Началото на края на Борисов

Доскоро премиерът Борисов имаше безупречно тефлоново покритие. Но един въпрос и две събития от последните дни подсказват началото на края на ерата "Борисов"

Обратно в новината

Коментари - Началото на края на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко оптимистично заглавие , в пълен синхрон с пролетта навън !!

Ако Бойко Борисов е започнал да краде, правителството му ще падне скоро. А след това, сигурно ще свърши- самоубил се или някакви бандити ще му вземат откраднатото, или както днес е починал Трифон Иванов от инфаркт. Корупцията започва от малките кражби. Има и разни фирми- мобалните оператори Вивваком, Мтел, Тиленор, които ДИРЕКТНО убиват хората. Та, ако вземе подкуп от тия Бойко Борисов. за да ги остави да убиват хората в България ( и да продават безжичен интернет). може точно заради тях да се самоубие и самия министър- председател. Мобалните оператори- са по вредни и от разни наркотици- умира се по- бързо.... Друго което става е че Сегашното правителство не изпрати в затвора и не махна, сложените от БСП и ДПС, разни корумпирани Шефове на Данъчно, Митница, Полиция . Така че, кражбите на тия хора се трупат на сметката на Сегашното правителство.... А за това че Бойко Борсов, почти няма вяра на никого, би трябвало да прати в затвора всякакви бивши Доносници от БКП, които се опитват да го подслушват и да му влияят. Трябва естествено и да бъдат сменени Всички висши Съдии. Те ( Половината) не зависят от народа, както например зависи правителството, а зависят от разни корупционни схеми и от Подкупи....

Падне ли Борисов - хиените ще оберат следващата банка. Ех, Борисов, Борисов, всички тия които ти спретват тия новера ги прати в Белене, та да има мир и ред. Е-га ти наглеците.

Има алтернатива, простият Борисов ,комуниста, мутрата, ренегата, да бъде изхвърлен заедно с партийката му ГЕРБ, изтърсак на БКП ЗАВИНАГИ!

Приятел, ти наясно ли си що е то алтернатива? Посочи ми човек в държавата ни, който не е ГМО на БКП и по-мъжкар от Борисов и Москов, та да гласувам за него. Но виждам, че и Москов ви е крив. Всеки, който ви пречи да си правите каквото си искате, ви екрив. Ти защо се криеш, покажи се, докажи се, пък ще видим после ако народа те избере подобните на тебе как ще те разкъсат, ако не им вървиш по гайдата и ако се помъчиш да направиш нещо добро за народа.

калпаво написана статия - целта й е гъдел на хейтърите и вероятно е писана по шаблон даден от някоя незначителна партия!

Неговата любима Меркел и баджанакът му Ердоган ще го потопят преди 300 кг-мовото туловище Пеевски.

Много думи, които твърдят, че Борисов е зависим от АБВ ?! ДСБ оттеглило подкрепата ? Подкрепа от ДПС щяла да го компрометира ? Абе докато Виктория Нюланд се целува с него, Борисов ще е премиер и никой друг, какво значение имат тука ДСБ, АБВ, ДПС и т.н. ?!

ГЕРБ не е партия в истинския смисъл, стремяща се към определени ценности, тя е сборно формирование от хора, очаровани от улично-жаргонно говорене на Б.Б. , с показните му популистски закани, обещания, докато той не желае ни реформи, ни промени, ни опълчване в защита на националните интереси-само и само за да получава от ЕС финансиране за строителство.

Виж толупа от снимката и оцени мръсната му партийка!

Бойко непрекъснато се хвали, че усвоява еврофондовете. и това е отговора му на всеки въпрос, на който не може да даде смислен отговор. но трябва ли да се хвали? не, защото за да получи еврофондове, бг трябва да вложи пари и после евентуално да вземе. ето къде отиват парите за здраве, образование и пенсии - за строеж на магистрали. строителството според вожда ще докара инвеститори от чужбина. лъжа - инвеститорите не гледат пътищата, а добрия бизнес климат. затова в бг инвестициите не се увеличават. съответно магистралите се строят от фирми, които си дават комисионната. така съвсем законно Бойко ограбва народа, а на хората се втълпява от продажни медии, че мисли за тях. Българите са овце, които не блеят даже когато ги колят. Я вижте как се оправят гърците. Ние сме стадо, тъпо, което никога не е имало и надали някога ще има умно общество. Народеееееее????!!!!!

Бабе, бабе, стига с тези елементарни троления. Когато някой ти дава пари без пари трябва да си най-големия балък за да ги изпуснеш. Колкото до парите за здравеопзване и бла-бла - има си бюджет и каквото пише там, това се харчи. Ако парите там не стигат, могат да се вземат от помощите за партиите, например, от представителните на депутатите или от тези за плащане на тока на мързеливите цигани или на помощите за 12-годишните майки. Може да се разследват разните милионери от прехода (червени и други) и да им се конфискува това-онова, има и разни митничарчета, разни оправдани за откраднати милиони и т.н. Резерви има много, а най-тъпото е да се отказват парите, които ни помагат да си стъпим на краката. Много елементарно и плоско се целиш, ма Гицо-о-о.

Къде ми е коментара. ДИР не ви ли хареса за да го скриете?В коментара нямаше нищо не цензурно.

Отдавна не съм чела такава СУРОГАТНА статия!!!!! Отврат!!!!

Полина Паунова - по-платена статия не бях чел през жимота си..

Жимота на гербераста е гнусен!

Странна статия. Внушава нещо което едва ли ще се случи. Бъдещето ще покаже до колко да вярваме на подръжниците на статията.

Всяко представление има край! В статията обаче се забравя друго много важно нещо, а именно голямата и единствената гордост на Борисов - строежите, метрото, магистралите, асфалтирането. Всеки ден четем как има пропадане, нацепване, напукване тоест всичко това е направено набързо за да се усвоят едни пари, некачествено и трябват постоянни ремонти за тяхната поддръжка. Това се забелязва от хората, не може винетката да струва толкова пари, а пътищата да са в това ужасно състояние! Борисов е клоун, циркаджия, понеже повечето българи харесват да гледат такива му гласуваха доверие, но вече им омръзна

повечето ни политици са ,,политиканти,, !!!

Но най-гнусният,ренегата комуниста,дематага е начело!

ами че то си е истина!!! тефлонът е ,,вреден,, за народното ,,здраве,,!!! може ,,следващият,, да е ,,емаиле,,!!!

ГЕРБ ке падне.

Ще, ама друг път.

От просто човек, който беше член на БКП, после напусна пожарната, понеже не искаше да напусне БСП, служи на бай Тошо, после на оня вербувания Симеон и накрая се обгради с разни жени, какво да очакваме?Ами да го води за носа ДПС и Доган, това може да се очаква.

да върнем бсп на власт, само комунистите ще оправят България

Напротив, България тепърва, ще има нужда от него, като обединител на нацията. Турция на Ердоган иска да ни превърни във втора Сирия, но няма да му се отвори парашута на Ердоган, защото насреща е Доган.

В Карлуково пуксат ли ви често?

Че простият се харесва на простите всички знаят и само ренегатите могат да се солидоризират с предателите.

Те това ви е грешката. Подценяване.

Като прочетох заглавието и си представих Прмиера Слънце с един тефал на главата и отговаря по най-наболелите теми с " Не се косете! Тефал мисли за всичко!"

Ама Бойко Борисов да не е избягал вече в Америка?

Много им се иска на Сидеров, Костов, Миков И доган.. не ги броя колко пъти вече го пишете края и все други изчезват

Ако бъде разследван ще видите как устрои убийството ми и взе парите!,,,,

ДА! Засега втория БСП, печели 1/3 от гласовете за ГЕРБ. За останалите малцинтва няма смисъл да коментираме.

Спешно повикай Софиянски... или Костов... или някой форумен драскач да оправи България!! Много разбирачи без топки се навъдиха. Полина

Няма как да си слуга на много господари и да се правиш на независим и силен!ББ се държи като хитруваща,околовръстна "мома"усмихваща се на всеки,който я пожелае,важното е да е желана колкото си може по дълго време

Полинче, помечтай си да следващите избори. Това ще ти остане.

ДОКАТО ИМА ТАКИВА, КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАДА И ПАДА ДО ТУРСКО РОБСТВО!КОЙ Е? ТОЙ Е! Всичко е вярно! Браво на "Шпигел" ТАКА ТРЯБВА! МНОГО ЖАЛКО ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НЕ СА ТТОЛКОВА ПРЯМИ ,А СЛУГИНСТВАТ НА "ВЛАСТЕЛИНА" ЗА ПАРИ.НАЙ- ВЕЧЕ ТАЗИ БЕНОВСКА! ТЯ НЕПРЕКЪСНАТО РЕКЛАМИРА "ЛАФКА" КЛАНЯ СЕ НА БОРИСОВ.ЗАЩИТАВА ГО!

Добре платен политически коментар, пълен с предположения и термини с неточна обосновка конструкция. Така говорят бившите комунисти! И техните подчинени клакьори!!!

За сетен път се заричам да не чета DW. Толкова сериозни проблеми имаме, а тук - тефлоново покритие някакво?! Докато пишат в такъв оперетъчен тон, така и ще се отнасят хората към проблемите. Те ни управляват като на шега, ние като на шега ги търпим. Журналята се упражняват в остроумие, всичко е повърхностно и ден до пладне, като на въртележка в лунапарк. Тогава какво сериозно и отговорно поведение искате от един цирк с 240 и малко отгоре клоуни?

ТОЗИ Е ПЪЛЕН ТАРИКАТ, АУТСАЙДЕР И НЕВЗРАЧЕН СЕЛЯНИН-ШОП ОТ БАНКЯ. ЖАЛНА ВИ МАЙКА, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, СВОБОДА И РАВЕНСТВО. АЛЧНОСТТА НА ТАЗИ МАС НЯМА ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ. ТОЗИ КОЙТО ГОВОРИ ЗА МОРАЛ КЪДЕ МУ Е МОРАЛА - КЪДЕ Е БАЩАТА НА ВНУКА МУ И МЪЖА НА ДЪЩЕРЯ МУ. ТОЗИ, КОЙТО ЦЕЛУВА РЪЦЕ НА БРАДАТИ КРЕТЕНИ И КРЪСТОВЕ ВЪРШИ БЕЗЗАКОНИЕ И БОЖИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА МОРАЛА. НЕ СЪМ МУ СЪДНИК. "НАЧАЛНКА " МУ ЩЕ МУ ПРАТИ СКОРО СМЕТКАТА И ЩЕ МУ РАЗПИШЕ СМЕТКАТА ЗА ГРАДСКА ОТПУСКА. БОЖЕ, БОЖЕ, как тази държава не случи на царе и патриарси и министър-председатели. От както се е зора зазорила в 682 година - все някакви кретени начело на този изстрадал народ. От държава на три морета станахме държава на мангали и турци, Боже! Бъди милостив, отърви ни. Дай ни надежда, да дойдат братушките...

горкия, прочети си коментара и осъзнай, че не Бойко, а ти си аутсайдера.. Адвокатааа... смяхх, бас държа, че нямаш спеелено дело, балък!

ПОСРЕДСТВЕНО Г-ЖОЕ ГОЛЕМИТЕ ГАФОВЕ НА БОРИСОВ СА ЕСЕМЕСА ДО ВСС И ПРИЗНАНИЕТО, ЧЕ ПОДЧИНЯВАЙКИ СЕ ВНУШЕНИЯТА ОТ САЩ Е ПРЕДАЛ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.

Една статия,която уж цели да каже истината,но провокира и подтиква към онова за което винаги е критикуван Борисов,надменност,безцеремонност и демонстрация на едновластие. Много от случаите с Пеевски,са злободневни теми,но къде е истината и доколко не се знае.Хвърлят се едни обвинения и "да се оправя народа с апашите-ние ги посочихме".В правова държава това не става.Еднакво са ми "симпатични" и двамата герои в статията, но истината е над всичко,доказаната истина,не журналистически внушения. Колкото до Бокова,статията откровено се опитва да се противопостави на едно разумно решение,като го приписва единствено на Първанов и внушава респект у Борисов от комунистите.Глупости са това.Бокова беше задължителното решение за правителството ни,като български представител с най големи шансове за ООН.Помислете,кой би дал на България двете най възлови места, шеф на ЮНЕСКО и на ООН ?Никой!!!Щяхме да разбутаме и позицията на Кристалина и накрая нищо.Така,че според мен,статията цели в голяма степен точно това ,да раздуха нашето колебание пред света за Бокова.Какъв е Бойко,до къде свършва ерата му никой не го интересува навън, а в България и десет избора да има в следващите пет години ,това ще е резултата... за съжаление.

година метро до летището пропада със страшна сила и влаковете се движат с 20 км/ч. Това обаче беше старателно покрито от ВСИЧКИ медии. А гаранцията била /представете си/ само до 10.04. 2016 г. - че то няма една година от откриването. Есента в калта се изсипа целия МС, воглаве с ББ да режат лентички, а сега ни дума, ни стон.

Явно живее в паралелен свят! Активните българи, или поне 70 процента нямат нищо против Борисов да е министър председател! Не знам в какви филми трябва да си играл,че да си мислиш,че като провокираш безуспешно Борисов , значи доверието към него пада! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ПРОВОКАТОРИ? Борисов няма да влезе в спиралата на противопоставяне с Пеевски и Доган! Това просто не го интересува и не е негова работа, а на Прокуратирата и съдебната система! БОРИСОВ НЕ Е ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ, БОРИСОВ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КОИТО БАЛАНСИРА НЕЩАТА ДОБРЕ В ТЕЗИ СЛОЖНИ ЗА СВЕТА ВРЕМЕНА.

така е. те за това унищожиха образованието, за да активните българи са идиоти които подкрепят борисов. може ли да си про български настроен и да видиш сеира на местните изботи и да се радваш. бъди си активен българин и чакаи дърjaвата да ти даде. не активните българи са се изселили и то не само заради политиката а и заради такива като теб.

...приятел, за вярната позиция. Щом авторката е от ДВ, материалът е с идейна насоченост. Изобщо всички критикари на Бойко, от разни неправителствени организации, са нищо друго освен слаби агитки, които вдигат шум от последния ред.

Боже, Боже, прибери си вересиите. Абе, калпак цурвул, преброй си минусите. Тоя тарикат ще вкара циганите да живеят в твоя апартамент или етаж от къща, ще им даде без пари твоя селски дом, ако имаш такъв, щом кравата меркел му нареди да го направи, а ти го слославиш. Ще си гърчиш в скоро време. Явно си консервен човек.

По полека с плонжовете, ще си разбиеш носа!

Единственото, което може да балансира Борисов е собствените си банкови сметки и собствените си интереси.Нищо друго за него няма значение. Е може би да се подреди до известни европейски политици на някоя снимка, но и там не пасва. Една дума не може да обели. Да не говорим, че е напълно скаран с протокола. Примери много, няма да има място за всички.

Чудя се тази статия колко може да струва? Пълно е с безделници, който освен да фантазират със свойте болни мозъци, друго не умеят....

Авторката очевидно с неприкрита злоба и течащи като на хиена лиги чака края на Борисов. Браво! какво перо, каква публицистика, каква поразяваща мисъл. Нещастна недоклатена патка е авторката. Толкова смешно скалъпена и неграмотно сглобена статия от извадени от контекст факти и тълкуване в стил - щом не е така, значи е обратното, може да се пише само поръчково - в страх, паника и срещу пари

Дааа! Бащицата вече не е същият! Треска го тресе, защото наистина е на път да лъснат всичките му огромни зависимости, свързани с участието му в криминалния ъндърграунд. През цялото време зад привидно мъжкарската му позьорщина прозираше комплексирания и страхлив човек, но маската вече се разпада. И за децата е ясно, че Борисов е една кукла на конци, но вече му личи много. Безумните му ходове следват един след друг, провалите му са вече ежедневие, липсата на елементарен кадрови потенциал около него е очевадна. Вече не става с няколкото странички от "Винету" и плоските народняшки шегички. Несъстоятелността му на фона на европейските политици е все по очевадна. На тоя фон опитите на шепата запенени ГЕРБерастки тролове, задъхващи се в нескопосани опити да прикрият истината са просто трагикомични. Няма как да не остане в съзнанието оня въпрос на девойката в Лондон за надничащия през огледалото Пеевски. Бидейки във властта вече повече от 15 години, 6 от които на посто премиер, Борисов е на челно място сред ония, дето разсипаха държавицата ни. Вече ни писнаха безкрайните му хленчове как все предишните са му виновни, забравяйки, че през половината от т.н. преход все той е и бившия и настоящия! Стремглавото падение от последната година е сравнимо единствено с национална катастрофа и е крайно време това да се осъзнае от всички, защото иначе, тоя комуноиден мутро-милиционер ще заграбо България!

Мечти, мечти на Борисов тези измъквания са му в кръвта. Така е възпитан и това е неотменна част от характера му. Никакво начало на никакъв край не е това. Ще ви клати още много години и пак ще си остане най-деен сред малоумниците в парламента.

Керванът си върви, кучетата лаят, а ДИР краде статии и нарича източника "тук". Цирк :)

Вие сте прости, и аз съм прост затова пишете за мен на 1-ва страница....Чичо Бойко

Когато покажат достоверни документи /тяхната достоверност лесно може да бъде проверена!/_, че г-н Борисов притежава хотели-палата на нашето Черноморие и в други държави, на наши ски-курорти, фабрики и заводи, ограбени от всички нас, работели при социализма от крадци-"приватизатори", апартаменти и къщи с декари дворове у нас и в чужбина, ама богатата чужбина, тогава ще повярвам на помията, който се опитва да излее върху премиера авторът на тази статия. Апропо, авторът на статията също да бъде разследван какви сметки и имоти има у нас и в чужбина и дали отговарят на "официално" заработените от него хонорари.

че Боко няма нищо-нито вили, нито могили, нито сметки!Всичко е на Цветелина...!

глупав автор ...тъпа статия...Не харесвам ББ, но туй "матрялче" е бъкано с противоречия и откровени тъпотии, изводите са взети сякаш от друга статия и са за някаква друга случка...

Стига сте пускали партенки по адрес на Борисов! Досега никой не е направил повече от него за тези 26 години. Изобщо прави впечатление, че само управляващите, които не са от или с БСП, ДПС и ДС са на прицел в медиите, които при това настройват и общественото мнение против тях. Защо не се говори за 10-те милиона на Станишев и имението му в Швейцария, защо не се говори за далаверите в енергетиката на Овчаров, защо не се напомнят думите на Доган за разпределянето на баницата и обръчите от фирми в подкрепа на сараите му и сметките му в чуждите банки, защо , защо, защо! И има още много личности от БСП, ДПК е ДС, чиито действия и имане трябва да бъдат разследвани, ама там никой не смее да пипа или се е превърнал в техен лакей.

Е какво е направил бе, ра=пон? Пачка?

Е, кво е направил, направил е например Лилето минстерка с голееема тава.

0000000, много си тъп. Да си чул, че Борисов си е купил хубава вила в Гърция до тази на Златев? Да си чел, че Борисов е купил къща в Барцелона? А за банковите сметки да не говорим. Те се увеличавас с всяка нова магистрала, ново метро и други. А да забелязваш промяната в Борисов? Вече в редица чужди вестници излязоха статии за миналото на Борисов. Той е много уязвим и не мога да предвидя какво ще стане.

Един адвокат пледирал "Клиенътт ми е невинен" и съдията му казал "Прав Сте". После ответникът предирал за същото и той пак му казал "Прав Сте". Но заместникът му пошепнал "Ваша чест, не може и двете страни да са прави..." А той му отвърнал "Знаете ли, и Вие Сте прав!" Кой разбрал - разбрал.

Бойко, не всичко, което хвърчи се яде. Запомни го веднъж завинаги.

Мобуто скоро ще яде лобуто.

къде изчезна тоя психопат вече една седмица?

Играе футбол всеки ден на Спортна София

Статията е написана от глупав трол... дирниците се излагат с такива глупости!

Не е глупав.

okvas@dir.bg

Не е глупав, а се съди за званието -ТЪП.

Тоя коментар е от привърженик на простия комунистически ренегат-Борисов, харесван от простите си клакьори!

А вашият от окралата България, синьо-розова мъгла!!!

Ние в пресцентъра на Партията го правим изключително рядко, но този път не можем да скрием своята похвала. Ето така прави независимата журналистика. Безмилостно разкрива всичките зулуми на г-н Борисов и ГЕРБ от последните 25 години.

абе тикво това не е пожaр да го угасиш