Коментари - Борисов и Ципрас очакват нова енергия за Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде беше на празника на Българската армия любимият ви президент?

Новата енергия е БААЛ - най-старото учение , свързано със слънцето. Терориста св. Илия собственоръчно отрязва главите на 500 свещеници на БААЛ - БаалГури , нещо познато ли ви е? Откакто изкрейзилия княз Борис избива болярите до 10 -то коляно и ослепява сина си и приема шибаната еврейска религия предназначена за робите, България тръгва надолу.

Комплескирания " сухопътен офицер" боко тиквата избяга от 6 май защото се страхува от авторитет на Президента! Тотална простотия!

Третата снимка къде даже се изкривил за да се види на фотото доказва по безспорен начин какъв нарцистичен авантаджия е....Фотото го вълнува господа духовници а НЕ вашето духовенство

Квазимодо сред Божи служители? Това е недопустимо!

ББ не в този ден трябваше да ходи да открива крилото на Манастира в Атон ! Празник на България 6 май е по-важен ! За това и нямаме Армия ,защото Премиера бяга от такива Тържества ! Ясно Премиера ББ показа че е Назначен от Атлантическите сили на САЩ да управлява България ! Освен ОСТАВКА ,аз друго не мога да му предложа на ББ трябва да си подаде оставката и нови Избори , без категоричната намеса на САЩ !!!!

Баце защо и от какво избега чак в Атон, та не зачете държавата на която все още е премиер?

... каквото да говорят баш мафиотката лъжливата и крадлива Нинова и лайнометите и от партията мафия БСП, пожарникаря от Банкя Борисов пред очите на света, на цяла Европа и на Балканите стана уважаван лидер - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! Даже и любимия им Путин го предпочита него а не тях и Нинова, което си е потвърдено от ген. Решетников и настоящия руски посланик у нас... Червените кучета от БСП и поддръжници си лаят, керванът на ГЕРБ си върви успешно напред - България върви напред И ТОВА СЪЩО Е ИСТИНА...!!!!!!

Интересно гръцката преса обсъжда вече трети ден положението на остров Митилини- Лесбос. Никъде не не написано дори името на Борисов, а какво остава за Зограф. И така, кога и как са говорили Ципрас и Борисов ?

Ми явно не е в пресата, а по телефона...то така и пише в новината , ама...ти пишеш , не четеш. Тъпа!

ГЕРПджендър

Това е сто процента фалшива новина!! Борисов май беше най големият борец срещу такива новини!!

Нова енергия ще Ви даде Гинка . И стига ни занимавахте с булката беглец, който пак избяга от национален праздник на България. Утре от сутринта пак цял ще е по тевизиите и сайтовете да не би случайно да забравим на кого дължим това"благоденствие".

Тоя смешник да се маха от българската политика!!! Срам за нацията!!!

Вие явно си имате някакви пристрастия - няма лошо! Но обективно погледнато Борисов е най-адекватния и успешен български премиер от над 70 години насам.

Енергията във Вселената е една. Въпросът е от кого ще я купуваме и как ще си я доставяме - с кофи, торби и т.н.

Един достоен български Премиер. Най- добрият държавник който България някога е имала.

Ще има да я чакате тази енергия, ама може и да не я дочакате!

Нова енергия, боже, на какви хора сме поверили съдбата си.

divdivak

Абе ей на 23 април беше Гергьовден в Гърция.Най много Ципрас да е поздравил Борисов.Що не си проверявате информацията като пишете !!!

В гръцката иконография жертвата, която убива светецът не е змей, а е българският цар Калоян, тъй като според гръцката православна традиция именно Свети Димитър е спасил Солун през 1207 г., убивайки българския цар Калоян,който бил обсадил града. Та на 23.04, деня на армията им се чества един вид "убиеца" на цар Калоян, не че той го е убил исторически.

Тия попове какви са!? Глухи ли са , слепи ли са, толкова хора доведе до самоубийство точно тоя, дето го разхождат весело там из църквите......

Много са ми интересни политиците! Разменят комплименти, прегръщат се, но дали ако знаят добре уроците на историята, биха си вярвали чак толкова много? Помня стачката на гърците, когато блокираха границата и не пускаха нашите камиони. Борисов им отиде на крака да ги моли, те изобщо не му обърнаха внимание. Не се намесиха и политиците им. Никак няма да се учудя, ако им скимне пак да повторят. Гърците не са народ, на който може да се вярва, освен това се отнасят към нас доста високомерно, макар, че българите често им спасяваме летния сезон.

Туй охранено попище дето се е изъпанило отпред облечен в злато и съпоценни камъни и бижута, голямо молене трябва да му удря.... Освен ако не е Карбовски предрешен....

НО НЕ ЗА ВСИЧКИ! САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА ПОЛАГАНЕТО НА първата тръба на "Турски поток" !!! ГАЗ ЩЕ ИМА , НО САМО ЗА ТУРЦИЯ. ЗА БАЛКАНИТЕ ТАКАВА НЕ Е ПРЕДВИДЕНА. ОТКЪДЕ ЩЕ ПОЛУЧАМАМЕ ГАЗ КОГАТО В НАЧАЛОТО НА 2019 РУСНАЦИТЕ СПРЪТ ПОДОВАНЕТО НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА? ТЕ МОГАТ ДА СПРЪТ ПОДАВАНЕТО КЪМ ТУРЦИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ СЕГА!! КАКВО ПРАВИМ НИЕ ТОГАВА ГОСПОДА - ДРУГАРИ?!

И строителството на "Северен поток 2" започна. А ние солидарно "ще се удавим" между потоците :(

На последната снимка Усмирителя на Балканитe лъснал като...Слънце ;)

а като разрязана тиква! От ония, баятите, дето стават по 40-50 кила!

Б.Б. говори ли гръцки, та са разговаряли по телефона с Ципрас, или само конграчулейшън са си казали...

Нали си имат приказката и се разбират? Ако искат и с ръце могат да си говорят.