Борислав Гуцанов: Как БСП ще управлява държавата, като не спазва своя партиен закон?

"Не е нормално, ако някой има различни виждания с председателя, да му се търси отговорност по този начин"

Обратно в новината

Коментари - Борислав Гуцанов: Как БСП ще управлява държавата, като не спазва своя партиен закон? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май няма положителни отзиви за тоз човек.. Пък и връзката с Дънката е толкова известна, че става ясно кой подпира бързото вземане на разрешителни за строеж на плажа Аспарухово, Кабакум, под Трифон зарезан и т. Н. Пък и може би затова не се отваря пътя за златни пясъци - така имотите около него са по ефтини. А ако пък сградите отидат в морето - да са живи и здрави руските собственици - ще пият по една студена вода

Дори и да е най-големият грешник в този случай Гуцанов е убийствено прав. Нинова не е назначена за царица и тя трябва да спазва правила в една демократична партия. Дали обаче БСП е такава е много спорен при такива действия на нейното ръководство. Този човек с пълно право има "задължението" да пита дали председателя на БСП е над закона и над уставите и въобще правилата? Друг е въпросът, че той винаги може да отиде в съда и да получи собствената си справедливост, такава, която е оснавана на законите и правилата. Този случай е показателен за характера и природата на Нинова, като как би ръководила държавата, ако случайно и се отдаде подобна възможност. Но това едва ли ще се случи. Не и след подобни изцепки.

Понеже Варна е затънала до гуша в нагъчкани, без идея за нормални отстояния сгради, без никакви инвестиции в разширение на булеварди, изключвам последното творение за 100 милиона, без никакви инвестиции в пътищата във вилата вече градска зона, без околовръстен път, без идея за алтернативни екотранспорти, без да е разчупен монопола на Х строй, Ин строй, в тегленето на средства за ремонта на пътищата, и аз снемам доверието в БСП Варна. Можеше да се борят по някакъв видим начин ама то дори и местна телевизия няма в тоз град.

Потомствен лентяй.Никой от тях не е работил само е папал и с това тръгнал да се хвали.Знам кой ставаше и за какво комунист.Боклуци от такива като вас България още не може да се изправи.

Айде на доматите, хем червени, хем вкиснали :)))))))))))))

Стара мазнюра е Гуцанов, хлъзгав като риба. Продаде се на ГЕРБ, сега се прави на жертва.

Явно и Гуцанчето както всеки преял с власт , ще се съпротивлява със зъби и нокти!Есента е късно Гуцанов, идват избори , а Вие и тях ще провалите!

Абе,добре си жувуркат с Дънката те двамцата, да не би,да се е скарал със спонсора?Гуцанов може и да е бил лоялен към БСП ,но в личен план има много въпросителни.Нямам предвид изцепките на Нинова ,тя си кара през просото ,нейното е друга тема ,пълен бъркоч!

За сведение на шопите, майничките, мокрите, хората от Исекията, видинско, македонско на Борислав Гуцанов прякора във Варна е БОБИ МЕДУЗАТА! Прякорите винаги са най-точния етикет за некой си!!!!

Дааа,прав си -като Кури биволицата.

Абе вие я карате хептен през просото, а се кахърите за вашите създатели. Надминахте ги отдавна.

Не се притеснявай бе Гуци, Дънката ще те вземе на хранилка, толкова години заедно лапахте от Варна и държавата, пак ще продължите, пък и Бойко ви е задължен за послушанието - ще ви хвърли кокал, та и Гергича, ехееее та ти си на шест бе плазмодий.

Другарство с ГЕРБ по ДС линия или?

KORNI LUJATA E NENADMINAT BOKLUK

Така ли? Ти да видиш! А герб как управлява, като мачка наред дори собствените си закони, да не говорим пък за Конституцията?

Колкото и да не ми се иска да го призная, но червената партия е по-демократична от герб. Защото там винаги има различни мнения, и вождовете се сменят. Нещо абсолютно немислимо за герб!

Аха сменят се - Курнела се смени с Нинова... голяма смяна падна...

Мдаааа,БСП е "най-демократичната" партия!Младите "надежди"Зарков,Симов,Вигенин,Свиленов лижат на Как Кури.....,за да не ги отсвири.

Ей,че е смел! Бритчет, я се опитай да имаш различно мнение от НЕГОВОТО, и ша видиш как ша та клъвне петела!

тоя го апе кучето - привижда му се партия на 130 г, а БСП няма и 30 :)

Какви мъже са това, тръгнали да се оплакват по медиите от една жена, достойнство никакво.

То па една жена, жив бивул!

За външния вид ли говориш, някои изглеждат много по-зле.

Може, ама е по мъж от Боеко!

Кой е казал, че бсп някога отново ще управлява държавата? Това няма как да се случи, не го мисли.

Още една година "управление" на герб и държава хич няма да има. Така че не бсп, а никой няма да управлява!

МисУиш ли или бивулицата така ти шепне докато си седиш кротко в бара на Позитано 21?

А ти спазваш ли го, дорогой?

червен плъх..

Поздравявам другарката Нинова. Снемането на доверие от Гуцанов е първата и стъпка. Всеки месец другарката трябва да сваля доверие поне от 100 комуниста- социалист на ден , до пълното затриване на БСП. Да припомня че социализма е обявен за престъпен режим като националсоциализма.

А герберастията унищожи територията за 10 години ...Не знам за какъв режим трябва да се обяви...

Щом червените денонощно в тон с нинова квичи те. Значи всичко е наред.

бсп е създадена от дрОгаря лилов на 03 04 1990г! какви 130 години, какъв баща дядо и пра дядо бе?? тия съвсем му изпуснаха края!

Те си го потвърждават всекидневно, че са си бкп.

Значи са съпартийци на герб, щото БХ е член на БКП!

Бивши такива. Сега е член на друга партия.

А къф беше точно тоя ченгесар?