Близнашки: Третият мандат на Борисов е лебедовата му песен

Истината е, че третият мандат на Бойко Борисов е неговата лебедова песен.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Третият мандат на Борисов е лебедовата му песен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Третият мандат на Борисов не е лебедовата му песен тъй като още не се кандидатирал като президент, където по всяка вероятност ще бъде избран.

играе игра с всички! Така като гледаме Бойко не държавник а слуга на Запада в България! Пример е стамбулската конвенция ! А и още доста такива скрити нещица коитотой направил без да знаем, но ще научим някой ден! Добрия и хитър държавник играе внимателно ипродава изгодно местоположението на държавата си! А НИЕ ДОРИ НЯМАМЕ ПАРИ ЗА САМОЛЕТИ, А ДАВАМЕ НА САЩ 4 БАЗИ БЕЗПЛАТНО! ТА В ДОБАВКА ИМАМЕ ЗЛАТО И ПАК ХОДИМ БЕДНИ! ИМАМЕ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ПАК НЕМОЖЕМ ДА СИ Я ПЛАТИМ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДЪЛЖИМ НА ЧАСТНИ ТЕЦОВЕ ЧЕ ТЕ СА ТУК И НИ ПОЛЗВАТ ВЪГЛИЩАТА! ТОВА Е БОРИСОВ ЕДНО МОМЧЕ ОТ БАНКЯ ЯЛО САМО ФИЛИИ С МАС!

"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля. С идването си ни представи новото разбиране на Русия за събитията около Освобождението. Не бяхме подготвени докрай за срещата с руския патриарх" - да си црвен е ужасна тегоба.

Словосъчетанието "лебедова песен" има повече значения. Значи и, че конкретният "певец" си е изпял песента. В случая май това е по-същественото!

Словосъчетанието лебедова песен се употребява за последното, предсмъртно, най-хубаво произведение на творец, последната му творческа изява.

Учете турски, учете корана! Учете как се правят селями и темания! Стягайте се да си спомните откъде сте произлезли!! А Борисов халал да са му 200 години!!!

Добре,че са ГЕРБ и ББ, иначе тази държава ще е губерния на ЕВРазия, така че докато не се появи някой нормален който да го замести, а не истерички и дебили който се пишат политици, ще ни управлява единствената възможност- избора на нормалните в тази държава...

Приеха ни в НАТО по времето на Първанов БСП! Приехани в ЕС по времето на БСП, НДСВ и ДПС! А в момента ГЕРБ са еманацията на всичко най-лошо което съществува в българина и българския народ!

Борисов си пее вече 3 пъти. А професор Лизашки прави нещо няколко месеца и си мисли, че се равнява с Борисов.

Като пукне борисов на гроба му и помен няма да остане.

Радвайте се на Борисов и учете турски език!

Много си прав за турския.Където да отидеш в Европа върви наравно с офицялния.

Отиде си един визионер, само, че се казваше Стивън Хокинг. Какво визионерство може да има в представител на нация, която взриви Храма на Христос Спасителя насред Москва, за да построи дворец на съветите във формата на статуя на сифилистичния пролетарски вожд Владимир Улянов-товарищ Ленин, с мноооого голяма глава.

Какво общо има продажника Борисов с Ленин?

Ето какво:"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля." Виждаш ли абсурда-хем патриарх, демек деховно лице, хем политик. Те това е Русия

да си забелязал разликата между одеждите на папата и натруфените със злато и скъпоценни камъни източно православни патриарси. Че и с корони-едва ли Христос е искал точно това от наместниците си на този свят

Близнашки произлиза от ближе(ръката,която го храни).

Ами,а дано,ама надали. След 20 год тази държава няма да я има. Гейберите скоро ще и хлопнат кепенците.А,балъците като теб,ще търкат макари в потури.

Борисов ,го разбраха и бабите в най отдаличените махали че е загубил всяка връска с народа ,в стремежа си да слугува на господарите си

мандат на Меркел,през който трябва да подготви и своя партиен заместник. Труден мандат и във вътрешен план и в Европейски план,поради Брекзита и реформирането на ЕС. Дали Макрон няма да се възползва от ситуацията и да поеме той реформаторската роля в ЕС ..не знам но и нас ни очакват трудни времена.

Кой беше този?????????????

Як гърч на тема руска вяра, а тя руската вяра не е българската православна вяра.Руският поп се опитва да защити един изфабрикуван исторически мит, че само от братска любов към един поробен православен народ е обявена война на Турция .

Руската вяра е точно същата като българската, защото са я получили от български покръстители

Във снощния референдум единия от политолозите направо си го каза.... "Никой не мисли за времето след Борисов". Егати шока настана...Водещата Чешмеджиева се помъчи да излезе от положението като каза...Ама той да ни си е тръгнал? Е не..отвърна политолога..ама все ще стане някой ден...

Меркел четвърти мандат- и бате Бойко четвърти мандат. Пък дано и пети пълен мандат. За къде сте се разбързали комуняги. Има време. След има няма 20 годинки пак може да управлявате.Както се казва- а дано, ама надали.

За разлика от политиците и политиканстващата тълпа духовният пастир, какъвто е поставеният от Бога Патриарх, може да казва истината за това, което се случва, без да се съобразява с политическата конюнктура /вътрешна и външна/. А фактът, че водещи фигури в тържествата по случай Освобождението бяха н.с. Патриарха на Русия и н.с. Патриарха на България показва, че според Божията промисъл бъдещето на България навеки е свързано с православието, славянството и Русия.

Комунистите нямат покой в тази държава! От сутрин до вечер бърборят по безкрайните канали на кабеларките! Немам нерви!

Патриарх Кирил е обиден, че България благодари освен на Русия и на Румъния, Полша и Финландия за румънците финландците и поляците паднали за освобождението ни. По същата логика Русия трябва да изиска Австрия Унгария и Сърбия да не благодарят на България за загиналите български войници през втората Световна. Защото българската армия е била под командването на руснаците както румънската през 1877/78г. Не че сърбите са се засилили много да ни благодарят де.

Виж какво, когато се изреждат някакви понятия, те биват приемани за равностойни или равнопоставени. Правилният изказ за българските политици е следния: "Ние благодарим на Русия и на руснаците за техния основен принос в освобождението на България, благодарим също и на участвалите в това освобождение представители на народите на ......"

или благодариш, или не благодариш. Няма малко бременна жена и убитият поляк или румънец или финландец не е по-малко убит от убития руснак

Някъде в тъмните дебри у душата на този човек проблясват марксистки пламъчета. Нека отговорят вкупом хилядите български професори, доценти, дипломати, международни политици и учени, защо допуснаха България да бъде управлявана толкова години от един типичен квартален бабаит...

Като ни управляваха комсомолски секретари, партийни кадровици и дори цар, бяхме цъфнали и вързали....

Кирил не е "крупна", а натруфена фигура, да само фигура за използване от ? ? ? Толкова вманиаченост трудно се намира, освен Тръмп ! ! !

Къв е тоя?

Бойко ще е на власт докато няма други желаещи. Изключвам вечно бутащите се комунисти и "патриоти", които все още имат някакви илюзии.

Каза го: Един провалил се служебен премиер. Сега остава и И. Семерджиев да се изкаже.

Лебедова песен значи - вече изпята, последна. Но боце ще стои на влста до стогодишнинатаси, не защото е алчен, а защото е самовлюбен и славолюбив. Това е присъщо на раболепните хора, радващи се на на потупване по рамото и целувки. За справка - гледайте интервюто на д-р Н. Михайлов, който му направи характеристика.

поздравления, ти си схванал нещо, което ти е удобно, от префърцунените псевдо-умни лигавщини на н. михайлов, произнесени с огромни псевдо-умни паузи.

Близнашки, олигавих се само като те слушах, а ти как се не удави в лиги от прехлас- не знам...

ренегат, палачинка и властолюбив неблагодарник. предаде бсп, предаде борисов, сега се оглежда за още. какво има да му коментираш да дрънканиците на такъв... по цял ден дрънкат кой ли не, дрънкат какво ли не, все отбор разбирачи, пропагандисти и манипулатори, а всъщност-обикновени властотърсачи. а кой е лебед, гарван, кокошка или феникс се решава в един ден-в деня на изборите и го решават не дрънкалата.

мутрата и герберастките калинки крадат като за последно световно!

Близ Нашенски, от време на време се изхожда на метеното, с надежда да донапълни гушата.

ЧЕТВЪРТИ СЕ ЗАДАВА. ЧЕТВЪРТИТ ЗА БЛИЗНАШКИ И ПРОЧИЕ...

песен ,ти я пееш бе Близнашки.Не можа да се изкачиш във партийните върхове на партията - майка,прехвърли се и кацна на друг фронт,видяхме те и теб като политик.Нищо несъщественно и различно.Скоро съвсем ще отидеш в политическото небитие.

Не гласувам за герб, защото смятам вътрешната им политика за корупционен провал. Но искам да съм честна и да кажа, че външната им политика е блестяща. И в този ред на мисли: на бекапето всякакъв вид политика трябва да им се забрани като пагубна за съществуването ни.

ама надали....боце по скоро ще пукне на премиерския стол отколкото да си тръгне! Такава алчност света до сега не беше виждал! Но пък има достатъчнен процент дебили, да си го поддържат до края и после всички в потопа!

Първанов помниш ли

На този ренегат и кариерист, от най-долна проба му се привиждат разни видения! Трябва ли да му се вярва? НЕ! Ще се радвам, ако многоглавата крадлива коалиция се срине, ама на Боко дават все още преднина с 2-3 %, пред БСП, а това е лошо, защото то няма с кого да се коалира! Опари се и от Дедо и от Сокола!

Прави впечатлиние обаче с какъв хъс от дясно и дори от средите на ДПС са недоволни от лидера Нинова... Гледах преди малко Коритаров как въртеше на шиш бившия министър от правителството на Костов Валентин Василев назначил Нинова в Техноимпекс да каже нищо против нея... Не му се получи на Коритаров. Млада ,интелигентна ..изпълняваше програмата за раздържавяване...не е била член на ОДС... Зам. министъра е преценил че става, срещнах се лично с нея и я назначих. Много кадри от ОДС се разпиляха след това в ляво или в дясно.

Близашки пак удари един език на СИКаджията. Тиквата е ОКУПИРАЛ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА и може да си прави каквото си иска. Акъл аз това не се иска. Лошото е, че Борисов нанесе на територията толкова вреди, колкото една война не би нанесла... Алтернатива винаги има, но за онези, които я търсят и желаят!

Да не се окаже, че вместо лебед било феникс?

КОМИСЯТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО ЗАЩО НЕ СЕ ВГЛЕДА В ИНДИВИДА "ВСЕЗНАЙКО"!

Боко като те почетвърти , ще видиш и лебедов балет

На Близначки му се прииска пак власт, и започна да се облизва.

напълни гушката,май?!...

каква е песента-маане ли?!