Велчев: Подценихме случая ”Николай Колев”

Поемам отговорността, че през годините не са предприети необходимите мерки за разкриването убиеца на прокурора Николай Колев, заяви в интервю пред Дарик радио главният прокурор Борис Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Велчев: Подценихме случая ”Николай Колев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не сте го подценили,така ви е било казано да направите.

НЕ СЕ НАДЯВАЙ И НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ АМИ СИ ПОДАВАЙ ПО СКОРО ОСТАВКАТА.

Не Ви отива, г-н Главен Прокурор, да правите такива смешни изказвания! Как може да подценявате, който и да било случай на убийство, да не говорим за убийството на висш магистрат! То предполага много по-сериозни действия, защото разплита кошница на други мръсни афери. Нямам думи. Какво значи подценяваме, когато става въпрос за престъпление? Нали това е Вашата работа?! Нали за това ви плащаме?! Подценя означава съзнателно не гледам сериозно и не правя нищо, което в дадения случай се очаква да бъде направено. Защо сега се сетихте да преразглеждате делото? Замесен сте и Вие, г-н Прокурор. Харесвах Ви, защото сте с нежен, спокоен и кротък темперамент, премерен сте, но логиката ме води до този правомерен извод. Трябва и Вас да сменят. И да кажете най-сетне Вие нещо знаете ли в тази държава или МВР за всичко Ви изненада?

Велчев, кого лъжеш? Не ти изнася да търсиш истината. Тя е последното, което те вълнува. За тебе е важно, тя да се знае. Махай се.

Защо? А случаят, Луканов, например, да не би да е надценен? Или там си знаете кой е? А останалите 150ина знакови убийства са съвсем безинтересни ли? Мног лицемерно и навременно, бе!

Колев си беше престъпник и се беше омешал с мафията.

Ха-ха-ха! Сети се Мара ....

Велчев е пълно разочарование. Зависим отвсякъде. Не оправда очакванията. Дискредитира институцията. Никакви резултати.

Израза : Поемам отговорност на какво е равен ?

Случаят Н.Колев умишлено не е разглеждан, защото щеше да лъсне образът на българския прокурор, който не е лицеприятен. Щеше да лъсне връзката между съдебната система, криминалния свят и управляващи, която е известна в целия свят под името МАФИЯ. Хубаво е да научим истината, но това едва ли ще стане. Много гущери вече си изпокъсаха опашките, а други останаха без глави. Н.Колев беше странен прокурор, спазването на законите за него не беше задължително. Имаше няколко случая, когато нощно време беше хващан да кара пиян от полицаи, а той ги е заплашвал с уволнение, разправи, включително и с пистолет. Какъв пример за и без това малкото служители на МВР, които са се опитвали да вършат някаква работа! Дано разплетат случая Колев, за да ни стане по-ясно защо е такова състоянието на правосъдната ни система и на държавата.

Искрено знаем, че нищо няма да направите, та по-добре не се пънете.

Г-н Велчев много се надявам ,че сте онзи почтен човек за който ви мисля!Не ставайте марионетка !

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

ами тои и тебе може да гръмне ако не го хванеш!

ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ? Това нещо яде ли се, пие ли се ,тежко е за носене, що ли? Някой казва тия думи и после какво? Ако беше в Япония - да поемеш нож в корема си при провал се нарича самоубийство от чест, а тука всеки поема отговорност, и... какво следва от това? Айде без харакири, но поне си подай оставката, махни се, и нека други, неопетнени хора да дойдат и работят. Ето това е. А отговорността е просто една дума, въздух, нищо. Извода е, че и хората играещи си с тази дума са празни балони, и нищо не може да се очаква от тях. Това касае не само Велчев, но и всяко пишман политиче в България от последните 20 години. Какво точно поемате бе, келеши?

Каква отговорност поемаш , бе клоун ? Колко години лапа от нашите пари за да не вършиш нищо , да плещиш простотии и да замазваш след криминалните си дружки ? Отговорност се поема с подаване на оставка и признание за пълното безсилие и липса на професионализъм - твоите и на колегите ти. Ама за това трябва поне малко достойство , понятие непознато за тебе.

Хайде сега, кажете че по времето на Иван Костов е станало (28.12.2005) и че Ал.Петров е бил негов продукт/човек!

В грях сме по това дело, има още какво да се направи и е могло да бъде направено и малко по-рано Това ми напомня един лаф за капитаните, те се изразяват така: 1. Натоварих; 2. Отплавах; 3. Заседнахме.

Отговорност се поема с подаване на оставка!!!

да се надяваш не е достатъчно. Действай.. мамка му.. !!! България е с вас и ви гледа !

Господин Велчев, не сте се отказали, ама сте се омазали!

за земетресението в Хаити,за наводненията в източна и част от южна България,за лошото време и т.н.Какво означава,че поемаш отговорноста бе Велчев!Че ти,ако имаше чест и курназлък,щеше поне да си подадеш оставката,никой не кара да си сториш харакири!Ама где тази чест у тебе!Комунист и чест!Отроче на особено честен баща комунюгер!---------- нейни изказвания от последните дни заедно с ексглавния прокурор в убийството на мъжа й е замесен и Алексей Петров. Попитан дали той ще бъде разпитван и по това дело, Борис Велчев отговори: Това е въпрос, на ---------------- който се надявам да не очаквате отговор. ----------

Ясно е, че Велчев трябва да си ходи...Достатъчно време имаше шанс да направи нещо ако имаше възможностите или желанието.

Осем години по-късно? Как ще го коментирате?

По- бързо се измитайте, другарю Велчев, приятелю от детинство на Сергейчо и Тшко Дедовото.

АБЕ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ГО СМЕНИТЕ ТОВА ТЪПО ПОДОБИЕ НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР С НЯКОЙ, КОЙТО ИМА НЕЩО МЕЖДУ КРАКАТА СИ И НЕ Е ТАКЪВ МЕКУШАВ НИЩОПРАВЕЦ !!!

г-н Велчев, случайно майка Ви да работи със счетоводната кантора на ХИМИМПОРТ и имате ли по този начин финансова връзка с руската групировка ТИМ именно на която беше подчинен Никола Филчев, ако паметта ни не изневерява ?