Борисов: ”Дунарит” няма да отиде в Пеевски

Премиерът Бойко Борисов отрече зад скандала с "Дунарит" да стои сянката на Делян Пеевски. Той гарантира, че заводът няма да отиде в негови ръце.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ”Дунарит” няма да отиде в Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПОКО,ПИКА НА ВОЕННОТО НИ ПРОИЗВОДСТВО Е ПРЕМИНАТ!!!СКОРО В СИРИЯ ЩЕ УТИХНЕ!!!БРАТУШКИТЕ СЕ ПОГРИЖИХА ЗА ТОВА!!!

За пореден път се убеждавам, че Урко Борисов е абсолютен тапир!... Поредните му популистки глупости, в махленски стил са направо потресаващи!!

ШиШи е стиснал БиБитко за топките и го е пратил да замазва ситуацията, освен ако Дунарит не отива при Сталийски. Абе Герберунгелите и Шиши ще доунищожат де що работи , за да го откраднат.

Или някой 20 годишен младеж с двудневна фирма и два лева капитал.

Гойко пак ни хвърля прах в очите.

Тоя хептен изкуфя, а уж не е толкова дърт. Като не му трябват посредници защо не купуваме ток от НЕК например? Как ме е яд че никой не му задава правилните въпроси, ще скъса синджира още на допълнението към първия въпрос.

Абе кой е тоя Пеевски? НЯкой виждал ли го е изобщо?

Пеефски си отиде. И няма да вземе Дунарит. И Булгартабак. И магистралите. Той даже не съществува и не го виждам в огледалото сутрин.

най-накрая всички разбраха какъв мръсен комунист ни управлява..

Борисов: Дунарит няма да отиде в Пеевски, ще дойде при мен!

Хайде, махай се, ве! Колкото по-бързо се махнеш, толкова по-добре за държавата! На приказки само го докарваш!

"Борисов: Дунарит няма да отиде в Пеевски" - значи вече е решено къде ще отиде Дунарит. И щом бат ви Бойко казва че няма да е при мен, значи той е определил при кого ще отиде баницата. Някое наше момче ще е. Значи Дунарит при Бойко, Булгартабака при Пеевски, парите от КТБ по равно между двамата, а дълговете от КТБ държавата...пардон стадото ще го плаща.

Бойко се оказа по-голям крадец от Луканов, Костов и Станишев, взети заедно.

Десетките работещи в завода интересуват тиквата, а хилядите работещи, ограбени от държавата в КТБ, да го веят. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Не го интересува Емко - а работещите в завода около 800 човека и техните семейства в Трявна интересуват ли го????Наглост е заради измислени нередности да изземеш производството от един действащ завод и да го прехвърлиш в друг град.И да унищожиш и хвърлиш в мизерия и безработица един възрожденски град като Трявна.Но премиера не го интересува - кучетата си лаят кервана си върви.

Колкото и да са го подготвяли няколко дни простотията, нарцизма самохвалебствията е нямало как да му ги избият от главата:((((( Нищо съществено, нищо реално, нищо което би следвало да прави и да говори премиер на независима държава...

Защо съученикът на Пеевски - Емил Караниколов е министър на икономиката в правителството на ГЕРБ?

Истината е, че ЕМКО има огромни договори с Индия, които се цели да бъдат изпълнявани от герберски фирми! Всички, които работим в ЕМКО знаем, че нарушенията бяха изфабрикувани, както и обвиненията на Прокурата срещу Гебрев и сина му. Г-н Борисов иска да ни върне преди 1989 г. като заграбва частна собственост и я превръща в държавна, на чийто свод и изход ще сложи именно свои герберски фирми.