза да говори глупости и простотии- такова ЗЛО на България никога и никакъв наш владетел не е напрвил- да затриеш милион, а друг милион да прогониш зад граница и да говориш нагло, че освен облагодетелстване на една шайка престъпници Боклука Борисов не разботи за нищо друго!

Интересно що президента на Сърбия Александър Вучич не го отразява за човек Радев , а ходи при Бойко..ха.ха.ха

Щото Сърбия е с Русия и натовския генерал Радев не иска да говори с Вучич.

Ами и в НАТО канят Борисов не Радев..ха. ха..ха.ха

русолюбците сте по тъпииот србите!

Браво на г-н Борисов-истински християнин и патриот. Това е съвременния Левски.

Съвременния леевски - националния предател тиквата, искаш да напишеш, пропуснал си едно "е"! Ама в младежкото герп сме така, липсват ни и първите и вторите седем години.

Недей да скверниш името на Апостола!!!

Дрисльо,не сравнявай Левски с никой.

Хаха, Тулупа сменил дънките с панталон. Справка: На официалното посрещане бе с дънки.

Глупак ! Не може да стъпим на малкия пръст на Адриатическо Море !!!

добър екип има ! много добра актиност!

Оставка...

Да не забравяме и г-н Ц. Василев, който харчи припечелените от КТБ милярди с Сърбия. Тази помощ е доста по-същесвена.

Парите се харчат от Свинчо който за да не си върне заемите предизвика фалита на банката.

Браво на ГЕРБ и Борисов. Успех. Цяла България ви има доверие.

Club - преведено от английски = ТОЯГА.Или по-нежно -бастун.

Мощите на св. Сава са изровени по нареждане на Синан паша и изгорени на централния площад в Белград на 27 април 1594 г. Днес са запазени два реликвария с част от мощите на светеца – една мощохранилница с ръката на светеца, от която липсва малкият пръст, се съхранява в манастира „Св. Троица“ в Плевля, Черна Гора, и още една – в Самоковския девически манастир „Покров Богородичен“ (бил в диоцеза на Печката патриаршия), която съхранява именно този пръст.

Тиквата е езичник който гаси великденската си свещ, а сега се прави на по-голям католик от папата

Прост демагог! Махни се бе мутро!!!! Позор. Трябва да се запише в конституцията, че се забравя участие в политическия и обществен живот, на всякакви ченгета- бивши и настоящи. Да нямат право да бъдат избирани на държавни и политически постове , ако са били в редовете на родната полиция. Престъпници!!!!! Гадове!!!!!