Борисов: Ако не искат Габриел за външен министър, ще предложим друг от ГЕРБ

"Най-лесно е да отидем на избори, но не е правилно", промени позицията си лидерът на партията

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако не искат Габриел за външен министър, ще предложим друг от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаргамелка може да е малко грозна, но поне не е кривогледа... Все пак за пазаржиклийка, направо е красавица. Почти си приличат като оная министърка на туризма. Нито един турист не се появи в България тогава. Но те не са виновни. Председателят на журЕто си е от село , и такъв му е "критетият"

На избори!!!! Тъкмо им хванахме цаката!!! Нали видя за кмета на София , какви добри резултати получихме!!!! Айде на избори! Айде на избори!!!!

Това е вица на деня

.. мутрата на първа страница по причина от ппдб, този от пране ще го изтъркат до припадъ

Бойко е праволинеен в неговия си стил и практика т.е. сутрин по медиите казва едно ,на обяд се отрича а вечер казва противоположното на казаното сутринта и на обяд. Той се доказа като най- големия пожарникар сред политиците и най- начетения политик сред пожарникарите.Да му се ненарадва човек на простотиите му.

Бойко трябва да направи контра предложение 7 министри задължително от ГЕРБ-СДС избрани от Габриел.

Какъв ли компромат имат американците , за който не знаем - само като му скръцнат със зъби тоя цапа гащите

Нищо американците, но са му подшушнали че ще е по голяма излагацията на променливите с денков външен министър.

А сигурно не е само идин. Яко са го хванали за топките. А и той по принцип си е страхливец. Ако я кара така партията ще го разкара,

Извади някой нормален, стига с тая Грагамел, за смях стана.

Идеята на Боцко е ясна. Той да обере лаврите, че е докарал пълния шенген и еврозоната. Макар, че го видяхме колко години колко нефелен беше по тези въпроси и колко му вярваха останалите евролидери.

Жалка, много жалка история, Бойко пак се огъна....чудя се сега какво ще лъже хората си, защо го прави, и как така ще останат министрите на ПП.

БОРИСОВ ПИТАЙ ПЕЕВСКИ , ЩО НЕ ИЗДИГНЕТЕ ЛИДЕРА НА ПРОТЕСТТА ЗА ВЪНШЕН М-Р. ЗАЩО ИСКАК ДА ПРОВАЛИШ МАРИЯ ГАБРИЕЛ , КАПАН ЛИ И ПЛАВИТЕ .

i CELIO BYGARSKI PARTIO

И днес йощ Балканът Щом бурята захваща Спомня тоз ден бурен Денят във който На парапета Лена се надупи А наш Киря изотзаде Полата и надигна И О Боже Бялата пухкава дупарка Сластно той омачка...

Дотука е супер, проблема е че след това Боце му го олизва с език, че и се кефи.

Сглобката и ротацията са напълно незаконни, Габриел за нищо не става, а Денков да си мачка сапуните. А Борисов в затвора.

Зор, зор, по-голям зор, най-голям зор.. Партийните клиентелисти да се разпределят по държавни синекури...

Дръжте кокала! Докато простия народ само лаем, кервана си върви...

То имаше някакво споразумение, че денков и габриел си разменят постовете по време на ротацията... Ама боцата си противоречи в едно изречение, а какво е подписвал преди 9 месеца, нито помни, нито иска да чете, камо ли да изпълнява.

Добре, че не печатат думите на Борисов на хартия, че докато я отпечата и трябва да я изхвърлят - той си е променил мнението

А какво точно свършиха Гроб и ДПС последните 6 месеца, освен интриги? Даже и техния си нотариус не опазиха.

Какво пречи Деската да съвместява и тази дейност. И без това в КК не са се скъсали от работа.

Звънва един телефон и когото му наредят, той ще е. Ма нека си изиграе дежурното представление... Къде да му хвърлим малко бели стотинки за цирка, да си купи пура? По -важното е ПП-шайката вижда накъде отива работата и си подготвят путя за бягство...начело с главната мишка-академик. А той умее да надушва и най-лекия полух и пръв обръща на бягство. Такъв си е от ученик още.

Къдравата Сю, примерно.

Тоя е ветропоказател.

Що Шиши бе там?

Габриел или Захариева. Друг не може да бъде.

Няма денонощие откак банкяпитекът уверяваше изключително интелигентните си избирател, че компромиси повече няма да има. Виждате ли се, бе? Жалки човечета, които биват лъгани 24/7. Или имате далавера, или сте точно толкова неумни, колкото изглеждате. Герберасти, бате. Не знам има ли по-елементарна форма на живот. Освен 4П/ДъБили, ама вие често сте едно и също.

Баце ще ви оправи

И какво стана - уж беше по план РОТАЦИЯ, пък си стана пак ОРТАЦИя, но при неясен ортаклък ...

Аз се чудя зашо продължават да гласуват за тоя - той 24 часа не си държи на думата . Отделно - крадец , мутра , тъпанар . Същото важи и за партньорите му - само че ППДБЛГ+ / ДПС

От ден на ден се превръща във все по жалка карикатура. Разхождат го като мечка на каишка.

Нямате проблем. Парантии за назначаване колкото искаш!

Бойко толкова си жалък.

знаем, че нема да пуснете Властта и министерските постове дай нещо ново!

Явно някой иска България да остане без успешен външен министър какъвто е г-жа М. Габриел. Предстоят важни външнополитически събитя където доказано име в европейските политически среди ще е от голяма полза за страната. Съвместяването на поста Министър председател с министър на външните работи би било много добро решение и полезно за България.

Много тие "увиснал", дедовия, такива са ти и опорките, а?!

невероятно точен и умен коментар ! поздравления ! ДЕПМ тъпанар ...

ако мислиш да се занимаваш професионално с пр@ституция се научи да слагаш запетайки

Поредният изблик на европедерастия от устата на нереза Пеевски, цитирам: "Аз ги спасявам, когато имат проблеми с другите партии. И Кирил Петков, и Бойко Борисов са ми много близки. И двамата много ги обичам"

Както Бойко ми лапа, дори Лена не може. Благодарности. Кирчо.

Така е.

Защо някой постоянно трие това което напиша? Да не би да съм в разрез с политиката на сглобката?

ме трият, като пиша нещо подигравателно за Биби дори да няма мръсни думички :–)

Бойко Борисов PR-аст, PR-аст; Бойко Борисов - PR-аст, PR-аст...

Видя как една специалистка предимно за парапетните и изяви и тлъстите суми в известна кантора и промени веднага позициите си. Бойко, не гласувах да ГЕРБ да си с ПП, нито някаква да те прави на малоумник. Виж, ако Галя от посолството се обадила е друг въпрос. А може би простото те е заплашил с нещо? А ти мноооого поомекна спрямо него. И защо да гласуваме за теб и ГЕРБ след като ни предаваш. Една шепа хора те правят на маймуна и не се усещаш.

PEYTSCH

Объркан. Много си объркан Бойко ! Народът ти даде победата, а ти я профука...Сега те е страх...

Когато те управляват с СМСи от чужди посолства е нормално да си объркан кого да обслужваш.

Не е правилно? Не е правилно да се смени настоящата власт според правилата на Конституцията ни, вместо на база противоконституционният Румънски ротационен кабинет? Пък и какво постигна кабинета, че да си заслужи продължението? Реформата за главният прокурор от която нищо не излезе и просте се смени индивида с нов? С разделянето на ВСС, което не след дълго се отхвърли? С новата транзитна такса, която първо задължи държавна фирма, а в последствие се премахна поради риска от вето на Унгария за влизането ни в Шенген? Толкова реформи за бъдещето на правосъдието пък накрая всичко се отмени без да се дава отговор Защо!? "Трябва да вървим напред, защото светът е във война, а има още много неща да се свършат" Да виждам в СОС как толкова усилено се работи, че на 13-ти ще сме със сигурност на нови избори. Колкото до войните те какво ни бъркат? И нас и ЕС? Нищо! Какво се предприе за Газа? Нищо, грам нищо! А по отношение на УКрайна има призиви България (както и за всички други нации в Европа) да се подготви за евентуални военни действия за в бъдеще!

Боце стягай се, защото ако продължите да се дърлите Зеленски ще Ви изпрати от неговите министри.

ЕГАТИ ДРУЖАВАТА,РЪКОВОДИ СЕ НА ЧЕИРПАЗАР. А ПА ТОЛКУЗ СИ МОЯТ.

Ако и другия не го искат ще им направя по една свирка на кирчо и кокорчо само мир да има!

Ленчето днес си изяде мустаците с тази ротация.На първият тур ПП и сие трябваше да имат само техни министри , а сега трябваше да бъдат от Герб.Но ние българитте не ги искаме и двете страни.

И аз не ги искам, ама по-добре от Мунчовите руски мекерета!

Абе не се напъвай, каквото каже Делянчо това ще стане!

И тази сутрин и той се изпъчил подигравателно в очите ни гледа и ни се хили. Един такъм хлъзгав, предизвикващ отвращение откъм морал. Такова безподобно падение и унижение за българската нация не е било!

От всички министрества, на боца най-малко му пука за външното. Но то е удобен повод да са пазари да го набие със 700 на прозтите ппдебили!

Май вече е омекнал и само голо дупе им набива!

"Като гаранция, че това правителство ще работи поне 18 месеца, ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната“-„Демократична България“ се договориха кабинетът, подкрепен от двете парламентарни групи, да бъде ръководен от премиер и един вицепремиер, които да разменят постовете си девет месеца след гласуването на състава на Министерския съвет в Народното събрание. В първия период управлението е поверено на акад. Николай Денков, номиниран за министър-председател от „Продължаваме промяната“-„Демократична България“. През вторите девет месеца отговорността за правителството ще поеме г-жа Мария Габриел – номинация на ГЕРБ-СДС, която към момента е вицепремиер и министър на външните работи. След размяната акад. Николай Денков ще бъде заместник министърпредседател и министър на образованието и науката." Стр.4 в https://gov.bg/files/common/2023-07-26Programazaupravlenie-odobrena-ot-SR-i-prieta-ot-MS-final1.pdf

банкянската филия с мас пак взе да се гъне като гъсеница...вчера едно, днес друго - накрая пак ще му изуят гащите..или ще продължат да го шибат през тях