Борел осъди случая с Християн Пендиков и очаква виновниците да бъдат изправени пред съда

„Същевременно чуваме неприемливи изказвания от политици националисти, с които се насажда омраза и се подстрекава към насилие”, заяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността

Обратно в новината

Коментари - Борел осъди случая с Християн Пендиков и очаква виновниците да бъдат изправени пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BulExit

" В същото време преговорите с РСМ за присъединяване с ЕС, напредват" ! Къде отидоха българските условия ? Още един път в прав текст ни казват, че не ни броят за нищо!

България е на колене пред РСМ.

Следващите 59 години не трябва да ги пускаме в ЕС. Но майната му на Борел, вижте, какви ги върши Лорел. Казал, "не трябва да се занимаваме с Християн Пендиков, той не е български гражданин". Тук ще спомена, че ако нещо се е случило веднъж, може да се случи и втори път. А веднъж се е случило една държава да си вкарва евреите в газови камери. Лорер ни казва в прав текст, ако някъде се случи отново, да не се занимаваме, те не са български граждани. Лорер е позор както за България, така и за народа на Мойсей!

Европа - през крив македон.

Тоя ционисткилакей кой гослуша ?

Даге и борела даге!

Типично гейско двусмислие.

Вероятно имате интелектуално затруднение да разберете казаното между редовете. Имам основателни подозрения че от вас няма да стане дипломат.

Ами браво, крайно време беше някой да вземе отношение.Да видим дали ще им уврат кратуните на тия нещастници!

Футка! И от външно, ако не го наврът на кучето в ануса, и те са футки!

Дали макеоднците имат израза: крив макарон?

преку искривен макарон

На този погледът му е като на Еленски - в нищото и с много драматургия.

Уверен бил, че ще бъде осъден, - айде-ДЕ! Тоя дърт урунгел набира пушечно месо, иначе за какво му е притрябвала толкова тая РСМ.

А бе тоя Борел много мисли бе! Да бяха пребили Навални, щеше да вдигне аларма, още преди да са го ударили. Ама нали става дума за българин на Борел му е през, не, не, няма да ви кажа, но вие се сещайте! Е как да се чувстваме част от ЕС?!

Да изгонят по някой и друг северномакедонски дипломат. Ано не го направят - не сме съюз!

Борелчо осъдил случая с Християн Пендиков и очаква виновниците да бъдат изправени пред съда. ЙЕС! А за 14 000 ИЗБИТИ руснаци какво казва Борелчо?!

Аз знам за няколко милиона избити (с глад) Украинци, нещо по темата?

Ако укрите НЕ БЯХА ИЗБИЛИ 14 000 руснаци, от които 500 ДЕЦА, сега първите нямаше да умират от глад, студ, безводие и куршуми. Капиш?!

Между впрочем Сталин нарежда на Берия, който по онова време е първи секретар на грузинската компартия, украинците да бъдат транспортирани в Грузия и да бъдат нахранени, лично Порошенко благодари на Саакашвили за доброто отношение на грузинците спрямо тъщата на Порошенко, една от спасените украинки.

Сталин не е руснак. Сталин е грузинец. Той е наредил да се морят от глад. Защо? Защото докато СССР гладува, украиницте си гледкат храница в дворовете и не помагат на гладните си братя. Те така грузинецът е постъпил тогава, по грузинско-комунистическому. Не виждам как е аргумент това сега...

Я ми покажи източник на информация за тия 14 000 убити руснаци преди 2021? Защото според абсолютно всички мефии включително и руските, убитите в конфликта преди руското нападение бяха по 7000 от всяка страна. Пък тия твои 500 деца са като хилядите убити партизани. Дето никога не е имало толкова притеснен в България.

Кви са тия 14 000 убити руснаци бе хахахахахахаха

какво да се очаква след като лайен лично отиде в Македония и заяви че ЕС подкрепя македонския език и история, тя спада ли към тези политици, за които говори Борел

На уруспия и дреме на лайнения ...:)))

Борел.... нито един македонски гражданин не е бит в България, сещаш' ли се ?

за 30 години се разпалава Българофобия по страшна от Българофобията по времето на Болшевизма в бг. ЕС са не просто интернационалисти, те са расисити и колониалисти и за тях е нормално, ако Великобритания 14 години раздухваше българофобия, нормално беше ГЕрмания и Франция да не ни дават права за работа 7 години нищо че бяхме в ЕС, нормално е да пуснат в Шенген Хърватия и да е пуснат в Еврозоната, защото са най-обикновени дискриминатори с манталитет на супермени, докато не разберем че това са едни много обикновени чичковци в костюми, в много случай не по умни от нашите политци, не по мъдри, не по способни, даже и н еса по интелктуални,докато не го разберем елита ни ще прогнива защото модела му и мерилото му са тези измислени костюмари, като тези в Америка които превърнаха най бигата страна в страна без елементарни човешки права, които трябва да почват от качестевно безпалтно образование и качествено безплатно здравеопазване

Не знам какво те спря да продължиш с опорките на КК - излизане от "шибания" ЕС и НАТО и присъединяване към любимата ви (на вас, но не и на нас - нормалните българи) Русия.

Не си онзи, който е грамотен да определи, кой е нормален и кой не.

А вие на каква база решихте че не съм грамотен??? Нещо доводи, това-онова? И да сляза на вашето ниво - нещо чака-рака обяснение? Да се посмеем малко??

Първо македония я създава русия платена руското тролче. Второ насадената омраза към българите е от страна на сърбите нещастна мършо и български предател.

Така, Такаааа Като имаме простаци за политици, така ще е..... Добре де , до сега трябваше да реагират на това изказване тия там евро дупетати......а що малчат.....се знае...

А ушучките на някого няма ли да издърпате. Защо не се упоменават опозиционните партии в рсм ами се говри общо? Няма ли някой да застане твърдо и да защити България като член на този ЕС?

Егати и лекото, осъжда както Македония. СМ след случката с половин уста казаха нещо и започнаха да крещят, че ще налагат забрана за влизане на български политици и граждани! България, ще бъде уважавана, когато кажат баста на Македония по всички линии докато, не се промени отношението им за дълъг период от време.

Евем ги у газот тия сръбски измекяри от БРЮМ.

Путин пък осъдил Христаян Пендиков и щял да закрива фашистките клубове с имена на Цар Борис и Ванчо Михайлов.

С две думи нищо не каза.Надявал се.Палячо.

нямало е по нескопосано и по некъдрно представителство на България от сегшното в последните 650 години , в това число и възраждане са безполезни и са удобни на външни фактори почти не са полезни за руснаците, но за България хич

Радев почва ли да схваща за какво става въпрос, когато ни набута Макрон в политиката и почва ли да схваща че не става за политика, и няма как да си полезен за Българската политика дори и да го искаш, ако нямаш качество, преди Радев се беше получила няква симбиоза с Бойко и беше По марсиянчен, но Радев разби цялата магия в услуга на външни сили

От една страна САЩ директно ни казаха да вниваме какво правим и веднага върнахме посланика, от друга ЕС каза ще им се скараме на Македонистите, но вие ще трябва да се ивизните, не те

И како сега Македонците които ни наричат фашисти, както Руснаците наричат Украинците фашисти са по симпатични на ЕС...

Защо до тоя Борел е макеминистъра. Понеже хал хабер си няма за какво става дума, го викнал да го пита ли. Какво му е казал става ясно от изказването. Българите са виновни, че имало някакви изказвания, затова браво на макеландия за напредъка. А макетата все още нямат евродепутати и т.н. Като влезат какво ли ще е.

да си специалист по насаждане на омраза и да ги разбираш тези работи

It has been mentioned as one of the advantages to be expected from the cooperation of the senate, in the business of the apoiments, that It would contribute to the stability of the administration. The federalist papers 1788, to the people of the state of New York. Очевидно е че това, което е било модно в САЩ, в края на 18 век е станало модно в България през средата на 19 век.

Значи коминтерновците ни уважават като ни крадат езика, историята и културата, плюят по нас, а ние трябва трябва да ги уважаваме за това и да има диалог. Е нема такъв евродебил като един безполов еврокомисар.

Македонските политически лидери ще си го преместят от единия крачол в другия след това изказване !

на Путин!

Браво, гълъбът с новината долетя до Борел и най-накрая коментар. Абсолютно изкривен, както сподели колегата преди мен.

Това изказване Борел казва, че подкрепя ммакедонското правителство в усилията им, и те напредваг и правиятвсичко възможно и по силите си, а ние ескалираме ситуацията с провокации и националистични изказвания. Аз така прочетох между редовете, ако преводът е коректен де.