Борисов обсъди военното сътрудничество с началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Азербайджан

Добрите политически и икономически отношения между България и Азербайджан ще бъдат основа за още по-успешно военно партньорство, заяви премиерът

Обратно в новината

Коментари - Борисов обсъди военното сътрудничество с началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Азербайджан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво, ще им помагаме в борбата с арменците в Нагорни Карабах ли.

Браво ДИР, интересна новина...Прилича ми на "ШАХ С ПЕШКАТА".

Тия сигурно имат повече изтребители от нас.

Ние подкрепяме всеки за всичко! Армения и Азербайджан за Карабах, Грузия, Украйна и русия за Донбас и Осетия, Сърбия и Албания за Косово, Македония за всичко - и затова всички ни уважават, защото ги подкрепяме - тактика на цар Борис - нацисст и Тодор Живков - комунист!

Бойко Борисов е Генерал-лейтенант от 15 г. и ако беше да продължи с МВР-кариерата си сега щеше да бъде най-малкото минимум Маршал! Бойко е жертвал много в личен план и се е посветил изцяло на държавата! Безкрайни са изгодите които могат да се получат от азерците: петрол, гас...Шах Денис и т.н. Във военно отношение Азербайджан са преграда срещу заплахите от Русия.

Айде стига глупости!Бойко можел маршал да стане....Трети ешалон комунист , от тези дето първия ешалон не ги поскаха във властта ,щото знаеха колко им е сивото вещество!Ако бяхме нормална държава Бойко щеше максимум зам. началник на софийската пожарна да стане.И то с бутане в края на кариерата си.....

Наивно е да си мислим, че българските социалисти са нормални хора. Такива сме си, наивни. Цялата столетна партия, от Благоев до Станишев, са руски агенти и подлоги, а тези "ДРУГАРИ" които са се отклонявали от Москва, са били своевременно НЕУТРАЛИЗИРАНИ. Същите социалисти ни проглушиха ушите, че т. н. Боко-тиквата е бивш служител на МВР и по презумпция е прост, но колцина от българите знаят, че всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.

До империалист: Бойко като му чуеш приказките и разбираш що за стока е!Дисертации ли?Преписват като полудели, че и ректори стават -справка -Варненския ректор.Станишев също е защитил дисертация и това не го прави кадърен!Едно е сигурно, Бойко като си оплете платното -рита кросното!Справка Пашата, Цветелина и т.н. Изобщо "лидер" и пример за подражание откъдето и да го погледнаш!Концепция и визия -никаква.Днес едно, утре -друго!Непредсказуем!Това ли е лидер който трябва да се сладва?Той покрива ли твоите личностни ценности?Ако е така -дерзай!Аз не бих му се доверил и за 1 секунда, нито 5 лева бих му дал назаем!утре ако палачинката се обърне сами ще разберете колко защитава "европейските цености" и евроинтеграцията и то по трудния начин!Политици с мислене на бакалин -мерси!

Сега остава ББ да се срещне и с началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Армения!? Тогава бизнеса ще върви и с двете воюващи страни.

Тоя е готов да обсъжда всичко с всеки дори да е островите "Тонга" само и само нищо смислено да не прав за България!

Бойко, о.з. капитан от ППО при МВР прескачайки три офицерски чина получи три генералски чина за година и половина по предложение на царя Симеон и Указ на бившият президент от БСП ,а след това ренегат Гоце Първанов. За какви заслуги пред род и родина са тези три генералски чина ,кой да ти каже.С Винету под мишница се става генерал.

... Пък Бойко е хитър шоп за ужас на безродните комунистически лакеи на масква? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от Лубянка? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.