Коментари - Бойко Борисов: ГЕРБ няма да влезе в парламента, ако Митрофанова дойде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започна театъра. ГЕРБ като изпуснат властта, стават ненадминати артисти. А сега, както са с най-много гласове, пак изтърваха кокала.

Боклуци

Прекалено! Внимавай за електората

А за Зеленски кученце ще има ли?

Тикво, мене ми е през дедовия дали ще влизаш в парлмента!

Да не забравяме, че беше първи приятел на Путин, но поне сега се обяви против касапите.

Касапи са тези дето започнаха да изтребват населението на Донецк и Луганск тт 2014 год.И до ден днешен не спазват спуразомението за спиране на огъня. Беловежкото споразумение в което един от гарантите е Франция.

Борисов, който като верен пропутинец построи Турски поток и така развърза ръцете на Кремъл да нападне Украйна, а днес е претендент за евроатлантик на годината.

Тикво гадна, направи правителството не ми се прави на дръж ми шапката,на другите няма да гласувам за ГЕРБ. Отивам и гласувам за ЗИК ХаЙЛА

Май по-добре тя, отколкото ти в парламента,жалко човече.

МАХАЙТЕ СЕ ГНУС ПРОДАЖНА! ОТ ПАРЛАМЕНТА И ОТ ДЪРЖАВАТА!

Толкова ли е сложно да се разбере, че България не иска да е с Русия и не иска да е нейна задунайска губерния, а иска да е свободна.

С кой иска България, е редно да се разбере, чрез проведен лигетимен РЕФИРЕНДУМ !

Да живее ЕС, да живее НАТО, да живее САЩ.

Браво, а сега се подмий и обърни бузите на запад.....

От 100г. България има един проблме и той се казва Русия, какво сложно има да се разбере това от българите?

България не е с Русия и няма да бъде, този прост факт трябва да е ясен.

Тоя се прави на умряла лисица, Митрофанова му е шеф и са се наговорили да играе театър.

Горчиво съжалявам че и този път гласувах за ГЕРБ!Повече никога ,все слушах че и те са против Русия ,ама и сега чак и ще излязат от залата ако Митрофанова дойде ..ми преля чашата ,заприличаха ми на ИТН .Следващият път ако има избори само за Български възход ,гледам ,те винаги се изказват умерено и са преди всичко за интересите на държавата а не слуги на Америка ,каквито са ББ,ПП и ДБ.Дано ,всички разумни българи се вразумят най после и излязат да гласуват ...вкупом за Стефан Янев!Дай Боже!

Заблудени патки като теб има хиляди.

Какво да се прави .... лИбоффф! Завинаги!

И с Янев ще сбъркаш, той е още по-голям НАТО-вец.

А кога ще бъде коронясването на Бойко за принц от Банкя ???

Абе то за принц не се слага корона, ами само маншети на панталона и по-големи джобове навсякъде !!!

ако трябва и резбата ще обърне

Де да можеше никога да не влезнат там Герб и ПП

Де да можеше и български народ да няма, а да има само русофили, които не са българи.

Само в изостаналите държави,робските,могат да понасят такъв екземпляр като този тук на снимката !!!!!!!

Ти нормален ли си бе другарю Борисов,тук има протокол.Другият път и 10 % няма да гласуват за тебе.Лижеш задници само и само да се върнеш във властта ама няма как да стане.Взимай си твоите тъпи подлоги-Атанасова,Караянчева,Лъчо Мозъка ,който за 20 години в парламента за 2 стотинки работа не е свършил и др. и изчезвай завинаги в Банкя.

Прост мутрак, та отгоре на всичко и национален предател! Смърт за такива! Да се върне смъртното наказание! Възраждане, искаме ги тия всички мръсни утки разпнати м/ у четири коня, ей!

Боце, на кура ще ми умреш, нема лабаУУУУУУУУУУУ!!!

Дръж здраво бай Ставри !!!

Колкото и да зееш, американците ще ти прибарат паричките. Не бой се

Боко! Ако има как, с Митрофанова, без Митрофанова, недейте влиза изобщо! Ама въобще! Още повече като какъв го заявяваш, че по моя информация ти беше отказал да си депутатин?

Излизайтр и не се връщайте повече!

Батбойко продължава промяната.

"Затова парламентарната група на ГЕРБ, която отново ще бъде оглавявана от Десислава Атанасова, категорично с необходимите по закон средства, ..." Какви са тия средства, необходими по закон? Цветни флумастери, моливчета, кърпички?

Не е редно посланик на държава, която ни е обявила за "вражеска" , да присъства на такова събитие. Митрофанова трябва да бъде изгонена от България.

Парламентът още не е открит, а селските номерца започнаха.

От селяндури и навлеци какво да се пръкне друго? Онзи адаша ти поне е хитър. Тъй като явно и тази говорилня ще е за кратко, защо не й предложиш на сюзереншчицата ти да дойде на...закриването? така ще си решите и двамата проблема - ти си оставаш тъп, тя полупоканена да скърца с ченето зад стените на пасольството, а оригиналът ще си храни прасето с помия от близкия ресторант. Доволни?

Бойко, Бойко аз съм прост, но ти си още по-прост. Тикво туй е протокол който трябва да се спази. А не е лошо да си дипломатичен. Биеше се у гърдите за газов хъб е къде ще е при съседите. Поне пример взимай от там не с войнствена, риторика. Бъди миротворец, но тиквата е куха от вътре.

Бойко Хамериканеца ЗНАЯТ ТИ ПАРИТЕ И СЕ СТРАХУВАШ ОТ МАГНИТСКИ ЕЙ МНОГО СИ ПРОЗРАЧЕН БОКО ОТИВАЙ ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ ШМАТАРОК АМА ВЗЕМИ И ТЕНИС РАКЕТАТА

Предателите се презират и от двете страни.Гнусни са.Тоя е тръгнал по пътя на зеления клоун???

Най-добре въобще не влизай в парламента- болшинството не те искаме там!

Ако дойде украинския посланник ще влезните ли

Само ако Азербайджанския ако е там.

Пак се мазни на краварите но Кьовеши скоро ще излезне с новина

ГЕРБ и по-точно Борисов се навеждат натягат и слугуват на САЩ за да не му лепнат закона ; Магнитски; Защото няма да може да си харчи ограбените пари.....и мн. други.

На туй шопите му викат: "На умрело куче да вадиш нож." Пък и нали Б.Б. се отказа от парламентарното си място? Що ще дири там?

Някой знае ли защо лудите "демократи " се държат в парламента сякаш имат мнозинство, а не са шепа луди?

Ако мутра фана цъфне в НС да бъде освиркана и оплюта, да не я бият, защото кремълската путка ще ни изпрати ракети

Да приготвят казан с катран и гъши пера за мутра фана, ако се появи в НС

Да раздадат на дупеклатите боксови ръкавици да се бият, печелившите да съставят правителство, жените да си скубят косите, които останат неоскубани да се клецат с победилите мъже.

Това Ненародно Сборище ще бъде закрито преди откриването.

Откриването на НС да започне с мазни борби на голо между русофилистици и русофоби за наградата на мунчо, клепоухата руска брадавица и неговата господарка мутра фана

Дупетатите да си носят яйцата и ако мутра фана се яви в НС да ги хвърлят по нея, може и с гнили домати, вмирисана риба или тоалетна хартия, минетков и ППутьовците знаят

А какви гнили тикви да подготвим за Херо Мустафата? До избиването на всички луди "демократи " боклуци няма да настъпи мир в България,че и по света.

Боклук лицемерен! Като главен секретар на МВР ти не можа да организираш да заловиш един престъпник , а го атакува с гранатомет!!! И ти беше осъден за тази постъпка ! Как не те е срам бе, боклук !!!

Може да се разкарате от България и отидете на фронта в Украйна с всичките ми избиратели. Така или иначе останахме само България и Русия да пишем на кирилица... Желаещите да пишат на латиница ...фронта срещу Русия в Украйна е отворен, боклук!!!!

трябва да го закопаем в земята! Ако не е умрял, тогава жив!

Тиквата да изчезва!!!