Борис Джонсън твърди, че Владимир Путин е заплашил да го убие с ракета

"Необикновеният" разговор се е състоял през февруари, след като бившият британски премиер посетил Киев в последен опит да покаже подкрепата на Запада за Украйна на фона на нарастващите опасения от война

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън твърди, че Владимир Путин е заплашил да го убие с ракета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Необикновеният" разговор - на къв език е бил?? Щото Путин едва ли знае английски език, а Бориската Джойсън не знае руски :)) Случайно зеленският да му е бил преводач ? :)) Бориска Донсън, на зеления не се връзвай - много лъже, да знаеш ;) Тоз герой от статията да избягва високите етажи, хлъзгавите повръхности и чая от руски самовар :)) То има много други начини, освен ракети, понимаешь ? П.П. Абе къде са ония двамата екскурзианти от КБГ, Боширката и Петров? :))

Путин знае английски и разбира всичко, което се говори на английски, но предпочита да говори на руски и понякога на немски.

Боже!? Ега си идиота! Не работи ли тамошното Карлуково,защото нашето е препълнено ?

"Смятам, че от много спокойния тон, който той възприе, изглеждаше, че просто се заиграва с моите опити да го накарам да преговаря." Западните кретени като този на снимката така и не разбраха, че Путин със същия спокоен тон ще даде заповед целите да бъдат поразени с ядрените ракети. Много е лошо да не познаваш противника си. По щатските медии тази тема не се сваля-Как мислел Путин и какво възнамерявал да прави, какъв бил плана му за войната в Украйна са най-доходното занимание за разни пишман експерти да си направят парите. Така не го и научиха за всичките тези години. :-)))

Знаем ги тези ракети! Едни такива, рошави...

А ...дано...

Бориската Джонсън така се омаза в лъжи покрак КОВИД партитата, че не знам сега как да му вярвам. Може да го лупкат по рошавата кратунка с детска ракета-играчка, докато почне да казва истината. Ако беше преди 40 години, "Монти Пайтън" биха направили готин скеч по повод изказването му.

СетИл се Борко изведнъж... Наглосаксонска му работа.

Ингилизите са способни да обърнат наопъки всичко , с добавка " или нещо подобно" , стига да могат да направят определено внушение. А този , дето прилича на метла в главата , го прави неслучайно. Зеленски иска ракети и те трябва да намерят причина да му ги дадат.

добавката "или нещо подобно" е като вече известното "хайли лайкли". Демек англосаксите си измислят!

така разни лелки се сещат след 20 -30 години, че някой ги изнасилил или им направил неприлично предложение. Та и Борис така - след ЕДНА ГОДИНА се сети, че Путин го заплашвал с убийство!!! Лично аз не вярвам, това да е така. Ако беше - този идиот щеше да го каже още преди месеци.

защо да хабят за този дебил цяла ракета за 100 000 долара, като може да го убият с капка Новичок за 100 долара. Нали така разказват англосаксите за Петров и Баширов!?

значение, идеята е добра, майната му на парите. След ракета не остава нищо за разследване, а отрова се доказва лесно.

ИСТИНАТА

напротив - ракетата оставя също следи. Парчета, номера, траектория...

По бих повервал, че Путин му е обещал на тоя смешник да му завре ракета отзад, щото знае, че е лев дирек.

и ква полза би имало да се ликвидира един продажен послушко?

гузолизец.... той за пари и от ковид се разболя.... а хещо запис от разговора да покаже или сме жентълмени (за който знае вица)

.

Спомнете си по телевизията Ами толкова се перчеше че бил баш спортист че се търкаляше в лайната заедно с прасетата

Да не са ходили на кръчма заедно. Писнало му е да седи на сянка и търси съчувствие.

Този говньо Джонсън пак не си е пил лекарствата,само дрънка глупости.Той ако иска да го ликвидира Вовата досега да го е направил.

Ха, ха, хааа ...

С ква ракета? За тенис? Гонил го из кремъла да му я набута отзад.

Вовата е абсолютно падение я цялата история на Русия. Мисли се за наследник на Петър I , а всъщност е терористът -Жужак Късий.

Вовата, е на място, а такива, като теб не са добре с главата.

idiot rusofilistik

Борката сигурно като си ляга вечер проверява за всеки случай под леглото,да не би Путин да е там да го чака

Ти проверявай да не лягаш с включен вибратор отзад

За всеки случай ... хе хе

Борката е абсолютно падение за Англия. За това спор няма. Факт е. Голямата разлика обаче е, че беше сменен за има няма 2 години или там някъде. Путин управлява еднолично от над 20 години. Поне 1/4 от населинето на Русия не живяло при друг ръководител... Вие можете да го смятате за нормално, но за мен е извращение.

колко години живяха като поданици на царицата, 55 ли ?

Лост ин трайнслейшън е имало, ама карай. Борката, как да ги знае селските шеги на Източна Европа.

Путин е имал в предвид,че ще го бие на тенис,с ракета за тенис

На БоДжо клоуна няма смисъл да се вярва.

Да се хиля. Кви ракети бе Джонсъне, нали каза твойто разузнаване няколко пъти, че са свършили бе? Кво стана? Как е премогата? Пудри ли носленцето на аванта в Киев с Зеления клоун? Бахти малоумниците са сичките западни "лидери". Тия в Давоса като са ги селектирали къде са бляли?

Той и джуджето си мисли, че е 2м, ама не е. И захарова счита, че има ц.и.ц.и., ама още ги търси в огледалото и все не ги вижда. Съветската к.о.чи.на е чао до края на годината. А главата на путин ще бъде отсечена и набутана в стъкленица, за поколенията...

И тебе некой те е излъгал, че кандилкаш в тая кофа мозък, а само лайна плуват в нея.

САМ ДОКАЗВАШ, ЧЕ ОЦЕНКАТА ЗА ТЕБ Е ПРАВИЛНА!

Пак ли този рошавия п у д е л.

Мда. Ще му завре ракетата отзад. Айде стига сте писали подобни глупости. Кой го интересува тая скалъпена история. Забележете това се е случило през февруари - демек преди една година. Рошавия къде блея една година та не се сети, че Путин го е заплашвал ами сега почна да ги плещи тия смехории. Айде по-сериозно. В момента на англетата трябва да им промиват мозъците, за да продължават подкрепата за войната в Украйна и да не мислят, за пропадналия стандарт на живот дето е вече на нивата от началото на 1970-те и е на едно от най-ниските равнища в историята. Същите методи ги прилагат и у нас и ни заливат с всевъзможни простотии само и само да не се фокусираме върху реалните проблеми.

Борката е само началото. Допускам, че скоро и други "лидери" ще обяват че Вова ги е заплашвал и може би ще си направят клуб "Me Too". В женското движение с това име обикновенно жертвите се сещат че са ги тормозили преди 20 30 години, някъде насаме без свидетели и обикновенно ги било страх и дори не са го преодоляли още. Та сега и други ще наберат смелост и ще разкажат как Вова ги посещава нощем в сънищата и им създава кошмари.

Тая рошав гарван се е помислил за много важен !!!!! Ми да го думне,но никой не го бръсне за жив тоя вампир уродлив!!!

Този рязан островиятянин съвсем изкука!!!!! Може да е минал на пица с кристали, като наш Кирчо!?!

британското разузнаване може да го потвърди;)

Този мерзавец и олигофрен джонсон, е типичен пример за уродливо английско същество, един път завинаги, политиците трябва да бъдат избивани точно както историята ни казва; а именно лъже и краде ,създава зависимости и модерно робство ,тогава ,смърт на улицата,като ги проснеш растреляни или искормени на улицата двейсетина такива урода и преосмислянето ще тръгне в правилната посока.

"DMS - гребен" за рошавия малоумник

А на мен А.Джоли ми каза че ми е навита и ще ми пусне...

Борка , а де ги Скрипалите ве брат???

Този е убит по рождение ,кой ще хаби ракета за него.Само като му прочетеш изказването" той ме заплаши ,или нещо такова...

Борката е малко шестица, но какво да се прави- понякога и медицината е безсилна!

че това "признание" е за вътрешна консумация- все пак трябва да напомня за себе си за чужда сметка! Но защо си мисли, че някой му вярва?

Ръгай Вовка със Сармата. Ко им цепиш басма още на тия хюмнета??

Нормална реакция ,след като заплашваш страната му

удри една чакия и ш'ти олекне, брат'ет!

Борис Джонсън го оприличавам на актриса която след 30 години ,публично обявява и съди режисьора ,че тя отишла в стаята му в хотела след запой и той я изнасилил.

Сега и Лайнен и Лизи ще потвърдят . може и Спящият Джо..За разнообразие..

Този ненормален Борко!

Няма по-голям лъжец и измекяр от Борето Джонсън! Този когато и да го изнасилиш ще му е добре!!!

Скъпи читатели , сега разбирате ли за какви ни смятат политиците и техните писари ? Ако не , приятно четене ! :)

Боре ,..дали САМО те е Заплашил ..или ..?? Замисли се !? С оня, украинският клоун Зеленски,.... Едва ли,.. ще ви "търпи" МНОГО ..!!;)

Индиецът го готви за нов шеф на партията на мястото на оня мангал с арабско пакистанско име

няма индиец и двамата са пакистанци

Все там....роби!

https://www.youtube.com/watch?v=TOdz2CUzVr0

И сега, чак се сети, че Путин иска да го трепе с ракета. Аз му предлагам да се концентрира и да си припомни, как преди 30 години е бил изнасилен също от Путин. Няма как да ме убедите, че този не е изнасилван поне веднъж, я от Путин, я от Буш, или че поне една свирка на Клинтън не е врътнал!

ТОЯ ТЪПУНГЕР ИЗБИ РИБАТА..... ЗНАМ, ЧЕ ТОА ПИЧ Е ТЪП КАТО МОТИКА, АМА ПЪК ЧАК ТОЛКОЗ....... ТОВА Е ГОЛЕМА ТРАГЕДИА, ЗА ДИРАДЖИЙТЕ ДЕТО ПУБЛИКУВАТ ТОВА, КОЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ ТЕ СА НА НИВО, ДАЖЕ ПО-НИЗКО ОТ ТОВА НА ДЖОНСЪН БОРИС.........