17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този издевателства ли пак? Какъв демократичен свят след всичкото което става в ЕС и щатите, в подвластните им територии и къде ли не още по света? Или съсипника на България действа по съвет на адвокатите си, за да трупа материал за бъдещата им основна защитна линия. Така че те да могат обосновано да твърдят: видите ли обезателно трябва снизхождение, та обвиняемия е невменяем кретен, който в последствие като министър-председател и съвсем полудя. Ето и някои от многобройните доказателства: помага на шофьорите в България, чрез подкрепа на правителствено ниво за въпиющо незаконните и антидемократични превратаджии във Венецуела; среща се и се възхищава от Ангела Меркел, дори след нейните престъпни и въпиющо недемократично отваряне на граници през 2015 г., а след това през 2021 г. говори публично нещо си за някакъв „цял демократичен свят“; при първи повод, веднага без минута бавене джафка нещо „изключително важно“ за тоя Навални, но с години не забелязва и не обелва нито дума за изтезанията на Юлиан Асанж и т.н., и т.н..

Никаква милост за тия изроди и престъпници. Без здраве не може, но без кръчмари престъпници мутри може.

не се набутвай между шамарите! Или Мустафата пак ти извива топките?

Борисов, когато от устата ти излизат само лайна, трябва да я държиш затворена, защото вонята е нетърпима.

Заслужи си още едно захарче от Козяк! Сигурно си имал проблеми с превода на директивата ама закъснението от 2 дни няма да ти простят. Моли се и за теб някой да се застъпи като за Берлинския пациент когато им станеш излишен

Бе баце, ама ти много уважаваш опозицията, особенно чуждата.

Баце иска да поздрави руската милиция с песента на група "Извънредно положение-ЕЙ ТУЛУПИ!

ОТ КАКВО Е ЗАГРИЖЕНА ЕВРОПА?

че ще си патиш и то яко ще си патиш!

зАЩО СЕ МЕСИТЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА РУСИЯ? зАЩО МЪЛЧАХТЕ ЗА сащ, КЪДЕТО "ДЕМОКРАТИЧНО" БЕШЕ НАПАДНАТА КАПИТОЛИЯ? ЗАЩОТО РУСИЯ Е СИЛНА И Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА еВРОПА И САЩ!

а янките са тема табу за всички "демократи" и драскачи! Виждат сламката в чуждото око но не виждат гредата в своето!

За това ли мълчахте,когато в САЩ преди две седмици"демократично" решаваха проблемите си? За това ли мълчахте,когато предаохте турските опозиционери на османоислямиста р-тийп?? За това ли мълчахте когато османоислямиста р-тийп изпрати в Азърбейджан срещу арменците 3000 терориста? За това ли мълчахте когато фанатика османоислямист публично призна пред медиите за вмешателство във вътрешнополитическият живот на България? КАК МОЖЕ КОРУМПИРАНА МАРИОНЕТКА КОЯТО ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ДА ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ НА ФОНА НА КОРУПЦИЯ???

И СИГУРНОСТ СКОРО....! РАЗБИРАЧЕВ!

ПРав е г-н Борисов Трябва г-н Борисов да спре транзита на руска газ през българска територия така да накаже руския диктатор.

Да се надяваме, че Навални ще върне услугата. Скоро.

Да се надяваме, че Навални ще върне услугата. Скоро.

Да се надяваме, че Навални ще върне услугата. Скоро.

С КЮЛЧЕТаТа и ЕВРОТО из ЧЕКМЕжЕТАТА ,ДЕТО С таз ОКОСМЕНА МУТРА,ПрИЛИЧАЩ ХА ОБРАСЪЛ МАЙМУНСКИ ЗАДНИК ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА "интересен",защото МНОГО СКОРО ГО ОЧАКВА НЕЩО ПОДОБНО НА УЧАСТТА НА нахални,ЗЛОУПОТРЕБИЛ С ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА,егати БОРЕЦА СРЕЩУ КОРУПЦИЯ!!!НЯКОЯ ОТ наречените матА харитА да МУ КАЖЕ НА 'нашия велиК" вожД със "слаб АНГЕЛ",ЧЕ С ТАЗ физиоМУТРА ВЕЧЕ ОТДАВНА миРише на ПРЪСТ!!!!

А знае ли защитник на Навални Борисов, че Навални на милионна аудитория на радиостанция „Эхо Москвы“ призова към въоръжен бунт срещу властта. Удивително защо власт в Русия търпяла антидържавната му дейност след като е било известно,че той е агент на чуждите служби. След него се влачи дългата следа на антинародната дейност. И като важен щрих към биографията му е . той никога никъде не е работел. Всеки може да се сети с чии пари той 2-3 пъти на година ходил на почивки зад границата.

Смях в залата?

Защо ли той не осъжда жестоката разправа с протестиращите (дори с жертви) в САЩ, Франция, Германия, Полша, блокада на социалните мрежи на опозиция в САЩ. тровене на демонстрантите с газ, стреляне с гумени куршуми , заливане с вода през зимата и бой. А ББ знае ли,че БГ на 101 място по свобода на медиите ? И къде е правата на човека за получаване на информацията? Ало! Това не ли нарушаване на фундаменталните права на човека? Не, не било нарушаване защото основния йезуитския принцип на западната демокрация е : ТУК ИМА, ТУК НЯМА. А угодничеството към силния европейски „брат“ временно помага за запазване на личната власт, но в крайна сметка я дискредитира.

Той Борисов се загрижил за Навални.Каво е в България ? Активни мероприятия на хората на Борисов начело с Гешев срещу бизнесмени и граждани, разбиване на апартаменти,незакони арестуване на бизнесмени , побой и гаврене с протестиращи младежи и журналисти,полицаи и хора на охранителни фирми с боксове срещу протестиращи,нахлуване с полиция и прокурори незаконно и противоконституционно в президенството ,тормоз на президента и семейството му и т.н.Тези деяния от Гешев по разпореждане на Борисов не нарушават ли правата и сигурността на българските граждани и фирми? Защо ЕС ще се събира ,а Бирисов е ,,загрижен"за Навални ,а не за незакония прокуроро управленския натиск над хората в България?

Кой му навива пружината на тоя глупак да не спира с бръщолевенето? Направо нЕмам думи да дам количествена оценка на празнословието му.

Опитва се да заблуждава избиратели, но му лъска червения газ.

ОМАЗАНИЯ е по реално ....

Толупа прави димна завеса на Руския Паток. Санкции обаче ще има. Американски компресори, ама друг път.

Няма как един престъпник да не защитава друг с надеждата че и него така ще го защитават менторите му.....Ами боко вземи и опразни затворите след като си загрижен за претъпник като навални осъден за кражба от френска фирма....

Бълха върху слона вика: „Ще го смачкам този, ще го смачкам!“

Същото каза и БГ съда за Бобокови...

По заповед на Помпео, Европа трябва да припява в хора срещу Русия, Китай, Иран, КНДР, Венецуела, Куба и т.н и т.н. Поне да бяха избрали по-грамотно протеже от Навални, храненик на американските фондации. Тровен, ама не съвсем, гонен, ама драпа да се върне, подсъдим, ама не е Асанж или Сноудън да си го искат обратно в САЩ да го съдят.

Другарю борисоф, а защо не кажеш нещо такова за Иванчева???? Или в Русия не може, а тук - да???

б.б. изпусна адекватна за него възможност да премълчи и да не изтърве поредната дебелащина на провинциал.

Е, ясно е откъде Бойко е запознат със законите в Русия, че да знае дали се нарушават правата или не.а

Глупости. Тулупа не знае и не ебава и нашите закони, какво остава за чуждите! Единственият закон, който той познава и спазва, е законът на чекмеджето!

Боко, къде се вреш и ти барабар Петко с мъжете. Стой си до чекмеджето и си трай.

Виж КОЙ го казва: "В днешния демократичен свят е изключително важно да не бъде заглушаван гласът на опозицията." Навални не го познавам, не съм сигурен Борисов да знае нещо повече за него. Но дали смята горното твърдение в сила и за НЕГОВАТА опозиция и безчинствата на протежето му с каскета? Я да обясни с думи прости, за да стане ясно и на нас простите, защо не се втурна да защитава президентските съветници?

намерил се кой да го каже? Ти ли ще говориш за права на човека, бе? Нали по твоя заповед мутро-милиционери пребиха младите момчета и момичета под колконите на МС? Тъпанар!

Никой няма право да се меси във вътрешните работи на суверенна държава! Ей на това му викат слугинаж! Дай сега да проявим солидарност с някои от лидерите на Европейския съюз. Не с всичките, само с някои. Защото умните и образовани политици виждат абсурдността на подобни изявления и затова не вземат отношение. Това няма нищо общо с международното право, а слугинажа и докарването е винаги най-противен. Сигурността му била застрашена. Как? По кой начин? Защо се върна тогава? Ясно е защо. Защото трябваше да бъде оръдие за провокация срещу страната си.Нарушени били правата му! Той е нарушил законите на страната си и компромис не може да има,защото той е също руски гражданин и законите важат и за него. А иначе,Борисов има огромен принос да имаме най-лошите отношения с Русия в цялата си история като държава. Колко руски дипломати изгонихме? С какви обвинения? Ами абсурдни и смешни! А иначе от американското посолство се чуват бурни аплодисменти. Проблемът е, че техните интереси не са наши интереси!

Бокооо, Бокооо, а ти защо искаш да арестуваш Цветан Василев и Божков, ако се върнат в Българиа?!? Ъъъ?!? Ми същото е и с онова лайно в Русия!

Тошо Живков така едно време пригласяше на Големия брат. На него поне му даваха нефт, газ и суровини, срещу слугуването и проституцията. Новият брат нищо не дава, само си затваря очите за кражбите на "своя кучи син" .

е то не е малко, да си траят за кражбите му! То вече даже не е голям брат или сестра, нещо друго е, трябва да питаме Нанси Пелоси. Вече е голямото ТО!

Да живее КПСС, да живее БКП!!! Да живее другаря Навални и дружбата между народите!!!

въх, въх, въх - защитник на демокрацията, муахаха

За всички е ясно, че нашият премиер няма познания в политиката, дипломацията и протокола. Не е добра идея да се изказва по въпроси, касаещи вътрешните работи на други държави. Още малко остава до края на мандата му, нека си кротува, за да не ни скара със страни, които имат традиции и школа във външната политика и дипломацията.

Нека се изкаже, лошо няма

На сцената на външната политика не е допустимо да се изказват дилетанти, които представляват цяла държава. Там всяка дума и запетайка трябва да е премерена, премислена и преценена. Това не му е интервю по БТВ за вътрешна консумация.

Лошото е, че и кака Севда няма.

Боко Демократична... Мутрата, която пусна няколко бригади мутрафони, преоблечени като полиция да бият мирно протестиращи българи. Проклет дa e!!!

Ау, чия опорка е това - на Брайдън, тръмп или ЕС.

на всяка манджа миродия роден за коментатор язък тамън те харесам и веднага изтърсиш поредната глупост

Казваш - В днешния демократичен свят е изключително важно да не бъде заглушаван гласът на опозицията. Тези думи са огледало на твоите действия, казваш едно пред народа, но правиш това което само в твоя полза. Противореиш си и то доста често

Очевидно на мурзилките тук, Русия им е по-мила от България :)

А на теб тиквата ти е по-мила и от майкати и от баща ти !

а на тебе 30 сребърника, дето вземаш да правиш българите на глупаци, май са ти най-мили.

Да не разботиш за него ? защо си толкова загрижен или ти дължи пари ?

ЗАМЪЛЧИ БЕ ИБРИК.

Колко нагло от страна на Бойко гледа пак в чуждото гърне ... Тръгнал нашия ГАНЬО да се прави на политик

Бойко пдл смотан, гледай себе си, стига одкрепяй чуждите хора. Знаем, че го правиш , за да се подмажеш

Кой ти каза да го кажеш ?!

Ти не нарушаваш правата на хората, не наруши всички закони. Не се прави ан света вода ненапита. Хвърли ключовете от джипката и се предай на властите