Бандата на Черния Роди убила Манджуков и сем. Дамянови

Убийствата на Борислав Манджуков и на сем. Дамянови са извършени от една и съща престъпна група, съобщи заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Обратно в новината

Коментари - Бандата на Черния Роди убила Манджуков и сем. Дамянови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те са вършили държавна работа .Убили измамници и наркотрафикант

Защо така? Кой им плати? Овшорните сметки и овшорното законодателство в България само за мокри поръчки ли са? Между другото само политици, съдебна и изпълнителна власт ли са ОВШОРКОВЦИ?

Хора не се заблуждавайте,това са наказателн отряд на ТИМ ма---та.

Доверието в Полиция и Прокуратура расте!Да не говорим за Българския Съд!Ударили са дъното и продължават надолу!Държава мечта!За брендо и Галеви!

Явно Роди и така наречената му "банда" имат някакви свръх магически Вуду сили.Самият Роди в Тайланд други двама в затвора от години единият който гледахме при Карбовски Николай чирпанския та тези хора с мисълта си явно са карали оръжията да политат към жертвите и после магически да произвеждат изстрели след което също толкова магически са изчезвали.Поредната скалъпена малоумно-полицейска пи-ар акция от типа ние ги хващаме те ги пускат,при това съшита с дебели бели конци та и най-простият човек да се усъмни

Чета за бизнес делата на жертвите и някак си профила на жертви и престъпници във всичките изброени случай странно ми се припокрива - едните обещавали да построят , но не съвсем, другия разпространявал наркотици, третия бил с 48 висящи дела... то си ми мяза на разчистване на сметки между разбойници!

Опита показва, че когато държавата в лицето на прокуратурата се хвалят предварително тай-често след това нещата не им се получават...

Отново прокурорите дават изявления кой е виновен преди проключване на съдебния процес. Не се научиха на елементарна правна култура и Страсбург ще осъди България за пореден път, ако заподозряните се окажат в последствие невиновни.

Държавата трябва да награди хората борещи се с измами с ДДС.

Брей мвр-то можело бързо да работи. Ама дали са тези или не няма значение... Хубавото е, че се маха боклука от улицата. Така е малко по-чисто. Друг въпрос е, че тези я ги осъдят, я не... Само пушек се вдига. И още нещо не разбрах ЧОбака ли еили Чубака... Неграмотници...

Разчистване на лични сметки с държавни средства.

Защо ли не ми е мъчно за жертвите.

И на нас не ни е. Но бандата на Роди обира симпатиите. Имаме чувството, че заслужава държавна награда.

Това е единственният начин да се изчистят тези така наречени "бизнесмени" ( не знам защо се петни името на хората, които честно си заработват парите ) , след като прокуратурата и съда е пълен корумпаж !

Това е наивно. Ние не сме корумпирани. Просто правосъдието е много скъпо удоволствие и малцина са онези, които могат да си го позволят. Правосъдието не е за всички.

"КРИВОСЪДИЕ", отсъждащо, срещу получени пари!

...не ми е интересно ,коя банда претрепала еди кой си ....ИНТЕРЕСУВАМЕ,КОЙ ФОРМИРА ТЕЗИ ЗА ....ТРЕПАНЕ....

тарифата знаят,и какво говорили, но с кого :)

Това са пълни глупости. Всички знаят, че Боко поръча убийствата.

Тъй наречените бизнесмени ясно какви са,но и в това задържане има нещо гнило и неизпипано.Типично за умешаните с мафията държавни структори.

Брееей, значи можело за няма и месец да хванат и двете банди. Явно когато реши МВР може да действа като хората. Само дето с "издирването" на Петко Сертов се изложи

Не бе Bond, когато му наредят тогава лови "правилните" престъпници.На някого му е харесал бизнеса на този Роди и колко му е да го сготвят.Все по времето на един и същ човек ловят "престъпници" на килограм.

Днешните убийци, терористи, разбойници и мафиоти в България са наследили занаята си от бащите и дедите си шумкари коминяги и продължават тяхната комунистическа традиция да имат партизански имена, различни от истинските.

Нещо да ви говори за ТИМ и сикаджийския бос.

"Бизнесмена" Борислав Манджуков - до момента срещу него е имало заведени 48 висящи дела, които са предимно за измами и източване на ДДС" ТОВА Е БИЗНЕСМЕН ПО БЪЛГАРСКИ Егати и държавата !!!!

А за другия бизнесмен от Петрич Орхан Изиров има по-точна дума - наркотрафикант!

Тия мошеници (жертвите) ако си бяха в затвора, където им е мястото, щяха да са живи. Жалко за жената на измекяра, но и тя е живяла с крадени от бедни българи пари... Хората в България започнаха при необходимост да разчитат на саморазправа и раздаване на правосъдие. Това защото са ни прекрасни правозащитните институции, които мислят само за интересите на престъпниците... Очаквам съда да пусне убийците на свобода срещу 1 000 лева гаранция, тъй като ще се окажат безработни, болни, социално слаби и добри момчета Сега очакваме с интерес новини за Пеевски, Христо Бисеров и Доган, че нещо "забравихте" за тях!!!

На мен ми се завъртя главата от имена и прякори в статията:)

Кой беше "черния Роди" преди 15 години? Ммм? Кой беше? Един кифльо а сега е просто смачкана поничка.

ЕЕЕЕЕЕ Ама то като на кино, бре! За две седмици откриха всички убийци, а за неоткритите също вече всичко е ясно... ЕЕЕЕЕ

И МНОГО МИЛИОНИ ДРУГИ БАНДИ, КОИТО СА ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, КОИТО ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ, ТАКА ЧЕ, НИЩО НОВО ПОД СЛЪЦЕТО

Не са милиони, двайсетина са. Още по-зле за тези, които не ги разкриват.

Ама как може да се произнася присъда на предварителното следствие, преди да се е произнесъл съдът? Само за да се угоди на политиците и на медиите?

дя-до

А колко струва на нас - данъкоплатците висенето на 48-те висящи дела на Манджуков. Тия момчета трябва да ги позлатят и да им издигнат паметник.

Паметник но след като ги ликвидират гнилото не се възстановява никога.

Тези фамилии ми напомнят други фамилии, много забогатели през периода на "прехода". Защо точно тях са убили, по "битови причини" или за нещо друго? А защо другите никой за нищо никога не ги е обвинил? Стига ни правихте на маймуни, все още има живи нормално мислещи хора в България. Не сме се превърнали в един от щатите, все още!

Много ми е интересно, защо само българските престъпници заравят оръжията от престъпленията си. На запад като по-прости ги хвърлят я в река, я в язовир или в морето, тук обаче нашите си ги заравят. За да може като ги хванат и си признаят да го докажат по-лесно.

Не, тук се гони икономически ефект. Както става ясно напоследък повечето стрелци са от Варна. От там до тук ,за гръмнат двеме-трима, ама пък и път обратно да бият, че да метнат чифтето в морето обратно..... Много пари ще излезе бензина.

Ама какво се чудят и се маят, какво разследват ли разследват. Да идат в Бояна на пресечката след кръчмата "Крушата" и като завият в учичката на дясно цялата варненска престъпност-там се стои. По-нагоре пък друга мутренска група, а по средата ул."Секвоя".

Ул. Секвоя няма да пипаш!

Отново се доказа, че има теч на информация от МВР и службите към престъпниците. И естествено тарторите им своевременно са се изнесли в чужбина.

Защо тези "интелигентни" физиономии от снимките ми приличат на бандити ?????

:-))))))) - откак 'наште' се 'разпределиха' на 'добри' и 'лоши' - Стана Хептен манджа-с-грозде тяхната.

Даааа...кат им Чете словословътъ на 'наште' - Всеки Нормален Човек просто Проумява че Е Задължително : А. Да има Нонстоп в ръката Добра лупара. Б. Да има Нонстоп под-ръка две-три узита. И ! - Собствена Банка, ...за да Може да се Надява да Оцелее у Нас. ------ Двустъпковата, Българ(к)и ! -това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички.

Случаи, които се точат с месеци и се разкриват в указания от мухоБойко срок са ми доста подозрителни... Все си мисля, че работата на полицията и прокуратурата трябва да е постоянна и на високо ниво, за да име смисъл от нея, иначе накрая излиза, че парата е отишла в свирката...

Да. - Комедията която 'наште' се опитват да Ни пробутват --> Е Вече Тотално-Непродаваема.

Toq sarafov e ne6to sredno me6tu mutra i avstralopitek

не са утепани само за по 30 000 евро. жал ми е за осиротелите им фирми. горките, немали пари и за ддс. дано някой хубав и честен човек, живеещ охолно от данъците ни само, се погрижи и за тях. с кредити от банки, с европроекти, с разрешния не за всеки..как може. да не вземат само да ги бутат в затворите такива добри кадри. как ще живеем без тех, просто не мога да си представя.

Точат, Лочат... Лочат, Точат... НО ! - маймай Мъдреците-с-Брадите - Онез Неща точат.

Дъщеря им да плаща ДДС и други задължения на фирмите им. Да не реве на .. а да плаща и да е коректна ако не иска да бъде гръмната като нещастните си родители които са мислели че са недосегаеми.

Тия дали ще ги пуснат да си идат до тях за ден-два преди да влязат в затвора.

Всичко ще приключи когато ги пуснат с мярка "Подписка".

Този самодоволен;усмихнат кучи син и неговият началник вдигат шум след което ще ги пуснат и какъв е този с 38 висящи дела-браво на прокуратурата;ура.

48...

Накои хора отново слагат каруцата пред коня. Когато осъдят посочените , когато престъпниците си получат наказанието и кагато им бъде отнето имуществото, тогава е свършено нещо. Само изявления и пресконференции нищо не значат.

А какво става със 160-те разстрела когато бащицата заемаше поста главен секретар на МВР, тях кога ще ги разкриваме?

Ами защо не ги разкрихте докато бяхте на власт????

Все друг да ви свърши работата,некадърници!

В новините отново се съобщаваше за случаии на убииства.Това ли са новините ? Въздишам дълбоко. Котарака Спас помисли ,че стадо мишки се готвят да го нападат .Хвана ме яд на този канал и го смених . Същата ноивина. Отново въздишам. Котарака Спас беше изчезнал. Убиицте сигорно и те бяха направили да опити да изчеснат.

ivo10

Червените и престъпниците много мразят Бойко. Едните все ги бие на избори, а другите ги лови като пилци. Интепесно каква е връзката между двете групи, защото престъпниците се възраждат и работят в комфорт когато червените са на власт?

ей ръчички ей ги две ........... едната мие другата а пък двете лицето. на нашенската демокрация, по убава според внуче тошково при диков от хамериканската.. дали е прав, че реформаторите са събрани от кол и въже? кола за пръмова ли беше намек? ...не знам дали харесвам Президентшата, не я знам, не я виждам, но мисля че е обида към България като държава да светиш по медия, като надничащ през ключалка на спалня на друга власт - Президентската. замириса на кенеф...Диков. май вече си забравил какво е да си спортист.

...хи-хи..я ми изброй поне три големи риби, дето бойко ги е напъхал в затвора, че нещо ми изневерява паметта, не се сещам за нито един! А-а-а...чЕкай, сетих се - братя Галеви...опа-а-а, пак грешка, тях ги пуснаха...

ivo10

Я ми кажи Бойко прокурор ли е или съдия и кой трябва да вкарва престъпниците в затвора?

От 2007 до 2009 г. Манджуков е работил с 36 фирми, чрез които са източени милиони от държавната хазна. Това ми звучи все едно хлапе си е бъркало в носа. Къде е била Прокуратурата, Съда. Ако е вярно защо не е осъден. Иначе е клевета.

ivo10

Манджуков е партиен елемент на БСП и движел доста съмнителен бизнес в нечия изгода. В чия сами се досещайте.

ееееееееее видяхте ли бе...боко се намеси само ги попита и всички убииства с а разкрити.......а сега и всички дето не са разкрити до дни ще бадат...да живе е боко и цецо