Коментари - Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС | Днес.dir.bg

Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС

Предупреждението, че поддържането на връзки с Москва е несъвместимо с европейската политика, беше отправено на среща на външните министри в Люксембург

Обратно в новината

Коментари - Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Що не вървите сичките с бодра крачка в рускии мир и не ни оставите нас непросветените да гнием в прогнилия ЕС. Западът щеше да се разпада по груби спомени още 60те години на миналия век. Как за 60 години не намерихте няква по-правдоподобна упорка да дъфчете. Знаете ли, г-да русофилистици колкото и да крякате края е близо мирише на разлагаща се кочина. За краткото си съществуване СССР в последствие РФ не успя да прокара дори канализация в крайните квартали на Москва. Продават нефт, газ диаманти на цял свят а в същото време 90% от населението им се грее на дърва, няма достъп до ток и вода и тъне в собствените си изпражнения в бараки строени преди Ленин да проходи. Домбас арена беше най-модерния стадион в Европа а летището в Донецк беше като от филм от бъдещето ... после дойде руския мир там и познайте, и двете съоръжения в момента са тоалетна. Въгледобива, стоманодобива, селското и горското стопанство - всичко е замряло там. Няма поминък, няма ток, водата се докарва с водоноски, всичко се разпада и смърди .... това е руски мир. Вселената не търпи за дълго такива недоразумения ... колкото и да крякате края ви е близо, или ще ставате нормални човешки същества, или ще си изгниете самотни в останките от някогашната ви кочина.

Как е възможно на такива отговорни постове да назначават толкова прости елементи като борел фон дер лаЙнян и онова педал4е с очилцата , уверено ни въвличат в нещо което няма да завърши никак добре за нас . Тоози ЕС е съюз на войната и крадците , след тази кражба на лихвите на Руските замразени активи ще последват много проблеми за цялата банкова система - Фонда за Мир ще плаща за ракети и оръжия за подръжка на неонацисткият режим в киев - СРАМ И ПОЗОР

Годината е 2024. Усещането е, като за 1934г. Фашизъм, цензура, дива пропаганда, дрънкане на оръжие.

аве мумио, откъде-накъде ще ни разпореждаш с кого да контактуваме и с кого не? абсолютен фашизъм е това разпореждане

Лайньо, а ти откъде-накъде ще се обаждаш за делата в ЕС, след като се кефиш на путинярската клоака ?!

Гнусно е да се живее в просташка пРоссия, в мизерна клоака и задна дупка. Ето фактите: "Отчаяние в России Количество смертей от отчаяния, по данным Росстата, в последнее десятилетие падает. Если в 2010 году «от отчаяния» умерли больше 100 тысяч человек, то в 2019 году таких смертей было уже 70 тысяч (впрочем, к достоверности этих данных есть вопросы — об этом читайте ниже)."

Руските отпадъци и на "борелчо" вече ми се правят в опит да прикрият гнусния си руски произход!

Вкарайте Укрия в ЕССР по команда на Краваристана. Те тогава си копате дупката и скачате с двата крака в нея. По всичко личи, че това е планчето на тъпунгерите от дълбоката яма, сори държава ФАЩ.:) Тогава ти ще молиш Западните Балкани да те контактват с Путин. Вервай ми.

Най вероятно пак на руската мърша пРоссия да и го вкарат, както бе вкарано на ссср-то и то баталяса

Ние възрасните хора добре помним, каква мизерия ни нататрузи гнусното и човеконенавистно руско робство над България, след окупацията на Царството ни през 1945г.!

Която 34 години не могат да откраднат до край. Брей начи. Са имаш сичко. Най-важното естествено банани и кока-кола. Са че си без армия, земеделие, лека промишленост, достъпно здравеопазване, адекватно образование, суверенитет и работеща енергетика са подробности. Важно е центаците да падат, нищо, че са рецесийни. ХАХАХАХ

Абе бляд, днес Българинът е в пъти по богат от соц мизерията. Днес Българите ходят в Гърция, Турция, Италия и Испания на почивка само с лична карта, а по време на руското робство до една Румъния не можеше да се отиде ... Къде си тръгнал да разпространяваш гупостите на късата пишка ?!

Няма да имаш проблем с лична карта и в Украйна да отидеш. БАНДЕРА ТЕ ОЧАКВА, АТЛАНТИКО.

Руските отпадъци и на "Вики Нюланд" вече ми се правят в опит да прикрият гнусния си руски произход!

ама сащисания посланик във Виетнам също се опита да говори ултимативно на хората от Джунглата... и днес, утре по-голям началник от Държавния департамент на САЩ ще ходи да се извинява на виетнамците за това че неговия подчинен си е позволил непремерени изказвания относно посещението на Путин във Виетнам, а Виетнам върти търговия със САЩ за 100 милиарда долара и въпреки това отсвириха американските мераци и си посрещнаха Путин като Месия;)

Казваш, като "Месия" посрещнали фашагата .... А утре, след като пРоссия гушне букета, на чия врата ще хлопат виетнамците ....

Кой пръв ще гушне букетчето, Булгаристан или Русия. А мъдрецо на наркоманите.:)

България. Според шефовете ви от ЦРУ. Факти баце.

едвам оцелява... хубаво че руснаците още доставят на Украйна свинско, горилка и краставички, че Запада дава само джепане, а за манджата все забравя-)

Аз искам да контактувам с когото искам и с когото имам изгода. Не искам Борел да ми казва с кого да контактувам. Ако това е ЕС, по-добре България да не е в Ес.

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов

пред народеца... че белким го излъжат че Русия ги подкрепя, поне така пише същия тоя Захарий Стоянов в "Записки по бълграските въстания", щото и тогава и сега хората са вярвали повече на Русия отколкото на българските политици)

Излиза, че ако са били живи по време Руско - турската война, всички щели да се запишат доброволци в аскера!?

Че те Украйна от 2 години имат много активни връзки и отношения с Русия и Путин. Дори част от територията им се смята за част от Русия и населението там се смята за руснаци. Явно ще трябва да ги отрежат за кандидати за ЕС ако не прекратят всякакви взаимоотношения с Русия и то веднага, а не да го ходят да се пуцат по цял ден по фронта с Русия.

Kalin

Тоест извиване на ръце срущу мъгляви обещания

ЕС става все по-тоталитарна държава. Членките нямат право дори да общуват с Русия, така ли?! Регулациите и контрола се разпростират прекалено много. После ще забранят знамена, книги, език и накрая кирилицата. Съюз, който се крепи на омраза, ксенофобия и параноя накрая свършва с война!

Никой не може да бие путака по фашизъм Не се напъвай, няма да ти се получи! Само шутове по гнусната зинала путинярска зурла !!!

Полудяхте бе извратеняци Ще ни оставите само възможноста да сме педали и курви и да се радваме на поредната ви глупост. Време е тоя ЕС в сегашния му вид да заминава в историята. Надявам се сами да успеем да сменим политиките защото ако се наложи друг да го направи много дълго време след това ще възстановяваме разрушенията.

Баси. Тази еврофашистка сволач минаха комунягите като пътен знак. След няколко месеца няма да разрешават дори да си помислиш за Путин или Русия. И догодина вместо предупреждения ще следват арести. Тази непорината еврофашистка воня трябва да се изчисти до корен.

Нямаш проблем - отиваш в пРоссия, възхищаваш се, кефиш се на путака и на царството МУ, и не ни занимаваш с полюциите си .... Ама ти не искаш да си там в блатото. Ти искаш да си тук, и да разправяш бабини деветини, колко яко(видиш ли) е там ... Ами няма да стане!

Сбърканяк, аз съм в ЕС и съм ЕС. Ясно ли е?! И искам нормален съюз а не фашизиран роб на САЩ! И това ясно ли ти е? Фашистко Л такова... Това мое желание няма общо с Русия. Аа съжаление има за сега общо с Украйна, която е долно и мръсно нацистко котило. Интернет е пълен с клипове с нацисти от Украйна, имаха и паралална държава, а САЩ намери това за удобно да сътвори война, да набута ЕС в нея, по този начин да й спре ресурсите чрез санкции, чрез взивяване на Северен поток и с пропаганда, пълна с лъжа, за да увредят ЕС до дупка, а чрез недостига на ресурси да принуди десетки милиардни европейски фирми да се изнесат от ЕС към САЩ, за което си сложи за лидер на ЕС мед. сестра акушерка, наследничка на фашистки функционер от хитлеровите. И вече измъкнаха от ЕС трилион за година. Там има и мои пари, разбираш ли! Ако на теб ти харесва това, фашистко Л такова, на мен не ми харесва никак. И не е поради Русия, а поради САЩ. Русия иска икономически силен ЕС да купува суровините й и да й продава технологии. САЩ окраде богатството на Европа и направи ЕС един роб със събути гащи. Те това не знам защо не ми харесва, фашистко Л такова!

Феновете на путака не спират да говорят за суверинитет, но ако в просташка пРоссия някой реши да се самоопредели за Украинец, то там гнидите го наричат "фашист" Това не е ли двоен стандарт бе русофили-дебили ?!

Като искаш суверенитет не искаш в ЕУ

И пияният испански дядо е изпаднал в поредната си Паник Атака (прилича на нашият Дебелак)! Скоро всички евроатлантици ще получат и инструкции, как да си обслужват жените с точен график, кога отзад и кога отпред, кога да хвърлят вътре и кога да го изцеждат отвън или в устата.

в Русия има вече такъв график .. кога да лапат , кога отзад и то под строй Джуджето- двуполово никога не пада на колене... може да лапа и без да кляка ха ха ха ха

каква е тази "демокрация" която нарежда и не зачита мнението и суверинитета на нацийте?

Волжка България искаме да сме част от ЕС

Къде е това Волжска България дето не говорят на български?

Къде е ЛНР и ЛНР че ги няма на нито една карта.

миндил, а тези българи различни ли са от вашите българи а ?"бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Снимка: бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес."

Коментари - Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС | Днес.dir.bg

Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС

Предупреждението, че поддържането на връзки с Москва е несъвместимо с европейската политика, беше отправено на среща на външните министри в Люксембург

Обратно в новината

Коментари - Борел: Западните Балкани да не контактуват с Путин, ако искат в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Що не вървите сичките с бодра крачка в рускии мир и не ни оставите нас непросветените да гнием в прогнилия ЕС. Западът щеше да се разпада по груби спомени още 60те години на миналия век. Как за 60 години не намерихте няква по-правдоподобна упорка да дъфчете. Знаете ли, г-да русофилистици колкото и да крякате края е близо мирише на разлагаща се кочина. За краткото си съществуване СССР в последствие РФ не успя да прокара дори канализация в крайните квартали на Москва. Продават нефт, газ диаманти на цял свят а в същото време 90% от населението им се грее на дърва, няма достъп до ток и вода и тъне в собствените си изпражнения в бараки строени преди Ленин да проходи. Домбас арена беше най-модерния стадион в Европа а летището в Донецк беше като от филм от бъдещето ... после дойде руския мир там и познайте, и двете съоръжения в момента са тоалетна. Въгледобива, стоманодобива, селското и горското стопанство - всичко е замряло там. Няма поминък, няма ток, водата се докарва с водоноски, всичко се разпада и смърди .... това е руски мир. Вселената не търпи за дълго такива недоразумения ... колкото и да крякате края ви е близо, или ще ставате нормални човешки същества, или ще си изгниете самотни в останките от някогашната ви кочина.

Как е възможно на такива отговорни постове да назначават толкова прости елементи като борел фон дер лаЙнян и онова педал4е с очилцата , уверено ни въвличат в нещо което няма да завърши никак добре за нас . Тоози ЕС е съюз на войната и крадците , след тази кражба на лихвите на Руските замразени активи ще последват много проблеми за цялата банкова система - Фонда за Мир ще плаща за ракети и оръжия за подръжка на неонацисткият режим в киев - СРАМ И ПОЗОР

Годината е 2024. Усещането е, като за 1934г. Фашизъм, цензура, дива пропаганда, дрънкане на оръжие.

аве мумио, откъде-накъде ще ни разпореждаш с кого да контактуваме и с кого не? абсолютен фашизъм е това разпореждане

Лайньо, а ти откъде-накъде ще се обаждаш за делата в ЕС, след като се кефиш на путинярската клоака ?!

Гнусно е да се живее в просташка пРоссия, в мизерна клоака и задна дупка. Ето фактите: "Отчаяние в России Количество смертей от отчаяния, по данным Росстата, в последнее десятилетие падает. Если в 2010 году «от отчаяния» умерли больше 100 тысяч человек, то в 2019 году таких смертей было уже 70 тысяч (впрочем, к достоверности этих данных есть вопросы — об этом читайте ниже)."

Руските отпадъци и на "борелчо" вече ми се правят в опит да прикрият гнусния си руски произход!

Вкарайте Укрия в ЕССР по команда на Краваристана. Те тогава си копате дупката и скачате с двата крака в нея. По всичко личи, че това е планчето на тъпунгерите от дълбоката яма, сори държава ФАЩ.:) Тогава ти ще молиш Западните Балкани да те контактват с Путин. Вервай ми.

Най вероятно пак на руската мърша пРоссия да и го вкарат, както бе вкарано на ссср-то и то баталяса

Ние възрасните хора добре помним, каква мизерия ни нататрузи гнусното и човеконенавистно руско робство над България, след окупацията на Царството ни през 1945г.!

Която 34 години не могат да откраднат до край. Брей начи. Са имаш сичко. Най-важното естествено банани и кока-кола. Са че си без армия, земеделие, лека промишленост, достъпно здравеопазване, адекватно образование, суверенитет и работеща енергетика са подробности. Важно е центаците да падат, нищо, че са рецесийни. ХАХАХАХ

Абе бляд, днес Българинът е в пъти по богат от соц мизерията. Днес Българите ходят в Гърция, Турция, Италия и Испания на почивка само с лична карта, а по време на руското робство до една Румъния не можеше да се отиде ... Къде си тръгнал да разпространяваш гупостите на късата пишка ?!

Няма да имаш проблем с лична карта и в Украйна да отидеш. БАНДЕРА ТЕ ОЧАКВА, АТЛАНТИКО.

Руските отпадъци и на "Вики Нюланд" вече ми се правят в опит да прикрият гнусния си руски произход!

ама сащисания посланик във Виетнам също се опита да говори ултимативно на хората от Джунглата... и днес, утре по-голям началник от Държавния департамент на САЩ ще ходи да се извинява на виетнамците за това че неговия подчинен си е позволил непремерени изказвания относно посещението на Путин във Виетнам, а Виетнам върти търговия със САЩ за 100 милиарда долара и въпреки това отсвириха американските мераци и си посрещнаха Путин като Месия;)

Казваш, като "Месия" посрещнали фашагата .... А утре, след като пРоссия гушне букета, на чия врата ще хлопат виетнамците ....

Кой пръв ще гушне букетчето, Булгаристан или Русия. А мъдрецо на наркоманите.:)

България. Според шефовете ви от ЦРУ. Факти баце.

едвам оцелява... хубаво че руснаците още доставят на Украйна свинско, горилка и краставички, че Запада дава само джепане, а за манджата все забравя-)

Аз искам да контактувам с когото искам и с когото имам изгода. Не искам Борел да ми казва с кого да контактувам. Ако това е ЕС, по-добре България да не е в Ес.

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов

пред народеца... че белким го излъжат че Русия ги подкрепя, поне така пише същия тоя Захарий Стоянов в "Записки по бълграските въстания", щото и тогава и сега хората са вярвали повече на Русия отколкото на българските политици)

Излиза, че ако са били живи по време Руско - турската война, всички щели да се запишат доброволци в аскера!?

Че те Украйна от 2 години имат много активни връзки и отношения с Русия и Путин. Дори част от територията им се смята за част от Русия и населението там се смята за руснаци. Явно ще трябва да ги отрежат за кандидати за ЕС ако не прекратят всякакви взаимоотношения с Русия и то веднага, а не да го ходят да се пуцат по цял ден по фронта с Русия.

Kalin

Тоест извиване на ръце срущу мъгляви обещания

ЕС става все по-тоталитарна държава. Членките нямат право дори да общуват с Русия, така ли?! Регулациите и контрола се разпростират прекалено много. После ще забранят знамена, книги, език и накрая кирилицата. Съюз, който се крепи на омраза, ксенофобия и параноя накрая свършва с война!

Никой не може да бие путака по фашизъм Не се напъвай, няма да ти се получи! Само шутове по гнусната зинала путинярска зурла !!!

Полудяхте бе извратеняци Ще ни оставите само възможноста да сме педали и курви и да се радваме на поредната ви глупост. Време е тоя ЕС в сегашния му вид да заминава в историята. Надявам се сами да успеем да сменим политиките защото ако се наложи друг да го направи много дълго време след това ще възстановяваме разрушенията.

Баси. Тази еврофашистка сволач минаха комунягите като пътен знак. След няколко месеца няма да разрешават дори да си помислиш за Путин или Русия. И догодина вместо предупреждения ще следват арести. Тази непорината еврофашистка воня трябва да се изчисти до корен.

Нямаш проблем - отиваш в пРоссия, възхищаваш се, кефиш се на путака и на царството МУ, и не ни занимаваш с полюциите си .... Ама ти не искаш да си там в блатото. Ти искаш да си тук, и да разправяш бабини деветини, колко яко(видиш ли) е там ... Ами няма да стане!

Сбърканяк, аз съм в ЕС и съм ЕС. Ясно ли е?! И искам нормален съюз а не фашизиран роб на САЩ! И това ясно ли ти е? Фашистко Л такова... Това мое желание няма общо с Русия. Аа съжаление има за сега общо с Украйна, която е долно и мръсно нацистко котило. Интернет е пълен с клипове с нацисти от Украйна, имаха и паралална държава, а САЩ намери това за удобно да сътвори война, да набута ЕС в нея, по този начин да й спре ресурсите чрез санкции, чрез взивяване на Северен поток и с пропаганда, пълна с лъжа, за да увредят ЕС до дупка, а чрез недостига на ресурси да принуди десетки милиардни европейски фирми да се изнесат от ЕС към САЩ, за което си сложи за лидер на ЕС мед. сестра акушерка, наследничка на фашистки функционер от хитлеровите. И вече измъкнаха от ЕС трилион за година. Там има и мои пари, разбираш ли! Ако на теб ти харесва това, фашистко Л такова, на мен не ми харесва никак. И не е поради Русия, а поради САЩ. Русия иска икономически силен ЕС да купува суровините й и да й продава технологии. САЩ окраде богатството на Европа и направи ЕС един роб със събути гащи. Те това не знам защо не ми харесва, фашистко Л такова!

Феновете на путака не спират да говорят за суверинитет, но ако в просташка пРоссия някой реши да се самоопредели за Украинец, то там гнидите го наричат "фашист" Това не е ли двоен стандарт бе русофили-дебили ?!

Като искаш суверенитет не искаш в ЕУ

И пияният испански дядо е изпаднал в поредната си Паник Атака (прилича на нашият Дебелак)! Скоро всички евроатлантици ще получат и инструкции, как да си обслужват жените с точен график, кога отзад и кога отпред, кога да хвърлят вътре и кога да го изцеждат отвън или в устата.

в Русия има вече такъв график .. кога да лапат , кога отзад и то под строй Джуджето- двуполово никога не пада на колене... може да лапа и без да кляка ха ха ха ха

каква е тази "демокрация" която нарежда и не зачита мнението и суверинитета на нацийте?

Волжка България искаме да сме част от ЕС

Къде е това Волжска България дето не говорят на български?

Къде е ЛНР и ЛНР че ги няма на нито една карта.

миндил, а тези българи различни ли са от вашите българи а ?"бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Снимка: бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилни в Донбас Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес."