Коментари - Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ

„Твърдят, че държавата не може да се намеси в сделката – лъжа. Иван Иванов (от КЕВР – б.р.) бяга от отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

И на Иван Иванов му изстина топлото местенце.

Овчаров отиваи да пасеш козите по баирите и започваи да им задаваш въпрос защо немогат да готвят а гинка със масликата е по почтенна от теб ,,,, българия избра мутра за прецедател сега гинчето била опроблем аиде маршххххххх нехранималко такъв

Овчаров: Борисов веднага да спре сделата и да я даде на мене ! Защо не съм аз?

на тези 33 % от акциите на ЧЕЗ които Борисов продаде през 2012 година за 82,5 млн. лв. ?? НЕ СА ЛИ ТОЧНО ТЕ КОИТО ИСКАТ ДА ИЗКУПЯТ ОСТАНАЛИТЕ 67 % ОТ АКЦИИТЕ НА ОПЕРАТОРА , КОИТО СЕ СРИНАХА след отказа на КЕВР да поднови лиценза? ИВАН ИВАНОВ е замесен в тази далавера!!

беше добра възможност за пенсионните фондове в България да направят добра и полезна инвестиция

НИЩО ЧУДНО ТОЧНО ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ДЕТО ЧЕРВЕНИТЕ ОТКРАДНАХА ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ ПРЕЗ ТАКИВА СДЕЛКИ;)

Какъв наглец... , нямам думи

представителя на КЕВР Иван Иванов е подновил лиценза на ЧЕЗ или не го е подновил УМИШЛЕНО за да може държавата ЧЕЗ да продаде дела си от 67 % на БЪЛГАРСКИТЕ ТАРИКАТИ които ИЗКУПИХА ДЪРЖАВНИТЕ ДЯЛОВЕ продадени от правителството на БОРИСОВ В ЧЕШКИТЕ МЕДИИ ИЗЛЕЗЕ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ ЛИЦЕНЗА НЕ Е ПОДНОВЕН!! ЩЕ КАЖЕ ЛИ ИВАНОВ НЕ Е ЛИ УЧАСТНИК В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА СВЪРЗАНА С ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА АКЦИИТЕ НА ЧЕЗ?!

Румениге, ти ли купи ЧЕЗ?

ББ тъкмо я взе и започна да се радва на ЧЕЗ и сега този му говори да спира кражбата. То бива то може но това БСП все му се пречкате в краката до сега да е къде напред с материала да има над 10 милиарда скътани.

И колкото и да се опитва, пак няма да може да открадне повече от БСП.

Дългия инкасатор се появи!

В нашата държава може всичко да се случи,особено сега с ГЕРБ! Предишните бяха едни росни китки,а сегашните още по-росни!Г-н Борисов може да спре ,ако поиска,сделката с ЧЕЗ ,защото той може всичко!Даже ако поиска може да изстиска портокалов сок от лимон!Да удари циклоп между очите!Даже да докара секскукла до оргазъм!!

че правителство на ГЕРБ имо капацитет да управлява ЧЕЗ като държавно дружество. Той каза че по принцип е добре електропернодната мрежа да е в държавни ръце,но при Герб се скапва всичко. Овчаров беше равнодушен към Теменужка Петкова,просто все едно е никоя в кабинета. Тези които командват енергетиката са двамата Деляновци...каза Овчаров.

Стига сме се противопоставяли един на друг, така ги улесняваме . Този ли е виновен или друг във времето .Трябва да сме единни и да повтаряме СДЕЛКАТА ДА СЕ СПРЕ. Държавата да си откупи част от акциите, това е стратегически обект .

Да се вдигне цената на тока с 20% и с парите държавата да откупи акциите.

Тока ще се вдигне и без държавата да се намеси, ако го купи десетокласничката Гинка

Тоя боклук не трябваше ли да е в пандиза. СъвеЦко продажно нагло говедо, та и акъл взел да дава.

На село си научил ядрена енергетика в обора бе бърдук спукан. Ти ще коментираш ядрен инженер.Боклук

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

По-долу един колега правилно е написал, че въпросът тук е друг. Кой продаде и разпърчоса ел.разпределението на България и то на чужди държави. Държавата била лош собственик.Глупости. Управителите са партийно преданни , крадат и дават нагоре по пирамидата. Тези отрасли и водата трябва да са само държавни

Царя и ДСП! Те сътвориха всичко. ЧЕЗ влезе в България в края на 2004 г. с мажоритарен дял. Станишев дойде чак август 2005 година

Борисов.Овчаров чете членове от наредба в енергетиката на основание на които може да откаже лиценз. Едното от основанията беше огромния размер на отпуснатия кредит над собствените средства...имаше и други основания. Също така се присмя на тия зад Гинка че са прости и от алчност не са си направили правилно сметката.... че ще им избягат клиентите при либерализация на пазара. За Гинка каза че при дълг от 500млн+ лихви или ще вдига цената с 10% или ще трябва да спре да обслужва кредита.... Даже Овчаров не разисква въпросът че ще и трябват и пари за инвестиции.

ОТ ЧЕШКИТЕ МЕДИИ ИЗЛЕЗЕ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ ПРОДАВАТ ТЪРЖАВНИТЕ ДЯЛОВЕ, защото КЕВР не е подновил лиценза им!! ТОЗИ ФРАНКОФОН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА ЗА ОБЯСНЕНИЕ - защо не е подновил лиценза?? Разбира се това е само ОСНОВАНИЕ милиардера Бабиш да продава държавните дялове на БЕЗЦЕНИЦА. ДРУГ Е ВЪПРОСА НА КОГО ПРОДАДЕ 33 % ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ В ЕРЕП-та БОРИСОВ?? ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НИ ВКАРАХА В ЕДИНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИТЕ , А НАРОДА ДА МРЕ И БЯГА В ЧУЖБИНА!

От 2 милиона потребители на ЧЕЗ и около 500 хил.приятели , поне 1/4 ако се вдигнем , това да ли ще спре сделката на поробването ни ??????????

До тук сте 3-ма. да ви закарам с файтона?

Ако бяхте събрали по 3000 евра ,сега ЧЕЗ можеше да е ваш и нямаше сега да пишем по-форумите кой колко може да протестира. А и между другото, да си недоволен винаги е било най-лесно.

И тоя изпълзя от мрака и реши да си разправя мокрите сънища по каналите! Що не се гръмнеш, бре, нещастник! Като си толку умен, що продадохте ЕРПтата навремето, при това с толкова неизгодни за държавата клаузи в договорите - да има 30 % от акциите без право на решителен глас, без никакви права на практика, само със задължения и да гарантира собствеността на частниците, които си определяха цените, услугите, назначаваха и уволняваха, определяха заплати на висшия мениджмънт по 20 - 35 000 лв на месец, а на редовите бачкатори - 700-1000 лв - чувала съм го от тях самите това нещо, хората се възмущаваха и специалистите напускат веднага, щом си намерят нещо по-изгодно в друга частна компания или зад граница! А сега той се сетил акъли да дава и да обяснява какво могло и колко лесно .... Нещастник! Като беше толку лесно, що не управлявахте вие добре, така, че на хората също да им е удобно и комфортно да живеят в тази държава, а не само вие да грабите, а с хората да се подигравате?!

Българският народ поиска капитализъм и го получи. При капитализма шефът е робовладелец, работниците роби, а синдикатите мафия. Справка: държавата на мафията САЩ

Абе петьо, глупако комуноиден. В русия как е бе?

Това беше цената за подкрепата на определени държави за членството ни в ЕС! За нас приемане, за други бизнес. Иначе ги продаде/подари Никиту Василев, солтаСХака на ЦАРчето , дето се дотътри от Мадрид.

За твое сведение ЕРП-тата ги продаде царя. Тогава министър беше Милко Ковачев.

Има един единствен начин, по който това дружество може да върне парите да увеличи цената на тока. Това означава увеличаване на приходите на ЧЕЗ с 5-10%, допълни Овчаров След като до сега всички се пънаха да обясняват кака всяка година ЧЕЗ -българия внасяла за пенсионерите в Чехия по 100милиона евро на година, сега почнаха да обясняват как новите собственици няма да могат да върнат 320 милиона евро кредити. Е сега е времето да разберем кое твърдение е вярно, или търсим с какво да плашим хората.

БОРИСОВ И ШАЙКАТА НАДМИНАХА ПО НАГЛОСТ ВСИЧКИ ПРЕДИ ТЯХ.МНОГО СКОРО ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ СРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ ФАШИСТ. ТЕРОРИЗИРАТ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ

До тук, ако се разгледат мненията на леви и десни специалисти в тази област се разбира , че сделката трябва да бъде спряна .И ако и този път не направим нещо и не спрем това своеволие , без значение цвят, всички ще плащаме и то яко и то и внуците ни ще ни пущосват , че сме били баби тъпи .

Как да я спрем , какви са начините след като всичко е в чужди ръце .Акъл не ми идва до къде я докарахме . И само се джафкаме и им слушаме дрънканиците в НС и нищо . И ей така си минаха бая години . Но сега всички ще сме засегнати и наистина трябва нещо да се направи .

СЛУШАХ РУМЕН ОВЧАРОВ ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА ТАЗИ ВЕЧЕР. НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ В ПРАВ ТЕКСТ И ПРОФЕСИОНАЛНО. МНОГО МИ ХАРЕСА,МАКАР ЧЕ НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАН

Комунягите, като не могат да докопат нищо, надигат вой до небето!!!

Съдът каза че Р. Овчаров не е виновен ! Съдът каза че С. Софиянски не е виновен ! В случая с ЧЕЗ , Овчаров е прав , спрете сделката ,МОЖЕ !

Как ще я спре, нали той я е започнал. Жени кълканджиева е съдружник с гинка билоба. Буда с мар..гаритите. опа ....мутрите пак са тука. Абе тоя народ случайно ли са го завладяли турците? Яко са го работили българи, за да дойдат турци бе ейййй

И също така да се вкара в затвора за дълго, поне доживот!!! Нагъл, алчен!!!

Ми защо не махнахте Иван Иванов?

краино време е да се организира народа и да линчува тия изедници дето толкова много години пият кръвта на народа

Р. Овч, такива като теб проправихте пътеките на новите собственици на ЧЕЗ.Не пръскай мозък сега,никой не иска да те гледа.

Проправи ги ИК който разгроми държавата през 1997 г. когато разписа на МВФ 75% ликвидация на икономиката и 25% приватизация. Противозаконно е да продадеш бивши държавни дружества на други държави. Това иска съд. Ел.разпределението трябва да е само държавно. Либералните капути да видят в Германия, вкл. и банките. Там има само 1 чстна банка Дойче Банк. ЖП, електричество , вода и енергетика са държавни- В Швейцария 70% е държавата. Да ви пикая на скапаната демокрация

Да.В такива като теб слагам и ИК.

Предии да пишеш глупости, попрочети малко информация за приватизацията. ЕРП ги продаде царяя Никито Василев, Милко Ковачев. А Овчаров е един от най-добрите енергетици и изключително интелигентен човек. 240-те от НС накуп взети не могат да му стъпят на малкото пръстче.

Все си мисля че тази Гинка няма да доживее дълбока старост а ще я гътне някоя "злополука" ала Мишо-бирата с цел да се прекъсне веригата и да не може да се проследи първоизточника и кой зад кого стои. Просто ще я употребят горката. Толкова ли няма инстинкт за самосъхранение. Енергийната мафия не си поплюва. Ако не ме лъже паметта преди около 20-тина години разстреляха едни български енергетици като кучета на един мост в Истанбул.

на живо. Дира са орязали казаното от Румен Овчаров по безобразен начин.

И какво да го гледам тоя червен айдук, бре

чия собственост е чез??

Дано се вземат спешни мерки и за тази каша, защото и за тази сделка ще плащат поколения напред! Някой е "сгафил" яко, защото беше много показателно поведението на Теменужка Петкова, която скочи като ужилена и на секундата си подаде оставката!!! Трудно ще се разплетат "далаверите", но дано има възможност сделката да се спре!

Спрете да плювате Гинка ,в БГ живеем винаги нап и др. може да и вземат фирмата ,докатао ЧЕЗ не може да ги пипнат .......

Ами, Доган ще сцепи тиквата на Методиев. И дирника също.

Браво ! Но кой да чуе това което казваш ? Който знае закона той да се изкаже ,разни неграмотни бръмбари изкачат от КЕВР и говорят глупости ,не можело ! Ако не казва Овчаров истината Съдете го но за момента го послушайте ,това с продажбата е Национална Сигурност !

Национална Сигурност с ДПС ?????

Крадливите суджуци веднага се появиха!!!!да оборят ИСТИНАТА..

ша има да плащате .. а аз ще си чеша шундата на Кайманските острови..

ша ша видим

Гинка поне не краде от хазната докато Р.Овч обра държавата няколко пъти ,,,,,,,,,,

ама и за референдума не платиха, ако си спомняш. плашеха хората, че тока ще свърши, лъжеха ги ,че ще се създадат работни места.. ...срамна история

Все от държавни проекти е правила кинти.

Този някъде се бе скрил. Пак изпълзя.Ей такива оцапани като вземат да дават съвети....

изпълзя от реактора

..... всеки по 100 евро и ето 3оо , а и по още 100 и дълговете можем да платим ....

Дон Корлеоне се оплакал от Ал Капоне

цената на тока е важна другото щеше да е смешно ако не беше тъпо

овчи,...е долен манипулатор..

Учениците надминаха учителите си!

ТОА КОМУНЯГА ИЗКЪДЕ ИЗПЪЛЗЕ.

пено, не е от ваше село изобщо не е от село

този комбинатор е в дъното на схемата ЧРЗ

Този пък въобще не трябва да се изказва за енергетиката в тази страна. Да ходи да се скрие някъде и повече да не се обажда, че да не разследват далаверите му от времето, когато той дерибействаше в този сектор.

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

не можа да намажеш и ти!друга песен щеше да пееш !!!

Коментари - Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ

„Твърдят, че държавата не може да се намеси в сделката – лъжа. Иван Иванов (от КЕВР – б.р.) бяга от отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров: Борисов да спре веднага сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

И на Иван Иванов му изстина топлото местенце.

Овчаров отиваи да пасеш козите по баирите и започваи да им задаваш въпрос защо немогат да готвят а гинка със масликата е по почтенна от теб ,,,, българия избра мутра за прецедател сега гинчето била опроблем аиде маршххххххх нехранималко такъв

Овчаров: Борисов веднага да спре сделата и да я даде на мене ! Защо не съм аз?

на тези 33 % от акциите на ЧЕЗ които Борисов продаде през 2012 година за 82,5 млн. лв. ?? НЕ СА ЛИ ТОЧНО ТЕ КОИТО ИСКАТ ДА ИЗКУПЯТ ОСТАНАЛИТЕ 67 % ОТ АКЦИИТЕ НА ОПЕРАТОРА , КОИТО СЕ СРИНАХА след отказа на КЕВР да поднови лиценза? ИВАН ИВАНОВ е замесен в тази далавера!!

беше добра възможност за пенсионните фондове в България да направят добра и полезна инвестиция

НИЩО ЧУДНО ТОЧНО ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ДЕТО ЧЕРВЕНИТЕ ОТКРАДНАХА ДА СЕ ЗАВРЪЩАТ ПРЕЗ ТАКИВА СДЕЛКИ;)

Какъв наглец... , нямам думи

представителя на КЕВР Иван Иванов е подновил лиценза на ЧЕЗ или не го е подновил УМИШЛЕНО за да може държавата ЧЕЗ да продаде дела си от 67 % на БЪЛГАРСКИТЕ ТАРИКАТИ които ИЗКУПИХА ДЪРЖАВНИТЕ ДЯЛОВЕ продадени от правителството на БОРИСОВ В ЧЕШКИТЕ МЕДИИ ИЗЛЕЗЕ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ ЛИЦЕНЗА НЕ Е ПОДНОВЕН!! ЩЕ КАЖЕ ЛИ ИВАНОВ НЕ Е ЛИ УЧАСТНИК В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА СВЪРЗАНА С ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА АКЦИИТЕ НА ЧЕЗ?!

Румениге, ти ли купи ЧЕЗ?

ББ тъкмо я взе и започна да се радва на ЧЕЗ и сега този му говори да спира кражбата. То бива то може но това БСП все му се пречкате в краката до сега да е къде напред с материала да има над 10 милиарда скътани.

И колкото и да се опитва, пак няма да може да открадне повече от БСП.

Дългия инкасатор се появи!

В нашата държава може всичко да се случи,особено сега с ГЕРБ! Предишните бяха едни росни китки,а сегашните още по-росни!Г-н Борисов може да спре ,ако поиска,сделката с ЧЕЗ ,защото той може всичко!Даже ако поиска може да изстиска портокалов сок от лимон!Да удари циклоп между очите!Даже да докара секскукла до оргазъм!!

че правителство на ГЕРБ имо капацитет да управлява ЧЕЗ като държавно дружество. Той каза че по принцип е добре електропернодната мрежа да е в държавни ръце,но при Герб се скапва всичко. Овчаров беше равнодушен към Теменужка Петкова,просто все едно е никоя в кабинета. Тези които командват енергетиката са двамата Деляновци...каза Овчаров.

Стига сме се противопоставяли един на друг, така ги улесняваме . Този ли е виновен или друг във времето .Трябва да сме единни и да повтаряме СДЕЛКАТА ДА СЕ СПРЕ. Държавата да си откупи част от акциите, това е стратегически обект .

Да се вдигне цената на тока с 20% и с парите държавата да откупи акциите.

Тока ще се вдигне и без държавата да се намеси, ако го купи десетокласничката Гинка

Тоя боклук не трябваше ли да е в пандиза. СъвеЦко продажно нагло говедо, та и акъл взел да дава.

На село си научил ядрена енергетика в обора бе бърдук спукан. Ти ще коментираш ядрен инженер.Боклук

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

По-долу един колега правилно е написал, че въпросът тук е друг. Кой продаде и разпърчоса ел.разпределението на България и то на чужди държави. Държавата била лош собственик.Глупости. Управителите са партийно преданни , крадат и дават нагоре по пирамидата. Тези отрасли и водата трябва да са само държавни

Царя и ДСП! Те сътвориха всичко. ЧЕЗ влезе в България в края на 2004 г. с мажоритарен дял. Станишев дойде чак август 2005 година

Борисов.Овчаров чете членове от наредба в енергетиката на основание на които може да откаже лиценз. Едното от основанията беше огромния размер на отпуснатия кредит над собствените средства...имаше и други основания. Също така се присмя на тия зад Гинка че са прости и от алчност не са си направили правилно сметката.... че ще им избягат клиентите при либерализация на пазара. За Гинка каза че при дълг от 500млн+ лихви или ще вдига цената с 10% или ще трябва да спре да обслужва кредита.... Даже Овчаров не разисква въпросът че ще и трябват и пари за инвестиции.

ОТ ЧЕШКИТЕ МЕДИИ ИЗЛЕЗЕ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ ПРОДАВАТ ТЪРЖАВНИТЕ ДЯЛОВЕ, защото КЕВР не е подновил лиценза им!! ТОЗИ ФРАНКОФОН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА ЗА ОБЯСНЕНИЕ - защо не е подновил лиценза?? Разбира се това е само ОСНОВАНИЕ милиардера Бабиш да продава държавните дялове на БЕЗЦЕНИЦА. ДРУГ Е ВЪПРОСА НА КОГО ПРОДАДЕ 33 % ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ В ЕРЕП-та БОРИСОВ?? ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НИ ВКАРАХА В ЕДИНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИТЕ , А НАРОДА ДА МРЕ И БЯГА В ЧУЖБИНА!

От 2 милиона потребители на ЧЕЗ и около 500 хил.приятели , поне 1/4 ако се вдигнем , това да ли ще спре сделката на поробването ни ??????????

До тук сте 3-ма. да ви закарам с файтона?

Ако бяхте събрали по 3000 евра ,сега ЧЕЗ можеше да е ваш и нямаше сега да пишем по-форумите кой колко може да протестира. А и между другото, да си недоволен винаги е било най-лесно.

И тоя изпълзя от мрака и реши да си разправя мокрите сънища по каналите! Що не се гръмнеш, бре, нещастник! Като си толку умен, що продадохте ЕРПтата навремето, при това с толкова неизгодни за държавата клаузи в договорите - да има 30 % от акциите без право на решителен глас, без никакви права на практика, само със задължения и да гарантира собствеността на частниците, които си определяха цените, услугите, назначаваха и уволняваха, определяха заплати на висшия мениджмънт по 20 - 35 000 лв на месец, а на редовите бачкатори - 700-1000 лв - чувала съм го от тях самите това нещо, хората се възмущаваха и специалистите напускат веднага, щом си намерят нещо по-изгодно в друга частна компания или зад граница! А сега той се сетил акъли да дава и да обяснява какво могло и колко лесно .... Нещастник! Като беше толку лесно, що не управлявахте вие добре, така, че на хората също да им е удобно и комфортно да живеят в тази държава, а не само вие да грабите, а с хората да се подигравате?!

Българският народ поиска капитализъм и го получи. При капитализма шефът е робовладелец, работниците роби, а синдикатите мафия. Справка: държавата на мафията САЩ

Абе петьо, глупако комуноиден. В русия как е бе?

Това беше цената за подкрепата на определени държави за членството ни в ЕС! За нас приемане, за други бизнес. Иначе ги продаде/подари Никиту Василев, солтаСХака на ЦАРчето , дето се дотътри от Мадрид.

За твое сведение ЕРП-тата ги продаде царя. Тогава министър беше Милко Ковачев.

Има един единствен начин, по който това дружество може да върне парите да увеличи цената на тока. Това означава увеличаване на приходите на ЧЕЗ с 5-10%, допълни Овчаров След като до сега всички се пънаха да обясняват кака всяка година ЧЕЗ -българия внасяла за пенсионерите в Чехия по 100милиона евро на година, сега почнаха да обясняват как новите собственици няма да могат да върнат 320 милиона евро кредити. Е сега е времето да разберем кое твърдение е вярно, или търсим с какво да плашим хората.

БОРИСОВ И ШАЙКАТА НАДМИНАХА ПО НАГЛОСТ ВСИЧКИ ПРЕДИ ТЯХ.МНОГО СКОРО ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ СРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ ФАШИСТ. ТЕРОРИЗИРАТ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ

До тук, ако се разгледат мненията на леви и десни специалисти в тази област се разбира , че сделката трябва да бъде спряна .И ако и този път не направим нещо и не спрем това своеволие , без значение цвят, всички ще плащаме и то яко и то и внуците ни ще ни пущосват , че сме били баби тъпи .

Как да я спрем , какви са начините след като всичко е в чужди ръце .Акъл не ми идва до къде я докарахме . И само се джафкаме и им слушаме дрънканиците в НС и нищо . И ей така си минаха бая години . Но сега всички ще сме засегнати и наистина трябва нещо да се направи .

СЛУШАХ РУМЕН ОВЧАРОВ ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА ТАЗИ ВЕЧЕР. НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ В ПРАВ ТЕКСТ И ПРОФЕСИОНАЛНО. МНОГО МИ ХАРЕСА,МАКАР ЧЕ НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАН

Комунягите, като не могат да докопат нищо, надигат вой до небето!!!

Съдът каза че Р. Овчаров не е виновен ! Съдът каза че С. Софиянски не е виновен ! В случая с ЧЕЗ , Овчаров е прав , спрете сделката ,МОЖЕ !

Как ще я спре, нали той я е започнал. Жени кълканджиева е съдружник с гинка билоба. Буда с мар..гаритите. опа ....мутрите пак са тука. Абе тоя народ случайно ли са го завладяли турците? Яко са го работили българи, за да дойдат турци бе ейййй

И също така да се вкара в затвора за дълго, поне доживот!!! Нагъл, алчен!!!

Ми защо не махнахте Иван Иванов?

краино време е да се организира народа и да линчува тия изедници дето толкова много години пият кръвта на народа

Р. Овч, такива като теб проправихте пътеките на новите собственици на ЧЕЗ.Не пръскай мозък сега,никой не иска да те гледа.

Проправи ги ИК който разгроми държавата през 1997 г. когато разписа на МВФ 75% ликвидация на икономиката и 25% приватизация. Противозаконно е да продадеш бивши държавни дружества на други държави. Това иска съд. Ел.разпределението трябва да е само държавно. Либералните капути да видят в Германия, вкл. и банките. Там има само 1 чстна банка Дойче Банк. ЖП, електричество , вода и енергетика са държавни- В Швейцария 70% е държавата. Да ви пикая на скапаната демокрация

Да.В такива като теб слагам и ИК.

Предии да пишеш глупости, попрочети малко информация за приватизацията. ЕРП ги продаде царяя Никито Василев, Милко Ковачев. А Овчаров е един от най-добрите енергетици и изключително интелигентен човек. 240-те от НС накуп взети не могат да му стъпят на малкото пръстче.

Все си мисля че тази Гинка няма да доживее дълбока старост а ще я гътне някоя "злополука" ала Мишо-бирата с цел да се прекъсне веригата и да не може да се проследи първоизточника и кой зад кого стои. Просто ще я употребят горката. Толкова ли няма инстинкт за самосъхранение. Енергийната мафия не си поплюва. Ако не ме лъже паметта преди около 20-тина години разстреляха едни български енергетици като кучета на един мост в Истанбул.

на живо. Дира са орязали казаното от Румен Овчаров по безобразен начин.

И какво да го гледам тоя червен айдук, бре

чия собственост е чез??

Дано се вземат спешни мерки и за тази каша, защото и за тази сделка ще плащат поколения напред! Някой е "сгафил" яко, защото беше много показателно поведението на Теменужка Петкова, която скочи като ужилена и на секундата си подаде оставката!!! Трудно ще се разплетат "далаверите", но дано има възможност сделката да се спре!

Спрете да плювате Гинка ,в БГ живеем винаги нап и др. може да и вземат фирмата ,докатао ЧЕЗ не може да ги пипнат .......

Ами, Доган ще сцепи тиквата на Методиев. И дирника също.

Браво ! Но кой да чуе това което казваш ? Който знае закона той да се изкаже ,разни неграмотни бръмбари изкачат от КЕВР и говорят глупости ,не можело ! Ако не казва Овчаров истината Съдете го но за момента го послушайте ,това с продажбата е Национална Сигурност !

Национална Сигурност с ДПС ?????

Крадливите суджуци веднага се появиха!!!!да оборят ИСТИНАТА..

ша има да плащате .. а аз ще си чеша шундата на Кайманските острови..

ша ша видим

Гинка поне не краде от хазната докато Р.Овч обра държавата няколко пъти ,,,,,,,,,,

ама и за референдума не платиха, ако си спомняш. плашеха хората, че тока ще свърши, лъжеха ги ,че ще се създадат работни места.. ...срамна история

Все от държавни проекти е правила кинти.

Този някъде се бе скрил. Пак изпълзя.Ей такива оцапани като вземат да дават съвети....

изпълзя от реактора

..... всеки по 100 евро и ето 3оо , а и по още 100 и дълговете можем да платим ....

Дон Корлеоне се оплакал от Ал Капоне

цената на тока е важна другото щеше да е смешно ако не беше тъпо

овчи,...е долен манипулатор..

Учениците надминаха учителите си!

ТОА КОМУНЯГА ИЗКЪДЕ ИЗПЪЛЗЕ.

пено, не е от ваше село изобщо не е от село

този комбинатор е в дъното на схемата ЧРЗ

Този пък въобще не трябва да се изказва за енергетиката в тази страна. Да ходи да се скрие някъде и повече да не се обажда, че да не разследват далаверите му от времето, когато той дерибействаше в този сектор.

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

не можа да намажеш и ти!друга песен щеше да пееш !!!