Борисов: ГЕРБ ще предложи правителство от експерти, които да стабилизират България

Той е информирал за това председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с която са разговаряли в рамките на лидерската среща на ЕНП в Атина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата на едно место са ми в повече.

Не че Борисов бе високо в небосклона, но направо ми се сруки с лакейските изказвания за евроатлантическите ценности, които совен финансова и военна помощ за Украйна и санкции на РФ, няма нищо друго, БЕЗценностна система. Не виждам защо още някой се хвали с нея.

Селския бек и изперкалата наркоманка.... направо да му се доповръща на човек

Всички знаем как Борисов стабилизира България. На никой не му трябва повече така стабилизация.

Бойко ако трябва правителство с експерти ще предложи, ако трябва конституция ще ви напише, ако трябва велико народно събрание ще ви сложи, само и само той да управлява! А пък как управлява, това е една друга тема! Още си спомням с умиление как по времето на баце пускам аз крана на студената вода и от там мед потича, пускам топлата - масло...

"Стабилизират" да се чете -доограбят. Никога повеч герп!

Да беше мор,да беше чума,/че в гроба гърло ни гладува ни жадува/,а то Борисов ни нагази.

Пътували в един самолет БайГъз, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете). БайГъз веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма. Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада. Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, БайГъз попитал Путин: - Добре бе, в тоя самолет гласувахме само тримата, нали така? - Е да, разбира се. - А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?

- Отче, може ли да не постя? - Може! И без това твоите постове никой не ги чете!

Заради тези "експерти" България няма да влезе в Шенген!!! Заради изключително високата КОРУПЦИЯ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА ВСЯКАКВО НИВО, КРАЖБИ ОТ ВСЯКЪДЕ!!! Долу ГЕРБ/ГРОБ!!! ТЕЗИ СЪСИПАХА НАРОДА! БОГ ДА ГИ СЪДИ! ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ! "ЕКСПЕРТИ"... ХА-ХА-ХА.. ПО КРАЖБИТЕ!

Всеки тука пита кои са екпертите, ами тези които паднат от клона в джипката на мутрата като ходи на проверки, пълно е с корумпета в партията на мутрата

са се увертели като свински черва....бих казал лайна, ама не е прилично!

Този отдавна трябваше да бъде в затвора за кражби у манипулации и най-вече за доброто на България !

Защо в проекто правителството на ГЕРБ липсва бившия недеполитизирал се комунист сикаджия и най- голямия експерт по корупциони практики ,манипулации,лъжи и фалшиви новини г- н Бойко.Този Евроатлантик на Путин по газовите потоци ,заслужава да е в експертното правителство като министър на финансите.

Да стабилизират корупционните схеми и източването на държавата !

Мръсна свинско мутро, ела леля да те разцилува!

Хаха след толкова години власт да признаеш че си се уакал е пак мъжка постъпка.... Ама това означава че трева изчезнеш а не да седиш ....

Баце абаут абаут и конграчулейшън. Прибирай са в Банкя и си поръчай една масажистка.

Експертите ПКП ли ще са?

Тази мутра защо не е в ареста

Защото е продажен и знае най-добре как да 'целува задници'. Ако искаш да имаш влияние в една държава е най-добре да се разбререш с най-голямата партия. Това, че Борисов още не е подведен под отговорност ясно показва, че няма как да разчитаме на ЕС и САЩ, още по-малко на Русия, за да подредим държавата си. За съжаление ние не извоювахме демокрацията си и с апатията си към обществените несправедливости се вижда, че още не я заслужаваме. Фасадната демокрация не е полезна за никое общество.

Експерти добре. Ама кой ще взема решенията? Експерт по счетоводство знае как да смята. Ама не знае защо смята... Експертите се нуждаят от някой да им каже какво да работят. Та ? #кой ще е този някой?

Верно ли Бе? Е точно такива като теб ще казват кое как....

Задната седалка на жука все беше пълна с експерти .... И чат пат некой бял хакер за разкошшш

Херо яла тука ма да напраим снимката....

Това ,което сътвори Борисов с провинциално -кръчмарското си държание ,няма да бъде лесно изтрито.Неговите кукловоди сметнаха ,че не е достатъчно съсипал,окрал и разрушил България и сега го активираха отново. Просташките подмятания ,гъгнивото говорене ,просташката лексика, елементарното възпитание и още по -просташко държане,когато превръща заобиколилите го сервилници -тунеядци в шутове подобни на него. ,може тук да впечатляват вмирисаните му на вкиснато почитатели ,но там ,както и на всякъде по света никого не впечатляват, а предизвикват снизходително-презрителна гримаса,която простаците смятат за усмивка и израз на възхищение. Отново ще слушаме задълбочените му политико-икономически анализи на ниво селска кръчма късно вечер след третата ракия,когато обръщенията станат елементарни от типа "Ти уважаваш ли ме" със съответното преплитане на езика

Правителство от голи охлюви.

Тая снимка на Севда ТВ ще я отпечтам на тоалетна хартия и ще я пусна на пазара

Колко пачки набута в джоба на тая пачавра да се снима с тебе бе Тикво

Няма никаква дипломация, Ганю пак не разбра какво искат да и кажат. Но….. българина обича тарикатите и си мислят ,че ще лъжат. Хора без всякъква достойнство това е ДПС и ГЕРБ и БСП и Възраждане.

Докато крадяха бяха ОК, сега всичко вие,Нидерландия виновна. Мачкаха, крадяха, куцо и сакато от селата избраха ,опростачиха всичко,изгониха всичко свестно,за да си печелят изборите и сега вият.

Мачкай Бойкоооо :D

Той и Барека чете вестник Таймс .... Как само го гледа , личи си , че не го разбира ..... Бойко , Бойкоо оял си се в време на криза ....

Чекмеджан паша се закъхарил за България най-накрая! Па и научил такава сложна думичка - "експерт".

Краставите Магарета от девает баира се събират ! Да живее България , ако излезе от ЕС !

Ако България излезе от ЕС ще видиш какво ловене за палците ще падне и колко струва българския лев ДЕЙСТВИТЕЛНО! Жан Виденовата зима ще ти се стори като райска приказка. И 100% децата ти ще останат без работа.

Трима джендъри са против

".... правителство от експерти, ибрикчии и мой лични теляци..."

Борисов изглежда като некъв "creep" както се е примъкнал над нея, а таз до него изглежда като , че да я е гепил за задницата и тя да се усмихва насила за протокола ;)

лека жена сър

Несъвместими са ГЕРБ и експерти Те са най неподготвени и необразовани Щял да стабилизира България , Аве тикво защо има тикви да гласуват за те?

Обикновено са ГЕРБ и калинки.

Тоя пък с тая стабилизация,аман! Кога дойде на власт все трябвало да стабилизира нещата,все заварвал всичко да е зле,все едно не е управлявал 12 години... Сега ще предложи група от експерти по крадене...

тиква и кратуна

тази видимо я гнус от тиквата......

Герб и експерти.Освен експерти по крадене други няма.

“Боже Господи, какви нищожества" и ПРЕДАТЕЛИ "просто стоят начело на българската държава!”

Нещастник!

Плондер при теб за 12г България намаля с 800 000 хиляди човека по офицялната статистика!

Кви експерти бе Тулуп. Марш в затвора и ти и педала Киро и целата ви пасмина уродливи създания и си вземете и свинята КурНела и т.н.

Мутрата от Банкя - в затвора !

Хората не ви вярват Имат памет Направи ли и какво Герб за да имаме претенции за Шенген

Докладва на шефката си

Това ония експерти ли ще са, дето ни стабилизираха 12 г.

Но пак бяхме по добре,отколкото тия ,,образованите,,само дългове и жестоки цени ни промениха

Ти, да ! Бил си по-добре! Ние се сме си с гол задник.

Бат Бойко?

да не е прасната с 200.