Борисов: Имаме много тревожен сигнал от Брюксел

Имаме много тревожен сигнал от Брюксел, това заяви днес пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Имаме много тревожен сигнал от Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази вечер още една неграмотна изцепка от премиера Борисов.ша изпрата в македония правителсвения 154...ТУ.

egati kolko tupi hora ima v toia forum-ie go be kazva vi go choveka komunistite deto si gi izbrahte vi ukradoha...tova e zaslujavate si go .Boiko vi go kazva tova v momenta v koito mojeshe da e v otpuska a vie pak pliuete -samo mesec e minal-siguren sum che iskate da se izduni i bulgaria pak da ia ovapca-tova sme ste vie -ne sakam az da sum dobre sakam na Vute da mu e zle...pleme tupo bulgarsko

българите сме мърлячи, и само мърляч може да ни управлява, вие какво искате - лорд Фаунтлерой ли? Бойко говори така, както говорят повечето българи - като необразован и неинтелегентен тип...нали затова го харесваме, защото е като нас!

Тодор Живков е виновен!

Боже опази България от некадърни управници и дай на народа ни накрая да прокледне цялата истина. Защото възмездието скоро ще дойде. На този народ му писна от лъжи и хора, които само говорят, а нищо не правят. Май проблемът ти Бойко е, че няма какво въче да се краде нали? Защо ни е тази полиция? Народа иска работа, а не корумпирани шапкари. Не търси само причината в другите, а като си толкова кадърен направи каквото трябва за тази страна. Защото другият път никой няма да ти даде дори един глас. Бог да пази България и народът и.

До всички мрънкачи тука. Станишев и КО сраха на държавата ни 4 години вие искате ББ да я лъсне за 2 месеца. Няма как да стане все пак това не е като реклама на mr. Proper!

...твърдението на предишното правителство за предприети антикризисни мерки е мит, защото ако в света имаше написани на хартия антикризисни мерки, Америка, Германия или Англия нямаше да са в рецесия...?!? Сложна мисъл, пълна мъгла! Трудно се тълкува. Но все пак... Тъй като не се е чуло да сме в границите на Германия или пък Англия не виждам каква точно е пряката обвързаност. Макар с всички сили преди да стане прериер Бойко да се опитваше да черни България, по данни на ЕВРОСТАТ нашата държава е относително /сравнена с много други/ стабилна финансово. Поне беше доскоро...

ОСЪДИ КРАДЦИТЕ!Защо не го правиш да не би и те да са ти приятели?!

Спри да ревеш не ти отива!Ако незнаеш как да управляваш събирай си багажа и право в Банкя!Бъди мъж , а не мякало!

в България има като тръгне едната и всички след нея , ама къде?,защо?-- това не се знае!Разбирам,че много хора гласуваха доверие на Бойко Борисов и те имат големи надежди , но разбирате ли тези надежди ще си останат там при урната няма да се изпълнат от Бойко Борисов!Защо ли, защото и сам Бог да дойде неможе да ни помогне преди ние сами да си помогнем!Бойко Борисов това го знае много добре ще си кротува 4 години и отвреме на време ще ви дава понякоя троха и не на последно място ще казва Ама те са виновни, Аз искам, но Станишев и сие окраднаха парите и н.т.Жалко нали?Жалки сме ние , че сме такива овце!

Започвай процеси срещу триглавите крадци, това е единствения изход и за теб и за БГ и за нас!!!

В предишното правителство имаше пари и да се краде, и да се вдигат пенсии, заплати, майчинство... Ако сегашното може да ги докара същите пари, без да краде, ще бъдем много, много добре.

Не го усуквай, Бойко. Преди изборите повтаряше, ли потваряше, че парите от ЕС са спрени заради коалицията, но всичко ще се оправи, когато вземеш властта. Е, сега?! Нали нашите хора от ЕНП и т.н. щяха да вземат предвид новата ситуация в България и коренно да променят подхода. Какво става... Някои наивници смятат, че ЕС ще ни имат за равноправен партньор и ще ни дават ли, дават. Да, ама не! Те не ни искат за партньор, а за слуга.

все някой му е виновно! При спрени на Триглавата всякакви пари от ЕС, при БГ бюджет на минус в средата на годината...Сега Борисов е виновен и Костов, де!

Ами адресирано е до вас - БКП отрепките!

Че мартериала на БСП е лош ни предупредиха още преди няколко месеца. И се оказа вярно. Тъпи и упорити. Гъзът им насран, а една уста отворили - с камион лайна не мож я напълни. С апаратчиците на БКП-БСП е безмислено да се спори. Безмислено е и да им се обяснява - те са тъпи и праволинейни и едно си знаят: Партията е права, когато съгреши дори. Те не вдигнаха глас, когато една група номенклатурни лумпени ги направи за една нощ социалисти, тях винаги верните на Партията комунисти, та сега ли? Те само от едно разбират. От бой. И от калъчката. Историята го е доказала. Когато видят зора се снишават. Така поне им беше казал вожда и учителя, бай Тошо по време на перестройката. И тези суеци, вместо сега да се снишат и да си ближат раните, лаят. Лаят като палашчета. И ще отнесат дървото. В този смисъл Доган пак се оказа по-хитър. Не стига дето ги прекара на изборите, та взе колкото тях мандати, ами след това се сниши и не му се чува гласът. И вместо нагрузката да се разпредели между всички, сега ще го отнесе главно БСП. На ББ ще му писне накрая и ще се разправи с тях. Той ги почна, де. Но не искаше много да разлайва кучетата. И както ми се струва, искаше да удари повече ДПС. Но сега просто не му оставят избор. Ще развърти тоягата и кой където свари. И понеже номенклатурчиците от БСП се дървят, те ще го отнесат. От ЕС искат хора в затвора. И ще ги получат. Търпение. Малко търпение. Защото като се завърти колелото спиране няма. Доста хора не го обичат ББ. Различни хора. Е, за щастие те са около 30% според социологическите проучвания. 15% от бСП, 10 % от ДПС, и още някои други 5% заблудени. Е, 30% лош материал не е чак толкова лошо. Обнадеждаващо е , че все пак по-възрастният материал на БСП измира, лошия материал на турците не се увеличава, а циганите не ги интересува особено за кого ще гласуват. Аз, обаче съм леко притеснен от неграмотността на противниците на ББ. Един прост експеримент. Прегледайте постовете и виште какви неграмотни изказвания има в полза на бСП и срещу ББ. Неграмотни и с правописни и синтактични грешки. И, забележете, това е върхът на интелектуалната мисъл на БСП - може да работи с Интернет. За турците разбирам, те не знаят български. Циганите и те - всъщност те са неграмотни около 80%. Но вие другари, защо така? Учете го този език, българския. Ще ви потрябва. И хич да не четете Вазов и Яворов, поне е официален език на ЕС. То, ако зависеше от вас официален език щеше да е руския, ама нейсе. Така че господа-другари не се обиждайте на материал. И се научете да пишете правилно. Срамота е, все пак не сте цигани.

ББ най-напред трябва да смени ВСИЧКИ съдии - половината от тях са комунисти и синове и дъщери на такива, а другите - корумпирани, влачещи делата, докато обвиняемите се усетят какво трябва да направят. С такива никой няма да бъде осъден.

АБЕ БОЙКО, НАЛИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ТРЪБЕШЕ, ЧЕ ЕС ЩЕ ТИ ОТПУСНЕ КРЕДИТИ ЩОМ ДОЙДЕШ НА ВЛАСТ? КЪДЕ СА? СТИГА СИ ХЛЕНЧИЛ. ПАК НЯКОЙ ТИ ПРЕЧИ, ВТОРИ МЕСЕЦ ВИЕШ НА ЛИНЕЙКА И ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ САМО И САМО ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ.

Господа съветници, купете един правоговорен речник на премиера. Стига се е излагал!

Из Европа се разнася книгата на Юрген Рот за бат Бойкъ и ТИМ чо. Брюксел знае добре по какъв начин ББ си направи богатствата и се стреми да вземе властта за се добере до държавната хазна и и прекара еврофондовете през банката си. Цветелинка оня ден се върна в Надзорния съвет на Си банка. ББ много обича десните на ЕС и все при тях търси спасение на душата си ,но трябва да знае, че те се интересуват единствено от съдържанието на десния им джоб и ако се бърка там с други цели започват да раздават яки шутове. Сините които са се присламчили до бат Бойко с надежда и те да намажат от кацата с мед, ще знаят, че това управление е окончателния им край до 2 години- после в небитието на история , но преди това ще ума лустрация, кастрация и народна гилотина!

Само хленчи и се оправдава със старото правителство.

НА ТОЯ ПЪК СЕГА ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ МУ Е ВИНОВЕН. - ДО БОРИСОВ: ЗАСРАМИ СЕ ВЕ, НЕ ГОВОРИ СРЕЩУ НАРОДА ЛЪЖИ. ТРЯБВА ЛИ С ТОЯГИ ДА ГО ГОНИМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.

Hora vashata omraza ne e argument protiv BB...Da vi kazha chestno Bqlgaria shteshe da e po dobre ako ne bjaha komunistite i tehnite komentari...

докато не започнете да мислите как ДА СЕ ОПРАВИТЕ САМИ няма кой да мисли вместо вас. В България живеят още хора, които смятат , че държавата им е длъжна- да ама не. Станишев ни оправи така, че ако ще и Супермен да е на власт няма да направи абсолютно нищо.Спрете да хулите и започнете да мислите позитивно- никой не ви е длъжен, живота го градите вие ,не ББ, а от българите се разбра само това, че могат да лаят , но да хапят НЕ.

Изобщо не е в мой стил, обаче заради такива полуидиоти (що пък полу?) сме на този хал ! Кого точно ще бесиш бе изрод нещастен?

Нали Пръмова/Кунева е там, за да саботира ББ! Какви други новини да се очакват от нея?

Стига вече да ни правят на глупци! Ясно беше от самото начало, че ББ и екипът му нямат сили да се справят с икономиката. Поне ред да въведат в държавата (където уж им е силата) пак е нещо.

въпреки, че имат общи черти публичното и корпоративно управление се различават. оттук идват много проблеми. навлизането на много хора от корпоративния в административния сектор води до сътресения в административния. а всяка система в която има напрежение е нестабилна и непродуктивна. лошото е, че тези различия нито се осъзнават от предишните, нито от сегашните. нито че административната машина е по-сложна и тромава. хубаво е да те дават по телевизията, но трябва и работа. ако знаеш какво искаш и как да го постигнеш, разбира се!

Защо имам чувството,че 90 процента от коментарите тук са написани от 2-3 души с различни никнеймове!Всички плюете ББ,макар и да е само от месец министър-председател е започнало да се разклаща лентяйското туловище на някои от вас,свикнали през последните години да оцеляват на гърба на обикновенния човечец!Сега пишете тук по цял ден коментари и правите отново черен PR-точно той обърна лимузината в която се возихте толкова години и сега ще покаже на народа какви прасета е имало вътре!Аз вярвам на Бойко Борисов-и съм убеден,че за сега той е шансът ни за измъкване от калта!

И какво,ако беше Станишев щеше всичко да връзва и цъфти.Абе народе,не разбрахте ли ,че който и да е на власт нещата щяха да бъдат същите.Само,че от комунисти на повечето им е ПИСНАЛО и затова избраха Борисов.Така че не се връзвайте...Народът иска други лица.

образованият и умен човек е труден за манипулиране от калпави управници. това е хубава сентенция. обаче като чета коментарите ви, се убеждавам колко сме далеч от умен и образован народ. поне по-голямата част. реагира се инфантилно, първосигнално без да се знаят факти. ей, така за спорта. проблемите с оперативните програми са от три месеца и не са свързани с некви си престъпления, а със слаба компетентност на управляващите публичните финансови средства, както и липса на достатъчна увереност, че изградените механизми за управление няма да допуснат дефекти. по типичен български маниер тези механизми бяха по-българени, т.е тръгна се да се открива отново топлата вода с убеждението, че сме първи. колкото до предприсъединителнит фондове-там нещата са по-други и са свързани както с партийно финансиране, така и с лично облагодетелстване на властимащи, вкл. сегашни. а и парите няма цвят:)

Бойко,сигурно твоята майка,светла и памет,ти е разказвала приказката за неволята,но ти или си я забравил,или не си я разбрал.Какви пари искаш от Брюксел,та те са си тук в България.Правилно казваш,че полицията трябва да заработи.Я виж колко Бентлита,Мицуоки даже има,Ферарита Ламборджинита и олигархични имоти и тлъсти дедесарски,депесарск и ред още .....арски сметки и пари се търкалят из земите български,а щях да забравя и митничарски.Накарай съд и полиция да заработят,да приберат награбеното и ето ти парите и почестите от народ и брюксел.Но както е казъл Хайтов,едно е да искаш,друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш с една думаМъжки временатрябват.

Първо виновниците за огромните кражби в затвора, после изземване на заграбеното, а после пари от Брюксел. Като ви чета коментарите, мисля че много от вас са бъркали в кацата с меда, а сега ви е криво и нападате новото правителство.

Немога да разбера защо тези негодници си контактуват със знаци и сигнали а не по общоприетия начин да говорят.

Брюксел не дава пари за инфраструкторни проекти -ами нали видяха с парите по програма сапард какво стана.В Германия уличените за измамата отдавна са в затвора,а в България крадците бяха кандидати за европарламента.Държа им го позволи.Е,на кого европейците да дават пари?На апаши ли?Не го харесвате Бойко,но вие сте много малка част от обществото.Ако не искате да помагате,поне не пречете!Цял народ ще ви бъде благодарен!

Изказът на премиера,както и други са забелязали е потресаващо неграмотен. Ако пък някой е очаквал пари от евротарикатите/ евробюрократите е пълен наивник.В кризисни моменти като този от какъв зор ще ги дават на нас, а не на собствените си страни?Да не говорим колко пък сме покрили критериите на ЕС и какво е ставало с парите,отпуснати до сега.Както е известно спасението на давещите се е дело на самите давещи и ще се спасяваме сами-ако изобщо има спасение от перманентната криза,която ни е налегнала.Вноските за членство в ЕС и НАТО обаче ще си плащаме редовно и покорно.

А бе льохманино некадърен, като не са качествени процедурите, ти къде беше тези два месеца? Толкова ли е далече от милиционерския ти мозък мисълта да ги провериш и да ги върнеш за преработка. Ако беше направил това сега щеше да отидеш в Брюксел не надупен, а изпъчен. Ле-ле,ле-ле какво нещастие сполетя България!

Абе колко хора пишат в този форум??? Не може да са чак толкова много неграмотните и невежите. ББ съобщава факт, къде изобщо видяхте опавдание и за какво да се оправдава изобщо. Та той дори не бил на власт достатъчно дълго за да има за какво да се оправдава. И как да вкара няко в затвора,той не раздава присъди лично,а и за да бъде обвинен и осъден някой се изисква време.

Не би ли трябвало ББ да говори на по правилен български език? Няма ли кой да го научи?

Лошото е че вълкът козината си мени, но нрава не, а хубавото е че вълкът няма да стане агне.Лошото е че вълкът е в глутницата, но действа като единак, а единак вълк не си избира жертвите а само ги мами за да ги привлече и ако има много плячка остава и на глутницата да обере останалата мръвка, а една от жертвите се указа простия Българин. Така че ние и вие сме следващата плячка на единака, но виждам че глутницата наближава и затова искам да ви дам как да се предпазите от вълци те.Ако нямате оръжие е лошо, използвайте други средства за самозащита, грабва те каквото имате и почвате, като се втурнете наведнъж и гоните зверовете до тогава докато не ги унищожите защото останат ли живи горко Ви е.Само АЗ, АЗ, АЗ, АЗ както казва Бойко ще Ви клопне. Затова че не оставай те след двадесет години да ни довършат

BORI SE BOIKO BORI SE MNOGO SME DETO VIARVAME V TEB. A VIE DETO PLIUETE NEZABRAVIAITE 4E SAEDINENIETO PRAVI SILATA.BALGARI LI STE ILI IZMET?

Това не е нито гонения, нито репресии. Всичките тези далавери, които са правили, са ручейчета, рекички, капчици, от които са изтичали парите..... ВЯТЪР И ПУШИЛКА....... Първ бяха самолетите на властта. Бойко отказа поръчката, напира да наема частни. В бъдеще, като летят той, президентът или парламентарна делегация, ще лепят стикер Република България, а като кацнат - ще го махнат. Казват, че така ще спестят пари. Но колко? Кой ги изчисли? Пълна мъгла - първо се говори, после се проверява. После бяха вертолетите. Аджамийската финансовият министър Симеон Дянков скочи срещу 4 туристически хеликоптера, които поръчал Румен Петков за МВР за 30 млн. евро. После се оказа, че не са туристически, а са по задание на ЕС, и не ги плаща държавата, а Брюксел. Но Дянков не се отчая - тръгна показно да бори корупцията по митниците. И митничари весело заразправяха как ТИР с нелегални краставици висял три дни, докато министърът дойде, че да го хване. За да бъде промяната нагледно демонстрирана. Он ден самият Борисов се възмути, че земите на селскостопанските техникуми били продавани за жълти стотинки. После се оказа, че един депутат на ГЕРБ, бивш общински кмет, е бил в схемата - харизал 30 декара училищна собственост за голф игрище. В този ред на мисли, да попитаме: А какво става със заменките на гори? Ще се работи ли по тях, както обещаха, или ситуацията се промени, откакто плъзнаха слухове, че и депутати на ГЕРБ са заменяли гори срещу терени в курортни селища? Да не се окаже цялата работа като онази с бившия главен секретар на парламента Огнян Аврамов. Новата власт рече, че е намерила под дюшека му 60 хил. евро, и го е сгащила, като хвърлял от 4-тия етаж на НС важни документи. После стана ясно, че парите били в гаража на НС, Аврамов не е разписвал никакви документи, а парламентът няма 4-ти етаж. Бойко спестил за 15-минутен разговор с шефа на Главбулгарстрой 17 млн. лв. Така вместо 107 млн., изграждането на спорната многофункционална зала в София ще струва 90 млн. Чакайте, чакайте... Седмица по-рано правителството на Борисов атакува ГБС за това, че е ремонтирало за милиони сградата на регионалното министерство. А спомняте ли си кой построи околовръстното в София за 10 млн. евро на километър? Същата фирма. Не може една фирма да се линчува, като работи с предната власт, и да се хвали, когато се съгласи да работи с новата. И кой всъщност изчисли, че спорната зала трябва да струва 90, а не примерно 50 млн. лева? Да не говорим как звучи съобщението, че една частна фирма доброволно се отказва от печалбата си и започва да строи за своя сметка обект на държавата! ...........

Да, дааа, да се натърти за наследството, в ншкакъв случай за БЪДЕЩОТО И НАСТОЯЩЕ НЕКОМПЕТЕНСТВАНЕ....

България е отвратителна държава!!!

Смрадливи мързеливи и некадърни комунистически отроци, защо не си помръдните закоравелите задници вместо да изливате вашите злоба и завист в тъпите си форуми, присъща на патологични бездарници.

ДОЦЕНТА Е КРЕТЕН И ТО НА КВАДРАТ....С ТАКОВА МИСЛЕНЕ----САМО В ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ МУ СВЯТ...!

Борис Пеков Председател на СД Борис Пеков има магистърска степен по Топло- и ядрена енергетика от Техническия университет в София. Той има 30-годишен опит в енергийния сектор в България като е заемал експертни и ръководни длъжности в Атомноенергоремонт, Агенция по ядрено регулиране, НЕК ЕАД, Министерство на икономиката и енергетиката. От 2006 г. г-н Пеков е Изпълнителен директор на ДП Радиоактивни отпадъци, а от м. януари 2009 г. е член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД и негов Председател. Тенч Попов Заместник председател на СД Тенчо Попов има образователна степен по Международни икономически отношения и редица специализации по мениджмънт, финансов контрол, европейско право в Англия и Австрия. Г-н Попов има повече от 10 години управленски опит в областта на енергетиката и държавната администрация бил е Директор Икономика и финанси в АЕЦ Козлодуй, а в последствие и главен секретар в Министерство на финансите, където е управлявал бюджета и изпълнението на проектите по програма ФАР. От м. януари 2009 г. Тенчо Попов е член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД и негов заместник - председател. Гали Тошева Член на СД и Изпълнителен директор Галина Тошева е завършила Индустриален мениджмънт в Техническия университет в София, специализирала е енергиен мениджмънт в Япония и публични финанси в Германия. Тя има повече от 10 години опит в енергийния сектор. Последователно е заемала различни експертни и ръководни позиции в областта на финансите и управление на проекти, енергийни пазари и преструктуриране, енергийна стратегия, както в Министерство на енергетиката и енергийните ресурси, така и в АЕЦ Козлодуй. От 2002 г. г-жа Тошева работи в Министерството на икономиката и енергетиката като директор Енергийни пазари и преструктуриране. Заема поста на Заместник-министър на икономиката и енергетиката през 2006 г. с ресор енергийна стратегия, сигурност на енергоснабдяването, енергийни пазари и преструктуриране и енергийни проекти. От създаването на БЕХ ЕАД през м. септември 2008 г., г-жа Тошева го ръководи, като до м. януари 2009 г. съвместява длъжността и на заместник-министър. Гогов Член на СД Димитър Гогов има магистърска степен по Икономическа география от Софийския университет и редица специализации в областта на природния газ в България и Холандия. Той има повече от 10 години опит в областта на енергетиката, който включват експертна работа в областта на продажбите в Булгаргаз ЕАД и ръководство на Икономическото управление на компанията. От 2007 г. г-н Гогов е Изпълнителен директор на Булгаргаз ЕАД, а от м. януари 2009 г. - член на Съвета на директорите на БЕХ EAД. Димитър Димитров Член на СД Димитър Димитров има магистърска степен по Счетоводство и контрол. Опитът му в областта на финансите и енергетиката обхваща повече от 15 години. През последните 10 години трудовият му стаж е свързан с Булгаргаз ЕАД и Булгартел ЕАД. Заемал е позициите Главен счетоводител, Началник управление Финансово счетоводно. Той е Председател на Съвета на директорите на Булгартел ЕАД и на Булгаргаз ЕАД. От създаването на БЕХ ЕАД през м. септември 2008 г. е Началник управление Финансово счетоводство и Главен счетоводител на Холдинга, а от м. януари 2009 г. е член на Съвета на директорите.

yffff-xaide stiga!!Izxvurlialia se Boiko kato 4ikia na mokur piasuk.6te vidime toi kakvo nasledstvo 6te ni ostavi!Ne 4e sum protiv nego-ne sum za nikoi!To za koi da si v taia ybita durjava?!

Изборите за Симеончо за министър председател,зевзецит наричат преброяване на глупаците в България.2 400 000 глупаци гласуваха за царя.Сега горе долу положението е същото.Е,при толкова много глупаци в тая държава как да се оправим?

Този дето чака пари да ги потърси от БАТКО и БРАТКО.Този мародер си кара джипчето/Мерцедес/ и си играе табла с тъста без да му пука......