Коментари - Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ

Премиерът Бойко Борисов поиска от чешкия си колега Андрей Бабиш на компетентните български органи да бъде предоставена информация по сделката за ЧЕЗ-България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

ще ти пратят по две тупалки за всеки политик а на тиквеника права лопата да обръща жълтите павета в центъра на софия защото всеки които мине ги осира ....... тиквеник тук няма ункер и тапунгер тука има гинка със маслинка която е по почтенна от теб които българите избраха и повярваха във мутра ......... българска простотия резил , и оправляваш цяла българия ?????????? гледя си работата

...а сега де " кои ми ...такова в гащите " ?!??...поискал Boiko инфо от чешкiя си колега ???!???...кои управлява Balgaria бе господин "премиер " ?!?....а ти уж отдавна си бил " критикувал " ...тази сделка..ма не те били ...таковали за слива ?!??...и докато не поникна Ginka ...всичко си бе точно...питаи цветанов...тои така казва ,че всичко си било законно !?!

Борисов, а Бабиш каза ли ти "ЧЕ Е ШОКИРАН ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ" .... а Борисов ....

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

Няма да даде оставката,защото това му беше последен шанс. То ИК, то общинска банка,сега пък Чез,а изобщо не ни радва ,чд се е загрижил за комшийте.Тук с 20% са се увеличили убийствата,та ти всеки ден ни убиваш по малко

Авторката Калинка доста глупости е написала .Престанете да промивате

Вижте какво е казал Бабиш в вести бг

Извършени са проверки на купувача и по отношение на способността му да управлява електроенергийното дружество в България, и по отношение на произхода на средствата за заплащане на активите, които са показали, че не съществуват проблеми за осъществяване на сделката. Това означава само едно,чед зад сделката стоят други хора , а Гинка е само бушон.

Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ?!?!?!?! Борисов, ........ не мога да напиша всичко като ешитети което ми идва в главата за теб!? БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР иска ЧЕШКИЯ инфо за сделка за КОМПАНИЯ ОПЕРИРАЩА В БЪЛГАРИЯ и ИМАЩА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦ СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ?!?!? Н.В.Гогол е написал "ИДИОТ" ....

А лихвите по кредита кой ще ги плаща, нали ви става ясно че това не е малка сума и лихвата ще бъде калкулирана в цената на тока, който пък го плаща българският народ. Това ДКЕВР трябва да го вземе впредвид и да анулира сделката.

Лихвите по кредита ще ги плащаме всички ние.Това не може да се случи в друга държава!!!!!

Аз пък се обадих на дедов!!

Единият далавераджия на другия :"Споко бе,споко ! Сичко е Ок ,с тея оФци....."

България е разпродадена на еврейски ОФШОРКИ!!! Господи върни ни СОВСТВЕНОСТТА!!! Господи върни ни ДОСТОЙНСТВОТО!!! Господи помогни ни!!! SOS!!!

А защо не напишете, какво е възкликнал чешкия премиер Бабиш? Казал е дословно следното: "Шокиран съм от случващото се в България!" Първо това да кажем, а после ще чуем другото, което е казал, че сделката е законна! ХЕМ ЗАКОННА, ХЕМ ПРЕДИЗВИКВА ШОК? Как стават тия неща? Когато всичко е законно, защо трябва човек да е шокиран? Прави впечатление, че Борисов смени тона по темата. Отначало и той предъвкваше, че това е "частна сделка" и никой не може и няма право да се меси в нея! Сега гледам и той започна да говори за национална сигурност и национални интереси. Това опозицията отдавна го говори.Има прогрес! Борисов започна; сега ще запеят тази песен и другите от ГЕРБ и патриотите! Сетихме се!По-добре късно, отколкото никога. Нали знаете, човек се учи докато е жив!

Бабиш е бивш агент на чешките служби от соц време, който обяснява първоначалния си капитал с помощ от швейцарски съученици. Защо очаквате, че такъв човек ще смята за нередно да се правят сделки с поставени лица? За него сделката за ЧЕЗ си е чиста та чиста. В крайна сметка тези хора смятат всеки, който си изкарва парите с умения за балък. А българите и чехите наистина са балъци за да гласува за тези нагли хора.

че сделка засягаща нац. сигурност е извършена без прозрачности тва го будило опасения. Егати и националната сигурност, щом утре някой може да врътне параф и - половин България без ток. Ми на кво си ти премиер бе аланкоолу? А да, на Европрецедателството и Западните Балкани. Иди пак да ти бие чембер Юнкер и да си мерите прическите с Ципрас.

Ти пък кой си?Червена шаврантия!Премиера да присъства на търговете ли?ЕРП -та отдавна са продадени и няколко пъти препродадени.Те не са българска собственост,вие сега се сетихте!Има проблем с цените на тока и се смята че чуждите инвеститори ни скубят.Този вид стратегическите обекти не са българска собственост,а продавача не е задължен да уведомява как ще процедира при избора на купувач .То и изобщо не е имало подходящи кандидати!Ама дай сега Борисов предварително виновен за решението на чехите.Е много сте плоски!

явно е, си третополов, но тук не е място за изявите ти. Случайно да не си кмета на Симитли или синчето му, успешен депутат от ГЕРБ?

купувача може ли да управлява електроразпределително /най-голямото/ дружество и открили, че може. Чехите дето ни ги давате за пример как правилно се развивали, колко честно и открито и прочие било при тях. Е ся то тва е като приказката - понеже дядо му бил кръчмар, значи внучето мое да да управлява ресторантите на Хилтън.

Вожде, Вожде - да се свети простотията ТИ! Чувал ли си лафа, Вожде - след дъжд - качулка! Та и твоята е такава - тези проверки, ако наистина не си оцапан до ушите с тази "сделка" требеше да си ги инициирал още лани, бре Вожде! Ама сега веке е късно либе за китка! За пореден път "зацапа свещите", Вожде! Висичкатата ти работа е такваз - нефелна! Немаш НИКАКЪВ капацитет за ръководител - ти и един паркинг не моеш управлява, па си си повервал, че можеш държава да ръководиш! По-добре си иди с мир! Иначе можеш пак кръвно да вдигнеш, а мюфтията да е зает да та погали по челцето кухо!

Големи глупости си натворил!Тъпоъгълните разбирачи от групата на червените пионерчета назначени да плюят щото друго не могат!Врява да се вдига от провалилите прехода идиоти! Защо Борисов да има нещо общо с частни търгове на чужд инвеститор ,БГ не е страна по сделката.Както е известно правят проверки,сделката не е финализирана от наша страна .Колко пъти са глобявани ЧЕЗ,водят и дело срещу държавата,нямат повече интерес и продават,така че времето ще покаже кои са финансовите обезпечители.

Ти гербер ли си или джендър :) Прочети си кво си напиал - България не е страна по сделката :))) Утре кат вземе да ти спират тока да не "прогледнеш" случайно колко си се заострил :))))

Бойко, що не се позаинтересуваш по чия заповед ДКВЕР елиминира другия фаворит бЪлгаро - индиски консорциум като му взе лиценза за търговия на едро с ток!!! А , забравих, докато се шматкаш напред назад, зад гърба ти стават страшни работи!!! Леле колко си наивен, мале какъв си лесен за сготвяне !!! Затова ли вчера оправя на Гинка заема към ЕБВР, пък ужким си на форум!!!

Бъркаш , тоя има опи , това е алиби.

Кой ми сра в гащите е неговата работа. Тиквата пак се закани...На кого се заканваш тъпънар такъв.Бивш комунист, бивш сикаджия, бивш охранител на бившия първи диктатор.

все пак си се усетил навреме.

ПРЕДИ МАЛКО ПО БТВ ЗА СДЕЛКАТА ЧЕЗ. ПАК НЯКОЙ МУ ВИНОВЕН.НЯКОЙ МУ БИЛ СПРЕТНАЛ НОМЕР ДОКАТО ТОЙ ВЪРШЕЛ ВАЖНИ ДЕЛА В ЧУЖБИНА. И СЕ КАРА ОТ ЕКРАНА. И ЗАПЛАШВА. СЛУШАХ ГО И НЕ ВЯРВАХ НА УШИТЕ СИ. АБЕ ТОЯ В РЕД ЛИ Е???

abasador

чудно, ми е за какво се прави на интересен господин Борисов! Кокво очаква да чуе от колегата си Бабиш... ... Колега Борисов, след направената проверка установихме, че продаваме голяма част от енергетиката на България на фирма, която няма никакъв опит в управлението на този бизнес, както и голямото несъответсвие във финансовите, техническите и технологични възможности гарантиращи правилното управление на Национално дружество от такъв мащаб! ... та значи, господин Борисов, ... Имало едно време едно време, което приказките повтаряли толкова често че накрая станало действителност. Лек ден.

ЧЕ ПО-ГОЛЕМИ НАГЛЕДЦИ ОТ МАФИОТИТЕ ГЕРБ- НЯМА! НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ ТЪПИТЕ МУТРИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ С ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ

Премиерът на Чехия е казал съвсем друго нещо :)))) И за капак, Бай Суджук нали до сега твърдеше че всико е законно и че всичко е наред ... е тогава защо хем уволнява министърката, хем нарежда проверка от ДАНС и от НАП ??!! Сеха като лъсне и схемата за пране на пари, и схемата за укриване на данъци и офшорните мафиоти зад сделката съвсем ще му припари под задника!!! Европредседателство от КОРУМПИРАНИ ???!!!

А колегата на боко не ели в оставка защото е заподозрян в далавери???Значи един далавераджия дето си е оплел работата с правосъдните институции седнал да пита другия дето явно още не се е ошлайфал дали всичко е покрито както трябва.. Къде са чехите да попитат как активи за милиард се продават за някакви си 320 милиона при положение че всяка година им субсиирахме социалните фондове с инесената печалба като дивидент за държавата им..

г-це Калинке, не ви ли е неудобно да вадите от контекста само това , което е удобно на куклуводите ти. Ами я прочетете и вижте другите медии какво пишат: Нова ТВ:"Чешкият премиер в оставка с остра реакция за продажбата на ЧЕЗ" btvнОВИНИТЕ:"Чешкият премиер в шок от събитията след продажбата на ЧЕЗ-България"

АЙ стига се прави на ЦИРКАДЖИЯ!!! НЕ си ли даваш сметка , че никой в ЕС и света нема те взима на сериозно!!!

малко опорни точки за скотовете, които са не 80, а 95%, след като се кефят на и преизбират мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. 1. тиквокъл джендъров суджуков не знаел нищо, от премиера на чехия научил 2. сега каунът пита премиера на чехия 3. оня отговаря нещо на чешки, илитератът винету всичко разбира и готово 4. иван иванов фъфлекът не можел да проверява законосъобразност следователно, закривай псевдотериторията, пускайте водата в кенефа и гасете лампите, ако любимите на всяка власт жаагали не са обрали кабелите. приятен ден. и да не забравител да гласувате пак за боко селския бек, прост човек, тарикат и паляк, че има още за онождане и присвояване.

Тоя до вчера прикаваше как била частна сделка а днеска се събудил и разбрал че 67% е на чешката дуржава че....Много ми е интересно как са ''проверили'' надежността на гинка че може да управлява този отрасъл като синовете на чеха дето я споносрирал за перките са в атвора за далавери ....

Къде е мангалът сигворнисон, дето се възхищаваше на циганката с основно образование, че била боката, КРАСИВА, УМНА и ОБРАЗОВАНА :)

sawo

Питали дружеството и то казало, че всичко е наред? Това ли са им проверките?

Някой даскал на госпожата знае ли и образователния ценз ? Само за инфо де...В свободния свят има достатъчно примери за бизнес без казионно образование, но при нас не е така.

Фелдфебелът - много е начетен,компетентен е за всичко и винаги. Пзивните му докато летеше бяха "Мозес" ни повече ни по-малко.

До кога че ме прават на луд. Ми това че каже далаверата е редовна

Гинка е купила ЧЕЗ за 342 милиона евро, което равно 669 милиона лева. Правителството отпусна 2 милиарда лева за така нареченото саниране, които е пълна порнография. Правителството работи ли за 7 или 3 милиона българи или работи за няколко свои хора? Ако правителството няма друг ход, да купи ЧЕЗ и след това с прозрачна процедура, защитавайки обществения интерес, да го продаде, ако трябва.

Гинки, Калинки, Глогинки Или както се пееше някога "Пирамиди, фараони, и балъци за милиони."

Интересно, какво образование има тази Гинка? Може ли да поправи един бушон? Поне икономист ли е. Защо държавата не иска да си вземе дружеството, както е в много страни.

Учила е до 10 ти клас.

Защо 63%, са държавно участие ,а ни лъжехте,че ,,става въпрос между частни фирми,,Герб,лъжата си я нямате за нищо. Дайте я на някъкви извън ЕС,а ако решат да свалят ,,шалтера,,да няма пак ,,дискотеки,,как се подиграваше на ,,учителите ти,,

Един престъпник уверява друг престъпник, че всичко е наред. Който не вярва, да провери!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА! СТИГА ВРЕДИ И БЕДИ Е ПРАВИЛ НА СТРАНАТА! СТИГА СЕ Е ПРАВЕЛ НА НЕВМЕНЯЕМ!

Бабиш Успокоил Разтревожената Тиква: СПОКО БОКО, СПОКО ВСИЧКО ЧЕЗ Е ЗА ТЕБЕ. И Е МНОГО ЗАКОННО ДАЖЕ

А вие да сте очаквали нещо друго !! Някои тъпаци ни обясняват, че ЧЕЗ не е държавна компания, нищо че държавата притежава 76% от капиталът й !! ЧЕЗ единствено я интересува не добруването и благосъстоянието на българите , а да си вземе цената, която я устройва, независимо КОЙ и КАК ще я плати и по-дълеч от България като затова не може да бъде винена !! Пак ни баламосват, за пореден път !! Чехът си защитава чешкото и е прав !!

Ама защо чак сега? Защо не се загрижи преди месец или Теменужка не му е казала?

Ама боката вЕрно ли е питал чешкия премиер?!

Питал го е за какво са си приказвали като чехът беше в България. Забравил бил.

Баце , откакто тебе те гледам , цирк на гледам , пестя от билети , твоето поне ми е безплатно , тури си едно авторско право поне.

Борисов нали каза, че всичко било наред? Нямало основание за притеснения. ащо дава сделката на ДАНС? Защо иска гаранции от Бабиш (нали вече се срещаха с Бабиш и обсъдиха сделката)? Изобщо този панически кризисен ПР - уволнението на Петкова, искането на подкрепа от Бабиш, хаотичното говорене - показва, че договорът с Гинка е на ръба на закона и много отатък ръба на морала.

БОРИСОВ, НЕ СЕ ПРАВИ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТ! РАЗГОВОРА ТИ ПО ТЕЛЕФОНА С ЧЕШКИЯ ПРЕМИЕР, НЕ Е ДОКУМЕНТ! ДУМА В ПАПКА НЕ СЕ ВРЪЗВА! ПОИСКАЙ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА СДЕЛКАТА ИЛИ ПИСМЕННО ДА ТИ ОТГОВОРЯТ И ТОГАВА ИЗЛЕЗ ПРЕД НАРОДА И КАЗВАЙ КАКВО СТАВА.

Че що да се прави, човекът си е баш СЕЛСКИ ТАРИКАТ...

На надзирателите няма да им вдигат заплатите, за да няма кой да държи зад решетките следващите..........

Пошло театро. Бла-бла. Проверки правели на "Инерком". Какви проверки на новосформирана целево компания ще правите? И какво се правят на изненадани? Процедурата вървеше от година и е ясно, че знаят подробно как се е развивала. ЧЕТЕТЕ и вервайте... Съмнявам се, че дори и цените на тока да се вдигнат драстично или даже да се въведе режим, подобен на онзи по Виденовото време, ще има протести по улиците! По-скоро народа ще пести, мръзне, гладува, но няма да вдигне брадви срещу тиранията - нито ще поиска сметка за случващото се, нито затвор за престъпленията! По-добре да се закрие тази пародия на държава!

По времето на Виденов нямаше режим на тока имаше хиперинфлация!

защо не съм ,,учуден,, че чехите ни ,,гарантират,, нашите стратегически интереси...!!! при ,,боката,, другите ни ,,гарантират,, защото ,,държ.власт ,, е лош стопанин...!!!

Коментари - Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ

Премиерът Бойко Борисов поиска от чешкия си колега Андрей Бабиш на компетентните български органи да бъде предоставена информация по сделката за ЧЕЗ-България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

ще ти пратят по две тупалки за всеки политик а на тиквеника права лопата да обръща жълтите павета в центъра на софия защото всеки които мине ги осира ....... тиквеник тук няма ункер и тапунгер тука има гинка със маслинка която е по почтенна от теб които българите избраха и повярваха във мутра ......... българска простотия резил , и оправляваш цяла българия ?????????? гледя си работата

...а сега де " кои ми ...такова в гащите " ?!??...поискал Boiko инфо от чешкiя си колега ???!???...кои управлява Balgaria бе господин "премиер " ?!?....а ти уж отдавна си бил " критикувал " ...тази сделка..ма не те били ...таковали за слива ?!??...и докато не поникна Ginka ...всичко си бе точно...питаи цветанов...тои така казва ,че всичко си било законно !?!

Борисов, а Бабиш каза ли ти "ЧЕ Е ШОКИРАН ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ" .... а Борисов ....

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

Няма да даде оставката,защото това му беше последен шанс. То ИК, то общинска банка,сега пък Чез,а изобщо не ни радва ,чд се е загрижил за комшийте.Тук с 20% са се увеличили убийствата,та ти всеки ден ни убиваш по малко

Авторката Калинка доста глупости е написала .Престанете да промивате

Вижте какво е казал Бабиш в вести бг

Извършени са проверки на купувача и по отношение на способността му да управлява електроенергийното дружество в България, и по отношение на произхода на средствата за заплащане на активите, които са показали, че не съществуват проблеми за осъществяване на сделката. Това означава само едно,чед зад сделката стоят други хора , а Гинка е само бушон.

Борисов поиска от Чехия информация по сделката ЧЕЗ?!?!?!?! Борисов, ........ не мога да напиша всичко като ешитети което ми идва в главата за теб!? БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР иска ЧЕШКИЯ инфо за сделка за КОМПАНИЯ ОПЕРИРАЩА В БЪЛГАРИЯ и ИМАЩА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦ СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ?!?!? Н.В.Гогол е написал "ИДИОТ" ....

А лихвите по кредита кой ще ги плаща, нали ви става ясно че това не е малка сума и лихвата ще бъде калкулирана в цената на тока, който пък го плаща българският народ. Това ДКЕВР трябва да го вземе впредвид и да анулира сделката.

Лихвите по кредита ще ги плащаме всички ние.Това не може да се случи в друга държава!!!!!

Аз пък се обадих на дедов!!

Единият далавераджия на другия :"Споко бе,споко ! Сичко е Ок ,с тея оФци....."

България е разпродадена на еврейски ОФШОРКИ!!! Господи върни ни СОВСТВЕНОСТТА!!! Господи върни ни ДОСТОЙНСТВОТО!!! Господи помогни ни!!! SOS!!!

А защо не напишете, какво е възкликнал чешкия премиер Бабиш? Казал е дословно следното: "Шокиран съм от случващото се в България!" Първо това да кажем, а после ще чуем другото, което е казал, че сделката е законна! ХЕМ ЗАКОННА, ХЕМ ПРЕДИЗВИКВА ШОК? Как стават тия неща? Когато всичко е законно, защо трябва човек да е шокиран? Прави впечатление, че Борисов смени тона по темата. Отначало и той предъвкваше, че това е "частна сделка" и никой не може и няма право да се меси в нея! Сега гледам и той започна да говори за национална сигурност и национални интереси. Това опозицията отдавна го говори.Има прогрес! Борисов започна; сега ще запеят тази песен и другите от ГЕРБ и патриотите! Сетихме се!По-добре късно, отколкото никога. Нали знаете, човек се учи докато е жив!

Бабиш е бивш агент на чешките служби от соц време, който обяснява първоначалния си капитал с помощ от швейцарски съученици. Защо очаквате, че такъв човек ще смята за нередно да се правят сделки с поставени лица? За него сделката за ЧЕЗ си е чиста та чиста. В крайна сметка тези хора смятат всеки, който си изкарва парите с умения за балък. А българите и чехите наистина са балъци за да гласува за тези нагли хора.

че сделка засягаща нац. сигурност е извършена без прозрачности тва го будило опасения. Егати и националната сигурност, щом утре някой може да врътне параф и - половин България без ток. Ми на кво си ти премиер бе аланкоолу? А да, на Европрецедателството и Западните Балкани. Иди пак да ти бие чембер Юнкер и да си мерите прическите с Ципрас.

Ти пък кой си?Червена шаврантия!Премиера да присъства на търговете ли?ЕРП -та отдавна са продадени и няколко пъти препродадени.Те не са българска собственост,вие сега се сетихте!Има проблем с цените на тока и се смята че чуждите инвеститори ни скубят.Този вид стратегическите обекти не са българска собственост,а продавача не е задължен да уведомява как ще процедира при избора на купувач .То и изобщо не е имало подходящи кандидати!Ама дай сега Борисов предварително виновен за решението на чехите.Е много сте плоски!

явно е, си третополов, но тук не е място за изявите ти. Случайно да не си кмета на Симитли или синчето му, успешен депутат от ГЕРБ?

купувача може ли да управлява електроразпределително /най-голямото/ дружество и открили, че може. Чехите дето ни ги давате за пример как правилно се развивали, колко честно и открито и прочие било при тях. Е ся то тва е като приказката - понеже дядо му бил кръчмар, значи внучето мое да да управлява ресторантите на Хилтън.

Вожде, Вожде - да се свети простотията ТИ! Чувал ли си лафа, Вожде - след дъжд - качулка! Та и твоята е такава - тези проверки, ако наистина не си оцапан до ушите с тази "сделка" требеше да си ги инициирал още лани, бре Вожде! Ама сега веке е късно либе за китка! За пореден път "зацапа свещите", Вожде! Висичкатата ти работа е такваз - нефелна! Немаш НИКАКЪВ капацитет за ръководител - ти и един паркинг не моеш управлява, па си си повервал, че можеш държава да ръководиш! По-добре си иди с мир! Иначе можеш пак кръвно да вдигнеш, а мюфтията да е зает да та погали по челцето кухо!

Големи глупости си натворил!Тъпоъгълните разбирачи от групата на червените пионерчета назначени да плюят щото друго не могат!Врява да се вдига от провалилите прехода идиоти! Защо Борисов да има нещо общо с частни търгове на чужд инвеститор ,БГ не е страна по сделката.Както е известно правят проверки,сделката не е финализирана от наша страна .Колко пъти са глобявани ЧЕЗ,водят и дело срещу държавата,нямат повече интерес и продават,така че времето ще покаже кои са финансовите обезпечители.

Ти гербер ли си или джендър :) Прочети си кво си напиал - България не е страна по сделката :))) Утре кат вземе да ти спират тока да не "прогледнеш" случайно колко си се заострил :))))

Бойко, що не се позаинтересуваш по чия заповед ДКВЕР елиминира другия фаворит бЪлгаро - индиски консорциум като му взе лиценза за търговия на едро с ток!!! А , забравих, докато се шматкаш напред назад, зад гърба ти стават страшни работи!!! Леле колко си наивен, мале какъв си лесен за сготвяне !!! Затова ли вчера оправя на Гинка заема към ЕБВР, пък ужким си на форум!!!

Бъркаш , тоя има опи , това е алиби.

Кой ми сра в гащите е неговата работа. Тиквата пак се закани...На кого се заканваш тъпънар такъв.Бивш комунист, бивш сикаджия, бивш охранител на бившия първи диктатор.

все пак си се усетил навреме.

ПРЕДИ МАЛКО ПО БТВ ЗА СДЕЛКАТА ЧЕЗ. ПАК НЯКОЙ МУ ВИНОВЕН.НЯКОЙ МУ БИЛ СПРЕТНАЛ НОМЕР ДОКАТО ТОЙ ВЪРШЕЛ ВАЖНИ ДЕЛА В ЧУЖБИНА. И СЕ КАРА ОТ ЕКРАНА. И ЗАПЛАШВА. СЛУШАХ ГО И НЕ ВЯРВАХ НА УШИТЕ СИ. АБЕ ТОЯ В РЕД ЛИ Е???

abasador

чудно, ми е за какво се прави на интересен господин Борисов! Кокво очаква да чуе от колегата си Бабиш... ... Колега Борисов, след направената проверка установихме, че продаваме голяма част от енергетиката на България на фирма, която няма никакъв опит в управлението на този бизнес, както и голямото несъответсвие във финансовите, техническите и технологични възможности гарантиращи правилното управление на Национално дружество от такъв мащаб! ... та значи, господин Борисов, ... Имало едно време едно време, което приказките повтаряли толкова често че накрая станало действителност. Лек ден.

ЧЕ ПО-ГОЛЕМИ НАГЛЕДЦИ ОТ МАФИОТИТЕ ГЕРБ- НЯМА! НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ ТЪПИТЕ МУТРИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ С ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ

Премиерът на Чехия е казал съвсем друго нещо :)))) И за капак, Бай Суджук нали до сега твърдеше че всико е законно и че всичко е наред ... е тогава защо хем уволнява министърката, хем нарежда проверка от ДАНС и от НАП ??!! Сеха като лъсне и схемата за пране на пари, и схемата за укриване на данъци и офшорните мафиоти зад сделката съвсем ще му припари под задника!!! Европредседателство от КОРУМПИРАНИ ???!!!

А колегата на боко не ели в оставка защото е заподозрян в далавери???Значи един далавераджия дето си е оплел работата с правосъдните институции седнал да пита другия дето явно още не се е ошлайфал дали всичко е покрито както трябва.. Къде са чехите да попитат как активи за милиард се продават за някакви си 320 милиона при положение че всяка година им субсиирахме социалните фондове с инесената печалба като дивидент за държавата им..

г-це Калинке, не ви ли е неудобно да вадите от контекста само това , което е удобно на куклуводите ти. Ами я прочетете и вижте другите медии какво пишат: Нова ТВ:"Чешкият премиер в оставка с остра реакция за продажбата на ЧЕЗ" btvнОВИНИТЕ:"Чешкият премиер в шок от събитията след продажбата на ЧЕЗ-България"

АЙ стига се прави на ЦИРКАДЖИЯ!!! НЕ си ли даваш сметка , че никой в ЕС и света нема те взима на сериозно!!!

малко опорни точки за скотовете, които са не 80, а 95%, след като се кефят на и преизбират мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. 1. тиквокъл джендъров суджуков не знаел нищо, от премиера на чехия научил 2. сега каунът пита премиера на чехия 3. оня отговаря нещо на чешки, илитератът винету всичко разбира и готово 4. иван иванов фъфлекът не можел да проверява законосъобразност следователно, закривай псевдотериторията, пускайте водата в кенефа и гасете лампите, ако любимите на всяка власт жаагали не са обрали кабелите. приятен ден. и да не забравител да гласувате пак за боко селския бек, прост човек, тарикат и паляк, че има още за онождане и присвояване.

Тоя до вчера прикаваше как била частна сделка а днеска се събудил и разбрал че 67% е на чешката дуржава че....Много ми е интересно как са ''проверили'' надежността на гинка че може да управлява този отрасъл като синовете на чеха дето я споносрирал за перките са в атвора за далавери ....

Къде е мангалът сигворнисон, дето се възхищаваше на циганката с основно образование, че била боката, КРАСИВА, УМНА и ОБРАЗОВАНА :)

sawo

Питали дружеството и то казало, че всичко е наред? Това ли са им проверките?

Някой даскал на госпожата знае ли и образователния ценз ? Само за инфо де...В свободния свят има достатъчно примери за бизнес без казионно образование, но при нас не е така.

Фелдфебелът - много е начетен,компетентен е за всичко и винаги. Пзивните му докато летеше бяха "Мозес" ни повече ни по-малко.

До кога че ме прават на луд. Ми това че каже далаверата е редовна

Гинка е купила ЧЕЗ за 342 милиона евро, което равно 669 милиона лева. Правителството отпусна 2 милиарда лева за така нареченото саниране, които е пълна порнография. Правителството работи ли за 7 или 3 милиона българи или работи за няколко свои хора? Ако правителството няма друг ход, да купи ЧЕЗ и след това с прозрачна процедура, защитавайки обществения интерес, да го продаде, ако трябва.

Гинки, Калинки, Глогинки Или както се пееше някога "Пирамиди, фараони, и балъци за милиони."

Интересно, какво образование има тази Гинка? Може ли да поправи един бушон? Поне икономист ли е. Защо държавата не иска да си вземе дружеството, както е в много страни.

Учила е до 10 ти клас.

Защо 63%, са държавно участие ,а ни лъжехте,че ,,става въпрос между частни фирми,,Герб,лъжата си я нямате за нищо. Дайте я на някъкви извън ЕС,а ако решат да свалят ,,шалтера,,да няма пак ,,дискотеки,,как се подиграваше на ,,учителите ти,,

Един престъпник уверява друг престъпник, че всичко е наред. Който не вярва, да провери!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА! СТИГА ВРЕДИ И БЕДИ Е ПРАВИЛ НА СТРАНАТА! СТИГА СЕ Е ПРАВЕЛ НА НЕВМЕНЯЕМ!

Бабиш Успокоил Разтревожената Тиква: СПОКО БОКО, СПОКО ВСИЧКО ЧЕЗ Е ЗА ТЕБЕ. И Е МНОГО ЗАКОННО ДАЖЕ

А вие да сте очаквали нещо друго !! Някои тъпаци ни обясняват, че ЧЕЗ не е държавна компания, нищо че държавата притежава 76% от капиталът й !! ЧЕЗ единствено я интересува не добруването и благосъстоянието на българите , а да си вземе цената, която я устройва, независимо КОЙ и КАК ще я плати и по-дълеч от България като затова не може да бъде винена !! Пак ни баламосват, за пореден път !! Чехът си защитава чешкото и е прав !!

Ама защо чак сега? Защо не се загрижи преди месец или Теменужка не му е казала?

Ама боката вЕрно ли е питал чешкия премиер?!

Питал го е за какво са си приказвали като чехът беше в България. Забравил бил.

Баце , откакто тебе те гледам , цирк на гледам , пестя от билети , твоето поне ми е безплатно , тури си едно авторско право поне.

Борисов нали каза, че всичко било наред? Нямало основание за притеснения. ащо дава сделката на ДАНС? Защо иска гаранции от Бабиш (нали вече се срещаха с Бабиш и обсъдиха сделката)? Изобщо този панически кризисен ПР - уволнението на Петкова, искането на подкрепа от Бабиш, хаотичното говорене - показва, че договорът с Гинка е на ръба на закона и много отатък ръба на морала.

БОРИСОВ, НЕ СЕ ПРАВИ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТ! РАЗГОВОРА ТИ ПО ТЕЛЕФОНА С ЧЕШКИЯ ПРЕМИЕР, НЕ Е ДОКУМЕНТ! ДУМА В ПАПКА НЕ СЕ ВРЪЗВА! ПОИСКАЙ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА СДЕЛКАТА ИЛИ ПИСМЕННО ДА ТИ ОТГОВОРЯТ И ТОГАВА ИЗЛЕЗ ПРЕД НАРОДА И КАЗВАЙ КАКВО СТАВА.

Че що да се прави, човекът си е баш СЕЛСКИ ТАРИКАТ...

На надзирателите няма да им вдигат заплатите, за да няма кой да държи зад решетките следващите..........

Пошло театро. Бла-бла. Проверки правели на "Инерком". Какви проверки на новосформирана целево компания ще правите? И какво се правят на изненадани? Процедурата вървеше от година и е ясно, че знаят подробно как се е развивала. ЧЕТЕТЕ и вервайте... Съмнявам се, че дори и цените на тока да се вдигнат драстично или даже да се въведе режим, подобен на онзи по Виденовото време, ще има протести по улиците! По-скоро народа ще пести, мръзне, гладува, но няма да вдигне брадви срещу тиранията - нито ще поиска сметка за случващото се, нито затвор за престъпленията! По-добре да се закрие тази пародия на държава!

По времето на Виденов нямаше режим на тока имаше хиперинфлация!

защо не съм ,,учуден,, че чехите ни ,,гарантират,, нашите стратегически интереси...!!! при ,,боката,, другите ни ,,гарантират,, защото ,,държ.власт ,, е лош стопанин...!!!