Борисов за Брекзит: ЕС е най-доброто място за живеене и е без алтернатива

Всички трябва да работим за среща НАТО-Русия, не сме забравили чудовищната надпревара във въоръжаването преди години, подчерта премиерът по време на глобалния форум в столицата на Азербайджан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, затова милион българи живеят в истинската Европа. Територията не е част от нея.

За вас да,но за нас вече не.Изчака ни се чакането,нещо добро да се случи в България,тя се превърна в най отвратителното място за живеене за 30г.

Комунистите не ни присъединиха към СССР но сегашните управници ни присъединиха към аналогичната структура, ЕС.

ЕС е котило на корупцията и шуробаджанащината.Това е прочината ,поради която Вожда на Шайката токова му харесва.

Ти ще кажеш, педал такъв и милиционерско говно. ЕС е добро място но не и България управлявана от мутромилиционери.

Тук е прав, но какво прави са повече ЕС в България?! Разпределя фондовете основно на Пее&ски и други СМХ(силно мои хора), и се навежда ниско пред Кремъл с газопроводите и Белене. Айде сиктър!

Европа е люлка на демокрацията и на най-високото ниво на култура и наука ,особено в последните 200-250 години. Да живее Европейският Съюз!

Бойко пак манипулира и послъгва.Ако ЕС е най-доброто място за живеене,защо в България живота е най-лош ? Второ, когато една политическа система,като ЕС няма алтернатива тя е обречена на загниване и загиване.Трето, Борисов на партйните събрания на ППО при МВР преди 1990г.ни убеждаваше ,че соцлагера и Варшавският договор нямат алтернатива и най-добре се живее в социалистическите страни. Направете си изводите сами .

Ам защо сте tолко бедни ваa, по-бедни от преди да влезете в ЕС, повече избягали, какво точно е по-доброто за БГ, или ЕС не са 28 държави а 3-4, останалите 24 са се изнесли в 4-те, ха, ха, алтернатива, да.

искам да се чувствам гражданин на БГ, а не на ЕС, другарю Боков, че нещо не виждам такава държава, а и с тия паспорти и проверки и граници пък хич не се чувствам в ЕС.

А у ЕС-то най-убаво е у Боковистанчето , алтертатива и шанс никакъв.

..при Падишаха за всичко, което ни трябва за Балканите!

Прав е. На обединена Европа е бъдещето, а също -на мира. Тоя път немаме забележки.

За сега сме само Обеднена Европа.

И ти там в качеството на какъв??? Бананова република, 2-3 големи в ЕС ти налагат техните престъпни соросоидно либерастки политики, ти се надупваш и даваш всичките си ресурси плюс човешките си ресурси, нямаш държава БГ, къде са ти 3 млн млади, здрави, деца, или като си държава на ци'гани и пенсионери и герберска администрация си добре.ОК, само от тази "алтернатива" ние вече сме 20г в чужбина и граждани на тези държава.

На дядо ми кучето и то се казваше Балкан , ама умря, защото го блъсна кола на село.

Ех, Борисов, Борисов... Какво му е хубавото но ЕС?! На 5 Февруари нали ти каза ей това: "Република България изразява своята солидарност към всички граждани на Венецуела, както и към гражданите на държавите членки на Европейския съюз, които живеят там. Това са над 1 милион души, предимно от Испания и Португалия..." Представи си 1 милион души предпочитат Венецуела пред ЕС като място в което да живеят-)

Бацето пак е силно ..неподготвен, Ще го изпратим на Марс....къкъв живот е там!? ..

“Борисов за Брекзит: ЕС е най-доброто място за живеене и е без алтернатива” ======= Ами не е! Борисов бърка! Пак! ЕС е СРЕД най-добрите места за живеене, но не е най-доброто! Поне ако се съди от личния опит и впечатления, както и от всички проучвания и класации. В тях на първите места са (градове от) Северна Америка, Канада и Нова Зеландия, а след тях - в Германия, Финландия, Австрия..., тоест И ЕС! Но не и България...Нито Русия! Всъщност друг лакмус е къде хората се стремят да се преместят да емигрират и да живеят, вкл. когато се пенсионират и имат тази възможност!

Първото изречение е"безалтернативно" ха ха. Трябва да се чете дума по дума. Защото има върховенство на закона искаме сделка или договор. То бива тъпни, ами дано са ги превели преводачите по- смислено.

Стане ли напечено в България при създала се опастност от предсрочни избори или протести , великият вожд Винету по разработка на спецслужбите Буда , по баща Бойко Методиев Борисов се изнаса или з Македония или в Словения ,а сега се разхожда и перчи в Азайберджан сближавайки НаТоТо с Русия.

Без алтернатива? Чудно, какво ще споделят жителите на САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Швейцария, които не живеят в ЕС.

Че не е вярно! И че някой или лъже или се е изказал неподготвен!

Борисов е политик от световна величина, а Курнела пасе козите на баба Пенка и се уригва на чесън.

От световна е ама по лъжи

Arcadium

Вярно е. Защото спрът ли фондовете от ЕС, всички, които сега се умилкват около ГЕРБ ще избягат и Тиквун ще увисне.

Не съм дипломат. Но бакинският глобален форум е в Азербайджан и се открива от президента на държавата. Азербайджан не е член нито на ЕС,нито на НАТО,както и много от държавите,участвуващи във форума.. И форумът наистина е посветен на по-глобални теми от ЕС, Брекзит,нашето европредседателство,НАТО. В този смисъл,намирам за малко не на място изказването на нашия премиер.

Факт е че ако беше в друга държава политик отдавна да са го изхвърлили

Това го казва премиера на най-бедната държава в Европейския съюз. за 10 години при Борисов , България не мърда от първо място по беднотия в ЕС.

И това го казва на азербайджанците които са извън ЕС а стандарта е по висок от България в ЕС.

Еврофондовете са без алтернатива. То и Б-я е най-хубавото място за живеене ама на определени хора. Знам даже някои имат по 10-тина апартамента, ей така паднали от нищото. друг си живее в луксозен апартамент подарен от ... кой знае от кого. Мога и да им изброя имената. Как не се намериа един файтон честни хора да направят нещо за народа ами само лакардии разпъват и пият народната кръв.

пак е разказвал вицове на началниците

Ей така като ми се каже "без алтернатива", направо умирам да се хиля!За Борисов всичко е "без алтернатива":)Паразитна и къха фраза!Откъде ли я е научил?Във "Винету" я няма...

Единствено и само!

Беше едно добро място за живеене .....преди пет -шест години . Сега градовете в западните части са смрадливи арабско / ислямски гета , изхключително опасни за белите хора . Скоро Балканите , в огромната си част древни Български земи , ще останат единственото кътче на континента , населявано от нормални , интелигентни и симпатични ХОРА . Ще преживеем и режима на гербавата шайка , и червените капиталисти , и психодесните и псевдопатрЕотите ... цялата безродна измет . Ще изтекат в канала с фекалните води , където им е мястото . А древна България ще пребъде . Амин .

пРАв е . Пенсийката от 300 лева ми стига ,даже спестявам като си купувам само хлеб и кисело мляко .

нека да живеем в ЕС,стига сме последни във всичко и първи по смъртност,корупция и доходи,Нали ти управляваш,хайде де.Лицемер.

бОЙКО Е НОВИЯТ рОБИН хУ-Й .

Точно така.Взима от бедните и го раздава на богатите.

Едно нещо ме стряска вече и нощем. Станишев е без партия, а говори много по- умно, но пък вярва, че е социалист. Герб е партия , а Първия бълва едни такива ситни дребни като камилчета.. Какво ще стане ако вземат Станишев, а ББ дадат на БСП? Тогава БСП ще вземе вастта, а ГЕРБ ще залезне ли? Изумен съм от успехите на нашите първенци и мисля, че е време за нещо по- човешко и практично. Да бяха взели ГЕРБ да пратят Станишев на тази среща да им поговори , защото е виден български представител, като и без това онези не биха се трогнали, че пращаме шеф на европейските социалисти, а не премиера. Даже може повече да му се зарадват, а не е все едно какво се говори на азиатците, защото не са глупави хора и онези, които трябва да слушат си правят изводи и уважават, колкото трябва.

и ако ЕС спре да съществува - земята ще спре да се върти :::))))) глад и мор ще настъпи, жените - ялови, мъжете - импотентни xD

долу Боку, долу ГЕРП

Нещо се е объркал. В европейска България 1 500 000 души живеят с доходи под прага на бедност от 348 лева. Ква Европа ,кви 5 лева. АЛОНКООЛУ ............................. аНАДЪМО.

30 години лъжи и кражби .

Най-доброто място за живеене е Раша, но за свинете.....има толкова много кал в изобилие, локви и боклуци за ядене, че е рай за свинете......то затова и мурзилките си живеят като свине, целите в тиня, краста и въшки !!!

Защо не кажеш че България е най доброто място за крадене в Европа.

Според заглавието аз живея на друга планета

КО ! При 287 евро мин. заплата и при 108 евро мин.пенсия при месечни сметки от по 200 евро, се живеело добре ?? КУ-КУ.........

Не е куку. Не е луд който изяжда баницата. Тоя, как му беше прякора, за десети път на екскурзия до Баку.Щял да носи газ с кофи. Нее, там има международен форум, а без него не може. А това, че ще му бутнем столчето той и не подозира. Витае в облаците.

А в ЕС най-доброто място за живеене еееее ...България и в частност ....Банкя! Миналата седмица бях там ( не бях ходил от 3 години), ами да ви кажа центърът вече е оформен като пешеходната зона и е несравнимо по-добра от Витошка, за граф Игнатиев да не говорим. Честно казано не знам как е върховенството на закона в Банкя ама сигурно се спазва. Ех Правец, Правец докога ще ни бъдеш пътеводна звезда ....

ОТ БАНКЯ, НАЙ-МАЛКОТО Е НЕУДОБНО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ! ТОЙ, ТОЙ Е ЗАКОНЪТ !!!!

ЕС е най-доброто място за живеене и е без алтернатива Не руснаците нямат място тук

За теб е добро, Тиква! Щом можеш със спестени от закуски пари да си купиш остров, добро е!

Бацето ходи да разговаря за тоя пусти азерски газ вече четвърти път от 2014 г., средно по веднъж на година. нооо, ядец. Газ още не е пристигнал. И няма изгледи да дойде, щото нема инфраструктура, по която да пътува. Освен това продава щурите си идеи за тоя хъб балкан като като някакъв душевно болен с натрапчиви мисли. Накрая реши да го обяви за продан, но никой не се фата на въдицата. Той е царят на глупостта, заедно с Цецоолу. СЪрцето ми се къса от мъка, какъв нещастен народ сме с такива политици идиоти, които на това отгоре са алчни за пари и власт.

Комунистите са извратени руски пиявици

умират от страх като чуат СДС

"Европейският съюз е най-доброто място за живеене.."Да, за тия които не могат да се оправят сами и само чакат някой да им даде , КАТО НАС, мястото е добро. Ама тия, които дават, и получават насреща цигания , нови гърла на социална хранилка , и източноевропейска престъпност , дали мислят така? Англия защо излиза от ЕС?

тогава защо ни взеха бе що ни приеха бе? Щото заради такива като теб сме я втасали! Западняка му трябва суровина, защо нашите предприятия спряха да работят, щото на мърлявия западняк не му трябва конкурент! Сега Китай ги смля в конкуренцията и западняка си търис извинение снас! ПРЕСТЪПНОСТ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА - СИВ НЯМАШЕ, ИМАШЕ Я НА ЗАПАД!

вие сте за затвора гробари

тъй с ума сашол

да пукнеш по -бързо изруд

ти си една клоака от лайна