Културист намушкал световния шампион по борба

Треньорът на националния отбор по борба Симеон Щерев определи инцидента, при който световният шампион в категория до 84 кг Михаил Ганев беше наръган с нож, като действия на психопат.

Обратно в новината

Коментари - Културист намушкал световния шампион по борба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе що се спортисти,борци,хокеисти и т.н.т и все послушни момченца... Еми така ще е в спортно-мафиотска България. Хаиде честита Ви нова година

защо не ми пуснахте коментара ми.

да го направим този мишо ганев президент на следващите избори.напалнихте главите на балгарския народ снеговата трагедия.какав клин е тарсел вранните часове в дискотеката,

Какъв спорт е културизма? Това е едно от най-тъпите занимания!

поне е по-смислено от коментарите във форума :)

Не знам кой крив-кой прав, обаче културистчето по никой начин не е оправдано да вади нож! Това си е цигански номер и жалко че не е имало някой с огнестрелно оръжие за да го застреля като куче. А това че в него са открили трева, не значи че я пуши - може да е дилър за Габрово и да изкарва кинти..което си е много вероятно!

много куха държава с много кухи леики в нея!

Симеон Щерев е бил на километри от там, ама вие журналистите публикувате мнението му като истина от последна инстанция. Поне един дето се смята за журналист да се беше вдигнал и да отиде на място да провери как е станало всичко. Все пак е имало свидетели в това заведение.

Е какво толкова е станало?Сбили са се бъдещия министър на ВР и бъдещия премиер.

никои не може да каже кои е крив и кои е прав..... но култорист да пуши марихуана, не ми се вярва. Предполагам му е подхварлена за да баде той виновника :)

За кавга са нужни двама души. Как си представяте петима човека да си седят тихо и кротко и изведнъж, без повод, да ги връхлети някакъв с нож? Със сигурност е имало размяна на `любезности`, мерене на разни атрибути и накрая е станало кълбото. Най-вероятно ножът е заиграл когато съотношението на биещите се е било нарушено. Може да е имало и разтърваване, но преди всичко не е трябвало да се стига изобщо до бой и разтърваващите е трябвало да си озаптят другарчетата в самото начало. Нищо, за другият път ще знаят...

Предлагам да си занесе медала от световното на момчето и да слуша повече ..щото другият път пак може да яде бой

Ей,ти много разбираш от тия работи

Е ти какво си мислиш за тези борци, културисти и т.н. За тях това е Живота, като в тази дупка. Друг не са виждали, не са сънували и дори свотовно-марсиански шампиони да станат пак няма да имат друг, защото не го познават.

Май заглавието трябва да бъде "При самоотбрана културист намушка борче".

Ние асоциираните членове на National Rifle Association of USA подкрепяме демокрацията по целия свят както и правото на всички граждани където и да се намират по света , свободно да притежават оръжие и защищават правото си на собственост и лично достойнство - Повече пушки - Повече демокрация и по-малко ножлета, борчета и нагли сиганета !

Истината е очевидна- напили се борчетатаи гледали с кой да се заядът-момчето с ножа е бил жертвата-свалили са го на земята и са го ритали и той е извадил нож(който е носил защото вероятно и друг път са го нападали луди борчета). Наръгал е нападателите в краката, изправил се е и е продължил да се защитава...След това полиция, треньор и доброжелатели извъртяли нещата, платени журналисти колкото искаш и сега шампиона е невинен а жертвата - в затвора...Вместо борчетата от болницата в съда и по бързата процедура-пет годинки за едро хулиганство и организирано нападение, а на жертвата им с ножа-обществена награда за достойна гражданска защита!!!

А ти да не си държал свещ там, та си толкова сигурен, че е станало точно така?! Откъде са ти "фактите" и фантасмагориите?! Борчето не е носило нито нож, нито дрога, седяло си е с приятели и с брат си, но е бил нападнат от човек с нож, ранен в корема, и когато приятелите са се опитали да помагат и са свалили идиота на земята, той е продължил да размахва ножа, при което е ранил всички, докато най-сетне са ги разтървали! Откога културистите минават за най-миролюбиви и хрисими интелигенти в тая държава?!

бая културист ще да е бил - ей така си е рекъл да нападне 5 мутри от които единия световен шампион по борба?

Тревата е била подхвърлена от полицаите, човек пушил трева не е агресивен, напротив, но борче натряскало се като говедо е супер агресивно. Култористите по принцип не са побойници-ако искаха да се бият-културизма е най-лошия избор за спорт, за да натрупаш мускули се искат много акъл и познания по физиология-да си борче не се иска нищо-само да се гузиш по теписите( а и борците обичат да са в стойка партер;) Никой нормален, нито луд, нито пиян не би нападнал 5 борчета, всеки наритан на земята би се опитал да се защити-евала на момчето-ако нямаше нож щеше да стане като със стуудента Балтов-точно такива киртаци като борчетата го ритаха в главата и го убиха!!!! Всички които защитават борчето заслужават да ги пребиват изроди по заведенията-без причина-само за да покажат колко са силни, да ги пребиват и тях и децата им, а ако не ходят по дискотеки-да ги сгази пиян шампион на пътя-като лекето Ставийски!!!

Ами отишли в най-тъпото габровско заведение, където се знае че си "пушат" и "шмъркат" и наливат с алкохол, в което ходят отрпките на града и искат да не се забъркват в каши

Габровското "испанче - културистче" трябва да бъде съдено и така осъдено, че да може в близките 15 години да вижда Испания само "през крив макарон"! Този долен 31- годишен съдист щом е причинил подобни травми на световния шампион по борба, не ми се мисли какво би направил на обикновен човек! Но.......... Който вади нож - от нож умира! -гласи българска поговорка.

ти направо каза на черното бяло явно, никога не си виждал напушен с трева човек, а да си пробвал пък съвсем не, че одобрявам дрогарите, но съжденията ти са абсолютно обърнати наопаки

Всъщност какъв е този национален треньор Симеон Щерев? Следовател, полицай, или най-обикновен кръчмарски побойник, подобно на своя възпитаник. Има си следствие, ртазследване и т.н. И такива изявления на публични личности само пречат на следствието. Ами ако се окаже че оня е извадил нож в условия на неизбежна самоотбрана. Я да ги питам аз онези майстори, как биха обяснили следния казус. Трима души по 100 кг (борци, боксьори, културисти, няма значение) се канят да изнасилят момиче. Момичето пищи, моли за помощ. Гражданите, по стар български обичай заобикалят или се правят че нищо не виждат. естествено, полицията се е скатала някъде. Минава младо момче с тегло 60 кг и моли най-учтиво насилниците да я оставят. Онези му се нахвърлят. С псувни и юмруци. Ама момчето вади пистолет и ги гръмва. Той пък бил шампион по стрелба. Не ви ли се струва познато, а. и не ви ли се струва че сам човек няма да тръгне срещу четирима, ей така, за кеф. Не културист, самият Жан Клод ван Дам да е няма да има смелост. И не нож да има, ами каквото и да есе захващаш с четирима яки мъжаги си е беля работа. Сам при това. И в добавка, трябва да си пълен идиот вместо да ръгаш в корема, където е най-лесното, да ръгаш някого в крака. Освен ако не са те съборили на земята ония четиримата здравеняци и здраво да те пердашат. Да си известен е хубаво. Но случаят с Майк Тайсън, така на място цитиран, е най0добрата илюстрация за огромната разлика между превосъдието у нас и в САЩ. Че и в нагласата на хората. като някой е нарътгал с нож световния шампион по борба непременно той е виновен. Глупости на търкалета!

Не разбрах борчето само ли е било или с приятели. И ако е било с приятели - защо те не са му помогнали?! Примерно за заколят тъпия културист като кокошка.

Ако беше първо прочел статията и после да пишеш щеше да разбереш. Брат му и негов приятел също са ранени, вероятно опитвайки се да му помогнат.

Дефакто са заклали тъпия културист като варена кокошка? Така ли да да рзбирам?

Като гледам Баретата, Вожда, Пашата и др...че те са си изключително скромни момчета...

Такива здрави,силни и ловки спортисти, но обикновено тъпи и глупави, които ги използват да побеждават и радват окото на състезания,наподобяващи бой между петли,след турнирите да ги държат затворени в клетки,при наличието на всички удобства,естествено.

Срещнали се културист( блъска си по залите момчето) и борец!Кво толкова се пише какво е станало.Получил се е Сблъсъка на титаните-тва е станало! Не е нещо ненормално за страна в която няма номер 2 ,а всеки е номер 1!А доколкото за тва раздухване с марихуаната -нямам думи,подиграват се както обикновено медиите! А на Симеон Щерев ще му кажа-ми пред теб много ясно че винаги ще се държи като света вода ненапита бе чук -нали си му треньор!

Абе нека манем за момент марихуаната и смешните твърдения за това, а да се замислим и за другото. Мигновено казаха, че ножаря е оказал съпротива на органите и те са го били. По този начин едва ли ще може да докаже пред съда, че борчетата са го били. Коя контузия от кой е? Той май ще бъде нагласен и осъден по презумпция...

пишеше че е оказал съпротива - знаеш манията на медиите да изопачават - може просто да се е заключил на тавана - това също е оказване на съпротива ;)

до анонимен 13:16 часа Това са най-големите тъпотии, които сън чел в който е да е тъп и безлисмен форум

Тъпакът аз пък си мислех, че е умно да хвърлиш дрогата, преди да те сгащят полицаите. Също така аз тъпакът си мисля, че дрогиран човек не може да омаха три-четири здрави момчета, особено ако единият е актуалният световен шампион по борба в категория до 84 килограма. Бо борба, не по шахмат!

Да пък култористчето било едно "кротко " ,"хилаво" "60" килограмово "момченце" и било охранител от благотворителност , иначе работело в библиотека , а ?

Наистина вече започвам да се обърквам много по този случай и то най-вече заради манипулирането на медиите от страна на държавата. Бързи присъди, оплюване и заковаване на един неудобен виновник. Спомнете си какво стана с Майк Тайсън едно време. Една мацка рече че я е изнасилил. Пуснаха мацката на седем съдебно-психологически и медицински експертизи. Може да лъже! Оня е известен, оня е милионер. Тя може би го е изнудвала. И това е версия. Според тези експтертизи Тайсън наистина я е насилил. Това е. И няма значение американски символ на спорта ли е кой ли е - в пандиза! Явно профибоксьорът не беше случил на държава, за разлика от българските си колеги. А тук какво става - лудият културист бил по презумпция виновен. Бащата на Мануела Горсова бил боклук. Оня тиловак дето опука футболиста от Литекс - също. И още нещо. Преди за специални умения на неспецифично място цакаха. В САЩ и преди, и сега цакат. Цакат полицаи, спецотряди, спортисти, младежи срещу деца, старци и инвалиди и т.н. Това са сериозни утежняващи вината обстоятелства.

Да прав си , но явно не си прочел , че онзи е ОХРАНИТЕЛ . Т.е. едва ли е ходил в залата само да си тренира за кухи мускули . При всички положения е тренирал нещо друго (най-вероятно кикбокс) . Почти 100% от култористите се "зобят" до козирката , най-малкото анаболни стероиди. Няма допинг-контрол за култористи , но на състезателите по борба им се правят проверки доста често . Освен всичко голяма част от охранителите са супер агресивни и нагли деграданти . Поне доколкото е ясно от статията , онзи се е скарал с един човек от компанията на Ганев . Много ясно , че агресията му (под влияние на анаболите ) е била неконтролируема . Тъжната истина е , че тези които започват скандали , обикновено се измъкват без да са пострадали (имам предвид този от компанията на Мишо Ганев ) , докато тези , които се спускат да разтървават , в случая борецът , го отнасят почти винаги най-тежко . И това си има логика, те обикновено са неподготвени , гледайки да разтърват скандалджиите и мислейки , че ще ги успокоят.

Бе, мамка му стара, що мене не вземат да ме наръгат с нож, а? Кротки били, тихи, скромни, Божи кравички същи! Айде бе! Само тия приказки не хващат дикиш. То не бяха изпълнения в пиянства, с Хамъри, с ножове, с пушки и с какво ли още не! По целия свят 'спортист' означава човек с железни дисциплина и възпитание, висок морал и вродено благородство. В България обаче сме толерантни до немай къде към хулиганството и изстъпленията. Затова и спортистите ни не са достойни гладиатори, а тъпи мутанти!

А а а , може и да те намушкат не се знае ...

В страна където културата е чалга, борба и културизъм, друго не моге да се очаква!

Не вярвам на нищо от написаното. Не вярвам колко борецът бил скромен, защото веднага след катастрофата жертвите на Сатавийски ги изкараха какви ли не за да го оправдаят. Второ за да наръга няколко човека, то те са били около него. Я са го ритали я друго. Затова си има следствие, което ще определи точно какво е станало. Дори през комунизма го имаше. Не се раздаваха присъди на око! И не се лепяха прибързано етикети!

Стига писахте срещу Ганев, станете св. шампиони и после оплювайте някого. Не познавам никой от участниците в инцидента, но се учудвам на злорадството на някои, явно комплексари, които се радват на всичко лошо, което сполети някой успял човек. Колкото до въпросното заведение, не е никаква дискотека, предствлява една дупка в скалата под хотел "Балкан" и е не по-вече от 60 кв. м. във форма на буква "Г". Там съм ходил да си "до пия", след като затворят всички заведения в Габрово. За съжеление в последните години го превзеха наркоразпространители и наркомани. Предлага ли са ми и ученички за секс и т.н. Та вече не смея да ходя там. Жалкото е, че всичко това е известно на полицията, но нищо не се предприема!!!

+1

и какъв го дръвчи този стълб на морала, този скромен спортист заедно с 4ма авери в тази дупка, в 5:30? нали не за по една минерална вода след тренировка? или за дрога? или за ученичка?

Е това заведение, като гледам е само за тихи, кротки и скромни спотисти. Нещо като сладкарница "Ну, Погоди" може би. Каквото е търсил, го е намерил...

И какво е правил въпросният борец със строга дисциплина в цборището на наркоразпространители. То бая скромност трябва, за да се завреш там . Или и той като тебе - да си допие, че му е било малко. Нали е борец - требе да е по-по-най :). И аз не вярвам, че са стояли мирни кротки. Освен това, ножа да е бил техен. Може да е бил и на заведението. Никъде досега не казаха, че ножа е негов.

При сбиване няма невинна страна! И двете страни са виновнни.

е причинно-следствен, дори и за тези, дето не осъзнават това! Айде стига с тази вечна максима "истината е по средата" Не, не е там истината, някой е започнал - не знам кой и не вземам страна! Освен това, има и случаи, в които един достоен мъж няма избор - бие се, не ми разказвайте че умния винаги отстъпва!!

започнал е сатана - като е показал на човека как да прави синтетичната дрога - етилов алкохол ;)

'едно време' човек със 'специални умения' ако ги използваше се цакаше като за оръжие.

Охранител , носещ нож . Прав си .

крайно време е да се вземат мерки за тоталната агресия, която се шири по улиците. Хубаво се изгражда ударно инфраструктурата на държавата, но кой ще я ползва ? явно само простаци и кандидат убийци......

Какво точно ти пречи инфраструктурата бе глупак?

не инфраструктурата, а ползвателите й - разни идиоти каращи с 200 например ;) сещаш се...

Е добре де,ако наистина ги е грижа за физическото и психическото здраве на нацията,рецептата е ясна,не е моя,казва се шведски модел-много малко,контролирани тотално дискотеки и нощни заведения,баснословни цени на алкохол и цигари в специализирани магазини

Това е лошото-никой никога не знее кой и откъде ше изскокне с едно ножче и Адио..Лошото е ,че всякви комплексари се нароиха и понеже не им стиска другото, си решават проблемите с ножове.А срещу оръжието Супермен трябва да си.. Скорошно оздравяване на Мишо Ганев и много победи...

едно ножче или 5 борчЕта.

хапчетата си показват ефекта че става безмозачни типове след употреба

в това габровско заведение често стават подобни инциденти има нещо гнило там...

Защото са само друсаняци там!

МИШО, ОЗДРАВЯВЙ БЪРЗО И СЕ ВРЪЩАЙ НА ТЕПИХА, НО НИКОГА НЕ ВЛИЗАЙ В ТЕЗИ ДОЛНОПРОБНИ ДУПКИ, НАРЕЧЕНИ ДИСКОТЕКИ И НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯ. ТАМ ПРЕБИВАВАТ ПИЯНИ И ЗЛОБНИ УТРЕПКИ И УБИИЦИ. ПИТАМ СЕ ДОКОГА ЩЕ СЪЩЕСТВУВАТ! КАКВО ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА ГИ ЗАКРИЯТ ЗАВИНАГИ? КОЛКО ДЕЦА ПОСТРАДАХА И СЕ РАЗДЕЛИХА С ЖИВОТА СИ, ЗАРАДИ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ПЕЧАЛБАРИ И НЕХАЕЩИ ПОЛИТИЦИ ОТ МЕСТНО И НАЦИОНАЛНО НИВО.

Абсолютно съм съгласен. Не знам кой прав, кой крив, но едно е сигурно - на дискотека ходя в изключителни случаи и винаги си имам едно наум.

АЗ СЪМ МАЙКА И СЪМ ПРЕКАРАЛА ДОСТА БЕЗСЪННИ НОЩИ, ДОКАТО ДЕЦАТА МИ СЕ ПРИБЕРАТ ОТ ДИСКОТЕКА. СЛАВА БОГУ ВРАЗУМИХА СЕ И НЕ ХОДЯТ ВЕЧЕ. ЕСТЕСТВОТО НА РАБОТАТА МИ Е ТАКОВА, ЧЕ ЗНАМ, ЧЕ В ТЕЗИ ЗАВЕДЕНИЯ ПОВЕЧЕТО ОТИВАТ, ЗА ДА СЕ НАПИЯТ, ДА ТЪРСЯТ КОНФЛИКТА И ДА СЕ СБИЯТ. ТОВА СА ХОРА С НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ, ОЗЛОБЕНИ ОТ НЕЩО, НИСКА КУЛТУРА И ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ. ТЕ НЕ ПРИЕМАТ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ТЯХ - ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ДЕЦА, ВЪЗПИТАНИТЕ, ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ И ОТИШЛИ САМО, ЗА ДА СЕ ЗАБОВЛЯВАТ. ТЕЗИ ИМ ХАРАКТЕРИСТИКИ СА ДОСТАТЪЧНИ, ЗА ДА ГИ НАБЕЛЕЖАТ И ДА ТЪРСЯТ КОНФЛИКТА С ТЯХ, ИМА НЯМА ЗАЩО, А СЛЕД ТОВА ГИ ПРЕВРЪЩАТ В СВОИ ЖЕРТВИ. РАЗБИРАМ, ЧЕ ТИ СИ МЛАД ЧОВЕК И АПЕЛИРАМ, КАКТО КЪМ ТЕБ, ТАКА И КЪМ ВСИЧКИ ДЕЦА: НЕ ХОДЕТЕ ИЗОБЩО В ТАКИВА ЗАВЕДЕНИЯ, НЕ ПРИЧИНЯВАЙТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ СТРАДАНИЯ! ИМА МНОГО ДРУГИ МЕСТА, КЪДЕТО ЩЕ СЕ ПОВЕСЕЛИТЕ, МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕ, НО И ПО-БЕЗОПАСНО. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДЕЦА!

Сигурно ми е минало времето за нашкване, затова никой не ме намушква. Ама на спортисти с високо мнение май не им е минало времето .....Ма тоя култорист излезе голямата работа, очаквайте нова организация - БСК /Български съюз на култористите / .

Ограничаване до минимум нощните заведения!

борчета и културсчета. С мозъци на мишка. Нищо необичайно.

те тия културисти затова не са стока - не вземе да упражнява нормален спорт ами зоби, ли зоби...ЗОМБИ.

от години е ясно че в бг никоя институця не си варши работата като хората, и затова резултатите са такива и естествено отиват кам по-лошо.много пара в свирката.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То институции няма - има хора, работещи там които не си вършат работата! Като сметнем колко десетки хиляди работят там и техните семейства излиза, че огромна част от българите не си вършат работата, а само плямпат и критикуват!

Търколило се гърнето - намерило си похлупак!

селско мутренска чалгаджииска история- типично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Структури на разни групи с интереси в подземния свят. По-добре ще е да ги няма на картата.

айде айде може и без обиди за Габрово - просто се развива града и започнаха да идват всякакви селяни тук (или разни мачовци - кой съм аз имам 100 евро от Испания - света е мой - се връщат).